Bilde 1 av Vestgårdsveien 29Bilde 2 av Vestgårdsveien 29
Digital salgsoppgave
Vestgårdsveien 29

3144 Veierland • Færder kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik og pen arkitekttegnet enebolig/bolig nr.2 beliggende på idylliske Veierland. Ingen boplikt
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
150 m²
Bruksareal (BRA)
166 m²
Bruttoareal (BTA)
185 m²
Kommunale avgifter
kr 573 / Mnd
Prisantydning
kr 3 550 000
Omkostninger
kr 99 020
Totalpris
kr 3 649 020
Byggeår
2005
Tomt
Eiet tomt 1203 m²
Oppdragsnummer
88210063
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Prisantydningkr 3 550 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 85 000,-
  
Totalpris kr 3 649 020
Eiendom
Vestgårdsveien 29, 3144 Veierland

Matrikkel
Gnr. 140 bnr. 73 i Færder kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 185 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2005

Tomt
Eiet tomt 1203 m²

Prisantydning
3 550 000

Eier
Observatorie park as v. Ole Jarle Sandven

Parkering
Garasje på land kun hvis man er medlem i garasjesameiet og er  fastboende (venteliste).

Færder kommune parkering for fastboende (fast parkering for inntil to biler. Hvorav en av plassene er nummerert og en er på den generelle parkeringen.)

Beliggenhet
Veierland ligger i skjærgården mellom Nøtterøy og Tjøme. Boligen ligger i åpent, landlig landskap midt på øya i virkelig idylliske og romantiske omgivelser sommer som vinter. Eiendommen ligger fredfullt til, godt skjermet for vind og er svært barnevennlig. Her finner man absolutt roen.

Kort vei og enkel adkomst til fastlandet. En rekke strender og unike rekreasjonsområder på den bilfrie øya. Veierland må oppleves!

9 hulls golfbane og tennisbane noen minutter fra eiendommen. Medlemskap begge steder er mulig.

Enkel båt adkomst til flotte holmer og badesteder som Stauper, Verdens Ende og Hvasser. Øya er et udiskutabelt sommerparadis, men også et flott helårssted med vakker natur og uforurenset snø. Huset kan brukes som helårsbolig, hytte eller "second house". Det er kort vei inn til Tønsberg sentrum fra Tenvik eller med båt.

Eiendommen ligger i ly for vinden. Kveldshimmelen i nord har et vakkert blåskjær og det er ofte trolsk dis over myra. Morgensolen har sine orange og rosa farger, som kommer inn sidevinduet i kjøkkenet.
Dagros er åpent fra påske til september. Dit går øyas barn, ofte opp til flere ganger daglig, for å kjøpe is og evt. spille minigolf. Dagros har også enkel matservering og drikke og noen konserter i løpet av sommeren. Fotballbanen 3 min. gang  fra huset er populær på sommeren.
Øya Veierland tilhører Færder kommune og ligger i Vestfold og Telemark fylke, ca 10 mil sørvest for Oslo. Øya er 4,4 kvadratkilometer stor, og har ca 160 innbyggere. Det finnes rester av gravrøyser på Veierland fra bronsealderen. De eldste gårdene på øya er omtalt i skriftlige kilder fra middelalderen.
Hovedruta for fergen går mellom Veierland og Tenvik i Færder kommune, men det er også et par daglige avganger til Engø i Sandefjord kommune (flere på sommeren). Begge fergeturene tar ca 10 - 15 min.
Øya har kirke (gudstjeneste hver mnd hele året, en gang i uken på sommeren), et sommeråpnet serveringssted, tennisbane, 9-hulls golfbane og ulike mindre private utsalg.

Veierland er bilfri, men fastboende kan søke kommunen om kjøretillatelse for moped eller golfbil. Her er ingen asfalt, bare grusveier og skogsstier.
På holmer og skjær i sjøen kan man fra tid til annen se sel. Fuglelivet er rikt og variert, og på myra er det et yrende fugleliv i vår og sommermånedene. Av husholdsdyr finnes det en del sauer og høns/gjess. En kan se elg, rev og rådyr fra tid til annen.
Årstidene byr på mer enn temperaturendringer på Veierland. Om vinteren er det stille og fredelig, med muligheter for skiturer de vinterene det er mye snø. De ivrigste av sommergjestene inntar øya ved påsketider og gir seg ikke før i oktober, mens det naturligvis er flest folk på øya i juli.
Fylkeshovedstaden Tønsberg, ligger 12 km unna Veierland. Nabokommunen Sandefjord ligger en kort sykkeltur unna og har Sandefjord lufthavn, Torp, med direktefly til en rekke utenlandske destinasjoner. Fra Larvik, 39 km unna, går det ferge til Hirtshals i Danmark.

VEIERLANDS HISTORIE
I likhet med regionen for øvrig spilte sjøfarten en viktig rolle fra 1700 tallet, og mange Veilendinger har hatt sitt utkomme basert på sjørelatert virksomhet. Folketallet på Veierland har variert opp gjennom årene. Siste halvdel av 1800 tallet var en blomstringstid og ved inngagen til 1900 tallet bodde det nær 400 innbyggere på Veierland, på det meste hadde Veierland 3 dagligvareforretninger, eget bakeri og pensjonat. Rutebåten ble startet opp i 1880. Veierland fikk egen skolebygning i 1862 og Kirken kom i 1905.

Bebyggelse
Området er hovedskalig utbygget med spredet enebolig- og fritidsbebygeglse.

Tomt
Eiet tomt, 1203 m²

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 150 kvm
Totalt bruksareal: 166 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 83 kvm: Hall, gang, bad, toalettrom og 3 soverom.
S-rom 12 kvm: Bod/teknisk rom.

Andre etasje
P-rom 67 kvm: Kjøkken, stue og spisestue.
S-rom 4 kvm: Bod.

I tillegg til oppmålt areal er det balkonger, terrasser og platting på tilsammen ca 150 m2.

Følgende er ikke måleverdige areal og derfor ikke medregnet i arealoppsettet:
Deler av 2.etasje på grunn av lav takhøyde/skråtaksregelen.
Åpning mellom hall 1.etasje og stue 2.etasje på grunn av ikke gulv.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Byggemåte
Enebolig oppført i 2005.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 08.09.21 utført av Anticimex. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Byggemåte og annen beskrivelse:
Frittliggende enebolig beliggende på Veierland i Færder Kommune. Boligen er over to plan pluss et kaldloft med lav takhøyde. Adkomst i boligens underetasje. Sydvestvendt balkong. Frittliggende platting i hage med boblebadekar.
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger forøvrig i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Vinduer i 2-lags glass med karmer og i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med takstein. Oppvarming er via elektrisitet og vedfyring. Elektrisk peis i stue. Balansert ventilasjon. Sentralstøvsuger.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Brann og terrasse på terreng har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Bad:
Årstall er satt av den bygingssakkyndige uten konkret informasjon om hva som er fakta og er derfor kun estimerte uten at dette kan fastslås. Flislagt bad fra byggeår. Gulvvarme. Innredning med hvite profilerte fronter og heldekkende dobbel servant med ett-greps blandebatterier. Speil på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett med to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Innebygget boblebadekar med hånddusj. Vannrør i rør i rør fra byggeår. Synlige avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. To sluk i plastmateriale fra byggeår. Mekanisk avtrekk. Himling med hvite takplater.

Toalettrom:
Gulvoverflater med gulvbelegg. Vegger med malte flater. Hvite takplater i himling. Mekanisk avtrekk. Servantskap med hvite glatte fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speilskap på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Vannrør i rør i rør fra byggeår. Avløpsrør i
plastmateriale fra byggeår.

Kjøkken:
Årstall er satt av den bygingssakkyndige uten konkret informasjon om hva som er fakta og er derfor kun estimerte uten at dette kan fastslås konkret.
Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite glatte fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Nisje for frittstående komfyr. Oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk. Gulvoverflater med gulvbelegg. Vegger med tapetserte flater. Fliser på vegg mellom
benk og overskap. Hvite takplater i himling. Vannrør i rør i rør fra byggeår. Synlige avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Utgang til balkong.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Hall:
Gulvflater belagt med fliser og gulvvarme. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med hvite takplater.

Gang:
Gulvoverflater med parkett. Veggflater med malte flater. Hvite takplater i himling.

Soverom:
Gulvoverflater med laminat på to soverom og synlig betonggulv på ett. Veggoverflater malte flater på ett soverom og tapet på ett. Himlinger med malte flater og hvite takplater. Hvite profilerte innerdører.

Bod/teknisk rom:
Gulvflater belagt med fliser. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med hvite takplater. Utgang til terreng. Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom - 2.etasje:
Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malte flater. Himlingsflater/skråhimlinger med malte flater. Innfelte downlights i himling i stue og i spisestue. Profilerte hvite innerdører. Utgang til balkong fra stue.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 22.05.2014 som omhandler Bolig. Byggetegninger fra kommunen datert  19.11.2001 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av attesten, samt byggetegninger kan fås ved henvendelse hos megler.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert på bod/teknisk rom. Det elektriske anlegget er fra ulike årstall uten at dette kan fastslås konkret.
Det er ett 6"kgs pulverapparat fra år 2004.

Oppvarming
Vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Færder kommune opplyser om at siste feiebesøk var 21.11.2017. Avvik etter sist tilsyn: Feieluke er defekt (hull midt på luke).

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 6 867 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således begrenset kunnskap om boliges faste løpende kostnader.

Nye eier må belage seg på bl.a. følgende løpende utgifter i tillegg:
Kostnader knyttet til strømforbruk og nettleie.
Årlig forsikringspremie.
Årlig vei-/brygge-/velavgift.
Kostnader knyttet til kabel-tv og internett.

Utgiftene vil variere etter den til enhver tid eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i med polisenummer: 7753961

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 1 314 261,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 4 731 338,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner:
Vannrør fra byggeår i kobber og rør i rør. Fordelerskap for rør i rør er plassert på bad og har tilfredstillende drenering til rom med sluk. Synlige avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Varmtvannsbereder på 198 liter fra år 2005 er plassert på bod/teknisk rom. Aggregat for balansert ventilasjon
er plassert på bod/teknisk rom. Sentralstøvsuger. Boligens innvendige stoppekran er plassert bak luke i vegg på bad.

Diverse
Boligen/eiendommen blir ikke ytterligere rengjort eller ryddet for overtagelse.
Gjenstander som er på eiendommen i boligen vil følge handelen.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Ledningskart
- Reguleringskart
- Kommuneplankart
- Tegninger datert 09.04.2001

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen, men eiendommen har følgende rettigheter i annen eiendom:
140/23 og 142/4:
Dnr. 10150, tgl. 02.08.2001 - Bestemmelser om vann/kloakkledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

140/23:
Dnr. 4, tgl. 03.01.2005 - Bestemmelser om vann/kloakkledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rett til felling av trær mot øst på d.e.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger og privat slamavskiller. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen og slamavskiller. Privat renseanlegg sammen med naboer. Det kan komme pålegg om tilknytning til kommunalt avløp.

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til Unyansert formål / Byggeområde for bolig iht. reguleringsplan 3811 359 - Reg.plan byggeområder Veierland, datert 03.09.2008.
For øvrig ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, datert 31.01.2018.
Færder Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.
Kopi av ledningskart, samt regulerings- og kommuneplankart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

3 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
85 000,- (Dokumentavgift)

99 020,- (Omkostninger totalt)

3 649 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Provisjon : 1,70%
Inklusiv mva
Visningshonorar kr. 2 500,-

Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0063

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler Jørn Richard Andersen

Saksbehandlere
Jørn Richard Andersen
EIE Stokke
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 90 76 80 59 / E-post: jra@eie.no
EIE Stokke

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vestgårdsveien 29
For mer om objektet
Vestgårdsveien 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: