Bilde 1 av Myrvegen 1Bilde 2 av Myrvegen 1
Digital salgsoppgave
Myrvegen 1

2230 Skotterud • Eidskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fin, innholdsrik og velholdt enebolig i hyggelig nabolag! Stor garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
218 m²
Bruksareal (BRA)
230 m²
Kommunale avgifter
kr 1 288 / Mnd
Prisantydning
kr 3 000 000
Omkostninger
kr 91 250
Totalpris
kr 3 091 250
Byggeår
1991
Tomt
Eiet tomt 1459 m²
Oppdragsnummer
66230071
Prisantydningkr 3 000 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Dokumentavgiftkr 72 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 3 091 250
Eiendom
Myrvegen 1, 2230 Skotterud

Matrikkel
Gnr. 53 Bnr. 527 i Eidskog kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 230 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1991

Tomt
Eiet tomt 1459 kvm

Prisantydning
3 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Magnus Karlstad Takstdato: 20.11.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 72 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 73 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 073 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 091 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 446 pr. år

Eier
Jarl Ole Skaar Wenche Aulie Skaar

Beskrivelse
Velkommen til Myrvegen 1!

EIE v/ Jo Heiki Støve har gleden av å presentere denne innholdsrike, fine og velholdte eneboligen på Skotterud! Boligen ligger på det populære og veletablerte boligfeltet Hallbekken rett utenfor Skotterud sentrum med gangavstand til barneskole, ungdomsskole og barnehage. Skotterud er et koselig tettsted som er kommunesentrum i Eidskog kommune. Her finnes en rekke fasiliteter; skoler, barnehager, butikker, bank, apotek, legesenter, kommunehus, bibliotek m.m.

Høydepunkter:
- Fin enebolig med dobbel garasje
- Innholdsrik kjeller med muligheter
- 4 gode soverom
- Pent opparbeidet hage
- El-billader
- Stor inngjerdet tomt
- Peisovn, samt varmepumper
- Stor og lys stue
- Uthus med lagringsplass
- Fint kjøkken
- 2 pene bad

Parkering
Frittstående garasje på ca. 41 kvm, samt parkeringsmuligheter på tomten. El-billader i garasjen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger på det populære og veletablerte boligfeltet Hallbekken rett utenfor Skotterud sentrum med gangavstand til det meste. Gangavstand til barneskole, ungdomsskole og barnehage. Skotterud er et koselig tettsted som er kommunesentrum i Eidskog kommune. Her finnes en rekke fasiliteter; skoler, barnehager, butikker, bank, apotek, legesenter, kommunehus, bibliotek m.m. Et hyggelig og sosialt sentrum med koselige cafeer/spisesteder og lokalforretninger.

Bebyggelse
Området består av eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1459 kvm
Tomt opparbeidet med grus, diverse beplantninger, plenareal og biloppstillingsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barna i dette området sokner til Skotterud skole (1-7. trinn) Avstand dit er ca 1,1 km. Eidskog ungdomsskole ligger ca 1,4 km fra eiendommen.
Videregående skoler finnes på Kongsvinger.
Det er to barnehager på Skotterud; Skotterudløkka bhg (1 km) og Skotterud bhg (1,4 km).

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Halbekken nord med linje 120, 730, 731 og ligger ca. 500m unna boligen.

Fritidstilbud
Eidskog kommune har flere aktivitetstilbud for barn og unge. Fotball, ski, turn og flere idrettslag. På Skotterud er det kulturskole med instrument, teater, og tegne/maleundervisning. På Eidskogen finnes flere grendehus/samfunnshus der det jevnlig inviteres til festligheter, arrangementer og konserter F. eks Skotterud parken og Magnor ungdomslokale. På Magnor er det travbane og motocross bane. Her er det noe for både liten og stor!

Inneholder
Enebolig over 3 plan 230 kvm BRA:

1. Etasje 88 kvm BRA:
Stue, kjøkken, vaskerom, toalettrom, gang og entré.

Loftsetasje 61 kvm BRA:
Gang, bad, fire soverom og hobbyrom.

Kjeller 81 kvm BRA:
To ganger, bad, kjellerstue og to boder.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 1991. Grunnmur av lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Primærrom
Primærrom: 218 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 230 kvm

Boder
Boligen har en frittstående utvendig bod oppmålt til ca. 14 kvm og to boder i garasje oppmålt til ca. 6 kvm og 15 kvm. Det er også to boder i kjeller.

Standard
Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår. Benkeplate av fliser. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med klikkvinyl. Vegg- og himlingsflater i malt panel. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Bad - Loftsetasje
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning. Ovenpåliggende servant med armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil i himling.

Bad - Kjeller
Hele badet minus sluket ble oppgradert i 2016 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt møblement ved speil. Dusjnisje med glassvegg og glassdør. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Vaskerom
Vaskerom fra byggår. Skap og benkeplate fra 2017. Flislagt gulv. Malt panel på vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom
Flislagt gulv. Malt panel på vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med heltre gulv, klikkvinyl og fliser. Vegg- og himlingsflater i malt panel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe på kjøkken. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
- Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader. Tiltak må påregnes.
- Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Bad - Loftsetasje:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere våtrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: På bakgrunn av alderen til for eksempel røropplegg, tekniske installasjoner, tettesjikt og lignende er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid, men ikke lar seg observere direkte. Det ble registrert slitasje, elde og lignende avvik på synlige overflater. Det er hull etter tidligere innfestinger i dusjsonen. Det observeres stedvise sprekker/riss i enkelte flisfuger. Det registreres motfall på deler av våtrommets gulvflater, med den risiko dette innebærer. Det er ikke mulig å måle fallet i sluksonen grunnet plassering av dusjkabinett. Sluk under dusjkabinett er ikke tilgjengelig for undersøkelser, med den risiko dette innebærer. Se punkt "Vannrør" under avsnitt om tekniske anlegg. Til informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Piggmåling: 8,2 vektprosent. Det gjøres oppmerksom på at våtrommets anbefalte brukstid er passert. Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn og ytterligere undersøkelser for å kartlegge eksakt tilstand og hvilke tiltak som eventuelt skulle være nødvendig. Eksakt tilstand på bygningsdeler som ikke lar seg inspisere er ikke kartlagt. Våtrommets eventuelle restlevetid er ikke kjent, og det må påregnes tiltak.

Bad - Kjeller:
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann som skulle forekomme utenfor denne sonen har ingen mulighet til å nå sluket, med den risiko dette innebærer.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Enkelte skruer i klemringen mangler. Forholdet medfører risiko for lekkasje/utettheter i overgangen mellom sluk og tettesjikt. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tilstanden kan kartlegges og nødvendige tiltak kan iverksettes.
- Avløpsrør (ink. sluk): Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig er dette en løsning som medfører økt fare for lekkasje/utettheter rundt sluket. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om synlige skader ikke er observert.

Vaskerom:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere våtrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: På bakgrunn av alderen til for eksempel røropplegg, tekniske installasjoner, tettesjikt og lignende er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid, men ikke lar seg observere direkte. Det ble registrert slitasje, elde og lignende avvik på synlige overflater. Det observeres stedvise sprekker/riss i enkelte gulvfliser. Det registreres motfall på deler av våtrommets gulvflater, med den risiko dette innebærer. Sluket er uoversiktlig, noe som medfører at det ikke kan verifiseres at utførelsen er korrekt, eller at lekkasjesikkerheten er ivaretatt. Se punkt "Vannrør" under avsnitt om tekniske anlegg. Til informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Piggmåling: Under 7 vektprosent. Det gjøres oppmerksom på at våtrommets anbefalte brukstid er passert. Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn av våtrommet, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes. Eksakt tilstand på bygningsdeler som ikke lar seg inspisere er ikke kartlagt. Våtrommets eventuelle restlevetid er ikke kjent, og det må påregnes tiltak i fremtiden.

Toalettrom:
- Vannrør: Se punkt "Vannrør" under avsnitt om teknisk anlegg.

Øvrige rom:
- Overflater gulv: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Det registreres stedvise riper og gliper i gulvets overflatemateriale. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet vurderes til å være av estetisk karakter.

Kjeller:
- Overflater gulv: Gulvbelegg i bod er ikke festet tilstrekkelig. Avsluttning av gulvbelegg til sluk i bod er ikke fagmessig utført. Forholdet kan føre til fuktinntrenging under gulvbelegg. Tiltak anbefales.

Loft - Innredet:
- Overflater gulv: Det registreres stedvise gliper i gulvets overflatemateriale. Eksakt årsak er ukjent. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent. Tiltak kan iverksettes ved behov.
- Konstruksjonsoppbygging: Takkonstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader. Tilkomst bak knevegger er begrenset. Fullverdig inspeksjon av bygningsdelen er ikke mulig med den risiko dette innbærer. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tilstanden kan kartlegges og eventuelle tiltak kan iverksettes.

Etasjeskiller - Kjeller:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i kjellerstue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 27 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Etasjeskiller - 1. Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 20 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Etasjeskiller - Loftsetasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter på soverom, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 20 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Fasader ink. kledning: Bygningens ytterkledning/fasader har stedvise symptomer på slitasje og elde, selv om det ikke ble observert tegn på større råteskader. Tilstanden tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Yttertak:
- Helhetsvurdering: Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. Det registreres mosevekster på yttertaket, som kan påvirke levetiden til taksteinen negativt. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Forholdet krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens forskrift.

Drenering:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere dreneringen med en samlet helhetsvurdering. Dreneringens tilstand og funksjon påvirker innvendige bruksområder og innvendige bygningsdelers tilstand. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: Bygningsdelen er nedgravd og skjult, noe som gjør at det er vanskelig å angi noen eksakt tilstand. Estimert teknisk levetid på drenssystemer har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Basert på alder er derfor restlevetiden vurdert til å være usikker. Deler av terrengfallet kan ikke undersøkes på tilstrekkelig måte, grunnet plassering av terrasse. Det er stedvis ingen synlig fuktsperre mot grunnmuren, noe som øker faren for fuktvandring og fuktbelastning i konstruksjoner under bakkenivå. Basert på alle ovennevnte forhold anbefales jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- Skorsteiner inne i boligen: Skorstein har ikke fire frie sider. Det skal være mulig å påse at skorsteinens ytterflater er uten sprekkdannelser med tanke på spredning av branngasser. Tiltak og ytterligere undersøkelser bør påregnes.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er observert utettheter rundt kabelføringer i sikringsskap. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG3 må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Det må gjøres strakstiltak. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for el-kontroll. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i våre arkiver. Byningene er registrert som tatt i bruk.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Varmepumpe på kjøkken og i kjeller. Vedovn i stue og peisovn i kjeller. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 15 446 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Kommunale avgifter fakturert i 2022:
Eiendomsskatt kr. 4 558,00,-
Feiing kr. 850,00,-
Renovasjon kr. 3 517,52,-
Avløp kr. 6 519,82,-
Totalt kr. 15 445,34,-

I tillegg kommer forbruk vann fra Kroksjøen vannverk SA.
Hver boenhet betaler en fast avgift tilsvarende to enheter. I tillegg betales èn enhet for hvert husstandsmedlem som er registrert på boenheten.
En person som har adresse på eiendommen er definert som et husstandsmedlem. (Uansett alder).
Årlige vannavgifter er på ca. kr. 3 300,-

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 4 558,00,- i 2022 og er inkl. i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, kabeltv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 84879937

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 559 706,- Som sekundærbolig Kr. 2 014 941,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Det er installert fiber og Eidsiva bredbånd.

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør med rør-i-rør system og kobberrør. Vanninntaksrør i plast. Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er plassert i bod i kjeller. Varmtvannsbereder på 200L (fra 2016) plassert i bod. Varmepumpe i stue og kjellerstue.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Einar Bonnerud, Bademiljø Kongssvinger.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bonnerud: Nytt toalett i 1. etasje, nytt bad i underetasjen - 2016, ny varmtvannstank - 2016. Bademiljø: Ny baderomsinnredning i 2. etasje - 2017.

2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Firmanavn: Einar Bonnerud, Freddy Grimeli.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Nytt bad i underetasjen - 2016.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Einar Bonnerud, Bademiljø Kongsvinger.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Se punkt 2.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Kristiansen Håndverksbedrift, Freddy Grimeli.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Kristiansen: Ny terrasse på kjøkkensida, byttet gulv i terrasse på stuesida, satt opp uthus - 2019. Grimeli: Bygget inn området under terrassen, byttet utgangsdør fra vaskerom og underetasje - 2016.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Trykkluftteknikk, Bygde Elektrikeren, Glåmdal Elektro, Odd Hagerud.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Trykkluftteknikk: Satt inn ny varmepumpe - 2018. Bygde Elektrikeren: Lagt inn strøm i garasje og uthus, satt opp nye utelamper - 2019. Glåmdal Elektro: Det elektriske i nytt bad i underetasjen - 2016. Odd Hagerud: Satt opp elbillader - 2022.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Kommentar: Service på varmepumper - 2023.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja.

Annet
NB! Dette medfølger ikke:
- Overvåkingskameraene
- Taklampe over spisebord i stuen
- Grønt skap i 2. etasje

Dette medfølger:
- Komfyr
- Kjøleskap/frys
- Oppvaskmaskin
- Mikro
- Fryseboks i kjeller
NB! Selger står ikke for garanti på hvitevarene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utdrag fra grunnboken:
1990/5134-2/13  Bestemmelse om bebyggelse  
13.08.1990

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.
Eiendommen er tilknyttet Kroksjøen Vannverk.

Regulering
Området er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 72 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 73 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 073 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 091 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Provisjon (Kr.55 100)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Visningshonorar x 2 (Kr.4 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.28 927)
Foto (Kr.7 750)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.139 244)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
66-23-0071

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Kongsvinger
Org. nr: 976320492
Røde Korsvegen 4
2208 Kongsvinger
Tlf: 91 86 26 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Erdvile Stepana
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 26 84 95
[/ E-post: ers@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Myrvegen 1
For mer om objektet
Myrvegen 1

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: