Bilde 1 av Lauritz Hervigs vei 25BBilde 2 av Lauritz Hervigs vei 25B
Digital salgsoppgave
Lauritz Hervigs vei 25B

3035 Drammen • Drammen kommune

Prisantydning

kr 2 250 000

Fellesgjeld: kr 367 457Omkostninger: kr 9 450Totalpris: kr 2 626 907
Lys og Romslig 3-roms Leilighet med Moderne Oppgraderinger
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
9
Primærrom (P-ROM)
78 m²
Bruksareal (BRA)
78 m²
Fellesutgifter
kr 8 841 / Mnd
Prisantydning
kr 2 250 000
Omkostninger
kr 9 450
Fellesgjeld
kr 367 457
Totalpris
kr 2 626 907
Fellesformue
kr 65 904
Byggeår
1973
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
93230033
card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tajinder
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 2 250 000,-
Fellesgjeldkr 367 457,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
  
Totalpris kr 2 626 907
Eiendom
Lauritz Hervigs vei 25B, 3035 DRAMMEN, Etasje: 9

Matrikkel
Gnr. 23 bnr. 86, andelsnr. 448 orgnr. 954152189 i Drammen kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 78 kvm
Bruksareal: 78 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1973

Tomt
Fellestomt på  87536 m²

Prisantydning
2 440 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 367 457,-

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 440 000,- (Prisantydning)

367 457,- (Andel av fellesgjeld)




2 807 457,- (Pris inkl. fellesgjeld)




Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))




9 410,- (Omkostninger totalt)




2 816 867,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 8415,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter (vann/avløp og renovasjon). Kabel-TV med grunnpakke fra GET, bredbånd (grunnpakke fra GET). Bygningsforsikring. Renter og avdrag på andel fellesgjeld. Honorar til forretningsfører, styret og revisjon. Strøm (fellesareal) og oppvarming.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Parkering
Fjellvang Borettslag disponerer totalt 366 utvendige parkeringsplasser samt 33 garasjeplasser. Disse tildeles etter ansiennitet på egen liste, og det kan være ventetid. Ved tildeling av plass betales depositum til
borettslaget. Søknad sendes til borettslagets styre.

Eier
Abdullah Celik

Beskrivelse
Kort fortalt:

- 2 soverom
- Overbygget balkong
- Nyere bad og wc-rom fra 2014
- Nytt gulv og malte vegger i både stuen og soverommene i 2023
- Nærhet til skole og idrettsplass
- Gode bussforbindelser til sentrum
- Leiligheten har tilgang til kjølebod, egen bod og fellesvaskeri i felleskjeller.

Lys 3-roms leilighet i 9. etasje med flott utsikt mot Fjellskole og fotballbanen. Stuen har gode lysforhold og tilbyr god plass til spisebord og stoler. Denne leiligheten har også en romslig, overbygget balkong på ca. 9 kvadratmeter utgang fra stuen. Leiligheten har to soverom med tilstrekkelig plass til dobbeltsenger og oppbevaring. Det fine kjøkkenet har moderne overflater, og badet og toalettrom ble totalrenovert av borettslaget og er i utmerket stand. Borettslaget moderniserte også vann- og avløpsrørene i blokken.

Beliggenhet
Dette boligområdet er veletablert, barnevennlig, og nyter godt av mye sol og ro. Du finner dagligvarebutikker, legesenter, skoler og bussholdeplasser innen gangavstand. Bussen til Drammen sentrum går hyppig gjennom dagen, og du er bare omtrent 4 km unna sentrum og togstasjonen med gode forbindelser til Oslo, Sandvika og Kongsberg. Toget tar kun 36 minutter fra Drammen til Oslo, og du har til og med flytog til Gardermoen med tre avganger i timen.

Drammen tilbyr et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, og nærområdet har idrettslag som Drafn og Skiold. Du finner også et næridrettsanlegg med en kunstgressfotballbane på Fjell, i tillegg til Fjell Ungdomscafe, Fjell Juniorklubb og et skolekorps.

Dagligvarehandel er praktisk på Kiwi Austad, og Drammen sentrum gir deg tilgang til et variert utvalg av butikker, restauranter, kafeer og en bystrand. For de som liker shopping, er det flere kjøpesentre i umiddelbar nærhet, inkludert Torget Vest, Bragernes og CC Vest.

Tomt
Fellestomt, 87536 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Du har kort gangavstand til både Fjell barneskole og Galterud ungdomsskole, noe som gjør skoleveien enkel for barna. Området er godt betjent med hele fire barnehager: Fjell barnehage, Fjellhagen barnehage, Senterbarnehagen og Skattekisten barnehage. Universitetet i Sørøst-Norge, lokalisert på Papirbredden, er også innenfor rimelig avstand, omtrent 4 km unna

Offentlig kommunikasjon
Offentlig transport via buss er svært tilgjengelig, med en bussholdeplass i nærheten av leiligheten. Du har omtrent 4 km til Drammen sentrum og togstasjonen, som gir deg utmerkede forbindelser til Oslo, Sandvika og Kongsberg. Flytoget fra Drammen til Gardermoen tar omtrent 1 time, med hele tre avganger i timen

Fritidstilbud
Drammen byr på et rikt utvalg av fritidsaktiviteter, med et bredt spekter av tilbud. Nærområdet inkluderer idrettslag som Drafn og Skiold, samt et næridrettsanlegg med blant annet en kunstgressfotballbane på Fjell. I tillegg finnes Fjell Ungdomscafe, Fjell Juniorklubb og et skolekorps for de som søker ulike fritidsaktiviteter.

Inneholder
Lys og luftig 3-roms leilighet i 9 etasje, med vakker utsikt over Fjell skole og fotballbanen. Den romslige stuen har rikelig naturlig lys og plass til et spisebord med stoler. Herfra kan du også gå ut på den overbygde balkongen og nyte den fine utsikten. Leiligheten har to komfortable soverom med god plass til dobbeltsenger og oppbevaring.

Kjøkkenet er pent innredet med moderne overflater, og bad/WC har blitt totalrenovert av borettslaget og fremstår i utmerket stand. Også vann- og avløpsrørene i bygningen har blitt modernisert.

I tillegg disponerer leiligheten 1 praktisk bod i underetasjen for ekstra lagringsplass, samt 1 matbod i kjølerommet i kjelleren.
Blokken har et fellesvaskeri, men det er også opplegg for vaskemaskin på badet i denne leiligheten.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.

Byggemåte
Andelsleilighet tilhørende Fjellvang Borettslage beliggende på Fjell i Drammen Kommune. Borettslaget består av 528 andelsleiligheter og har felles tomteareal. Felles uteområde opparbeidet med blandt annet asfalterte internstier, plenarealer og diverse beplantning.

Boligblokk over 9 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, etasjeskille og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner.
Utvendige fasader med teglstein og fasadeplater. Tilnærmet flatt tak tekket med takpapp/folie (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør
med kikkehull og brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra 2023. Balkongdør og vinduer med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra ukjent årstall.
Oppvarming fra felles fjernvarme via vannbåren varme til radiatorer.
Naturlig ventilasjon via vindusventiler og mekanisk avtrekk på våtrom.

Leilighet beliggende i byggets 9. etasje. Adkomst via felles trappegang med heis og callinganlegg.
Leiligheten består av gang, bad, toalettrom, stue, kjøkken og to soverom. Utgang fra stue til sydvest-vendt balkong på ca. 9 m2

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

INGEN TG3 i rapporten.

Tilstandsrapporten fremhever følgende TG2:
Bad : Det er sår i veggflis rundt drensrør fra sisterne til toalett.
Kjøkken : Benkeplater bærer preg av sår i overflaten og løse kantlister
Øvrigrom : Dørbladet til innerdør ved soverom 1 har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.
Elektrisk anlegg : Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.

I følge selgeren har det blitt gjort betydelige forbedringer i bygget, inkludert installasjon av nye heiser og et oppgradert ventilasjonsanlegg. Videre har det vært utbedringer på røranlegget, som har bidratt til å forbedre levetiden og funksjonaliteten til bygningens infrastruktur.

For detaljert informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

Primærrom
Primærrom: 78 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 78 kvm

Standard
Lys og luftig 3-roms leilighet beliggende i 9 etg.

Entré/gang: En innbydende entré/gang som umiddelbart setter en positiv tone for opplevelsen av leiligheten. Det er utstyrt med dørcalling. Gulvet er flislagt  og veggene er vakkert malt som gir et elegant preg.

Stue/spisestue: Lys og hyggelig stue med mye naturlig lys og flott utsikt fra balkongen. Her har du god plass til å sette opp en komfortabel sofa og andre møbler etter din egen smak. Gulvet ble oppgradert i 2023, og veggene ble malt samme år, som gir en frisk og moderne atmosfære.

Kjøkken: Flott kjøkken med vakre fronter og laminerte benkeplater. Det inneholder en praktisk oppvaskkum med enkelt håndtak, fliser mellom benken og skapene, belysning under skapene, integrerte hvitevarer inkludert oppvaskmaskin og en ventilator.
Dette kjøkkenet er både pent og funksjonelt.

Bad: Modernt bad fra 2014. Badet har flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger og en stilfull nedfelt himling med beroligende downlights. Det inneholder en praktisk vegghengt servant med ett-greps armatur, speilskap med overskuddslys og stikkontakt, og et dusjhjørne med glassdører og både hånddusj og regndusj. For god luftkvalitet, er det installert et effektivt mekanisk avtrekkssystem.

Separat WC: Nyere toalettrom fra 2014. Dette toalettrommet har flislagt gulv og vegger, en pen malt himling, samt et vegghengt servantskap med dører og en overflateservant med moderne ett-greps armatur. Speilskapet har innebygde lys og en stikkontakt. Toalettet er vegghengt med innebygget sisterne, og avtrekksventilen er diskret plassert i himlingen.

Soverom: Leiligheten har 2 soverom. Det hovedsoverommet er innbydende med nok plass til en dobbeltseng, garderobeskap og annen innredning. Det andre soverommet er lyst og romslig, perfekt for en seng, garderobeskap og personlig innredning. Begge soverommene har nytt gulv fra 2023 og nymalte vegger samme år, noe som gir rommene et nytt og friskt utseende.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.
Kommunen opplyser at byggesaksarkivet er ufullstendig, og det foreligger ikke mistanke om ulovlig oppføring.

Det er hentet selv byggetegninger fra kommunen. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Oppvarming
Oppvarming fra sentralfyr som er inkludert i felleskostnader, med radiatorer i oppholdsrommene.
Varmekabler på badet

Energimerking
Energiattest med energimerke G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 8415,- pr.mnd.

Inkluderer kommunale avgifter, renovasjon, styrehonorar, forretningsførsel, revisjonshonorar, felles bygningsforsikring,vedlikehold av fellesarealer, strøm i fellesarealer og grunnpakke TV/internett. Brensel: Kr. 1323,-

Faste løpende kostnader
Felleskostnader. Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 450 pr mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld for dette borettslaget.
Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene
Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med
virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av
forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en
avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs
forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Lånenummer: 83987189110, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 18.06.2023: 2.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 51.976
Saldo per 18.06.2023: 176 009 730
Andel av saldo: 367 457
Første termin: 30.12.2018Første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.11.2048 )
Fastrenter tom 14.01.2027

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring AS
Polisenummer: 20657683

Formuesverdi
formuesverdi for inntektsåret 2021:
som primærbolig kr. 850 479,-
som sekundærbolig kr. 3 061 724,-

Borettslag
Borettslag: Fjellvang Borettslag, Orgnr: 954152189

Den 13.09.2021 stiftet Fjellvang borettslag en velforening "Det røde huset" med de 3 andre borettslagene, Fjellheim, Fjellhagen og Fjelldalen hvor alle har en eierandel på 25% hver. Før stiftelsestidspunktet ble løpende kostnader "Det røde huset" dekket likt mellom de fire borettslagene. Etter stiftelses av velforeningen ble det innbetalt et startkapital på kr 25 000,- fra hvert borettslag. I 2021 har velforeningen et overskudd og opptjent egenkapital på kr. 49 900,-

Borettslagene samarbeidet for å etablere en infrastruktur for elbillading på parkeringsplassene. Styrelederen opplyste at det ble installert elbilladere på omtrent 150 parkeringsplasser som tilhørte Fjellvang borettslag. Installasjonen ble fullført foran LH 25A og 25C.

Noen av sakene som ble håndtert i 2022 inkluderte oppgradering av TV og bredbånd til Telia Flex Premium, som ga forbedrede tilbud, samt installasjon av ny fiber hussentral i alle leilighetene. Det var også rehabilitering etter en brann i LH25, og alle beboere ble tilbakeført innen august 2023, mens A-B oppgangen flyttet inn i juni 2023.

I forhold til helse, miljø og sikkerhet, ble det gjort en oppgradering av brannsikkerheten i alle blokkene som tilhørte borettslaget. Dette inkluderte montering av en utendørs rømningsvei mellom Lauritz Hervigs vei 37C og Lauritz Hervigs vei 25A, samt Laurits Grønlands vei 38. Det var planlagt å installere en ny trapp mellom Lauritz Hervigs vei 25B og 25C når rehabiliteringen ble fullført. Videre ble det montert nye stigeledninger for brannvesenet, i tillegg til nye branntromler i hver etasje og oppgang. Fire blokker hadde allerede fått nye branndører, mens utskiftning gjensto for to blokker.

Noen av vedlikeholdsoppgavene de siste årene inkluderte installasjon av nye radiatorer i 2019/2020, ventilasjonsrens i 2021, nye sikringsskap i alle vaskerier og nye hovedtavler for strøm.

Styrelederen informerte også om at det for øyeblikket var en mangel på parkeringsplasser i forhold til antall leiligheter, og beboere som ønsket parkering ble satt på venteliste inntil en ledig plass ble tilgjengelig.

Forretningsfører
NBBO

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses på kjøpesummen. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er ikke tillatt.

En andelseier som har et særlig behov for å holde dyr kan søke styret om dispensasjon fra forbudet. Styret kan gi samtykke til slikt dyrehold etter en interesseavveining mellom andelseiers behov for dyreholdet og borettslaget og øvrige beboeres behov for å unngå de ulemper et dyrehold vil lede til.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 440 000,- (Prisantydning)

367 457,- (Andel av fellesgjeld)




2 807 457,- (Pris inkl. fellesgjeld)




Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))




9 410,- (Omkostninger totalt)




2 816 867,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering/video (Kr.4 000)

Visningshonorar (Kr.3 190)

Provisjon (Kr.36 000)

Eierskiftegebyr selger (Kr.6 245)

Tilrettelegging (Kr.9 900)

Grunnpakke borettslag (Kr.5 990)

Markedspakke 1 (Kr.18 990)

Oppgjør (Kr.8 490)

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)

Totalt kr. (Kr.94 093)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-23-0033

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"


Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr: 989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Tajinder Sharma

Saksbehandlere
Tajinder Sharma
EIE Drammen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 58 61 20 / E-post: tas@eie.no

EIE Drammen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lauritz Hervigs vei 25B
For mer om objektet
Lauritz Hervigs vei 25B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: