Bilde 1 av Lauritz Hervigs vei 96CBilde 2 av Lauritz Hervigs vei 96C
Digital salgsoppgave
Lauritz Hervigs vei 96C

3035 Drammen • Drammen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Velholdt 4-roms andelsleilighet med flott utsikt mot lekeplass og grøntarealer - Innglasset balkong - Inkl. varmtvann.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
70 m²
Bruksareal (BRA)
79 m²
Bruttoareal (BTA)
83 m²
Fellesutgifter
kr 6 484 / Mnd
Prisantydning
kr 2 050 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 151 414
Totalpris
kr 2 209 424
Fellesformue
kr 25 824
Byggeår
1967
Tomt
Eiet tomt 28698 m²
Oppdragsnummer
93210095
Prisantydningkr 2 050 000,-
Fellesgjeldkr 151 414,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 209 424
Eiendom
Lauritz Hervigs vei 96C, 3035 Drammen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 23 bnr. 81, andelsnr. 42 i Fjellhagen borettslag med orgnr. 954735397 i Drammen kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 83 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og wc.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra boligsalgsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1967

Tomt
Eiet tomt 28698 kvm

Prisantydning
2 050 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 151 414,- pr. 29.09.2021.
Andel fellesformue: kr. 25 824,- pr. 31.12.2020.

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 050 000,- (Prisantydning)
151 414,- (Andel av fellesgjeld)

2 201 414,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 209 424,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 484,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, varmtvann, Get (Telia) tv/bredbånd, renovasjon, vask, renhold og fellesvask, vedlikehold bygg, forsikring, felles strøm og energi, plenklipp, stell av utearealer, personalkostnader, styrehonorar, renter og avdrag fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Hasan Hüseyin Özbal

Beskrivelse
Velkommen til Lauritz Hervigs vei 96C!

En velholdt 4-roms andelsleilighet beliggende i 3. etasje på Fjell i Drammen. Leiligheten ligger i et rolig og barnevennlig boligområde med nærhet til barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi Austad. God offentlig kommunikasjon med bussforbindelse til Drammen sentrum.

Leiligheten har en gjennomgående god standard og inneholder entré med god plass til oppheng av tøy og oppbevaring, romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på ca. 9 kvm. Videre har leiligheten kjøkken med god skap- og benkeplass, bad + wc og  3 soverom.

Fellesarealene i området blir godt stelt og er pent opparbeidet med gressplen, asfalterte/gruslagte adkomstveier, lekeområder og diverse beplantning.

Parkering
Det blir tildelt èn merket p-plass pr. leilighet for de som har bil. Man betaler 300,- for skiltet, ved salg eller avhending av bil tilbakebetales 150,-.

Beliggenhet
Rolig og barnevennlig boligområde med nærhet til skog og mark. Meget gode kollektivtransportmuligheter, nærhet til barneskole og Galterud ungdomsskole, et bydelshus med bl.a. bibliotek og frivillighetssentralen.

Fra Galterud fører merkede løyper inn til Risdalstårnet og Hellashytta. Fra Risdalstårnet har du en fantastisk utsikt med topper i hele 6 fylker, og du kan ta en pust i pakken på Hellashytta som holder helgeåprent.

Det er kort vei til Drammensbadet - Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Austad og Extra. Ønsker man ytterligere servicetilbud er det nærhet til Strømø senter og Gulskogen senter. Drammen sentrum ligger innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Ltz.Hervigsvei 82, som ligger like ved leiligheten. Ved å benytte bil tar det ca.12 min til Drammen stasjon, 13 min til Gulskogen senter, 42 min til Kongsberg. samt 45 min til Oslo S.

Leiligheten ligger i nærheten til barnehager, barneskoler og Galterud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Eiet tomt, 28698 kvm

Uteområde
Leiligheten har utgang fra stuen til innglasset balkong på ca. 9 kvm og har god plass til sittegrupper, noe som gjør dette til et ypperlig sted å invitere både familier og venner. Her har man fin utsikt mot "dumpa", lekeplass, kunstgressbane og volleyballbane.

Fellesarealene blir godt stelt og er pent opparbeidet med gressplen, asfalterte/gruslagte adkomstveier, lekeområder og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
God offentlig kommunikasjon med bussforbindelse til Drammen sentrum. Kort vei for ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg samt Drammen stasjon med meget god tog- og bussforbindelse. Det tar ca. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo, og ca. 60 minutter med flytoget fra Drammen til Oslo Lufthavn Gardermoen. For detaljerte rutetider se www.brakar.no og www.flytoget.no.

Inneholder
Leiligheten inneholder følgende:
Entré, stue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, 3 soverom, bad og wc.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Sverre Alexander Enersen:

Boligbygg over 3 etasjer og kjeller.
Bygningen har støpt gulv mot grunn, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong/murkonstruksjon.
Yttervegger med fasadeplater og teglstein.
Tilnærmet flatt tak tekket med membran/papp (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har entredør med kikkehull og brann/lydklassefisering B30/35db.
Terrassedør og vinduer med 2-/3-lags glass og karmer/rammer av tre, utvendig beslått med metall fra 1989/1987/2012.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 70 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og wc.

Bruksareal
Bruksareal: 79 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod på ca. 5 kvm og ett skap i felles kjølerom i kjeller. Det er også felles vaskerom og oppholdsrom i kjeller.

Entré
Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med adkomst via felles trappegang og callingsanlegg. Du kommer inn til en romslig entré der man enkelt kan sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Det er rom for å innrede med skoskap eller en kommode.

Stue
Leiligheten har en lys og romslig stue med veggflater med malt tapet og gulvflater belagt med belegg. Det er store vindusflater som slipper inn med dagslys, og utgang til innglasset balkong. Stuens størrelse gjør det enkelt å innrede med sofagruppe og tilhørende møblement.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger adskilt fra stuen og har plass til et hyggelig spisebord. Innredning med profilerte fronter fra 2012, benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Det er fliser mellom kjøkkenbenk og overskap, og benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Videre har kjøkkenet integrert fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr.

Bad/wc
Flislagt bad med varme på gulv, god størrelse. Innredning består av gulvstående servant med ett-greps armatur, speilskap, vegghengt skap over servant og badekar. Det er opplegg for vaskemaskin. Wc er flislagt og innredet med gulvstående toalett.

Soverom A
Hovedsoverommet er romlig og kan enkelt innredes med stor dobbeltseng og nattbord. Klær og annet kan enkelt oppbevares i garderobeskap.

Soverom B
Soverommet har god plass til seng, nattbord og f.eks. en skrivepult. Velegnet som barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor - Alt etter behov.

Soverom C
Soverommet har plass til enkeltseng og nattbord.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 01.02.1994  som omhandler fasadeendringer, og utvidelse og innkledning av balkonger datert 26.06.2007.

Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten har oppvarming fra fjernvarme via vannbåren varme til radiator. Ventilasjon via luftespalte i vinduer og mekanisk avtrekk på bad, toalettrom og kjøkken. Sikringsskapet med automatsikringer, måler og kursoversikt er plassert i felles trappegang.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 484,- pr.mnd.
Kommunale avgifter, varmtvann, Get (Telia) tv/bredbånd, renovasjon, vask, renhold og fellesvask, vedlikehold bygg, forsikring, felles strøm og energi, plenklipp, stell av utearealer, personalkostnader, styrehonorar, renter og avdrag fellesgjeld.

Faste løpende kostnader
Fellesutgifter: Kr. 6 484,- pr. mnd.
Det må påregnes kostnader til strøm, nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2 148 kwh pr. år.
Boligen er tilknyttet Get (Telia) som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett m.m..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 62499540030, Nordea Bank Abp,filial i Norge
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.09.2021: 2.77% pa.
Antall terminer til innfrielse: 50
Saldo per 29.09.2021: 46 583 335
Andel av saldo: 85 409
Første termin: 30.03.2019Første avdrag: 30.06.2019 ( siste termin 30.12.2033 )
Fastrente 1,92%(Swap)+margin 0,85% til 29.6.29. med avdragsstruktur over 15 år.Lånet fornyes hver andre år!

Lånenummer: 67143561284, Nordea Bank Abp,filial i Norge
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 29.09.2021: 2.83% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36
Saldo per 29.09.2021: 36 000 001
Andel av saldo: 66 005
Første termin: 30.12.2019Første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 30.06.2039 )
6 mnd.NIBOR inkl.margin på 0,85 %.Lån avdragstruktur over 20 År med fornyelse senest 30.9.22
Borettslaget har tatt opp lån på MNOK 40 i Nordea Bank som skal utbetales i 4 avdrager. 1.avdrag på MNOK 15 er utbetalt 17.10.19
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har hatt et negativt årsresultat for 2020 på kr. -10 621 390,-.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82991225

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 700 759,- Som sekundærbolig Kr. 2 522 732,-

Borettslag
Borettslag: Fjellhagen borettslag, Orgnr: 954735397

Forretningsfører
NBBO

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget og medlemmer i NBBO, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
Selger må SELV si opp sin avtale om TV, internett og evnt telefon hos Get (Telia). Kjøper må kontakte Get (Telia) for utlevering av utstyr til TV, internett og evnt. abonnement på telefon.

Dyrehold
Husdyrhold tillatt etter spesielle regler, se husordensreglenes pkt 12.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld for dette borettslaget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan. Kommuneplanens arealdel 2014-2036.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 050 000,- (Prisantydning)
151 414,- (Andel av fellesgjeld)

2 201 414,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 209 424,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering (Kr.4 000)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 080 000,-) (Kr.37 440)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 635,20)
Markedspakke 1 (Kr.10 400)
Tilrettelegging (Kr.7 600)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Grunnpakke borettslag (Kr.3 950)
Oppgjør (Kr.6 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.90 308,20)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0095

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Aurora Thaqi
EIE Drammen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 48 21 52 05 / E-post: aur@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lauritz Hervigs vei 96C
For mer om objektet
Lauritz Hervigs vei 96C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: