Bilde 1 av Landskaugveien 379Bilde 2 av Landskaugveien 379
Digital salgsoppgave
Landskaugveien 379

1914 Ytre Enebakk • Enebakk kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fantastisk fritidseiendom med egen strandlinje til Langenvannet | Tomt på over 10 mål | 30 min fra Oslo S.
Vis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Bruttoareal (BTA)
63 m²
Kommunale avgifter
kr 256 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 98 770
Totalpris
kr 3 598 770
Byggeår
1952
Tomt
Eiet tomt 10500 m²
Oppdragsnummer
84210076
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydningkr 3 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 87 500,-
  
Totalpris kr 3 598 770
Eiendom
Landskaugveien 379, 1914 Ytre enebakk

Matrikkel
Gnr. 91 bnr. 222 i Enebakk kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 63 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1952

Tomt
Eiet tomt 10500 m²

Tomten består av:
Gnr. 91 Bnr. 480
Gnr. 91 Bnr. 479
Gnr. 91 Bnr. 252
Gnr. 91 Bnr. 222

Prisantydning
3 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift)

98 770,- (Omkostninger totalt)

3 598 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 3 069 pr. år Avgiften gjelder hytterenovasjon og feiing.

Eier
Anne Widerøe Østerberg

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Landskaugveien 379! En sjarmerende hytte med egen strandlinje ved Langen, frittstående atelier / gjestehus, fin utsikt mot Langen og stor tomt på ca. 10 500 m². Hytta ble oppført i 1952, men den ble tilbygget i 1997. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i Ytre Enebakk med nærhet til vannet, marka og Ytre Enebakk sentrum.

Hytta består av en entré, bad, toalettrom med snurredo, to soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Atelier består av arbeidsrom / soverom med hems. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse med utsikt mot Langen. På tomten er det flere frittstående boder med lagringsplass, hundegård og grillhytte. Det er parkeringsmuligheter på egen tomt.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Sjarmerende eiendom med stor tomt på over 10 mål.
- Egen strandlinje og brygge ved Langen.
- Utsikt mot vannet.
- Atelier, grillhytte, flere frittstående boder og hundegård på tomten.
- Parkering på egen tomt.

Parkering
Det er parkering på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Sjarmerende eiendom beliggende i naturskjønne omgivelser. Fra eiendommen er det ca. 15 minutters kjøring til Ytre Enebakk med flere butikker, senter, postkontor, apotek og vinmonopol. Videre er det 25 minutter til Ski sentrum hvor man finner Ski Storsenter med et mangfold av butikker og restauranter samt ca. 30 minutters kjøretur til Oslo.

Eiendommen har umiddelbar nærhet til Sør- og Østmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Det er utsikt over Langen som har gode fiskemuligheter og flere badeplasser. Eiendommen har egen brygge og strandlinje ved Langen. Ved Langenvassdraget finnes det en felles brygge og her er det flotte fiske- og bademuligheter.

Bebyggelse
Området består for det meste av fritidsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 10500 m²
Tomt opparbeidet med blant annet med egen brygge, grillhytte, boder og hundegård.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Hytte:
1.etasje - 56 kvm: Entré, bad, toalettrom, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Atelier:
1.etasje - 20 kvm: Arbeidsrom / soverom.

Byggemåte
Hytte over et plan med krypkjeller. Krypekjeller med fjellgrunn. Utvendig adkomst. Grunnmur av lettklinkerblokker/betong fundamentert til fast grunn. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takpapp. Utvendige fasader forblendet med liggende og stående trekledning. Hytten har profilert entrédør fra 2018. Terrassedør med 2-lags glass fra 2018. Vinduer med 2-lags glass fra 1997 og 2018.

Frittstående atelier over et plan med hems oppført i 1997. Støpte søylepunkter mot grunn. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takpapp. Utvendige fasader forblendet med stående trekledning. Ytterdør fra 2018. Vinduer med 2-lags glass fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 56 kvm

Boder
Det er lagringsplass i tre frittstående boder målt til 10, 11 og 13 kvm. Ved bryggen har hytten en bod målt til ca. 9 kvm. En grillhytte målt til ca. 8 kvm.

Standard
Entré:
Det er adkomst til hytta via grusbelagt og steinbelagt gangbane til overbygget inngangsparti. I entréen er det plass til å legge fra seg sko og yttertøy i garderobeskapet.

Stue:
Hytta har en delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Det er god plass til spisebord, sofa og tv-løsning i rommet. Vindusflatene sørger for et lyst og trivelig innemiljø. I stuen er det en peisovn fra 2018 som kommer godt med på kjølige høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til en sydvendt terrasse på ca. 13 kvm. Her er det plass til utemøblement og grill. På varme sommerdager kan middagen og utsikten nytes utendørs!

Kjøkken:
Eldre kjøkken med slette fronter i treverk, benkeplate i treverk samt rustfritt stål og nedsenket oppvaskkum. Det er flislagt mellom benkeplate og overskap, samt montert lysarmatur under overskap. På kjøkkenet er det plass til å tilberede dagens måltider! På grunn av den åpne løsningen kan kokken enkelt holdes med selskap mens middagen lages.

Bad / wc:
Hytta har ett bad fra ca. 1996. Gulv belagt med tregulv og linoleum belegg i dusjnisje. Trepanel og flislagte veggflater. Badet er utstyrt med et servantskap, servant i porselen, innfelt speil og en dusjnisje med forheng. Ved siden av badet er det et toalettrom med snurredo.

Soverom og garderobe:
På hytta er det totalt to soverom med plass til seng og garderobe / kommode. På ett av soverommene er det en innbygget seng. For øvrig er det lagringsplass i tre frittstående boder målt til 10, 11 og 13 kvm. Ved bryggen har hytten en bod målt til ca. 9 kvm. En grillhytte målt til ca. 8 kvm.

Atelier:
Atelier / gjestehuset fra ca. 1997 består av et soverom / arbeidsrom med hems. Her er det meget god takhøyde og god plass til flere sengeløsninger. Her er det også en vedfyrt peisovn.

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Tregulv.
Vegger: Trepanel belagt.
Himling: Trepanel belagt.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på denne eiendommen i Enebakk kommune sine arkiver. Det er ikke uvanlig for eiendommer fra denne byggeperioden.

Det foreligger godkjenning for opprettingen av arbeidsrom datert 08.05.1996, samt innvilgelse fra kommunen angående oppføring av tilbygg datert 09.06.1993.

Oppvarming og teknisk:
Vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. OSO varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 1999, kammer for snurredo med elektrisk avtrekk og Grundfos vannpumpe plassert i krypkjeller. Oppvarming via elektrisitet og vedfyrt peisovn. Ventilasjon basert på naturlig avtrekk og naturlig tilluft via vinduer. Hytta har hovedsakelig åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert på vestvendt yttervegg.

Atelier blir oppvarmet via elektrisitet og vedfyrt peisovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 3 069 pr. år Avgiften gjelder hytterenovasjon og feiing.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Enebakk kommune.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 77862183

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Kr. 125 074,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Det betales vel- og veiavgift på 2.400,- per år.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapport:

Bad - Bad ved soverom 1
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid.

Kjøkken
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.

Øvrige rom
- Overflater gulv: Gulvflater bærer preg av bruksslitasje. Stedvis knirk.
- Innerdører: Innerdører bærer preg av bruksslitasje og er aldringspreget.

Etasjeskiller - 1.Etasje
- Skjevhetsmåling: Det ble registrert målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble målt til 25 millimeter i stue.

Tekniske anlegg. VVS anlegg
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Balkonger, terrasser, veranda etc
- Annet: Liten avstand mellom utvendig overflate/gulv og innvendig gulv. Uheldig pga faren for vanninntrenging.

Drenering
- Alder: Dreneringens tilstand har påvirkning på krypekjellerens bygningstekniske tilstand. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
- Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur: Det vurderes at grunnmuren mangler fuktsikring.

Frittstående byggverk - Bod
- Frittstående byggverk: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av
tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

Frittstående byggverk - Bod
- Frittstående byggverk: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av
tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

Merk:
- Innvendige pipeløp og funksjonalitet er ikke vurdert av takstmann.
- Takvinduer: Takvinduer er erfaringsmessig å betrakte som risikoutsatt knyttet til inndriv av vann/kondens med påfølgende skader. Dette gjelder for vindu i atelier.
- Yttertak: Taket er inspisert fra toppen av stigen.
- Frittstående byggverk - Atelier: Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold være tilstrekkelig.
- Frittstående byggverk - Bod/anneks: Det er foretatt en forenklet og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold være tilstrekkelig.
- Soverom ved entréen, grillhytta og anneks / bod er oppført i senere tid, men oppføringen er ikke søkt godkjent hos kommunen. Kjøper påtar seg risikoen både  for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?: Fritidsbolig i skogen og hadde besøk av mus for 8 år siden, anskaffet katter og problemet løst. Hytta har stått ubebodd et år uten katter, og det har ikke vært mus inne i denne perioden.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: Panel skiftet samt etterisolert mesteparten av bygget, tak skiftet, nye vinduer og dører i 2018. Arbeidet ble utført av Yngvar Harila Licone Inveat Limited.
- El anlegget har vært kontrollert.
- I annekset tror eier det elektriske har vært utført av ufaglært, det var utført før eier kjøpte i 2003.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen har privat borrevann og ikke innlagt avløp. Avløp: Eiendommen har ikke utslippstillatelse. Privat vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen ligger innenfor markagrensen og innenfor 100 meters belte til vassedrag.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift)

98 770,- (Omkostninger totalt)

3 598 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.5 582)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.28 165)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (Kr.52 500)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.136 912)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0076

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

EIE Ski & Ås
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Landskaugveien 379
For mer om objektet
Landskaugveien 379

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: