Bilde 1 av Sigrid Undsets vei 24 Bilde 2 av Sigrid Undsets vei 24
Digital salgsoppgave
Sigrid Undsets vei 24

1619 Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Prisantydning

kr 8 900 000

Omkostninger: kr 223 869Totalpris: kr 9 123 869
Innholdsrik enebolig med 7 soverom - Rolig og barnevennlig område - Solrik tomt
Vis i kart Last ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
7 soverom
Primærrom (P-ROM)
337 m²
Bruksareal (BRA)
344 m²
Bruttoareal (BTA)
365 m²
Kommunale avgifter
kr 2 690 / Mnd
Prisantydning
kr 8 900 000
Omkostninger
kr 223 869
Totalpris
kr 9 123 869
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 857 m²
Oppdragsnummer
56190166
Prisantydning kr 8 900 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-) kr 222 500,-
   
Totalpris kr 9 123 869
Eiendom
Sigrid Undsets vei 24, 1619 Fredrikstad

Matrikkel
Gnr. 204 bnr. 312 i Fredrikstad kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 337 kvm
Bruksareal: 344 kvm
Bruttoareal: 365 kvm

Antall soverom
7

Byggeår
1988 - Enebolig
2001 - Garasje

Tomt
Eiet tomt 857 kvm

Prisantydning
8 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))

223 869,50 (Omkostninger totalt)

9 123 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 32 278 pr. år

Parkering
Biloppstilling i gårdsplassen samt garasjeplass.

Velkommen til visning!
Sigrid Undsets vei 24 er en velholdt enebolig med et primærareal på 337 kvm! Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område sentralt på Falchåsen. Falchåsen er et trygt og rolig boligområde som er tilbaketrukket fra sentrum, men som fortsatt er i sykkelavstand til gågata, Torvbyen, brygga, kino og kulturlivet.

Boligen går over to fulle etasjer og har en planløsning som gjør at man kan tilpasse boligen ut i fra det behov man som familie har i de ulike livsfasene. Med totalt syv soverom er dette et hjem som passer utmerket til storfamilien som ofte består av mine, dine og våre barn, eller for familier som er tilflyttet og har behov for å ha gjesterom tilgjengelige for lengre perioder.

I boligens hovedetasje er oppholdsrommene forstue, stue, kjøkken, baderom, vaskerom og to soverom. I tilknytning til boligens hall er det et praktisk gjestetoalett og et stort garderoberom. Fra hallen er det inngang til forstuen og til en mellomgang som skiller kjøkken og stuen.

Kjøkkenet er svært romslig og har plass for et spisebord som kan besitte åtte til ti personer uten problem. Innredningen er hvit med enkel profil og overskapene er takhøye. Det er tre glasskap med sprosser hvor finservise kan plasseres. Det er rikelig med både oppbevaringsplass og benkeplass. Kjøkkenet blir et sosialt samlingspunkt både i hverdagen og ved selskaper. Ved spisebordet kan lekser gjøres mens middagen blir tilberedet og mor/far har dermed muligheten til å få utført både matlaging og leksehjelp.

Fra forstuen er det utgang til en lun, solrik og flislagt terrasse på 30 kvm hvor man om sommeren kan nyte lange frokoster og middager. Om sommeren blir denne terrassen et ekstra "rom" og muligheten til å la overgangen mellom ute og inne viskes ut....

I boligens 2. etasje er det fem soverom, ett kontor, stue og to baderom. Det femte soverommet er innredet som et garderoberom og fra dette rommet er det utgang til en luftebalkong.

Er man en moderne familie som består av mine, dine og våre barn, og med en fin spredning i alder på barna, vil denne etasjen være fin for dem. Her har de god plass til å ha med venner hjem, og med en tv-stue plassert midt mellom alle soverommene, er dette et sted barna og deres venner kan samles for tv-titting eller gaming. Er man en tilflyttet familie kan det være at man ønsker å bruke ett av soverommene som et fast gjesterom og dermed ha muligheten til å ta imot familie/venner for en lengre periode.

Dette er en bolig som enkelt kan tilpasse seg livets, og familiens utvikling. Ønsker du deg en bolig i et barnevennlig område med gangavstand til skoler, barnehager, samt nærhet til sentrum og Fredrikstadmarka - da kan denne boligen være midt i blinken for deg!

Vi ønsker deg velkommen til visning til et romslig og fleksibelt hjem - Velkommen til Sigrid Undsets vei 24!

Beliggenhet
Eiendommen ligger i barnevennlige omgivelser på Falchåsen. Området er et attraktivt og veletablert, og består i hovedsak av frittliggende småhusbebyggelse. Det er lite trafikk i nabolaget og like ved eiendommen er det en fotballbane for beboerne i nabolaget. Det er en trygg skolevei direkte fra boligfeltet og inn til skolegården. Videre er det gangavstand til flere barnehager samt Wilbergjordet med bl.a. Meny, apotek, frisør, bank, blomsterbutikk og dyreklinikk.

Til Fredrikstad sentrum tar det ca. fem minutter med bil. Sommerstid kan man fint ta sykkelen fatt og få seg en hyggelig trilletur ned til gågaten eller bryggepromenaden.

Flotte tur- og treningsterreng finner man i Fredrikstadmarka som ligger i kort avstand fra boligen.

Bebyggelse
Frittliggende enebolig.

Bebyggelsen i området er bestående av eneboliger, flermannsboliger og villaer.

Tomt
Eiet tomt, 857 kvm

Tomten er planert og opparbeidet med plen, div. beplantning, busker og trær. Steinlagt gårdsplass.

Skole/barnehage
SKOLER:
Nøkleby skole: 1- til 7. klasse:
Nøkleby skole er en barneskole med ca. 530 elever og 62 ansatte. Skolen ligger sentralt på Lisleby og er blant de største barneskolene i kommunen. På skolen er det SFO fra 1. - 4. klasse. Adresse: Leiegata 17, 1617 Fredrikstad.

Cicignon ungdomsskole: 8. til 10. klasse.
Cicignon skole er en kombinert barne- og ungdomsskole som er bygget for 550 elever. I dag har skolen ca 500 elever og ca 65 ansatte. Skolen er en sentrumsskole med historie tilbake til 1860-tallet. Skolen ble renovert og bygget ut i 2009 og fremstår i dag som en moderne skole med spennende løsninger.

BARNEHAGER:
Leie barnehage:
Leie barnehage er en kommunal barnehage med 92 barn i alderen 1 til 5 år. Blant de ansatte er 48 % utdannet barnehagelærere og 29 % barne- og ungdomsarbeidere. Barnehagen har en leke- og oppholdsareal på 368 kvm. Åpningstiden er 06:45 til 16:45. Adresse: Gamle Kirkevei 50, 1617 Fredrikstad.

Noas Park barnehage:
Noas Park Barnehage ligger rett utenfor sentrum. Fredrikstadmarka ligger rett bak barnehagen, så nærområdet brukes mye til lek og læring. Omsorg og trivsel er fundamentet til barnehagen. Barnehagen jobber for at barna skal få en god hverdag med lek, omsorg og utvikling ut i fra egne forutsetninger. Det er et godt lekeområde som stimulerer til motorisk utvikling. Barnehagen legger vekt på de kristne grunnverdiene og samarbeider med eier to ganger i året; jul og sommer. Adresse: Ilaveien 108

Wilbergjordet barnehage:
Wilbergjordet barnehage er en fem avdelings barnehage som ligger skjermet, men sentralt ikke langt fra riksvei 109. De har som mål å gi barn en god start på livet gjennom fokusområdene Sunne - Aktive - lekende og trygge barn.

Barnehagens kongstanke er engasjerte voksne som ser hvert enkelt barn. Med stort hjerte og glede jobber de ansatte intenst med å nå kongstanken og målene deres hver dag. Barnehagen har et stabilt personale med mye kompetanse og erfaring. De har faglighet i fokus og har derfor valgt å ha to pedagoger på hver avdeling.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
1.etasje: 186 kvm BRA / 179 kvm P-rom
2.etasje: 158 kvm BRA / 158 kvm P-rom

Eneboligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Hall, kjøkken, vaskerom, forstue, stue, soverom, wc, anretning/kjøkkeninngang og bad.
2. etasje: Bad, bad tilknyttet soverom, kontor, 5 soverom, stue.

I tillegg medfølger 1 stk. innvendig bod/kott i 2. etg. og et garderoberom, teknisk rom og kott i 1. etg. Det er oppgang til kaldt loft med adkomst igjennom luke i himling med nedfellbar stige.

Kottet i 2. etg. er ikke målbart grunnet lavere takhøyde enn 1,90 m og mindre en 0,60 m til nærmeste vegg. Det er uoversiktlige sprang og skråtak i
2. etasje. Avvik i arealet kan forekomme.

Byggemåte
ENEBOLIG:
Grunn og fundamenter:
Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med 100 % sikkerhet ved visuell kontroll. Det antas at bygningen er fundamentert med støpt plate på komprimerte masser. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Fasade/Yttervegger:
Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre. Det antas at deler av konstruksjonen er fra 1988 og deler av den er nyere. Det er ikke gjort inngripen i konstruksjonen. Det må antas at utførelsen er etter oppføringstidspunktets standard.

Yttertak/taktekking:
Takkonstruksjon med takstoler av tre, saltak takform. Undertak av osb og sutaksplater. Det er stedvis noe begrenset lufting i takraften da raftepappen er klemt noe opp mot undertaket. Ved fuktsøk utført med Protimeter mms2 ble det ikke avdekket unormal fukt på kontrollerte plasser. Det anmerkes at ikke hele konstruksjonen er undersøkt. Taket er tekket med glasert takstein (besiktiget fra bakkenivå).

GARASJE:
Garasje bygget i 2001.

Grunn og fundamenter:
Bygningen er oppført med støpt såle på grunn.

Fasade/Yttervegger:
Yttervegger oppført med dels isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende kledning.

Yttertak/taktekking:
Takkonstruksjon med takstoler av tre, halvvalm takform, tekket med glasert takstein.

Opplysningene ovenfor er hentet fra vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Kenneth Nymo Pettersen, datert 20.03.2019.

Primærrom
337 kvm

Bruksareal
344 kvm

Boder
Det medfølger 1 stk. innvendig bod/kott i 2. etg. og et garderoberom, teknisk rom og kott i 1. etg.

Standard
Bygningen ble bygget i 1988, senere tilbygget. Nåværende eier har påkostet boligen med tilbygg og oppgradering av alle overflater, innredninger og utstyr siden overtakelse i 2002. Boligen fremstår på befaringsdagen som lys og med noe bruksslitasje. Noen eldre flater i boligen. God standard på
innredninger og utstyr. Befaringen foregikk uten eier tilstede. Det har heller ikke blitt kommunisert hvilke oppgraderinger som er gjort og når da selger har vært utilgjengelig.

Av registreringer kan det nevnes herunder med bl.a.
- Bad tilknyttet soverom i 2. etasje, gulv:
Flisene er revet i dusjhjørnet. Utbedringer må gjøres før bruk. Det anbefales at det settesinn dusjkabinett for å begrense den direkte vannpåkjenningen på vegg og gulv etter at utbedringer er foretatt. Det ble foretatt fuktsøk med Protimeter mms2, referanse tatt ved døren. Ingen unormale verdier registrert.

- Drenering:
Det kommer noe vann inn i kryperommet. Dette er løst ved å sette inn en vannpumpe. Bør kontrolleres jevnlig.

- Ytterdører:
Terrasseskyvedøren i 2. etasje bærer noe preg av å være stedvis utsatt for fuktighet. Dørene lukkes og åpnes greit.

- Takkonstruksjon:
Det er stedvis noe begrenset lufting i takraften da raftepappen er klemt noe opp mot undertaket. Ved fuktsøk utført med Protimeter mms2 ble det ikke avdekket unormal fukt på kontrollerte plasser. Det anmerkes at ikke hele konstruksjonen er undersøkt.

- Balkonger:
Høyden på rekkverket på balkongene tilfredsstiller ikke dagens krav. "Høyde på rekkverk ved balkonger, tribuner, passasjer og lignende skal være minimum 1,0 m".

- Bad 2. etasje, gulv og vegger:
Det er ikke direkte vannpåkjenning på gulvoverflatene, noe som er bra. Veggene har direkte vannpåkjenning og det anbefales på generelt grunnlag å sette inn lukket system for å begrense dette. Det ble foretatt fuktsøk med Protimeter mms2, referanse tatt ved døren. Ingen unormale verdier registrert.

- Bad 1. etasje, gulv og vegger:
Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn dusjkabinett i eldre bad. Det ble foretatt fuktsøk med Protimeter mms2, referanse tatt ved døren. Ingen unormale verdier registrert.

- Vaskerom 1. etasje, gulv, vegger i dusjsonen samt ventilasjon:
Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn dusjkabinett i rom med dusj på flisene etter at garantitiden er over da det krever spesiell oppfølging i form av utskiftninger av fuger etc. Det ble foretatt fuktsøk med Protimeter mms2, referanse tatt ved døren. Ingen unormale verdier registrert. Det bør kobles til ventilator for å transportere ut kondens.

De ovennevnte opplysninger er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til tilstandsrapport avholdt av takstmann Kenneth Nymo Pettersen.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Granitt benkeplate med nedfelt vaskekum. Integrert induksjonstopp, komfyr, kjølehjørne og fryseskap. Ventilator over kokeplass.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc
Hovedbaderom, 2. etasje:
Helfliset baderom med varme i gulv. Innredet med skaper, klosett, servant, servant underlimt i plate av stein, badekar med flislagte fronter, dusjnisje og badstue. Det er mekanisk avtrekk i rommet.

Baderom 2. etasje, tilknyttet soverom:
Helfliset baderom med varme i gulv. Innredet med klosett, servant og dusjhjørne med kabinettdører. Det er mekanisk avtrekk i rommet.

Baderom, 1. etasje:
Helfliset baderom med varme i gulv. Innredet med klosett, servant underlimt i benkeplate av stein på innredning. Dusjnisje med kabinettdører. Det er mekanisk avtrekk i rommet.

Vaskerom, 1. etasje:
Vaskerommet er helfliset og er innredet med plassbygde garderobeskap, keramisk vaskekum. Det er opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med høyglans dør med speil. Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn dusjkabinett i rom med dusj på flisene etter at garantitiden er over da det krever spesiell oppfølging i form av utskiftninger av fuger etc.

På vaskerommet er det naturlig utluftning via hull i veggen. Det bør kobles til ventilator.

Vegger
Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
2. etasje: Vegger med tapet.
1. etasje: Vegger med tapet.

Det vil normalt være enkelte merker og hull etter bilder etc. i eldre boliger. Bygningsdelen fungerer med dagens tilstand.

Gulv
Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
2. etasje: Gulv med merbau parkett.
1. etasje: Gulv med fliser.

Det er bom (hulrom) under enkelte fliser i hallen, dette bør utbedres for å forhindre sprekker.

Himling
Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
2. etasje: Himlinger med malte plater, innfelt downlights.
1. etasje: Himlinger med malte plater, innfelt downlights.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men  midlertidig brukstillatelse datert 21.02.1989.

Det skal ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 da nye regler om ansvar ble innført.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i deler av boligen. Elektrisk oppvarming. Vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 32 278 pr. år

Dette inkluderer: eiendomsskatt, renovasjon, feiing, vann- og avløp (fast og variabel del).

Fordelingen er som følger:
Renovasjon 240 liter: kr. 3 155,-
Renovasjon 140 liter: kr. 2 286,-
Feiing, 2 løp: kr. 688,-
Vann - Bolig (grunnlag 280 kubikk): kr. 2 433,-
Vann fast gebyr bolig: kr. 815,-
Avløp - Bolig (grunnlag 280 kubikk): kr. 5 527,-
Avløp fastgebyr bolig: kr. 1 279,-
Eiendomsskatt: kr. 16 095,-

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 16 095,- pr. år, og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 720 931,- Som sekundærbolig Kr. 6 195 350,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:
Tinglyst 28.08.1987  - Erklæring/avtale. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Bestemmelse om adkomstrett. Rettighetshaver: Fredrikstad kommune. Bestemmelse om felles vegg.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan, navn:
Kommuneplan Fredrikstad 2011 - 2023.
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg.
Godkjent/vedtatt: 06.12.2012.

Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan, navn; 184 Falchåsen syd
Formål: 110 - Boliger
Godkjent/vedtatt: 11.09.1984

Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))

223 869,50 (Omkostninger totalt)

9 123 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Selger betaler eierskiftegebyr til forretningsfører og provisjon til medhjelper, utlegg og eventuelle andre
kostnader som følge av tvangssalget. Medhjelper godtgjøres ihht forskrift av 04.12.1992 om tvangssalg
ved medhjelper. Ihht forskriften § 3-3 har medhjelper ved gjennomført salg krav på godtgjørelse etter
følgende satser:
3% av kjøpesum til og med kr. 500.000,-

2% av det overskytende til og med kr. 1.000.000,-

1% av det overskytende til og med kr. 3.000.000,-

Ekstragodtgjørelse kan innvilges, jfr. forskriftenes § 3-6.

Oppdragsnummer
56-19-0166

Internett
www.eie.no

Eier
Sven Jarle Knoll

Budgivning
Bud skal av hensyn til partene fylles ut nøyaktig. Bud må være skriftlig og legitimert, samt finansieringsplan må oppgis. Dersom låneopptak er aktuelt, skal finansinstitusjon og saksbehandler oppgis. Det er ikke anledning til å legge inn forbehold i budet. Etter loven kan megler bare hensynta bud med minst seks - 6 - ukers bindingstid, men det er ikke til hinder for at budgiver etter avtale med megler kan påføre kortere frist, og at denne forlenges når budet oversendes Tingretten. Budjournal vil tidligst utleveres kjøper ved stadfestelse av bud, dog kan budjournal i anonymisert form utleveres ved innsending av bud til Tingretten.

Grunnet systembegrensninger er det dessverre ikke anledning til å gi inn bud elektronisk med bank-ID på tvangssalg. Tradisjonelt budskjema fra salgsoppgaven må benyttes, sammen med godkjent legitimasjon.

Boligkjøperforsikring
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Salget gjennomføres etter tvangsfullbyrdelseslovens regler. Interessenter oppfordres til å lese vedlegget med informasjon til kjøper av eiendom som selges på tvangssalg. Salgsoppgaven består av en “prospektdel” med bilder og informasjon om boligen, og en “dokumentdel” med bl.a. takst, budskjema og andre relevante dokumenter for kjøpet. Hele salgsoppgaven, dvs. både prospektdel og dokumentdel må grundig gjennomgås av interessenten(e). Kjøper har ingen, eller begrensede muligheter til å framsette eventuelle mangelsbeføyelser. Da salget er et tvangssalg kan kjøpet ikke heves. Er opplysninger imidlertid holdt tilbake, eller boligens tilstand er vesentlig redusert i forhold til på visningstidspunktet, kan den ansvarlige bli erstatningspliktig, eller prisavslag kreves, jfr § 11-39.

Da salget er et tvangssalg, kan det forekomme at boligen overleveres uten rydding og rengjøring har funnet sted. Det kan også forekomme at enkelte nøkkelsett ikke er komplette. Dette er forhold som ligger utenfor medhjelperoppdraget. Omkostninger i slike tilfeller må dekkes av kjøper.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
Eie Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler
Carl-Henrik Lyngås

Saksbehandlere
Carl-Henrik Lyngås
Eie Fredrikstad
Mob: 95 07 17 93 / E-post: chl@eie.no

Eie Fredrikstad
/

Ansvarlig megler
Carl-Henrik Lyngås
Mobil: 95 07 17 93
E-post: chl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.