Bilde 1 av Leirhusbakken 8Bilde 2 av Leirhusbakken 8
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Leirhusbakken 8

2092 Minnesund • Eidsvoll kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 4 850 000 - 4 950 000

Arealer: 124 - 124 m²Antall enheter: 8 (0 solgt)Byggeår: 2022
Prosjektert tomannsbolig med 2 bad, 4 soverom, solrike uteområder og barnevennlig beliggenhet.
Se alle enheter i prosjektet
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
11219013

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Velkommen til Minnesund!
I familievennlige, sentrale omgivelser på Minnesund skal det nå bygges åtte nye, flotte boliger fordelt på én tomannsbolig og to husrekker. Kanskje en av dem er ditt nye hjem? Hver bolig får koselig hage og solrike uteplasser, og det blir parkeringsmuligheter på fellesområdet. I første omgang er det kun tomannsboligen som ligger ute for salg.

Alle boligene får tilnærmet samme planløsning med to arealeffektive etasjer, smakfull innredning og moderne løsninger. I første etasje blir det entré, bad, soverom og stue/kjøkken. Kjøkkenet leveres med innredning fra HTH, og det er mulighet for montering av peisovn i stuedelen.

I underetasjen blir det bod, bad/vaskerom og tre pene soverom. To av soverommene får dør ut mot hage/uteplass, og alle soverommene får garderobeinnredning fra HTH. Det vil selvfølgelig også være flere muligheter for tilvalg og endringer - både inne og ute.

Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen, og her er det er mange kvalitetsløsninger å velge mellom. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, er det mulighet for tilpasninger innenfor visse rammer.

Du kan blant annet velge parkett, fliser, farger, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, garderober, ekstra varmekabler, ferdigplen, markterrasse med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Lavere dokumentavgift.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Kort fortalt
- Rolige, barnevennlige omgivelser.
- Gangavstand til skole og butikk.
- Busstopp under 100 meter unna.
- Hver bolig får flere fine uteplasser.
- Utgang til balkong fra stue/kjøkken.
- Utgang til hage fra to soverom.
- Parkering på fellesområdet.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Enstavs eikeparkett på gulvet.
- Mulighet for montering av peisovn.  
- Det leveres kjøkken fra HTH.
- Rikelig med muligheter for tilvalg.
- Fire soverom, tre i underetasjen.
- To rom har utgang til hage/uteplass.
- Garderober fra HTH på hvert rom.
- To delikate bad, ett i hver etasje.
- Ett er kombinert bad/vaskerom.
- Kvalitetsfliser og pen innredning.
- Romslig innvendig lagringsbod.
- Sportsbod med utvendig adkomst.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Elanlegg i henhold til NEK 400.

Hovedoppdragsnummer
11-21-9013

Eiendom
Leirhusbakken 8, 2092 Minnesund

Matrikkel
Gnr. 186 Bnr. 82 og Gnr. 186 Bnr. 86 i Eidsvoll kommune

Boligtype
Tomannsbolig / Husrekke

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse forespeilet Q4 2022

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Fagansvarlig Lasse Saltkjel

Selger/Utbygger
G. Foss Eiendom AS

Hjemmelshaver
G. Foss Eiendom AS

Priser fra - til
Priser fra 4 850 000 - til 4 950 000

Arealer
Bruksareal: 124,40 kvm

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig, sentralt og barnevennlig boligområde på Minnesund i Eidsvoll kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud, samt flotte friluftsområder sommer som vinter. Det er gangavstand til Minnesund idrettspark med fotballbane.

Mjøsa og Vorma, med hjuldamperen Skibladner i sommerhalvåret, ligger øst for eiendommen. Her er det muligheter for bading, fisking og bruk av båt. For de som ønsker varmere badevann har Råholt bad et godt tilbud for både mosjonister og barnefamilier.

Mjøssamlingene ved Minnesund og smaragdgruvene er populære utfartssteder. Eidsvoll kommune byr i tillegg på milevis med spennende skogsveier, skiløyper og sykkelstier. Hurdal alpinanlegg ligger en liten halvtimes kjøring fra eiendommen.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi. Av shoppingmuligheter har Eidsvoll et trivelig sentrum med gode servicetilbud, der Sundet byr på et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg.

AMFI Eidsvoll ligger på Råholt og er et trivelig kjøpesenter med over 50 butikker og serveringssteder. Senteret har også et eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fysioterapaut, fotterapaut og tanntekniker.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss, og nærmeste holdeplass ligger under 100 meter fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Eidsvoll, 16 min til Råholt, 27 min til Oslo Lufthavn, 49 min til Hamar og 54 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Langset barneskole som stod ny i 2015. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Vilberg ungdomsskole på Eidsvoll. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Uteområde
Hver bolig får tildelt areal som naturlig tilhører boligen, og det vil være solrike uteplasser på begge sider. På bakkeplan foran underetasjen er det mulighet for terrasse og koselig hage, og det er også uteplass i forbindelse med inngangspartiet i første etasje. Fra stue/kjøkken i første etasje blir det utgang til en solrik balkong med rekkverk i tre/glass. I tillegg blir det fellestomt mellom/rundt bygningene, og denne opparbeides enkelt i henhold til utbyggers valg.

Parkering
Det opparbeides parkering og gangvei til boligene i henhold til situasjonskart.

Planløsning
1. etasje: Entré/gang, bad, soverom og stue/kjøkken.
Underetasje: Trapperom, bod, bad/vaskerom og 3 soverom.
Annet: Bod i underetasjen med utvendig  adkomst.

Entré
Boligene får inngang i første etasje, og det er også inngang til underetasjen via to soverom (terrassedør). Entreen får enstavs eikeparkett på gulvet, og veggene sparkles og males. Fra entreen blir det direkte tilgang bad og soverom. Innvendige dører leveres hvite, slette, og ytterdøren leveres også i hvit med vindu ved siden av.

Stue og kjøkken
Boligene får stue og kjøkken i åpen løsning i første etasje - et nydelig rom med store vindusflater og utgang til balkong. På gulvet legges det enstavs eikeparkett fra Berry Alloc eller tilsvarende kvalitet, og veggene sparkles og males.

Annen parkett og forskjellige farger kan velges som tilvalg. I rommet monteres det også pipe med mulighet for peisovn. Det er trapp ned til underetasjen (hvitmalt, åpen furutrapp). Kjøkken leveres fra HTH, til en verdi på inntil 80 000 kroner inkludert hvitevarer og montering.

Bad/wc/vaskerom
Boligene får to bad, ett i hver etasje, og badet i underetasjen er kombinert bad/vaskerom. Det legges fliser på gulvet i størrelsen 60x60, type Modena Pro Stone, og gulvet i dusjsonene leveres med samme type flis i mosaikk. Veggene på får enten fliser eller malte flater.

Baderomsinnredningen vil bestå av en heldekkende servant (60 cm) med underskap, og over servanten leveres det overskap og speil. I tillegg får rommene dusjhjørne og veggmontert toalett. Det legges varmekabler under flisene, og avtrekk er via balansert ventilasjonsanlegg.

Soverom og garderobe
Boligene får fire soverom - ett i første etasje og tre i underetasjen. Fra to av rommene i underetasjen blir det utgang til hage/uteplass. Alle rommene får enstavs eikeparkett på gulvet, og veggene sparkles og males i en valgfri farge. Garderober leveres fra HTH etter kundens ønske, med en verdi inkludert montering på inntil 2 000 kroner per soverom.

Oppvarming - Teknisk
Boligene får elektrisk oppvarming, herunder med gulvvarme, og det blir mulighet for tilkobling av ildsted i stuen. Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK 400. I tillegg monteres det balansert ventilasjon med tilluft til alle oppholdsrom og avtrekk fra bad og kjøkken. Hver enhet leveres med ett pulverapparat og nødvendige brannvarslere.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Odel / Konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er 1-2 kvartal 2023. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Byggearbeider starter når tre enheter i prosjektet er solgt.

Selger vil varsle om overtagelsesperiode ti uker før ferdigstillelse. Den endelige overtagelsesdatoen skal være endelig og ligge innenfor overtagelsesperioden. Endelig overtagelse varsles tre uker før.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 850 000,- (Prisantydning)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper kan avbestille mot et gebyr på kr. 250 000,- jf. bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Garantier
Selger skal, umiddelbart etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Er det i avtalen tatt forbehold som beskrevet i bustadoppføringslova § 12 annet ledd, andre setning, er det tilstrekkelig at selger stiller garantien straks etter at forbeholdene er falt bort, men selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

I tilfeller der det skal stilles garanti etter fristen i forrige avsnitt og dette ikke er gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, har kjøper rett til å heve avtalen. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan søke om å få transportere sine rettigheter og plikter til en ny kjøper. Transporten krever samtykke fra selger, og selger forbeholder seg retten til å nekte overdragelse på fritt grunnlag. Ved akseptering av transport, tilkommer et transportgebyr på kr. 75 000,- inkludert mva. Dette gjelder også dersom kjøper videreselger enheten med direkteoverskjøting.

Tilvalg
Mot vederlag har kjøper rett til å få utført endrings- og tilleggsarbeider. Rettigheten begrenses oppad til 15% av avtalt vederlag. Til orientering opplyses det at bustadoppføringslovas § 9, andre avsnitt inneholder bestemmelse om at ønsker om endringer og tilvalg kan avvises når disse vil føre til ulemper for entreprenør/selger som ikke står i forhold til forbrukerens interesse. Dersom det likevel er mulig å få utført de ønskede endringer, vil det kunne påløpe ekstra kostnader.

Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Endringsavtaler skal være skriftlige.

Det gjøres oppmerksom på at dersom planløsningen endres, eller endringer medfører at nye byggetegninger må foreligge, vil det påløpe et gebyr til tegner/arkitekt for dette.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges til forbrukere i henhold til "lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m.", heretter kalt bustadoppføringslova.

Oppdragsnummer
11-21-9013

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Leirhusbakken 8
For mer om objektet
Leirhusbakken 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: