Bilde 1 av Årsrudveien 219Bilde 2 av Årsrudveien 219
Digital salgsoppgave
Årsrudveien 219

1912 Enebakk • Enebakk kommune

Prisantydning

kr 1 200 000

Omkostninger: kr 41 270Totalpris: kr 1 241 270
Sjarmerende hytte med romslig tomt | Kort vei fra Oslo | Usjenert beliggenhet | Badevann i nærområde | Fiber
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
39 m²
Bruksareal (BRA)
39 m²
Prisantydning
kr 1 200 000
Omkostninger
kr 41 270
Totalpris
kr 1 241 270
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 1730 m²
Oppdragsnummer
84210106
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydningkr 1 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 200 000,-)kr 30 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
  
Totalpris kr 1 241 270
Eiendom
Årsrudveien 219, 1912 Enebakk

Matrikkel
Gnr. 72 bnr. 21 i Enebakk kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1966

Tomt
Eiet tomt 1730 m²

Prisantydning
1 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
30 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 200 000,-))
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

41 270,- (Omkostninger totalt)

1 241 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Øyvind Christoffer Eyrich

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Årsrudveien 219!

Parkering
Det er parkering ved hytta.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i landlige og rolige omgivelser med nærhet til Øyeren, Lyseren og ca.13 km fra Ytre Enebakk sentrum. Det er fine turområder i umiddelbar nærhet, og kort avstand til sti- og løypenett som er koblet opp mot det sentrale løypenettet i Østmarka.

Enebakk kommune består av ca. 65% skog og et samlet vannareal som ville dekket hele gamle Oppegård kommune. Enebakk har blant annet innsjøen Øyeren, Norges niende største innsjø. Dette gir meget gode muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. I den grønne kulturkommunen Enebakk er det et rikt kultur- og idrettsliv, med en rekke populære lag og foreninger.

Populære Lyseren og Øyeren med bade- og fiskemuligheter ligger i nærheten. Her er det bare å ta med seg barna for en liten dukkert på varme sommerdager.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Ytre Enebakk eller Rema 1000 Enebakk. Vågsenteret ligger en biltur unna eiendommen. Senteret byr på diverse forretninger, apotek, blomsterstue, frisør, strikk og barneklær, kafé, m.m.

Nærmeste bussholdeplass er Borud, som ligger ca. 1 km fra eiendommen. Det er ca. 50 minutters kjøring til Oslo S, ca. 35 minutter med bil til Ski sentrum hvor man finner blant annet et av Norges største kjøpesenter, og ca. 45 minutter til Lillestrøm.

Tomt
Eiet tomt, 1730 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Vindfang, stue, kjøkken/spisestue, 2 soverom.

Byggemåte
Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse.

Primærrom
Primærrom: 39 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 39 kvm

Standard
Hytte med enkel standard.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest

Strømmaster ved hytten skal byttes ut, dette arbeidet starter 2 september.

Oppvarming
Elektrisk.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Enebakk kommune.

Diverse
Det legges fiber i området i løpet av sommeren.
Eier av nabohytta skal bore etter vann, ny eier kan samarbeide med nabo hvis de ønsker å legge inn vann.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Adkomst via privat vei, sommervann.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
30 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 200 000,-))
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

41 270,- (Omkostninger totalt)

1 241 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.5 542)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 1 200 000,-) (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.84 307)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0106

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

EIE Ski & Ås
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Årsrudveien 219
For mer om objektet
Årsrudveien 219

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: