Bilde 1 av Strandåsveien 48Bilde 2 av Strandåsveien 48
Digital salgsoppgave
Strandåsveien 48

3135 Torød • Færder kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys, velholdt leilighet over tre nivåer. Garasje, flotte utefasiliteter og stue med peis. Rolig beliggenhet i blindvei.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
89 m²
Bruksareal (BRA)
89 m²
Bruttoareal (BTA)
103 m²
Fellesutgifter
kr 5 213 / Mnd
Prisantydning
kr 2 750 000
Omkostninger
kr 8 012
Fellesgjeld
kr 384 838
Totalpris
kr 3 142 850
Fellesformue
kr 38 846
Byggeår
1979
Tomt
Fellestomt 10543 m²
Oppdragsnummer
67210245
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 2 750 000,-
Fellesgjeldkr 384 838,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 142 850
Eiendom
Strandåsveien 48, 3135 Torød, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 60 bnr. 73, leilighetsnr. 4 orgnr. 954097773 i Færder kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 103 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1979

Tomt
Fellestomt 10543 kvm

Prisantydning
2 750 000,-

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 384 838,- pr. 26.08.21
Andel fellesformue: kr. 38 846,- pr. 26.08.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 750 000,- (Prisantydning)
384 838,- (Andel av fellesgjeld)

3 134 838,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

3 142 850,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 213,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, dugnadsgebyr, renter og avdrag andel fellesgjeld, tv- og internett (grunnpakke), forretningsførerhonorar, styrehonorar, revisjonshonorar, medlemskontingent obos (1 pr. andel), drift- og vedlikehold, felles forsikring, og energi/fyring fellesarealer.

Dugnadsbidrag: Hver andel betaler et dugnadsbidrag på kr 100,- pr. måned som refunderes ved oppmøte på dugnad. Utbetaling ved reduksjon av felleskostnader en gang i året. Styret innleverer dugnadsliste på andelseiere som skal ha reduksjon i felleskostnadene.

Borettslaget har fellesavtale med Canal Digital for bredbånd og kabel-TVsom er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv kontakte Canal Digital for å bestille/betale tillegg til avtalen.

Dette ifølge informasjon hentet fra borettslagets årsregnskap. Det tas forbehold om feil.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Øivind Kaalstad

Beskrivelse
- Velholdt leilighet over tre plan.
- Rolig beliggenhet i blindvei.
- Parkering er i rekkegarasje.
- Stor terrasse utenfor stuen.
- Balkong ved ett av soverom.
- Uteplass med belegningsstein.
- Vindfang med tilknyttet gang.
- Lyst kjøkken med spiseplass.
- Noen integrerte hvitevarer.
- Tiltalende stue med peisovn.
- Badet er oppgradert over tid.
- Wc er vegg-i-vegg med bad.
- To soverom på øverste nivå.
- Innredet rom på nederste nivå.
- Rikelig med garderobeskap.
- Uteboden ble isolert i 2020.
- Fibernett for TV og internett.
- Brann- og tyverialarm montert.
- Varmtvannsbereder er fra 2018.
- Flere oppgraderinger i nyere tid.

Parkering
Parkering er i en garasje på 14 kvm i felles garasjerekke. Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene. Garasje følger leiligheten.
Borettslaget har ca. 20 parkeringsplasser inklusive gjesteparkering. Det betales ikke parkeringsleie. Parkering følger ikke leiligheten.
De som skal lade el-bil i garasje må varsle styret. De vil belastes kr. 300 pr måned som tillegg til felleskostnader.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i stille blindvei i et meget familievennlig boligområde på Torød i Færder kommune, ca. 12 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det ca. 5 min å gå ned til populære Torødstranda med sandstrand, gressbakke, badeflåte og toalettfasiliteter. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, i tillegg til et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.


Legg gjerne turen til Torød nærmiljøanlegg som byr på skøytebane, slalåm, lysløype og idrettsplass. Godt innen rekkevidde finner du Nøtterøy Golfklubb. Det er også kort vei til lekeplass og fotballbane. I nærområdet ligger rekreasjonsmulighetene som perler på en snor, enten man er til fots, på sykkel, eller benytter bilen. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark, med blant annet Oserødskogen.


Tjøme og populære Verdens Ende med sine mange svaberg, småholmer og vakre natur ligger godt innen rekkevidde. Her er det nydelig utsikt utover havet, samt fine bade- og fiskemuligheter. I området ligger Stall Verdens Ende med rideskole og rideleir for alle.


Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nøtterøy Kulturhus, samt Vardås med kulturminner og flott utsikt anbefales. Tar du turen inn til Tønsberg sentrum, finner du et spennende utgangspunkt for alt i fra shopping til en avslappende forfriskning i solveggen.

Tomt
Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig boområde i blindvei og har en solrik tomt med utsikt til omkringliggende bebyggelse, skog og natur. Tomten er lett skrånende med noe naturtomt og har et steinlagt areal i forkant av bolig. For øvrig er tomten opparbeidet med plen og beplantning.


I forkant av boligen er det en  romslig uteplass med belegningsstein fra nyere tid, skjermvegg og rekkverk i tre. Plassen er på ca. 28 kvm, noe som gir rikelig med rom for utemøblement. Her ligger også uteboden som i 2020 ble fullisolert.


Det ene soverommet på øverste plan har utgang til en balkong på ca. 6,3 kvm. Balkongen ble totalrenovert i 2020 og har både dekke og rekkverk i tre. Stuen på nederste nivå har utgang til en nyere terrasseplatting på ca. 26,6 kvm med gode skjermvegger på tre sider.
Fellestomt, 10543 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Torød barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Borgheim ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Torød og ligger ca. 880  meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 16 min til Tønsberg, 27 min til Verdens Ende, 34 min til Torp lufthavn, 54 min til Drammen, 74 min til Bærum og 1 time og 21 min til Oslo S.

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Torød og Meny Nøtterøy. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Inneholder
1. etasje: Stue/spisestue m/trapp og arbeidsrom/soverom.
2. etasje: Vindfang, gang/trapperom og kjøkken.
3. etasje: Gang/trapperom, wc, bad/vaskerom og 2 soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Ole J. Wetlesen:
Leilighet i 3 nivåer i en rekkehusbebyggelse i et større borettslag. Bygningen er oppført i antatt betong på fjell. Antatt støpt, armert og isolert betongplate på grunn for nivå 1 og betong med isolert tilfarergulv for nivå 2. Ukjent dreneringssystem. Grunnmurer i pussede lettklinkerblokker. Yttervegger over grunnmurer i bindingsverk, kledd utvendig med trepanel. Sperretak i tre, pulttak, og tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Isolert mot loftet. Isolerglassvinduer og dører. Renner, nedløp og beslag i stål utførelse. Balkonger i tre.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 89 kvm
Arealbeskrivelse:

1.nivå:
Bruksareal:36 m². fordelt slik:
Primærrom:36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/spisestue m/trapp, arbeidsrom/soverom.

2. nivå:
Bruksareal: 20 m². fordelt slik:
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang/trapperom og kjøkken.

3.nivå:
Bruksareal: 33 m². fordelt slik:
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom, sep. WC, , bad/vaskerom og 2 soverom.
Sekundærrom: Kryploft over nivå 2.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 89 kvm

Boder
Utebod på ca. 5 m2.

Standard
Entré
Boligen har adkomst fra steinlagt gårdsplass til et pent inngangsparti med overbygg, hvit inngangsdør med glassfelt og utebelysning. Vindfanget ble malt i 2019 og har gulvvarme, knagger på vegg og en åpen garderobeløsning. Fra vindfanget er det videre adkomst til en lys gang med trapp til øvrige etasjeplan.


Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og trivelig med plass til frokostbord under vinduet. Den kremfargede innredningen er i en klassisk stil som kler boligen godt med profilert fronter, vitrineskap, laminatbenkeplate og rustfri kum. Kjøkkenet har ventilator, integrert platetopp og integrert stekeovn i god arbeidshøyde. Det er også integrert oppvaskmaskin og to kjøleskap med frysedel som medfølger.

Stue

Leiligheten har en innbydende stue med lyse vegger og en flott fondvegg som ble tapetsert i 2020. Endeveggen har store vindusflater som sikrer behagelige lysforhold, og her er det også utgang til terrasse og hage. Stuen er i tillegg utstyrt med peisovn fra 2016 for lun varme og ekstra hygge i den mørke delen av året.


Bad/wc/vaskerom

Boligen har et pent bad og et separat toalettrom, begge i den øverste etasjen. Badet er blitt oppgradert over tid og fikk nye vegger i 2014, ny membran,
sluk og gulvfliser i 2018, og ny baderomsinnredning i 2019.

Innredningen er hvit med glatte skuffefronter, heldekkende servant og stort speilskap med belysning i overkant. Badet har ellers gulvvarme, mekanisk
avtrekk, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.


Toalettrommet er blitt pusset opp i nyere tid og gir et pent inntrykk med malte veggflater, flislagt gulv og mekanisk avtrekk. Rommet har ellers vegghengt toalett
og en veggmontert servant. Over servanten er det montert et nyere overskap med speil og lysarmatur.


Soverom og garderobe

Boligen har to pene soverom på øverste nivå. I nederste etasje er det en tidligere bod som har fått nytt, godkjent vindu og er blitt innredet som kontor.
Det ene soverommet ble malt i 2020 og det er rikelig med nyere garderobeskap på begge soverom. For øvrig er det utgang fra det ene soverommet til
en herlig balkong. I 2020 ble uteboden ved inngangspartiet fullisolert.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 23.02.1979.

Opprinnelig bod på 1. nivå er senere enn ferdigattest innredet av forrige eier(e) som soverom/gjesterom. Ukjent om dette ble omsøkt fra tilleggsdel til hoveddel. Forholdet anbefales undersøkes nærmere og evt. bringes i formelt/ fysisk orden. Iht. tidligere prospekt er vinduet i rommet godkjent av både borettslaget og kommunen.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, gulvvarme på bad og i vindfang, samt peisovn fra 2016 i stuen.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 213,- pr.mnd.

I følge forretningsfører foreligger følgende fordeling av felleskostnader:
Felleskostnad kr.4.713,- - herav kapitalkostnader kr. 1.652,-.
Dugnad kr.100,-
Kabel-tv og bredbånd kr.400,-

De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslagets samlede fellesgjeld:
Lånenr. OBBK02-98207870412 og type lån: Annuitetslån.
Bank: Obos-banken.
Restgjeld: kr. 7.229.885,-
Pr: 26.08.2021.
Restløpetid:  23 år og 8 måneder.
Rentekostnader: 1,90  % p.a. flytende rente.
Avdragsfrihet: Nei.
Mulighet for individuell nedbetaling (IN-ordning)? :  Nei.

Boligens andel av dette: kr. 376.529,-
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget hadde ett negativt årsresultat for 2020 på kr. 3.761.151- grunnet en del vedlikehold og prosjekter i 2020 og ble vedtatt dekket inn ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig(e) lån/gjeld er ikke hensyntatt.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 587808

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 617 453,- Som sekundærbolig Kr. 2 222 832,-

Borettslag
Borettslag: Svendsrødåsen borettslag, Orgnr: 954097773

Generelt om borettslaget:
Borettslaget består av 18 andelsleiligheter.
Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.

Større vedlikehold og rehabilitering i nyere tid - jfr. styrets årsberetning for 2020:

2020- rehabilitering av balkonger med utbedring av utkragede bjelker. Tiltak plater for tettning, terrassegulv og rekkverk.
2020-  utvending maling av alle husene.
2020 - gamle frittstående boder er fjernet/revet og nye montert.

Planer fremover:
Jfr. styrets årsberetning for 2021-
- innhente kalkyle fra Obos for pris og ide til driftsplan for å skifte garasjer
- innhente tilbud, planlegge og utføre oppgradering av lekeplassen
- sikre infrastruktur til el-billading.

Gjennomføring av disse planene vil erfaringsmessig kunne medføre økt låneopptak og økte kapitalkostnader for borettslaget - som vil bli belastet andelshaverne i form av økt andel fellesgjeld og fellesutgifter.

Forretningsfører
Obos Vestfold.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer samt medlemmer av boligbyggelaget Obos når en andel skifter eier. Man må være medlem av Obos for å kunne kjøpe boligen - dersom man ikke er det fra før blir man det automatisk ved budaksept. Innmelding kr.550,- p.t. Alle som skal være eiere må ha personlig medlemskap.  Gebyr for å bruke forkjøpsretten er kr.7.494,-.Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
Ventilasjonen er naturlig med spalteventiler i vinduer, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken, bad og separat wc. Elanlegget har automatsikringer med skru hovedsikringer. Det er en nyere jordfeilbryter og en kurs i sikringsskapet, samt flere nyere stikkontakter.

Varmtvannsbereder på 120 liter er fra 2018. Fuktsensor er montert tilknyttet automatisk stengeventil. Borettslaget har skiftet vinduer og ytterdører i 2010/11. I 2017 er taket omlagt og skiftet renner, nedløp og beslag. Balkongene er totalrenovert i 2020. Da ble det og malt utvendig, samt skiftet svake kledningsbord. Det er også etterisolert på kryploftet over inngang i nyere tid.

Dyrehold
Ifølge husordensreglene:
"Borettshaver som kan dokumentere at de var i besittelse av hund eller katt før tildeling av andel, kan beholde denne. Dersom dyret dør, må det søkes styret om tillatelse før anskaffelse av nytt dyr. Borettshaver som ønsker å skaffe husdyr, må søke styret om dette."

Diverse
Oppvaskmaskin og 2 stk kjøleskap medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Som eier av andel i borettslag vil man få tinglyst hjemmel til andelen i borettslaget som gir bruksrett til boligen man har kjøpt. Dette registreres i borettslagsregisteret. Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Det er borettslaget som eier grunnen som bygningene står på. Dette er registrert i grunnboken. På grunnboksbladet til borettslagets eiendom er det tinglyst følgende heftelser som ikke skal slettes:

Servitutt - erklæring/avtale- tinglyst 04.02.1969, dagboksnr.547. En del av d.e. skal ikke benyttes til annet enn friluftsformål.

Erklæring/avtale- pant for restkjøpesum - rettighetshaver Nøtterøy Kommune,  tinglyst 09.10.1979, dagboksnr.6248.

Servitutt - bestemmelse om adkomstrett - bestemmelse om vann/kloakkledning m.fl. tinglyst 09.10.1979, dagboksnr.6248.

Obligasjon til andelshaverne i borettslaget - stor kr.1.490.000,- - tinglyst 04.02.1980, dagboksnr.721.

Erklæring/avtale - bestemmelser vedr. tilrettelegging, vedlikehold og merking av kyststi, gjelder i 10 år- kan forlenges i 10 år av gangen, tinglyst 30.08.2001, dagboksnr.11550.

Pantedokument til Obos-banken - stort kr.7.565.000, - tinglyst 15.02.2020, dagboksnr.2332517.
Til sikkerhet for låneopptak gjort av borettslaget.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan "3811- 4-  Stranda" med tilhørende reguleringsbestemmelser stadfestet 02.01.1973.

Det skal bygges boliger på tomten  i Strandåsveien 51.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.
 
Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 750 000,- (Prisantydning)
384 838,- (Andel av fellesgjeld)

3 134 838,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 012,- (Omkostninger totalt)

3 142 850,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.5 590)
Provisjon (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Annonse TB 22.09.2021 (Kr.2 188)
Grunnpakke borettslag (Kr.19 900)
Markedspakke 2 (Kr.14 500)
Totalt kr. (Kr.95 478)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0245

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Strandåsveien 48
For mer om objektet
Strandåsveien 48

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: