Bilde 1 av Briskveien 13B Bilde 2 av Briskveien 13B
Digital salgsoppgave
Briskveien 13B

3121 Nøtterøy • Færder kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik enebolig med garasje og stor terrasse. Barnevennlig beliggenhet i blindvei, rett ved skoler og flott natur.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
151 m²
Bruksareal (BRA)
176 m²
Bruttoareal (BTA)
196 m²
Kommunale avgifter
kr 1 195 / Mnd
Prisantydning
kr 4 190 000
Omkostninger
kr 122 772
Totalpris
kr 4 312 772
Byggeår
1982
Tomt
Eiet tomt 590 m²
Oppdragsnummer
67200179
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF
Les om Robert
Prisantydning kr 4 190 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 202,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 108 750,-
   
Totalpris kr 4 312 772
Eiendom
Briskveien 13B, 3121 Nøtterøy

Matrikkel
Gnr. 5 bnr. 237 i Færder kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 196 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1982

Tomt
Eiet tomt 590 m²

Prisantydning
4 190 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
108 750,- (Dokumentavgift)

122 772,- (Omkostninger totalt)

4 312 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 331 pr. år
Felles/delt renovasjon.

Parkering
Det er parkering i garasje på ca. 31 kvm, som har to sidedører. I tillegg er det mulighet for parkering på en stor, asfaltert gårdsplass foran garasjen og huset.

Eier
Leif Winston Kristensen

Beliggenhet
Eneboligen  ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie i Færder kommune, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole, samt bussholdeplass og Teie Torg med servicetilbud.

På Rosanes, like ved Teie sentrum, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Helsestien i kommunen passerer forbi badeplassen.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langsmed fjorden. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane.

Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg. Her finner man blant annet klær, sko, briller, kroppsbehandling (spa), bøker, helsekost og blomster. Det er også bank, bakeri, apotek og vinmonopol. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Fjellveien Damveien og ligger nesten rett på utsiden av døren. Med tog fra Tønsberg stasjon (3,5 km) til Oslo S er reisetiden ca. 1 time og 22 min. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Tønsberg stasjon, 16 min til Åsgårdstrand, 23 min til Sandefjord lufthavn og 43 min til Drammen.

Fra eiendommen er det gangavstand til Teie barneskole, Teigar ungdomsskole og Færder videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy videregående, samt både private og kommunale barnehager. Steinerskolen har beliggenhet på Vestskogen.

Tomt
Eiet tomt, 590 m²
Omgivelsene er svært barnevennlige, rett ved barnehage, skoler og flotte naturområder. Eneboligen ligger fint til i en rolig blindvei, på en romslig tomt som er pent opparbeidet med plen, hekk, trær og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt.

Foran huset og garasjen er det en stor, asfaltert gårdsplass med mulighet for parkering. Fra stuen er det utgang til en stor, herlig og delvis overbygget terrasse, med direkte adkomst til hagen. Terrassen har belysning, utestikk og flere markiser. I tillegg er det dør inn til en hendig utebod.

Det er montert levegger, og terrassen er et usjenert uterom som virkelig innbyr til lange, sosiale kvelder. Varme dager kan også nytes på en koselig, overbygget balkong utenfor stuen i andre etasje. Her er det nydelig utsikt mot nærliggende bolig- og naturområder.

Adkomst
Fra sentrum kjører man over Kanalbrua og følger Nøtterøveien/Kirkeveien mot Tjøme. 500 meter etter Shell stasjonen på Teie, tar man til høyre inn Kolbergveien. Ta så til venstre inn Briskveien og boligen ligger innerst til høyre i Briskveien som er en blindvei.

Inneholder
Planløsning
1. etasje: Vindfang, gang, bad/wc, kjøkken og stue.

2. etasje: Bad, stue/kontor og 2 soverom.
Kjeller: Gang, vaskerom, innredet rom, hobbyrom og 2 boder.

Annet: Utebod på terrassen.

Kort fortalt
- Romslig enebolig over tre plan.
- Garasje og stor gårdsplass.
- Stor terrasse med levegger.
- Deilig, overbygget balkong.
- Strålende utsikt på balkongen.
- Hage med plen, hekk og trær.
- Svært barnevennlig område.
- Rett ved skoler og barnehage.
- Huseby-innredning fra 2008.
- Dels integrerte hvitevarer.
- Stor stue med varmepumpe.
- Rentbrennende peisovn i stuen.
- Loftstue for ekstra spillerom.
- To bad, ett med badekar.
- Eget, praktisk vaskerom.
- To soverom med skap.
- Innredet rom med skap.
- Utebod, hobbyrom og to boder.

Byggemåte
Boligen er fundamentert på løsmasser av stein og grus. Gulver i kjeller av betong. Vegger mot grunn av lettklinkerblokker med pusslag. Yttervegger av 150 mm bindingsverk isolert med mineralull. Asfalt plater som vindtett sjikt og utlekting for kledning. Utvendig er boligen kledd med stående tømmermannskledning samt liggende panel i gavler. Alt fra byggeår. Plassbygd takkonstruksjon med sperrer. Forenklet undertak. Lufting i gallere samt igjennom gesimser. Himling mot loft er isolert med ca 200 mm mineralull. Taket er tekket med dobbelt krummet betongstein fra byggeår. Malte vindskier og israfter med beslag. Isolert trebjelkelag mellom etasjene.

Primærrom
Primærrom: 151 kvm
Kjeller: Gang, vaskerom og 1 soverom
Første etasje: Wc/bad, gang, kjøkken, stue og ett vindfang.
Andre etasje: Bad, stue/kontor og soverom 2 stk

Bruksareal
Bruksareal: 176 kvm

Standard
Vindfang
Eneboligen har et koselig, overbygget inngangsparti med belysning og rom for en benk. Vel innenfor døra møtes man av et vindfang, og her passer det fint å innrede med knaggrekker eller skohyller. Vindfanget ligger i tilknytning til en gang med plass til skap eller andre garderobeløsninger. I tillegg er det egen inngang til kjelleretasjen.

Kjøkken
Et lyst, pent kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Huseby-innredningen fra 2008 har lyse, profilerte fronter, vitrineskap og heltre benkeplate med dobbel oppvaskkum i rustfritt stål.

Over benken er det belysning og hvite mosaikkfliser, og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp og stekeovn. I tillegg er det opplegg for oppvaskmaskin.

Stue
Stuen er pen og stor, med gode vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. En glassdør fører ut til den store terrassen, som er en vidunderlig romforlengelse i sommerhalvåret.

Videre har stuen parkettgulv og lysmalte vegger - en med liggende panel. Stuen er et lunt oppholdsrom med både peisovn og varmepumpe. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet.

Loftstue
I andre etasje er det en hyggelig stue med 1-stavs parkettgulv, hvitmalte vegger og en plassbygget bokhylle. En glassdør tar deg ut til en koselig, overbygget balkong med nydelig utsikt over nærområdet. Det er plass til tv-løsning, sofargruppe og kontorkrok, og rommet er perfekt hvis ungdommen i huset ønsker å trekke seg litt tilbake.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to eldre bad - ett i første etasje og ett i andre etasje. I tillegg er det et vaskerom i kjelleretasjen. Badet i andre etasje har grå gulvfliser, gulvvarme og hvit våtromstapet på veggene. Det er toalett og et badekar med dusjløsning.

Den øvrige innredningen består av servant med underskap, to veggskap og et speil med belysning. Badet i første etasje har gulvfliser, gulvvarme og baderomspanel på veggene. Innredningen består av toalett, en servant og et dusjhjørne med innfellbare vegger.

Vaskerom
Vaskerommet i kjelleren er romslig med lyse gulvfliser og hvitmalte panelvegger. Rommet har en arbeidsbenk med underskap, et veggskap, en utslagskum av rustfritt stål og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen har to soverom i andre etasje. I tillegg er det et innredet rom i kjelleretasjen, som i dag benyttes som soverom. Både soverommene og det innredede kjellerrommet er innredet men en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe - den ene med dels speilfronter. Eneboligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i garasjen, i en utebod på terrassen, i et stort hobbyrom i kjelleren og i to kjellerboder.

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen oppvarmes elektrisk via stedvis panelovner, en varmepumpe i stuen og gulvvarme på badene. I tillegg er det en rentbrennende peisovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad - ellers naturlig tilluft. Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder fra 2014, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.03.1985
Det understrekes imidlertid at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med ferdigattest/siste godkjente tegninger hos kommunen. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette.

Oppvarming
Boligen varmes opp av panelovner, vedfyring og varmekabler.
I tillegg er det varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 14 331 pr. år

Eiendomsskatt
Til dags dato er det ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 3569752

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 121 050,- Som sekundærbolig Kr. 4 035 778,-

Tekniske installasjoner:
Kjøleskap på kjøkkenet og i kjelleren, oppvaskmaskinen, utebordet i eik på terrassen, fryseboks og safe i kjeller følger med i salget.
Gardinstenger i stua og TV-tuner/dekoder følger ikke med i salget.

Robotklipper, gressklipper, hageredskaper ol. etter avtale med kjøper.

Diverse
Etter tilsyn fra brannvesenet er det funnet et avvik:
Kjeller Kommentarer: Sotluken har for liten avstand til brennbart materiale.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vei/vann/kloakk
Kommunal tilknytning til vann og avløp.
Privat vei.
Det er/vil bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg.
Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagte kart

Regulering
Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse etter kommuneplan datert 31.01.2018. eiendommen ligger i et uregulert område.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
108 750,- (Dokumentavgift)

122 772,- (Omkostninger totalt)

4 312 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.17 900)

Meglerprovisjon (Kr.38 000)

Tilrettelegging (Kr.11 900)

Visningshonorar (Kr.3 000)

Grunnpakke enebolig (Kr.7 400)

Oppgjør (Kr.6 500)

Totalt kr. (Kr.84 700)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-20-0179

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no


Eie Tønsberg

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.