Bilde 1 av Breidablikkveien 23ABilde 2 av Breidablikkveien 23A
Digital salgsoppgave
Breidablikkveien 23A

3133 Duken • Færder kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nøtterøy / Nesbrygga - Moderne og innbydende enebolig fra 2015 med 2 stuer, 4 soverom - koselig og barnevennlig hage
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
147 m²
Bruksareal (BRA)
150 m²
Bruttoareal (BTA)
166 m²
Kommunale avgifter
kr 1 230 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 185 522
Totalpris
kr 7 175 522
Byggeår
2015
Tomt
Eiet tomt 741 m²
Oppdragsnummer
67210278
card-default

Hans Westby

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hans
Prisantydningkr 6 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 171 500,-
  
Totalpris kr 7 175 522
Eiendom
Breidablikkveien 23A, 3133 Duken

Matrikkel
Gnr. 28 bnr. 472 i Færder kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 166 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2015

Tomt
Eiet tomt 741 kvm

Prisantydning
6 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
171 500,- (Dokumentavgift)

185 522,- (Omkostninger totalt)

7 175 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 760 pr. år

Eier
Jens Morten Johannesen

Parkering
Parkering i carport med el-billader og på stor steinlagt gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger pent til i det populære området, Nesbrygga, midt i smørøyet på Nøtterøy. Her er det kjekt å være. Fra eiendommen er det kort vei til flotte naturopplevelser både på sjø og land. I umiddelbar nærhet finner man idrettsanlegg på Nif med bl.a. kunstgressbane, flere fotballbaner, 400 meter løpebane og lekeplass for de minste. Det er gangavstand til sjø med flere badesteder på bl.a. Vardun og Ulvøtangen og videre ut til vakker skjærgård. Nærmeste matbutikk er Kiwi på Hjemseng, hvor man også finne bensinstasjon, blomsterbutikk og restaurant. Nærmeste barneskole er den velrenommerte skolen Oserødmyra. Kort vei til Borgheim med ungdomsskole, videregående skole, flere butikker og golfbane. Ca. 7 km til Tønsberg med et rikholdig kulturtilbud, brygga med flere spise- og serveringssteder, et mangfold butikker og togstasjon med hyppige avganger til bl.a. Oslo.

Bebyggelse
Området rundt består primært av eneboliger.

Byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport:

Enebolig i to etasjer oppført i 2015 med normalt god standard og funksjonelle løsninger. Boligen er oppført i reisverk, vegger kledd med stående kledning, innvendige vegger og himlinger kledd med gips, gulv med 1-stavs eik parkett og flis. Fra stue i 1. etg. er det direkte utgang til en terrasse på 64 m2, hvor den ene delen er hevet fra øvrig plan. I 2.etg. er det utgang til en romslig balkong på 36 m2. Fra utsiden er det adgang til isolert sportsbod og carport med integrert opplegg for lading av elbil. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og ivaretatt.

Tomt
Eiet tomt, 741 kvm
Stor og flat tomt som er opparbeidet med steinlagt gårdsplass med kantsten. Stor gressplen (robotklipper følger med i handelen) med en rikholdig beplantning bestående av flere bærbusker, frukttrær, blomster, hekk og lekkert drivhus. Gode solforhold med sol hele dagen og frem til ca. kl. 22:00 på kveldstid.

Adkomst
Fra Tønsberg følger man Nøtterøveien til veidelet Kirkeveien/Smidsrødveien. Følg Smidsrødveien i retning Hjemseng. Ved Shell bensinstasjon på Hjemseng svinger man til venstre inn på Breidablikkveien. Følg Breidablikkveien ca. 700 meter. Nr. 23 A ligger på høyre hånd. Rett etter innkjørselen til Nifbanen. Det vil bli skiltet med Eieskilt ved felles visning.

Inneholder
Enebolig med to fulle etasjer som inneholder:

1. etasje: Hall, vaskerom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse/hage.

2. etasje: gang/trapperom, kontorplass, bod, 4 soverom, baderom og stue med utgang til terrasse.

Carport med stor isolert sportsbod i bakkant. frittliggende drivhus med innlagt vann.

Primærrom
Primærrom: 147 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 150 kvm

Standard
Smakfull, arealeffektiv og innholdsrik enebolig oppført i 2015, innredet med innbydende og moderen farge- og materialvalg. Romslig hall med god plass til yttertøy og takhøye vinduer opp til 2. etg., som gir god romfølelse. Stort kjøkken med hvite fronter, god skap- og benkplass, flere smarte løsninger med bl.a. skap med skyvedør til småelektrsik og støvsugerluke på gulvet. Silestone benkeplate på kjøkkenøy og kjøkkenbenk med underlimt vask. Alle hvitevarer følger med i handelen, herunder: kjøl/frys, ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Romslig stue/spisestue med plass til langbord og sittegruppe. Koselig peisovn med glass på flere sider. Fra stuen er det utgang til stor, solrik og usjenert terrasse og hage. Pent flislagt baderom i første etasje med dusj, servant og wc. Eget vaskerom/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Andre etasje er innredet med kontorplass ved trappeoppgangen med fin utsikt over nærområdet. Praktisk bod med god lagringsplass og ekstra takhøyde. Hyggelig loftstue med utgang stor terrasse med gode sol- og utsiktsforhold. 4 romslige soverom, alle innredet med duse og behagelige farger. Pent flislagt hovedbad med dobbelt servant, wc og dusj. Boligen har rikelig med doble LED spotter i tak, integrerte høyttalere og listefrie vinduskarmer. En nyere, smakfull og innholdsrik enebolig, klar for nye eiere. Velkommen til visning.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Ved og elektrisk. Vedovn, varmepunmpe og varmekabler i gulv i 1. etg, samt bad i 2. etg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 14 760 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 480 487,- Som sekundærbolig Kr. 5 329 754,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Taklampe i trapperom følger ikke med i handelen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Regulering
På reguleringskart for område er det tegnet inn gang- og sykkelsti som berører denne eiendommen. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
171 500,- (Dokumentavgift)

185 522,- (Omkostninger totalt)

7 175 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.15 500)
Markedspakke 1 (Kr.16 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.61 740)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.115 540)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0278

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Hans Westby

Saksbehandlere
Hans Westby
EIE Tønsberg
Mob: 97 70 42 00 / E-post: hwe@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Breidablikkveien 23A
For mer om objektet
Breidablikkveien 23A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: