Bilde 1 av Bårlidalsvegen 55Bilde 2 av Bårlidalsvegen 55
Digital salgsoppgave
Bårlidalsvegen 55

2080 Eidsvoll • Eidsvoll kommune

Prisantydning

kr 3 600 000

Omkostninger: kr 106 250Totalpris: kr 3 706 250
Innholdsrik enebolig over tre plan med to separate innganger | Idylliske omgivelser | Kort vei til sentrum
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
190 m²
Bruksareal (BRA)
192 m²
Fellesutgifter
kr 167 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 3 958 / Mnd
Prisantydning
kr 3 600 000
Omkostninger
kr 106 250
Totalpris
kr 3 706 250
Byggeår
1950
Tomt
Eiet tomt 1300 m²
Oppdragsnummer
101230047
card-default

Roksana Risberg

Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner
Les om Roksana
card-default

Silje Melby Rundberg

Eiendomsmegler | Partner
Les om Silje
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 600 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-)kr 90 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 3 706 250
Eiendom
Bårlidalsvegen 55, 2080 EIDSVOLL

Matrikkel
Gnr. 64 Bnr. 2 i Eidsvoll kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 190 kvm, Bruksareal: 192 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1950

Tomt
Eiet tomt 1300 kvm. Tomten er under fradeling. Tomten er opprinnelig på ca. 11,9 mål og etter fradeling vil den være på ca. 1,3 mål. Avvik kan forekomme. Det må påregnes at fradelt tomt blir bebygget og at byggestøy kan forekomme.

Prisantydning
3 600 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Kenneth Hauge Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 91 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 691 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 706 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 47 485 pr. år I kommunale avgifter inngår vann, avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt. Oppgitte kommunale avgifter er beregnet ut i fra forbruk på 462 m3 i 2022. Normalforbruk vann er ca. 65 m3 per år per person.

Eier
Legen Smart Invest As (926682474) V/Ngoc Chanh LE

Parkering
Det medfølger parkering på gårdsplassen.

Beliggenhet
Eidsvoll, en kommune rik på jordbruk og skog, ligger i den nordlige delen av Viken (tidligere Akershus) på Øvre Romerike. Den deler grenser med Østre Toten og Stange i nord, Nord-Odal og Nes i øst, Ullensaker i sør, og Nannestad og Hurdal i vest. Eidsvoll har en usedvanlig sentral beliggenhet, strategisk plassert mellom Oslo, Gjøvik, Hamar og Kongsvinger, og kun 15 km fra hovedflyplassen på Gardermoen. Området har opplevd betydelig vekst i forbindelse med Gardermoen, og det er en kontinuerlig tilstrømning av nye innbyggere.
 
Sundet, sentrum av Eidsvoll, ligger 2 km unna og har en sjarmerende beliggenhet langs Vorma-elven. Her finner du matbutikker, apotek, treningssenter (Fitnesspoint), vinmonopol, bensinstasjoner, samt andre forretninger som Sundet legesenter, Eidsvoll bibliotek, rådhuset og Eidsvoll brygge. På den andre siden av Sundet kan du se Eidsvoll jernbanestasjon, Gamle Eidsvoll stasjon og bryggen hvor hjuldamperen Skibladner har sitt sørligste anløpspunkt. Råholt Bad og Amfi Råholt kjøpesenter ligger 15 minutters kjøretur unna og har mer enn 50 butikker, vinmonopol, serveringssteder og et treningssenter (Trento). Et helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapeut, tanntekniker og bank er også tilgjengelig. Jessheim Storsenter, med ca. 150 butikker og serveringssteder, ligger 20 minutters kjøretur unna i hjertet av Jessheim by.

Kollektivtransport er enkelt tilgjengelig med 1 km til Eidsvoll stasjon. Stasjonen har pendlerparkering og gode forbindelser til Eidsvoll/Sundet og Råholt. Tog fra Eidsvoll stasjon går både lokalt og intercity mot Oslo og Gardermoen, med en reisetid på 10 minutter til Gardermoen og 35 minutter til Oslo. Lokaltoget til Eidsvoll Verk tar 5 minutter og er ideelt for pendlere. Det er også en ny firefelts motorvei til Gardermoen (35 km) og Oslo (70 km), samt en ny firefelts motorvei under utbygging til Hamar (70 km).

Bebyggelse
Området består av eneboliger og tomannsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1300 kvm.

Det gjøres oppmerksom på at tomten er under fradeling. Tomten er på ca. 11,9 mål og etter fradeling vil den være på ca. 1,3 mål. Avvik kan forekomme. Det må påregnes at tomten som blir fradelt vil bli bebygget.

Adkomst
Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se vedlagt nabolagsprpofil i salgsoppgaven.

Offentlig kommunikasjon
Se vedlagt nabolagsprpofil i salgsoppgaven.

Byggemåte
Taktekking av betongtakstein. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Skråhimling. Mønet skråtak i tre. Grunnmur pusset/slammet over terreng. Liggende og stående utvendig trekledning. Konstruksjoner og overflater i treverk og betong. Delvis flislagt. Ytterdør i tre. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Ytterdør i plast med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 3-lags isolerglass. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Plastvinduer med 3-lags isolerglass.

Verando mot vest: Konstruksjoner og overflater i treverk. Tretrapp. 29 m2.

Terrasse mot øst: Konstruksjoner og overflater i treverk og betong. Delvis flislagt. 47 m2.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Følgende bygningsdeler har fått TG2:

- Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Det er observert utettheter langs vindskibord. Taktekking er delvis mosegrodd, anbefales fjernet fordi det forkorter levetiden til tekkingen. Deler av bygningsdelen er skjult, har en alder som øker sannsynligheten for skjulte feil og har brukt opp mye av sin forventede brukstid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det er påvist avvik i beslagløsninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Deler av bygningsdelen er skjult, har en alder som øker sannsynligheten for skjulte feil og har brukt opp mye av sin forventede brukstid. Takkonstruksjonen er i hovedsak lukket og inspeksjonsmuligheten er derfor begrenset. Det er usikkert om fuktmerker skyldes
eldre eller nyere vanngjennomtrengning. Merker var tørre på befaringen. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er observert riper, hakk og generell slitasje på gulv overflater i soverom og stue. Det er under befaring utført banketest på fliser og funnet bom enkelte steder i entré. Sprekker i fliser i gang. Sprekker i betongvegger på soverom i underetasje. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

- Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist sprekker i fliser. Arbeidet på våtrommet bærer preg av manglende håndverksmessig utførelse. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist skader på innredning. Vegghengt wc med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, med synliggjøring av
lekkasjevann/lekkasjevarsler. Toalettsete er ikke festet. Trykk knapp er løs. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Kjøkkeninnredning bærer preg av slitasje. Komfyrvakt anbefales montert. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Kjølerom
Det er påvist andre avvik: Deler av bygningsdelen er skjult, har en alder som øker sannsynligheten for skjulte feil og har brukt opp
mye av sin forventede brukstid. Kjølerom er en risikokonstruksjon, det vil si at det erfaringsmessig er høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er påvist ufagmessig utførelse av avløpsledninger. Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Manglende håndverksmessig utførelse på deler av arbeid. Utilstrekkelig innfesting av rør registrert. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Det er påvist andre avvik: Det er ikke avholdt service på anlegget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Grunnmuren har sprekkdannelser. Fundamentering er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Sprekker/riss ble registrert på grunnmur. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren. Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Jeg har ikke fått opplysninger om arbeider utført etter byggeår på utvendige vann og avløpsledninger. Derfor settes tilstandsgraden ut fra byggeåret. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og
reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for
eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Følgende bygningsdeler har fått TG3:

- Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er påvist omfattende skade i fasade. Eldre trevegger kan erfaringsmessig ha skjulte skader, spesielt over grunnmuren og under vinduer. Eksakt tilstand kan ikke sjekkes uten bygningsmessige inngrep. Manglende håndverksmessig utførelse på deler av arbeid. Nyere kledning er lagt utenpå gammel. Det er observert åpninger i utvendig komplettering som øker risikoen for at mus kan komme inn. Utettheter i fasade gir risiko for skjulte skader i ytterveggen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

- Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Utvendige beslagsløsninger er ikke fagmessig utført. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er observert svelling på utforing på ett soverom i loftsetasje. Rundt enkelte vinduer er det brukt materialer som ikke tåler værutsatt påkjenning og levetid for materialet vil være begrenset. Det mangler utvendig belistning på vindu på ett soverom i loftsetasje. Manglende håndverksmessig utførelse på deler av arbeid. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

- Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Flisene har bom (hulrom under) eller er løse. Løse og knuste fliser og fuger på platting. Manglende håndverksmessig utførelse på deler av arbeid. Konstruksjon fundamentert direkte på terreng vil normalt bevege seg som følge av setninger i grunnen og tele. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

- Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er ikke montert rekkverk på begge sider av veranda og til platting. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. En del skjevheter i etasjeskiller. Skjevheter i etasjeskiller, dette er normalt byggeåret tatt i betraktning. Erfaringsmessig kan eldre etasjeskiller ha skjulte skader, spesielt over grunnmur og det gjøres oppmerksom på risikoen. Knirk er observert. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

- Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe. Pipevanger er ikke synlige. Deler av bygningsdelen er skjult, har en alder som øker sannsynligheten for skjulte feil og har brukt opp mye av sin forventede brukstid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

- Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Dette punktet må ses i sammenheng med "drenering, grunnmur og fundamenter". Hulltaking er unnlat fordi rommene under terreng har en konstruksjon som gjør at det ikke er mulig med hulltaking. Rommene er i stedet fuktkontrollert med egnet verktøy. Fuktsperre ble ikke brukt under kjellergulv ved byggeåret, fuktopptrekk kan derfor forekomme. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

- Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte av innvendige dører har betydelige skader
Dørene bærer preg av bruksslitasje, men ivaretar funksjonskrav. Dør til ett soverom i kjeller har kraftig slagskade. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: Under 10 000

- Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er tegn på sopp, råte eller skadedyr. Arbeidet på våtrommet bærer preg av manglende håndverksmessig utførelse. Det er observert tegn av mus i toalettkasse. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

- Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Utettheter i membran rundt rørgjennomføring og i vegg i toalettkasse. Det er observert skruer igjennom fliser og tettesjikt på toalettkasse. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

- Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist avvik i fuger. Det er registrert synlige tegn på fukt-/råteskader. Arbeidet på våtrommet bærer preg av manglende
håndverksmessig utførelse. Synlige tegn på saltutslag, normalt skyldes dette fuktopptrekk fra grunnen fordi det ikke ble brukt fuktsperre mot grunn ved byggeåret. Alder på bad er ikke kjent, da det ikke er lagt frem dokumentasjon. Drensrør fra
fordelerskap er ikke utføret på fagmessig måte. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

- Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er tegn på sopp, råte eller skadedyr. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Arbeidet på våtrommet bærer preg av manglende håndverksmessig utførelse. Synlige tegn på saltutslag, normalt skyldes dette fuktopptrekk fra grunnen fordi det ikke ble brukt fuktsperre mot grunn ved byggeåret. Alder på bad er ikke kjent, da det
ikke er lagt frem dokumentasjon. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

- Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Utettheter i membran rundt rørgjennomføringer (drensrør fra fordelerskap). Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. Misfarging på fuger. Det er ikke fremlagt godkjent dokumentasjon på utførelsen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

- Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad
Ved andre fuktundersøkelser enn hulltaking, er det påvist indikasjoner på fuktskader. Hulltaking er unnlat fordi det ikke er praktisk mulig å gjennomføre da alle vegger er av betong. Det er i stedet gjort fuktkontroll med egnet verktøy. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: Under 10 000

- Tekniske installasjoner > Vannledninger
Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig. Røropplegg i yttervegg, dette er ikke en anbefalt løsning. Utilstrekkelig innfesting av rør registrert. Eventuell lekkasjevann kan ikke uhindret renne til sluk. Deler av bygningsdelen er skjult, har en alder som øker sannsynligheten for skjulte feil og har brukt opp mye av sin forventede brukstid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett.
Kostnadsestimat: Under 10 000

- Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Slukkeutstyr er ikke funksjonstestet.
Kostnadsestimat: Under 10 000

Sammendrag av selgers egenerklæring:

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Bad og kjøkken i kjeller utfør med egeninnsats.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Terrasse er utført med egeninnsats.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Kjeller etasjer utført med egeninnsats med, elektro/automasjon ingeniør bakgrunn.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om
lavspenningsanlegg)?
- Vet ikke.
Siden vi kjøpte bolig, visste vi ikke om det foreligger noen dokumentasjon fra gamle eier for det.

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak
som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
- Ja. Eier jobber med fradeling/seksjonering av eiendom/tomt for å sette opp 3 stk. tomannsbolig og 1 stk. enebolig.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. Eier har utført arbeids og innredet kjeller med egeninnsats, men har ikke søkt bruksendring hos kommune.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
- Ja. Felles avgift Bårlidals Vel 2000kr/år for vei og snømåking.

Primærrom
Primærrom: 190 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje: Bad, stue, kjøkken, gang og to soverom.
1. etasje: Entré, bad, kjøkken, stue og soverom.
2. etasje: Gang og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 192 kvm

Boder
Bod, kott og kjølerom i 1. etasje.

Standard
Entré:
Det er adkomst til boligen via hovedinngang i 1. etasje og egen inngang i underetasjen. I entréen er det god plass til yttertøy og sko.

Stue:
Stuen i 1. etasje har gode møbleringsmuligheter med plass til sofagruppe med tilhørende bord og TV-møblement, samt spisestue. Overflater med parkett- og laminatgulv, malte overflater og utstrakt bruk av downlights. Peisen og varmepumpen bidrar til en jevn inntemperatuer.

Kjøkken:
Kjøkken i 1. etasje med mørke, profilerte fronter, benkeplater i laminat, dobbel oppvaskkum med ett-greps blandebatteri og ventilator over kokesonen. Kjøkkenet har avsatt plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. I 1. etasje er det i tillegg et praktisk kjølerom. Rom i underetasjen er innredet med lys kjøkkeninnredning, noen fronter av glass, benkeplater i laminat, oppvaskkum og ventilator over kokesonen. Avsatt plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Soverom:
Boligen har til sammen fem rom som i dag er innredet som soverom. Det er kun ett av disse som er godkjent som soverom på byggetegninger. Det foreligger ikke byggetegninger av loft og underetasje. I underetasjen er det innredet to soverom og det er innredet to soverom på loftet.

Bad:
Bad i 1. etssje med fliser på gulv og vegger, samt malte plater i himling. Varme i gulvet. Baderomsinnredning med servant, speil med belysning, veggmontert toalett, bidet, dusjvegger i glassbyggetstein og opplegg for vaskemaskin.

Bad i underetasjen med fliser på gulv og vegg, samt malte plater i himling. Varme i gulvet. Lys baderomsinnredning med servant, speil, veggmontert toalett, dusjvegger i glass og opplegg for vaskmaskin.

Uteområder:
Det er utgang fra stue i 1. etasje til vestvendt veranda på 29m2. Verandaen har fin utsikt over nærområdet og er et herlig sted å nyte sommeren med grlling og hyggelig selskap. I underetasjen er det østvendt terrasse på 47 m2. Tomten har gressplener, trær, busker, diverse beplantning og gruslagt gårdsplass.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat, parkett og fliser.
Vegger: Panel, fliser, tapet og betong.
Himling: Panel.

Teknisk: 
- Vannrør av plast.
- Avløpsrør av plast.
- Naturlig og mekanisk ventilasjon.
- 200L varmtvannsbereder.
- Automatsikring og inntakt med skrusikringer.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæringsskjema som ligger vedlagt i komplett salgsoppgave. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, dette trolig grunnet eiendommens alder. For bygg eldre enn 1965 kan situasjonen følgelig være at de er lovlig oppført uten søknad og at det ikke er noe krav til ferdigattest. Med bygningsloven av 1965 fikk vi en landsdekkende søknadsplikt for oppføring av bygg og de fleste tiltak. Dersom bygget er omsøkt og godkjent av kommunen, vil det ikke være ulovlig å bruke bygningen selv om ferdigattest mangler. Dette forutsetter at ombygging som er søknadspliktig er søkt og godkjent hos kommunen.

Det foreligger byggetillatelse for tilbygg datert 18.03.1977.
Det foreligger byggemelding på uthus datert 13.12.1995.
Det foreligger byggemelding for oppføring av tilbygg datert 12.05.2005.

Det gjøres oppmerksom på at det er endringer fra dagens planløsning og byggetegninger. Det finnes ikke byggetegninger av underetasje og loft. Det er innredet to soverom på loft og i underetasjen er det innredet gang, bad, stue/kjøkken og to soverom. Det er i tillegg fjernet vegger og åpnet opp i 1. etasje. Trapp mellom første og underetasjen er blendet. Det er mulig å åpne for å benytte hele boligen. Omgjøring av rom fra tilleggsdel til hoveddel må godkjennes av kommunen. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, for alle ovennevnte ulovlige forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at evt rom settes tilbake til opprinnelig godkjent stand.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming består av vannbåren gulvvarme, varmekabler, varmepumpe, vedovn og panelovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 47 485 pr. år I kommunale avgifter inngår vann, avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt. Oppgitte kommunale avgifter er beregnet ut i fra forbruk på 462 m3 i 2022. Normalforbruk vann er ca. 65 m3 per år per person.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 7 877,-

Forsikring med polisenummer
IF Forsikring Polisenummer: SP3213405

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 005 761,- Som sekundærbolig Kr. 362 738,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.1949/1248-1/10  Bestemmelse om veg 05.05.1949 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:64 Bnr:1  
Bestemmelse om vedlikehold av veg m.v.

1958/936-1/10  Elektriske kraftlinjer 12.04.1958 
Rettighetshaver: Eidsvoll kommune

1982/900-1/10  Erklæring/avtale 03.02.1982 
Bestemmelse om kloakkledning
Rettighetshaver : Eidsvoll kommune
 
1987/8585-1/10  Bestemmelse om veg 23.09.1987 
 rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:64 Bnr:26  
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:64 Bnr:41

Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet privat vei. Utgifter til brøyting, strøing og feiing må påregnes. Offentlig vann og avløp med private stikkledninger.

Regulering
Boligen er regulert til boligformål.

Eiendommen ligger i et område regulert til Industri, Høyspenningsanlegg og Friluftsområde i sjø/vassdrag i reguleringsplan Bårliåsen gbnr 64/2 m.fl stadfestet 19.03.1984.

Kommuneplanens arealdel for 2021 - 2031 er gjeldende. Formål: Boligbebyggelse nåværende, aktsomhetssone flom og Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone nåværende. Godkjent: 13.04.2021.

Boligen ligger i et område som er del av kulturmiljø og landskap av nasjonal interesse. Fra Tingvold til Eidsvoll Verk langs Andelva.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 91 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 691 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 706 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven. Det opplyses om at selger ikke tegne forsikring.
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Tilstandsrapport (Kr.17 915)
Foto: Nøkkelhenting (Kr.320)
Førsteside Finn (Kr.1 500)
Løfting av finn annonse 29.01.2024 (Kr.1 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.87 435)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
101-23-0047

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
I Wergelands fotspor AS
EIE Råholt
Org. nr: 931610201
Gladbakkgutua 20
2070 Råholt
Tlf: 45 61 51 50

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner Roksana Risberg

Saksbehandlere
Roksana Risberg
EIE Råholt
Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner
Mob: 48 25 05 14 / E-post: rri@eie.no

Silje Melby Rundberg
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 46 50 30 06
[/ E-post: smr@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bårlidalsvegen 55
For mer om objektet
Bårlidalsvegen 55

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: