Bilde 1 av Skaugveien 60Bilde 2 av Skaugveien 60
Digital salgsoppgave
Skaugveien 60

1911 Flateby • Enebakk kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik enebolig over 3 plan med romslig praktikantdel! Stort uteområde med gode solforhold og flott utsikt
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
201 m²
Bruksareal (BRA)
265 m²
Kommunale avgifter
kr 1 130 / Mnd
Prisantydning
kr 6 450 000
Omkostninger
kr 174 770
Totalpris
kr 6 624 770
Byggeår
2014
Tomt
Eiet tomt 921 m²
Oppdragsnummer
77220124
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmegler
Les om Nathasha
Prisantydningkr 6 450 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 158 750,-
  
Totalpris kr 6 624 770
Eiendom
Skaugveien 60, 1911, Flateby

Matrikkel
Gnr. 4 bnr. 23 i Enebakk kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 265 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2014

Tomt
Eiet tomt 921 m²

Prisantydning
6 450 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Øystein Solberg
Takstdato: 25.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
6 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
158 750,- (Dokumentavgift)

174 770,- (Omkostninger totalt)

6 624 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 551 pr. år Dette inkluderer avløp, renovasjon og feiing.

Eier
Thor Atle Haraldsen

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL SKAUGVEIEN 60!

Eie Eiendomsmegling v/ Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen har gleden av å presentere en nyere enebolig over tre plan, med flott, solrik uteplass og utsikt over Øyeren. Eneboligen ligger i et barnevennlig strøk som blir oppfattet som svært trygt, med bussholdeplass, butikker, skole og barnehage i nærheten - i tillegg til rik natur med turstier og skiterreng. Østmarka byr på gode ski- og lysløyper, samt flotte turstier.

Eneboligen inneholder 4 soverom, 3 bad (ett i hver etasje), 2 kjøkken og 3 stuer. I tillegg er det et stort, lyst og stilfullt kjøkken fra Epoq, med så og si alt av integrerte hvitevarer. Underetasjen har egen inngangsdør, eget kjøkken og bad, samt ett soverom. I tillegg er det ett uinnredet rom med store muligheter! Her har du muligheten til å få en flott enebolig med stor uteplass, i tillegg til å leie ut underetasjen som en del av egen bolig.

Kort fortalt:
- Stor og flott uteplass
- Gulvvarme
- Fin utsikt
- 4 soverom
- 3 bad
- 2 kjøkken
- Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter
- Barnevennlig beliggenhet med andre barnefamilier i nærområdet
- Kort avstand til dagligvare butikker

Beliggenhet
Velkommen til Flateby i Enebakk kommune! Eneboligen ligger i et barnevennlig strøk som blir oppfattet som svært trygt. Her har du bussholdeplass, butikk, skole og barnehage innen kort radius - i tillegg til rik natur med turstier og skiterreng.

En liten gåtur unna finner du Flatebysenteret med dagligvarebutikk og ulike servicetilbud, i tillegg er det kort avstand til Coop Extra Flateby med post i butikk. Videre er det ca. 20 minutter med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter. Lillestrøm regnes også som ett av Norges største knutepunkt for offentlig kommunikasjon, herfra tar du deg til Oslo S på ca. 10 minutter.

Flateby byr på et aktivt idrettsmiljø med innendørs treningshall, fotballbane og skianlegg i nærområdet. Baksiden av huset er omkranset av en rik natur, i tillegg til mange flotte turstier rundt om i Flateby. Øyeren og innsjøen bidrar til gode båt- og fiskemuligheter, samt vakker utsikt fra huset.

Bussholdeplassen ligger ca. 300 meter unna huset og bussen tar deg gjennom Rælingen, og ender i Lillestrøm på en halvtime.
Nærmeste barnehage ligger ca. 5 minutters gange fra huset, og nærmeste barneskole ligger innenfor 1.5 km radius.

Bebyggelse
Området består i all hovedsak av eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 921 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Underetasje, 122 kvm BRA:
Gang, stue, kjøkken og bad, samt 2 boder og garasje.

1. etasje, 83 kvm BRA:
Hall, stue med åpen kjøkkenløsning og bad.

Loftsetasje, 60 kvm BRA:
Stue, bad og tre soverom.

Byggemåte
Boligen er oppført med grunnmur av termomur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør og kjeller dør med glassfelt. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og to-lags samt tre-lags glass.

Primærrom
Primærrom: 201 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 265 kvm

Standard
Kjøkken - 1.etasje
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Epoq kjøkkeninnredning med høyglans fronter fra byggeår. Benkeplate av komposit med integrert oppvaskkum og ett-greps armatur. Malt panelplater over benkeplate. Frittstående kjøleskap med fryser og ismaskin. Integrert hvitevarer. Stekeovn, dampovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og nedsenket induksjonstopp. Takhengt ventilator med avtrekk ut av bygg. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Det er montert komfyrvakt på platetopp.

Kjøkken - Underetasjen
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate av tre. Nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Plater mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter under overskap. Frittstående hvitevarer. Kjøleskap, fryseskap, stekeovn med platetopp og oppvaskmaskin. Ventilator i overskap med avtrekk ut av bygg. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Det er montert komfyrvakt på platetopp. Bad - Loftsetasje
Baderom fra 2016 opplysninger gitt av selger. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling/skråtak med malt flater. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med overbelysning over servant. Dusjhjørne med glassfelt og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Gulvstående badekar med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Geberit. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling.

Bad - 1.etasje
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling med malt panel og downlights. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Geberit. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fordelerskap for rør-i-rør-systemet og stoppekraner plassert i vegg.

Bad - Underetasjen
Baderom er gjort på egeninnsats i 2017, opplysninger gitt av selger. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling med malt flate og taklampe. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil over servant. Dusjhjørne med glassfelt og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Geberit. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrige rom
Flislagt gulv med varme i alle rom. Veggflater med malt panelplater. Himlingsflater med malt panel.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
Underetasjen ligger delvis under terreng. Gulvflater med laminat og fliser. Gulvvarme på soverom, gang, stue og kjøkken. Veggflater med malte flater. Malte himlingsflater. Slette hvite innerdører.

Loft - innredet
Loftsetasje fra byggeår. Gulvflater belagt med en-stavs laminat. Veggflater med malt panelplater. Himlingsflater/skråtak med malt panel. Slette hvite innerdører. Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Bad - Loftsetasje:
- Overflater vegger: Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Forholdet må utbedres.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Bad - 1. etasje:
- Overflater vegger: Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Forholdet må utbedres.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering. TG2 er satt for å belyse risiko.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 11 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Bad - Underetasjen:
- Overflater vegger: Det er riss/sprekker i veggfliser ved dusj. Kan skyldes utettheter i tettesjikt.
- Overflater gulv Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Kjøkken - 1. etasje:
- Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
- Annet: Det er ikke etablert lekkasjestopper på kjøkken.

Kjøkken - Underetasjen:
- Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Annet: Det er ikke etablert lekkasjestopper på kjøkken

Øvrige rom:
- Overflater himling: Himlingsflate bærer preg av ufagmessig utførelse.
- Overflater gulv: Det er registrert riss/sprekker i gulvfliser.

Rom under terreng:
- Overflater vegger: Enkelte veggflater har hakk,merker og sprekker. Behov for overflatebehandling.
- Overflater himling: Himlingsflater har behov for overflatebehandling.
- Overflater gulv: Gulvflater med laminat bærer preg av slitasje. Det mangler terskel på ytterdør i underetasje.
- Innerdører: Enkelte innerdører bærer preg av slitasje.
- Annet: Etasjen bærer preg av egeninnsats og ufagmessig utførelse. Mangel på listverk og enkelte rom står uferdig.

Loft:
- Overflater vegger Veggflater bærer preg av slitasje samt mangel på belistning. Det er registrert sprekker mellom plater.
- Overflater himling/undertak: Det mangler belistning. Bærer preg av egeninnsats og ufagmessig utførelse.
- Konstruksjonsoppbygging: Konstruksjonen er lukket og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Innvendige trapper - 1. etasje:
Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter

Innvendige trapper - Underetasjen:
Innvendige trapper Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter. Mangler stedvis rekkverk.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger:
- Fasader ink. kledning: Overflatebehandlingen bærer preg av alder/slitasje.

Balkong:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales. Terrasse:
- Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom: Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon.

Inngangsparti:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales. Søyler for terrasse av trekonstruksjoner er ført til bakken. Fare for råteskader.

Drenering:
- Vann fra yttertak og bortledning: Det hefter en usikkerhet om takvann er ledet i eget lukket avløpsystem og at det fungerer tilfredstillende. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur: Utvendig terrengfall er feil og heller inn mot grunnmur. Tiltak anbefales.

Forstøtningsmurer:
Rekkverkets tilstand og/eller utforming vurderes å ha behov for utbedringer med tanke på sikkerheten. Tiltak anbefales.

Garasje:
Det er er registrert forhøyede fuktverdier i takplater og enkelte takbjelker. Tettesjikt over er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. TG2 er satt for å belyse risiko. Garasjeport bærer preg av høy slitasjegrad.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Utvendige trapper:
Helhetsvurdering: Til dels store skjevheter og deformasjoner på utvendig trapp. Mangler rekkverk. Tiltak må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Frittstående bod:
Helhetsvurdering: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.
Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 20.03.2014.

Oppvarming
Eneboligen har pipeløp med muligheter for å sette inn peis. Boligen er oppvarmet med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 13 551 pr. år Dette inkluderer avløp, renovasjon og feiing.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Enebakk kommune per dags dato.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, internett, kabel-tv, m.m. Listen er ikke utfyllende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Som primærbolig Kr. 35 987,-

Formuesverdien for sekundærbolig er ikke fastsatt, på grunn av manglende ferdigattest. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats
Firmanavn: Membran godkjent entreprenør VVS Larmerud
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Alle bad er bygd nytt sammen med huset Bad 1 etg 2013 Bad 2 etg 2016 og bad i kjeller 2017

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja
Firmanavn: Torger Dahl
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bygd nytt

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja - Kommentar: membran Torger dahl org 971511540 og Larmerud VVS i bygge søknad

2.3 Er arbeidet byggemeldt?
Ja - Kommentar: Huset er bygd nytt

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja - Kommentar: Liten lekkasje i garasje tak under veranda, veranda ble demontert og lagt ny membran på tak i 2020. 12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnstats
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Terrasse og grunnmur egeninnstats Hus levert ferdig utvendig fra IEC hus

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Strømsborg & Enersen
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bygd nytt

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Nei - Kommentar: ikke pr i dag blir levert før salg

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja - Kommentar: El kontroll 2020

19. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen?
Ja - Kommentar: Mangler ferdig attest

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja - Kommentar: Det er bygd lite kjøkken i kjeller ikke på byggemeldte tegninger

21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Nei - Kommentar: Mangler ferdig attest

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Ja - Kommentar: mangler ferdig attest

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 3028-5/297
Rettigheter i eiendomsrett
2001/8526-1/6  Best. om adkomstrett  
28.06.2001 
rettighetshaver:Knr:3028 Gnr:4 Bnr:23  

Rettigheter på 3028-5/297
Rettigheter i eiendomsrett
2001/8526-2/6  Best. om vann/kloakkledn.  
28.06.2001 
rettighetshaver:Knr:3028 Gnr:4 Bnr:23


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Underetasjen har egen inngangsdør, men åpen tilgang til resten av boligen og vil ikke betegnes som en utleiedel. Likevel er det muligheter å leie ut som en del av egen bolig/praktikantdel.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og avløp, og vann fra Flateby vannverk.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
158 750,- (Dokumentavgift)

174 770,- (Omkostninger totalt)

6 624 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Provisjon (Kr.57 150)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Visninger x 13 (Kr.37 700)
Grunnpakke enebolig (Kr.6 784)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 893)
Foto (Kr.7 750)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.40 175,50)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.213 064,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-22-0124

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
EIE Lillestrøm
Kontorsjef | Eiendomsmegler
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skaugveien 60
For mer om objektet
Skaugveien 60

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: