Bilde 1 av Haugåkerveien 2ABilde 2 av Haugåkerveien 2A
Digital salgsoppgave
Haugåkerveien 2A

3132 Husøysund • Færder kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nøtterøy / Føynland - Velholdt og smakfull 3 (4) -roms leilighet på bakkeplan med garasje og flott uteplass
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Bruttoareal (BTA)
86 m²
Kommunale avgifter
kr 1 135 / Mnd
Prisantydning
kr 3 090 000
Omkostninger
kr 95 772
Totalpris
kr 3 185 772
Byggeår
2003
Tomt
Fellestomt 2465 m²
Oppdragsnummer
67210290
card-default

Hans Westby

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hans
Prisantydningkr 3 090 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 86 750,-
  
Totalpris kr 3 185 772
Eiendom
Haugåkerveien 2A, 3132 Husøysund, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 18 bnr. 206 snr. 1 i Færder kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 86 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2003

Tomt
Fellestomt 2465 kvm

Prisantydning
3 090 000

Takstrapport
Takstmann: Erland Svae
Takstdato: 01.11.21

Utdrag fra takstmannens rapport - herunder konklusjon tilstand:
Leilighet i 1 etasje i en horisontaldelt tomannsbolig fra 2003. Leilighet har følgende byggemåte: Støpt plate på mark, utvendige vegger i bindingsverk med dobbeltfalskledning. Tak tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Malte plater og malt strie på innvendige flater. Oppvarming med vedovn og elektrisitet.

Tilhørende leiligheten er det en garasje.
Boligen er bygget iht. tidligere byggeforskrifter og boligens standard vil derfor avvike noe fra dagens krav til rom, innemiljø, energiøkonomisering, etc. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt, men noe vedlikehold og oppgradering i forhold til dagens standard må påregnes, se rapportens spesifikke punkter for ytterligere informasjon.

Det er noen punkter i rapporten en bør være oppmerksom på.
Tilstandsgrad 2:
- bad/vaskerom - manglende fall til sluk og sår i belegg.
- manglende ventilasjon på bad/vaskerom.
- platting ut fra stue - ujevnheter på gulv.

Følgende oppgraderinger er gjort på boligen de senere år.
- kjøkkeninnredning - 2017.
- malt innvendige overflater - 2017.
- badekar - 2017.
- vedovn - 2017.
- gjerde mot vei - 2019.
- beiset platting - 2020.
- malt hus - 2021.

Leiligheten består av ett plan med følgende rominndeling.
- hall 8,3 m2
- bad/vaskerom 6,7 m2
- soverom 12,6 m2
- soverom 7,1 m2
- kjøkken 9,8 m2
- stue 29,5 m2
- innvendig bod 3,0 m2

For nærmere info om boligens tilstand og beskaffenhet anmodes alle interessenter å lese igjennom tilstandsrapporten, selgers egenerklæringsskjema samt foreta befaring av boligen.

Totalpris inkl. omkostninger
3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 750,- (Dokumentavgift)

95 772,- (Omkostninger totalt)

3 185 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Det er ingen felleskostnader. Løpende kostnader dekkes likt mellom 1. og 2. etasje.

Kommunale avgifter
Kr. 13 611 pr. år

Eier
Anne-Marie Fredriksen

Parkering
Parkering i egen garasje, pluss 2 biloppstillingsplasser på tomt.

Beliggenhet
Boligene har en sentral og fordelaktig beliggenhet på vakre Føynland med umiddelbar nærhet til Føynland Senteret med butikk, post og restaurant. Få minutters gange også til velrennomerte Foynland skole og barnehage. Det er kort avstand til populære Fjærholmen badestrand, seilforening og friområder i Føynlandskogen. Gode bussforbindelser til Tønsberg og Teie Torv med forretninger, kafeer, restaurant, pol, bank og post. Rett over Føynlandsbrua i vest ligger Nøtterøy med flotte turområder, ridesenter, kulturhus og alle kommunale service- aktivitetstilbud. Foynland er et meget godt utgangspunkt hvis man ønsker å benytte seg av vår vakre skjærgård i Vestfold.

Tomt
Fellestomt, 2465 kvm

Oppgitt areal gjelder tomtearealet til hele sameiet. Det foreligger tilleggsdel grunn hvor seksjonen har eksklusiv bruksrett til eget areal. Se seksjoneringskart.

Adkomst
Fra Tønsberg kjører man over Kanalbra og følger RV 309 til Ekenes. Ta til venste inn mot Husøy/Føynland. Eiendommen ligger på høyre side av veien ca. 400 meter etter brua. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder for uten eget inngangsparti: gang, baderom, 2 soverom, bodrom, kjøkken og 2 stuer, hvorav den ene kan gjøres om til et 3. soverom. Stor uteplass og garasje.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Erland Svae:

Støpt plate på mark, utvendige vegger i bindingsverk med dobbeltfalskledning. Tak tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Malte plater og malt strie på innvendige flater.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 77 kvm

Arealbeskrivelse:
1.etasje:
Bruksareal: 80m². fordelt slik:
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 2 soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Garasje:
Bruksareal: 17 m². fordelt slik:
Sekundærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 80 kvm

Standard
Velholdt og innbydende selveierleilighet beliggende på bakkeplan med god planløsning og pene farge- og materialvalg. Leiligheten er innredet med parkett på gulv og malte overflater i behagelige fargesammensetninger. Romslig gang/hall med god plass til yttertøy. Stor stue med peisovn og utgang til stor markterrasse, omkranset av gjerde og hekk som gjør dette til en kjekk, solrik og usjenert plass å være. Nyere kjøkken med hvite fronter med et stramt og delikat uttrykk. Hvitevarer av god kvalitet følger med i handelen, herunder: kjøl/frys, oppvaskmaskin og platetopp/ovn. Stue nummer to kan med enkle grep gjøres om til et tredje soverom. To romslige soverom, hvorav hovedsoverommet med god skapplass og tilkomst til 3 kvm bod/garderoberom. Innholdsrikt baderom med belegg på gulv og våtromstapet på vegg, innredet med servant med overskap, opplegg for vaskemaskin, dusjbadekar, wc og varmtvannsbereder med hylleløsning over. Egen garasje og biloppstillingsplasser på tomt. En lekker, funksjonell og velholdt leilighet, klar for nye heldige eiere.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 02.03.2004 vedrørende horisontaldelt tomannsbolig og garasje.. Følgende er anmerket: Krav som er inngått ved utbyggingsavtale må være oppfylt. Det er uvisst hva som lå/ ligger i dette kravet. Utbygger stilte sikkerhet for oppfyllelse av kravet ifølge tillatelsen.

Oppvarming
Boligen varmes opp med vedfyring, panelovner og varmekabler.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 13 611 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Sparebank1 forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 686 270,- Som sekundærbolig Kr. 2 470 571,-

Sameie
Eiendommen er del av eierseksjonssameie på gnr.18 bnr.206 bestående av totalt 8 seksjoner fordelt på 4 bygningskropper. Eierseksjonssameiet er ikke organisert ifølge selger. Det foreligger derfor ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger salget og som ikke kan slettes:

Servitutt/heftelse - bestemmelse om adkomstrett med flere bestemmelser- tinglyst 23.05.2003 dagboksnr.6582:
Elektriske kraftlinjer /ledninger/ kabelgrøfter. Bestemmelse om opprettelse av vel-lag innenfor reguleringsområdet "Foyngrenda" samt vedlikeholdsansvar for regulert lekeplass, tursti mot Foynlandsveien. Kan ikke slettes uten etter samtykke fra kommunen.

Dette må ses i sammenheng med at det medfølger realsameie-andel stor 81/5580 til gnr.18 bnr.215 og gnr.18 bnr.216.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan 184-E1 - Føyngrenda med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.01.2004. En liten del av eiendommen er regulert til kjørevei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 750,- (Dokumentavgift)

95 772,- (Omkostninger totalt)

3 185 772,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 769,60)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Provisjon (Kr.34 700)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.99 669,60)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0290

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Hans Westby

Saksbehandlere
Hans Westby
EIE Tønsberg
Mob: 97 70 42 00 / E-post: hwe@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Haugåkerveien 2A
For mer om objektet
Haugåkerveien 2A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: