Bilde 1 av Carsten Ankers TerrasseBilde 2 av Carsten Ankers Terrasse
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Carsten Ankers Terrasse

2074 Eidsvoll verk • Eidsvoll kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 3 550 000 - 7 850 000

Arealer: 57 - 134 m²Antall enheter: 14 (0 solgt)Byggeår: 2023
14 unike og moderne leiligheter i historiske omgivelser ved Eidsvollsbygningen | Høy standard med energiklasse A
Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
1 - 3 soverom
Etasje
1 - 3 etg
Tomt
Fellestomt 2891 m²
Oppdragsnummer
101249005
card-default

Roksana Risberg

Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner
Les om Roksana
Visninger
Søndag 25. aug.
12:30 - 13:30
Mandag 26. aug.
18:00 - 19:00
Meld deg på visning

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Velkommen til Carsten Ankers Terrasse!

EIE Eiendomsmegling Råholt v/ Roksana Risberg har nå for salg 14 leiligheter i Carsten Ankers Terrasse.

Carsten Ankers Terrasse byr på en unik mulighet til å bo i et moderne og stilrent hjem med en beliggenhet få kan sammenligne seg med. Hver leilighet har gjennomtenkte løsninger og materialer av høy kvalitet. Her får du blant annet vannbåren bergvarme, takhøyde på minimum 2,5 meter og 1-stavs eikeparkett.

Med kort vei til tur- og rekreasjonsområder, er dette det perfekte stedet for deg som ønsker å kombinere et praktisk og enkelt liv med naturopplevelser. Parker bilen trygt i garasjeanlegget og utnytt muligheten for lading av elbil. Med gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo Lufthavn, er det enkelt å komme seg ut i verden. Velg et bærekraftig liv med en leilighet i energiklasse A og mulighet for grønt boliglån. Ønsker du å bli en del av dette unike boligprosjektet? Ta kontakt med oss i dag for å avtale visning.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

https://www.seierhus.no/cartsen-ankers-terrasse

Hovedoppdragsnummer
101-24-9005

Eiendom
Carsten Ankers Terrasse, 2074 Eidsvoll verk

Matrikkel
Gnr. 117 Bnr. 41 Snr. 1 i Eidsvoll kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner Roksana Risberg

Selger/Utbygger
CV32BAS v. Leif Magne Seierstad

Hjemmelshaver
CV32BAS v. Leif Magne Seierstad

Priser fra - til
Priser fra 3 550 000 - til 7 850 000

Fellesutgifter
Kr.1 140,- pr.mnd. Fellesutgifter er stipulert til kr. 20,- pr. kvm. Fellesutgiftene er stipulerte og endelig kostnad avhenger av forretningsførsel, forsikringsavtaler og eventuelle andre tjenester (TV/ internett/ trappevask/vaktmester) sameiet ønsker.

Eiendomsskatt
Skatten beregnes med en promillesats vedtatt av kommunestyret. Satsen er på 2,8 promille for 2024. Nyoppført bygning, som helt eller delvis benyttes som bolig, fritas i tre år fra den tid boligen er ferdigstilt, eller til kommunestyret endrer eller opphever fritaket.

Kommunale avgifter
Kr. 14 000 pr. år Kommunale avgifter vil settes når eiendommene tas i bruk, men eiere må påregne ca 14.000 per år. Kommunale avgifter inkl.: vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt, og vil variere årlig og etter forbruk.

Energimerke
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Beliggenhet
Eidsvoll Verk, der gammel og ny historie møtes. For mange år siden var Eidsvoll Verk et av de små handelsstedene i Eidsvoll. Norderhaug, som stedet foran Carsten Ankers Terrasse heter, hadde blant annet kolonial, meieri, bakeri, tekstil og senere sportsforretning.
I nabohuset på andre siden av veien, der hvor Kai Nebbenes etter hvert startet sin kafedrift, var det opprinnelig skysstasjon med overnatting for både folk og hester. Dette bidro til at Eidsvoll Verk var et viktig knutepunkt.

Det nye politihuset til Øst politidistrikt er å finne like over veien fra Carsten Ankers Terrasse, mellom Festiviteten og gamle Nebbenes kro. Den gamle kroa er restaurert, her finner du den indiske restauranten Five Rivers, Hope4U og i bakkant vil det bli næringslokaler. 

Selve området rundt Carsten Ankers Terrasse heter Pirotoppen og stammer fra gården Piro som ligger på andre siden av veien for prosjektet. Noe gjenstår og du kan fortsatt se avtrykkene av de gamle handelsstedene.
Eidsvoll Verk var i utgangspunktet en herregård og et delområde på Eidsvoll i Akershus. Navnet stammer fra Eidsvoll Jernverk som Kong Christian 4 opprettet i 1624 som smelteverk for jern. Det ble drevet av et av de mange vannfallene i Andelva.

I 1814 ble Grunnloven skrevet og vedtatt i hovedbygningen på Eidsvoll Jernverk, den gang var det en privat bolig og ble eid av Carsten Anker som den gangen eide jernverket og som er det unike navnet og adressen på prosjektet Carsten Ankers Terrasse. Senere etablerte Eidsvoll Verk både tresliperi og teglverk i tilknytning til elven, noe du den dag i dag fortsatt kan se spor fra. Verkseier Carsten Anker gikk dessverre konkurs i 1822 og hele Eidsvoll Jernverk ble overtatt av Ankers engelske kreditorer. Etter en pengeinnsamling, satt i gang av Henrik Wergeland og flere privatfolk, fikk de kjøpt tilbake Eidsvollsbygningen og i 1837 kom hovedbygningen, paviljongene og ca. 25 mål park igjen tilbake i norske hender. Eidsvoll 1814 er en del av Norsk Folkemuseum og rommer i dag Eidsvollsbygningen med sidebygninger og parkområde, Wergelands Hus med Demokratisenteret for unge, billettsalg og suvenirbutikk, museumsbutikk, utendørs utstillinger og Kafe Standpunkt med uteservering.

Eidsvollsbygningen er et av Norges fremste nasjonalsymboler. 17. mai feiringen på Eidsvoll Verk er noe helt spesielt og må oppleves. Nærområdet byr på både fiske- og bademuligheter med Andelva og Eidsvollsbygningen med sin flotte park bare en kort spasertur unna. Parken kan nytes hele året og foruten 17. mai, så er det også på vinterstid og spesielt rundt juletider en unik atmosfære både i og rundt Eidsvollsbygningen.

Det er Mathiesen Eidsvold Værk ANS som eier Festiviteten og Stallgården på Eidsvoll Verk, byggene er fra 1909. Festiviteten er bygget som et forsamlingslokale for Mathiesen Eidsvold Værks ansatte, her har det vært mye liv gjennom tidene som basarer, selskapslokale, juletrefester og konserter. I dag huser den kafeen Coffee Too, som er åpen hver dag, det er konserter, arrangementer og kunstutstillinger. Stallgården var Kammerherre Haaken Larpents private Stall, i dag huser Stallgården en stor vognsamling av nasjonal betydning. Her arrangeres også et stort Julemarked og et Hagemarked hvert år.

Dette er bare noe av det du kan oppleve i og rundt Eidsvoll Verk.

Nærmeste matbutikk er en Rema 1000, men du finner også Kiwi, SPAR og Extra innen kort avstand. For de som ønsker et bredere utvalg av shopping og servering, ligger Amfi Eidsvoll og Råholt sentrum bare et par kilometer unna og har over 50 butikker og spisesteder.

Eidsvoll tilbyr flotte naturområder og turstier langs Andelva og Kulturstien. Du finner også fine turmuligheter i Åsleia og Mistberget, og det blir preppet skiløyper om vinteren. For vintersportentusiaster er det en akebakke i Rognlia nær Ås skole og Skaubanen, komplett med belysning om kvelden. Om sommeren er det flotte bademuligheter i Andelva og Hurdalsjøen.

Tomt
Fellestomt, 2891 kvm

Skole/barnehage
Det er gangavstand til Eidsvoll Verk barneskole, Råholt ungdomsskole og hyppige bussavganger mot både Eidsvoll og Jessheim med videregående skole. Det er et godt utvalg av både kommunale og private barnehager i området, blant annet Andungen barnehage som ligger like i nærheten.

Offentlig kommunikasjon
Området har et godt tilbud med både buss og tog. Det er få minutter til bussholdeplass med busser mot Eidsvoll og Jessheim. Fra Eidsvoll Verk stasjon går det tog hver halvtime til Oslo Lufthavn (5 min.) og mot Oslo-området. Det går i tillegg tog mot Eidsvoll hvor du kan bytte til tog nordover mot Lillehammer.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

1809/900038-1/10  Utskifting   
04.09.1809 
Overført fra: 3240-117/41
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1876/900086-1/10  Utskifting   
22.04.1876 
Overført fra: 3240-117/41
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/165-2/10  Erklæring/avtale  
30.01.1939 
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra gnr 118 bnr 6.
Overført fra: 3240-117/41
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/350-1/10  Erklæring/avtale  
08.03.1939 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 3240-117/41
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1948/30-1/10  Bestemmelse om gjerde  
07.01.1948 
Overført fra gnr 118 bnr 6.
Overført fra: 3240-117/41
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/6314-2/10  Erklæring/avtale  
17.09.1970 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 3240-117/41
Gjelder denne registerenheten med flere

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 550 000,- (Fastpris)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør pr enhet (Kr.7 500)
Visningshonorar pr stk kr 2500,- inkl. 6 gratis visninger (Kr.2 500)
Innhenting av offentlige opplysninger fra kr 1500 (Kr.1 500)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.3 900)
Foto digital møblering pr stk kr 1438,- (Kr.1 438)
Foto: valgfritt: kveldsfoto 5 stk kr 3500,- eller dronefoto 5 stk. 3500,- (Kr.3 500)
Markedspakke 1 uten foto (Kr.18 500)
Totalt kr. (Kr.38 838)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
101-24-9005

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Carsten Ankers Terrasse
For mer om objektet
Carsten Ankers Terrasse

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: