Bilde 1 av Kjernåsveien 3ABilde 2 av Kjernåsveien 3A
Digital salgsoppgave
Kjernåsveien 3A

3142 Vestskogen • Færder kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 3 roms leilighet i 3. etg. Kort vei til butikk og flotte naturområder. Lav husleie
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
76 m²
Bruttoareal (BTA)
76 m²
Fellesutgifter
kr 4 732 / Mnd
Prisantydning
kr 2 190 000
Omkostninger
kr 8 012
Fellesgjeld
kr 156 000
Totalpris
kr 2 354 012
Fellesformue
kr 32 493
Byggeår
1968
Tomt
Fellestomt 36782 m²
Oppdragsnummer
67210282
card-default

Robert Hoff

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 2 190 000,-
Fellesgjeldkr 156 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 354 012
Eiendom
Kjernåsveien 3A, 3142 Vestskogen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 128 bnr. 185, andelsnr. 40 i Vestskogen Borettslag med orgnr. 948010070 i Færder kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1968

Tomt
Felleseiendommen er pent opparbeidet med store, velstelte plenarealer rundt og mellom blokkene, asfaltert internveier, gangveier, plasser og parkeringsarealer, samt busker, trær og diverse prydbeplantning.

Festet fellestomt, 36782 m². Bortfester: Færder kommune. Andel av festeavgift betales via felleskostnadene.

Prisantydning
2 190 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 156 000,- pr. 01.10.21
Andel fellesformue: kr. 32 493,- pr. 01.10.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 190 000,- (Prisantydning)
156 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 346 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

2 354 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 732,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Nedbetaling og renter andel fellesgjeld, vannbåren varme (a-konto) , varmt tappevann (a-konto), bygningsforsikring, kommunale avgifter, årsavgift Obos (1 stk),  forretningsførsel, festeavgift, vanlig vedlikehold av fellesarealer og utvendig vedlikehold, trappevask, plenklipping, snømåking og grunnpakke TV/internett.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Obos Factoring. Obos garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Arnstein Pedersen

Parkering
Det medfølger ikke garasjeplass eller fast parkeringsplass.
Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste må søke styret om garasjeplass. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.
Borettslaget har ca. 50 parkeringsplasser. Det betales ikke leie for parkering.
Det er ikke dimensjonert for elbil-lading i borettslaget - styret jobber med å kartlegge og vurdere fremtidige løsninger. Man kan ikke påregne å få ladet el-biler p.t.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde i Vestskogen. Umiddelbar nærhet til matbutikk og bussholdeplass. Det er få minutters gange til badeplasser og ca. 10 minutters gange til Hellaområdet med flotte friarealer og badestrender. Kort vei til barne /ungdomsskole, Steinerskolen samt barnehage. Kort avstand også til Teieskogen, småbåthavn og golfbane. Gang -og sykkelsti til videregående skole på Borgheim. Ca. 2 km. Til Teie Torv og ca. 3 km. til Tønsberg sentrum. Meget god bussforbindelse til Tønsberg.

Tomt
Fellestomt, 36782 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Vestskogen skole og Steinerskolen. Nyoppførte Labakken skole skal stå ferdig i vinteren 2021-22. Flere barnehager i nærområdet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, bør man sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Amundrødveien/Kjernåsveien og ligger ca. 160 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Teie, 8 min til Tønsberg sentrum, 24 min til Åsgårdstrand, 32 min til Sandefjord og 57 min til Drammen.

Inneholder
3 etasje: Bad/vaskerom, entré, kjøkken, stue, 2 soverom og en balkong.
Felles inngang med calling anlegg. Det tilhører en bod i kjeller.
Det er felles vaskerom og felles boder for sykler.

Kort fortalt:
Det er felles sentralfyr, varmtvann og radiator for borettslaget.
Lave bokostnader.
To soverom.
Romslig balkong.
Kort vei til butikk.
Kort vei til sjøen.
Parkering for borettslaget.
Gjennomgående leilighet.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Hans Holt:
Yttervegger: Yttervegger hovedsaklig i betong. Vinduer av PVC- type toppsving. 2- lags energiglass. Vinduer fra 2004. Vinduer av fastkarm i stue mot innglasset balkong. 2- lags glass, fra 1988. Balkong ut for stue bygget i betong . Membran av type gummibelegg. Rekkverk av metall , balkong er overbygget.
Gulvsystemer: Etasjeskiller i betong.

Felles bygningsdeler er ikke vurdert forøvrig.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 71 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etasje:
Bruksareal: 71 m². fordelt slik:
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Bad/vaskerom, entré, kjøkken, stue, 2 soverom.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 76 kvm

Boder
Egen bod ca.5 m2, andel fellesboder og andel felles vaskekjeller. I tillegg har borettslaget 26 ekstra boder til leie. 

Standard
Entré: Førsteinntrykket er en romslig entré der yttertøyet enkelt kan henges av. Dørcalling slipper inn for kjente og kjære.
Stuen: Stuen er et naturlig oppholdssted i leiligheten og et godt rom for avkobling og hygge. Stue har mange møbleringsmuligheter med sin romslige størrelse. Meget flott lysforhold med gjennomlys. Stuen har utgang til sydvendt balkong på 9 m². Her kan man sitte i meget rolige og solrike omgivelser.
Kjøkkenet med spisestue: Her har man god plass til et langbord som vil være familiens naturlige samlingspunkt. Kjøkkeninnredningen har lyse fronter i heltre og laminat benkeplater. Kjøkkenet inneholder komfyr, kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator med avtrekk kullfilter.
Baderommet: Badet har behov for oppgraderinger de nærmeste år. Det er belegg på gulv. Baderomsinnredningen består av toalett, dusjkabinett, servantskap med ett- greps blandebatteri og speil med lysarmatur med stikkontakt. Opplegg for vaskemaskin
Soverommene: Det er to romslige soverom og begge har plass til dobbeltseng og nattbord. Hovedsoverommet har garderobeskap.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 17.10.1967.Det foreligger ferdigattest for utvidelse av balkonger, fasaderehabilitering - datert 27.08.2004.

Oppvarming
Sentralfyr, radiatorer. Felles. Varmeovn på bad/vaskerom.

Leiligheten varmes opp av termostatstyrte varmekabler på bad og vannbåren varme via radiatorer. Varmt vann fra felles kilde i bygget. I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 732,- pr.mnd.
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale med Viken Fiber for TV og internett som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Vannbåren varme og varmt tappevann er inkludert i fellesutgifter- det betales a-konto hver måned - avregnes årlig mot faktisk forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslagets samlede fellesgjeld:
Lånenr. og type lån: 98207533319 - annuitetslån.
Bank: Obos-banken
Restgjeld: kr.24.579.591,-.
Pr: 01.10.2021.
Restløpetid:  14 år og 8 måneder.
Rente: 1,65 % p.a. flytende rente.
Avdragsfrihet:  Nei.
Mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning) :  Nei.

Boligens andel av dette: kr.155.388,-.
Kapitalkostnad pr. mnd: 1.018,-.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører. All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Kapitalkostnad innbetales som del av de oppgitte felleskostnadene.

Årsregnskap
Borettslaget har et negativt årsresultat for 2020 på kr. -1 521 685.

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 1 521 685 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring Polisenummer: 18441741

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 584 799,- Som sekundærbolig Kr. 2 105 277,-

Borettslag
Borettslag: Vestskogen Borettslag, Orgnr: 948010070
Generelt om borettslaget:
Borettslaget består av 169 andelsleiligheter. Vestskogen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948010070, og ligger i Færder  kommune med følgende adresser:
Kjernåsveien 1 A-E
Kjernåsveien 3 A-F
Kjernåsveien 5 A-E
Konvallveien 2 A-E
Konvallveien 2 A-E
Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som
står i sammenheng med dette.

Større vedlikehold og rehabilitering i nyere tid - jfr. styrets årsberetning for 2020:

Planer fremover:
Alternativ oppvarming: Styret har i 2020 jobbet med å få varmepumpeanlegget ferdig. Det har vært problemer med en ustabil strøm. Skagerak nett har sammen med borettslagets kontraktspartner, elektriker og styret hatt en befaring på plassen der jording ble sjekket ut til trafo. Det har ikke lykkes å finne årsaken til feilen. Det har vært kontroll på peker på strømmen via en nettanalysator, og jobbes nå med å få noen til å bistå med å analysere dataene. Pga. en mild vinter, samt at Covid-19 slo til i Mars 2020, ble det en del forsinkelser, og de fikk ikke testet anlegget før fyringssesongen var ferdig. Det jobbs videre med dette i fyringssesongen 20/21, sammen med kontraktspartner og leverandør/ produsent av varmepumpene. Sluttfaseplan er revidert.

Vaktmestergarderobe: Ser på muligheten til å modernisere eksisterende toalett og dusj som ikke holder dagens krav. Styret avventer ev utførelse av dette til etter at varmeprosjektet er ferdigstilt og overtatt.

Vaktmesterkontor: Jobber fortsatt med å se på muligheten for å lage et eget vaktmesterkontor i eksisterende vaktmestergarasje, slik at vaktmester blir skjermet for støy og støv.

Nye garasjer: Grunnet lang venteliste på garasjer har styret igangsatt utbygging av 8- 10 nye garasjer i sydenden av Kjernåsveien 5 og Konvallveien 4. Endring av reguleringsplan er sendt Færder kommune. Blir trolig behandlet av kommunen i løpet av 2021.

Bytting av kjøkken- og soveromsvinduer (små vinduer) i 1.etg. Kjøkken og soveromsvinduer er allerede byttet i Kjernåsveien 5. Dette grunnet at de er gamle (siden 1969). Planen er å ta en blokk pr år. Kjernåsveien 3 er planlagt utført i 2021.

Oppsetting av basketballstativ: Det vil bli satt opp et basketballstativ på lekeplassen til våren.

EL-bil ladning i garasjer: Det elektriske anlegget i garasjeanlegget er ikke dimensjonert for hybrid/el-bil ladning uten at hele anlegget kan overbelastes og sikringene kan gå. Dagens el-anlegg kan kun dekke en el-bil garasje pr garasjerekke. I dag har er det kun etablert en hybrid/el-bil garasje(nr 58). Det jobbes med å finne en løsning på å få mer kapasitet frem til garasjene. Det er blitt engasjert elektrikerfirma for å se på dette.

Salg av vaktmesterleiligheten (andel 06): OBOS er i gang med arbeidet med å få alt av felleskostnader og innskudd på plass. Tinglysningen er godkjent. Antar at leiligheten kan legges ut til salg i løpet av våren/sommeren 2021.

Forretningsfører
Obos Vestfold.
 

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen. Man må være medlem av OBOS for å kunne kjøpe boligen - dersom man ikke er det fra før blir man det automatisk ved budaksept. Innmelding kr.500,- p.t. Alle som skal være eiere må være medlem.  Gebyr for å bruke forkjøpsretten utgjør kr.7.494,-

Tekniske installasjoner:
Felles brannalarm. Brannslukkeutstyr. Fibernett for TV og internett. Callinganlegg med kamera.

Dyrehold
Det skal søkes skriftlig om dyrehold. Det kan ikke holdes dyr uten forutgående samtykke fra styret. Samtykke kan ikke nektes dersom gode grunner taler for at dyrehold tillates, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukere i borettslaget.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

På borettslagets grunneiendom er det tinglyst flere servitutter og heftelser:
Tinglyst 23.09.1965, dagboksnr.3450 - Festekontrakt med vilkår - bortfester: Færder kommune.

Tinglyst 27.05.1981, dagboksnr.3572 - Fellesobligasjon for borettsinnskudd -beløp: 3.278.919. Panthaver: Andelseierne i borettslaget. Obligasjonen ble tinglyst til sikkerhet for innskuddet som de opprinnelige andelshaverne skøyt inn i borettslaget.

Tinglyst 25.05.2016, dagboksnr.461411 - pantedokument kr.31.800.000,- - panthaver: OBOS-banken AS. Tinglyst til sikkerhet for fellesgjeld.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Borettslagets eiendom ligger i ett område som er regulert i henhold til reguleringsplan for Vestskogen sentrum - plannr.13 - med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 30.04.1965 - med følgende arealformål: Blokkbebyggelse, offentlig friområde, felles parkeringsplass, anlegg for lek og gangvei. I plannr. 3811- 14 Boligfelt Vestskogen, nordre del (vedtatt 23.8.1965) er deler av eiendommen avsatt til offentlig trafikkområde.

I kommuneplanens arealdel er det tegnet inn fremtidig gangsti i vest mot Amundrødveien. Det arbeides også med ny områdeplan for Vestskogen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 190 000,- (Prisantydning)
156 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 346 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

2 354 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 500)

Provisjon  (Kr.36 200)

Tilrettelegging (Kr.9 900)

Grunnpakke borettslag (Kr.19 900)

Markedspakke 2 (Kr.14 500)

Oppgjør (Kr.6 900)

Totalt kr. (Kr.89 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0282

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Robert Hoff

Saksbehandlere
Robert Hoff
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 41 26 52 22 / E-post: roh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kjernåsveien 3A
For mer om objektet
Kjernåsveien 3A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: