Bilde 1 av Industriveien 10Bilde 2 av Industriveien 10
Digital salgsoppgave
Industriveien 10

1614 Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyoppusset selveierleilighet i 2. etg | Sentral beliggenhet | Gangavst. til Ørebekk | Vestvendt uteplass og solrik hage
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
76 m²
Bruksareal (BRA)
98 m²
Bruttoareal (BTA)
109 m²
Kommunale avgifter
kr 993 / Mnd
Prisantydning
kr 2 650 000
Omkostninger
kr 76 520
Totalpris
kr 2 726 520
Byggeår
1950
Tomt
Festet fellestomt 938 m²
Oppdragsnummer
56210153
Prisantydningkr 2 650 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Eierskifte grunneierkr 1 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 66 250,-
  
Totalpris kr 2 726 520
Eiendom
Industriveien 10, 1614 Fredrikstad.
Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 210 bnr. 83 snr. 2 Fnr. 510 i Fredrikstad kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 109 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1950

Tomt
Festet fellestomt 938 m²

Tomten er felles for sameiet og gjelder gnr.210 bnr.83 fnr.510 snr. 1 og 2.

Sameiebrøk: 1/2
Bortfester: Arne Bossum.
Festeavgift: Kr.  3 500,- pr. år.
Dato for inngåelse av festekontrakt: 18.12.1952.
Nye vilkår - feste - tinglyst: 25.09.1968.
Løpetid: 100 år.
Regulering av festeavgift: 2023
Annen viktig informasjon: Grunneier har rett til fornyelse av festekontrakten.

Prisantydning
2 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

1250,- (Overføring av festekontrakt)

66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-))

68 870,- (Omkostninger totalt)
2 718 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 911 pr. år.

Eier
Roger Johansen

Velkommen til Industriveien 10!
Industriveien 10 er en seksjonert, horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten som er til salgs ligger i 2. etasje og har et fint dagslys i alle rom siden den ligger på det øverste plan. Eiendommen har et pent opparbeidet fellesområde, og fra hagen er det inngang til boligen fra et overbygd inngangsparti. Fra fellesgangen i 1. etasje tar trappegangen deg opp til leiligheten.

Fra trappegangen kommer man opp til en mellomgang som har inngang til baderom, kjøkken og stue. Baderommet ble pusset opp i 2020 og er helfliset med varme i gulv og holdt i nøytrale fargetoner. Det er opplegg for vaskemaskin, så du trenger ikke å uroe deg for å måtte gå ned i vaskekjeller for å få unnagjort klesvasken.

Vegg-i-vegg med badet ligger kjøkkenet. Kjøkkenet har tidsmessig, nyere kjøkkeninnredning med hvite laminatfronter. Hvitevarene komfyr, koketopp, mikro og oppvaskmaskin er alle integrert og medfølger i salget. Ved vinduet er det plass til spisebord for fire personer. Siden kjøkken og stue er i adskilte rom, kan middagsgjestene hygge seg i stuen mens man gjør siste finish på måltidet. Det er mulig å sette inn en dør til kjøkkenet og med det stenge kjøkkenet helt fra de øvrige rommene.

Hele leiligheten har blitt pusset opp i 2020 og fremstår i dag som en lys og moderne bolig. Stuen har en rektangulære form og gjør det enkelt å møblere med både spisegruppe og sofakrok. I tilknytning med stuen er det utgang til en sørvest-vendt veranda med utsikt mot Ørebekk og nærområdet. Det er en vedovn sentrert i stuen som om vinteren raskt varmer opp hele leiligheten. Vedovnen brukes i hovedsak for å gi en god stemning siden det er varme i alle gulv som gir en behaglig oppvarming. Fra stuen er det inngang til begge soverommene. Soverommene er plassert i hver sin ende av leiligheten.

Hele boligen har en full kjelleretasje og denne disponeres av begge eierseksjonene. Til leiligheten er det to boder på tilsammen 22 kvm BRA og det er varme i gulv i bodene. Det ble drenert rundt eiendommen i 2007.

Industriveien 10 er en fin førstegangs-leilighet enten som singel eller par. Med sine to soverom er dette en leilighet som gir deg muligheten til å ha et gjesterom tilgjengelig, eller ha et eget hjemmekontor. Man kan også la to bli til tre, og med det ha et barnerom i leiligheten.

Vi ønsker velkommen til visning!

Parkering
Biloppstilling i gårdsplassen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger utenfor Fredrikstad sentrum i et barnevennlig og populært boområde bestående hovedsakelig av frittliggende eneboliger. Området er et eldre etablert boligområde som består i hovedsak av eneboliger/tomannsboliger samt noe industribygg ved Labråten/Riisløkka. Det er lite trafikk i gaten da industriveien er enveiskjørt. Fra boligen er det gangavstand til barnehager og barne- og ungdomsskoler samt videregående skoler. Det er også kort vei til idrettsanlegg og busstopp. Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området samt flere matbutikker i området, bl.a. Kiwi og Meny på Ørebekk samt Christianslund med matbutikk, bakeri, frisør, m.m.

Til Mosseveien og Ørebekk er det kun ett par minutter å gå via undergrunnen (Mosseveien), og her er det gode bussforbindelser både lokalt og mot Oslo. Fredrikstad sentrum er beliggende ca. 2 km fra boligen og kan by på det meste av sentrumsfasiliteter samt bryggepromenaden med sine restauranter og utesteder.

Til sentrum er det ca. 10 min med sykkel og 5 min med bil.

Bebyggelse
Selveierleilighet i 2. etasje i horisontaldelt tomannsbolig.

Bebyggelsen består av horisontaldelt tomannsbolig, oppført i tre- og betong/mur-konstruksjon over 2 etasjer, samt egne rom/plass i felles loft og kjeller. Undermur av mur-konstruksjon. Saltak tekket med betongtakstein. Biloppstilling i gårdsplass og langs veien. Kommentarer vedrørende vedlikehold/tilstand er anført i den tekniske beskrivelsen i tilstandsrapporten.

Tomt
Festet fellestomt, 938 m²

Stor skrånende tomt, opparbeidet med plen samt beplantning og utearealer. Gruset i oppkjørsel/gårdsplass. Tomten har normal gode sol- og lysforhold.

Skole/barnehage
SKOLER:
Trosvik barneskole: 1. til 7. klassetrinn
Trosvik skole ble bygd i 1961 og ligger ca. 1 km fra boligen. Skolen har store utearealer som elevene kan bevege seg på. For tiden jobbes det med å få oppgradert deler av utearealet med f.eks. flere lekeapparater.

Kvernhuset ungdomsskole: 8. til 10. klassetrinn.
Kvernhuset er organisert i tre årstrinn med tre team på hvert trinn. Kvernhuset ungdomsskole er en stor skole som ble bygd i 2002 for 8,9 og 10. trinn. Hvert årstrinn består av tre team på hvert trinn. Skolen har en kantine hvor man kan kjøpe bagetter og drikke, og på fredager kan man kjøpe varmmat. På Kvernhuset er det ca. 500 elever. Det er en stor gymsal rett utenfor skolen. Alle klassene bruker gymsalen to ganger annenhver uke. Elevene styrer kantina, elevskranken, biblioteket og Young Mentors.

Fredrik II Videregående skole:
Frederik II videregående skole har litt mer enn 1200 elever, og tilbyr utdanningsprogrammene studiespesialisering, idrettsfag og service og samferdsel. I tillegg tilbyr skolen et innføringsår for minoritetsspråklige og en egen IB-linje, (International Baccalaureate), et internasjonalt to-årig utdanningsprogram som erstatter de to siste årene (vg2 og vg3) på studiespesialisering. Fra og med høsten 2012 starter skolen i tillegg opp to nye utdanningsprogram; Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse og International Beginners. Skolen er kalt opp etter den dansk-norske kongen Frederik II, som grunnla Fredrikstad i 1567. Den ble opprettet 1. juli 1997, da de to skolene Frydenberg videregående skole og Christianslund videregående skole ble slått sammen til en. Nåværende rektor (2012) er Jens Nicolaisen.

BARNEHAGER:
Trosvik barnehage:
Trosvik barnehage startet i august 1972 som en privat barnehage drevet av Trosvik I.F. I 1988 tok kommunen over bygget og driften. I 2007 ble barnehagen utvidet består i dag av fire 3-6 årsavdelinger og to 0-3 årsavdelinger.

Do-Re-Mi Barnehage:
Læringsverkstedet DoReMi Trosvik startet opp høsten 2003, og har 5 avdelinger hvor det er plass til 82 barn. Barnehagen holder til i lokalene til gamle Trosvik skole, sentralt i Fredrikstad. Barnehagen blir drevet etter Do Re Mi-konseptet. DoReMi er et spennende og annerledes barnehagetilbud, og skal være et konsept som legger vekt på barns evne for musikk og språk. Daglige aktiviteter og lek skjer på engelsk og norsk. I tillegg legges det vekt på estetiske fag som dans, drama og forming. Engelsk er en stor del av hverdagen til barna. Det er en engelskspråklig assistent på hver avdeling som snakker engelsk med barna, og har samlingsstunder på engelsk. De eldste i barnehagen har undervisning i fiolin. To ganger i året setter vi opp konsert hvor barna år vist fram noe av det de har lært.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
2.etasje: 76 kvm BRA / 76 kvm P-rom
Kjeller: 22 kvm BRA / 0 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2. etasje: Entré/gang , gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom.

I tillegg medfølger 2 stk. innvendige boder på ca. 22 kvm BRA i kjelleretasjen.

Byggemåte
Grunn og fundamenter:
Trebjelkelag i etasjeskillere. Bjelkelag, antar isolert ihht utførelse fra byggeår. Eier has stedvis nedhengt lydhimling med bøyler i rom i 1. etg., samt lagt fibergips- trinnlydsplater med el gulvvarme i alle gulv i 2 etg. Støpt gulv på oppfylte masser i kjeller, ukjent isolering. Varmekabel i gulv i fellesgang og seksjonens boder i kjelleren. Ingen spesielle retningsavvik avdekket på befaringen. Helnings-/retningsavvik er ikke målt på befaringen. Antar direkte fundamentert på masser utlagt på fast grunn. Ingen tegn til setninger oppstått i senere tid. Noe mindre riss/sprekker i pusslag undermur. Drenering omlagt i 2007, stedvis synlig drensplast med avslutningslist. Drenering fra 2007. Ikke avdekket unormal fukt i kjeller generelt på befaringen. Mindre/noe symptomer på saltutslag/fukt i bod i hjørne syd/øst. (bod tilhører seksjon i 1. etg.).

Fasade/Yttervegger:
Bindings-/reisverk i trekonstruksjon. Antar isolert ihht normal utførelse fra byggeår. Undermur er pusset/malt, yttervegger fra byggeår. I en bod er det utforet og montert trepanel på vegger. Ingen tegn til svekkelse generelt. Konstruksjonen er dog ikke åpnet for inspeksjon, og tildeles derfor ikke tilstandsgrad. Syd og vestvegg er etterisolert ved innblåsning, utført 2019 iflg eier. Ikke avdekket fukt i utforing underetasje ved fuktsøk på overflater. Utforede vegger under terreng kan være risikokonstruksjon med tanke på fukt. Det er ikke foretatt hulltaking for fuktsøk. Fare for skjult svikt.

Huset er kledd utvendig med liggende trekledning. Kledningen er godt vedlikeholdt med normal elde/bruksslitasje, se allikevel levetidsbetraktning. Gavel syd er malt sommer 2021 iflg eier. Syd og vestvegg er etterisolert ved innblåsning, utført 2019 iflg eier. Ventilering bak kledning er ikke sjekket. Fare for skjult svikt. Ingen symptomer på svikt, visuelt på befaringen.

Yttertak/taktekking:
Saltak med plassbygget takkonstruksjon i treverk, undertak av rupanel, tekket med betongtakstein. Fra byggeår. Ingen synlige feil utover normale alderssymptom ved takkonstruksjonen. Virker greit ventilert, ingen symptomer på unormal fukt. Takkonstruksjon er isolert ihht byggeskikk fra byggeår samt noe etterisolert. Det er isolert tett ut mot undertaket på raft (sider) Dette hindrer fri luftgjennomstrømning og bør sjekkes ytterligere. Betongtakstein. Taktekking/takstein er omlagt ca 2010 iflg eier. Ingen symptomer på funksjonssvikt på taktekking, utover normal alder.

Opplysningene ovenfor er hentet fra vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Terje Frost, datert 20.08.2021.

Primærrom
76 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré/gang , gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom.

Bruksareal
98 kvm

Boder
Det er to boder i kjelleren som tilhører leiligheten.

Standard
Bygningens referansenivå er byggeforskriftene gjeldende for byggeår ca. 1950 samt gjeldende forskrifter for vedlikeholdsutskifting/modernisering. Eiendommen fremstår med oppussede tidsmessige overflater, innredninger og utstyr/tekniske innretninger fra vedlikeholdsutskifting og modernisering i senere år. Tilstandsregistreringen har avdekket normale symptomer på slitasje/svikt/tidsmessighet, og tilstandsgrader er i alt vesentlig TG1.

DRENERING:
Drenering fra 2007. Ikke avdekket unormal fukt i kjeller generelt på befaringen. Mindre/noe symptomer på saltutslag/fukt i bod i hjørne syd/øst. (bod tilhører seksjon i 1 etg.).

YTTERVEGGER:
Vegger under terreng. Ikke avdekket fukt i utforing underetasje ved fuktsøk på overflater. Utforede vegger under terreng kan være risikokonstruksjon med tanke på fukt. Det er ikke foretatt hulltaking for fuktsøk. Fare for skjult svikt.

TAKKONSTRUKSJON:
Fra byggeår. Ingen synlige feil utover normale alderssymptom ved takkonstruksjonen. Virker greit ventilert, ingen symptomer på unormal fukt. Takkonstruksjon er isolert ihht byggeskikk fra byggeår samt noe etterisolert. Det er isolert tett ut mot undertaket på raft (sider) Dette hindrer fri luftgjennomstrømning og bør sjekkes ytterligere. LOKAL TG2

TAKTEKKING:
Taktekking/takstein er omlagt ca 2010 iflg eier. Se egenerklæring.

VINDUER:
Et vindu i kjeller har sprukket glass, LOKAL TG3. Vinduer i leiligheten er byttet i 2019. To vinduer har stempel i glass fra 2017, antar at garanti likevel gjelder fra kjøpsdato i 2019.

BADEROM:
Fagkyndig/firma har utført membranarbeider på badet iflg eier. Dokumentasjon på arbeider og materiell forelå ikke på befaringen. Dokumentasjon fremskaffes av eier.

LUFTBEHANDLING:
Forskriftsmessig er ventilering ok ihht byggeår. Det er ikke etablert spalte for tilluft til baderom, LOKAL TG3. Dette er relativt enkelt å utbedre.

Boligen fremstår som nyoppusset og generelt godt vedlikeholdt, med konstruksjon og utførelse, samt innredninger og overflater av god stand, noe fra byggeår og i hovedsak fra oppussing og rehabilitering i senere tid.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Kjøkken
Kjøkkenet er innredet med en nyere kjøkkeninnredning med hvite laminatfronter. Benkeplaten er av laminat og har nedfelt oppvaskbeslag med vaskekum og koketopp. Hvitevarene oppvaskmaskin, koketopp, komfyr og mikro er integrert og medfølger i salget. Ved koketoppen er det en vegghengt ventilator med kullfilter/omluftsfunksjon.

På kjøkkenet er det plass for et spisebord for fire personer ved vinduet. Her kan man nyte både måltidene og utsikten.

Bad
Baderommet ble renovert i sin helhet i 2020 og ble da helfliset med varme i gulv. Badet er innredet med nedsenket dusjnisje med glassdører, veggmontert toalett, baderomsinnredning med en servant og to underskuffer. Speilskap med lys og oppbevaring for kosmetikkartikler. Det er mekanisk avtrekksventil via yttervegg på baderom. Arbeidet på membran er utført av fagkyndig/firma ifølge selger. Dokumentasjon skal fremskaffes av eier.

Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert på felles bodrom i kjelleretasjen.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med el gulvvarme i alle rom. Vedovn i stuen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 11 911 pr. år

Dette inkluderer: eiendomsskatt, renovasjon, feiing, vann- og avløp (fast og variabel del).

Fordelingen er som følger:
Renovasjon 140 liter: kr. 1 427,-
Branntilsyn 1/2 gebyr: kr. 188,-
Vann - Bolig (grunnlag 180 kubikk): kr. 1 665,-
Vann fast gebyr bolig: kr. 874,-
Avløp - Bolig (grunnlag 180 kubikk): kr. 3 695,-
Avløp fastgebyr bolig: kr. 1 386,-
Eiendomsskatt: kr. 2 676,-

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 2 676,- pr. år, og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 6212462

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 564 347,- Som sekundærbolig Kr. 1 881 157,-

Forretningsfører
Det er ikke noe forretningsfører for de to seksjonene.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

V.V. bereder på 200 liter, plassert på felles bodrom i kjeller.

Annet
Opplysninger fra brann- og feiervesen:
Fyringsanlegg, tilsyn: 12.03.2019.
Piper sist feid: 13.11.2018.
Det er registrert følgende pålegg/mangler på eiendommen:
Avvik røykløp: Hull etter røykrør mures igjen. Plassering: Kjeller.
Dette avviket er avvik fra Forskrift om brannforebygging § 6, 2. ledd.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:
Tinglyst 18.12.1952 - Festekontrakt - vilkår.
Tinglyst 11.06.1971 - Bestemmelse om bebyggelse. Rettighetshaver: gnr. 210 bnr 14 fnr. 197.
Tinglyst 21.10.2011 - Seksjonering.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Festeavtale
Areal: 938 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2053, Festeavgift: 3500
Festeavgiften reguleres neste gang i 2023 i henhold til konsumprisindeksen. Regulering av festeavgiften finner sted hvert 10.år.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Stikkledning for vann og avløp ut til kommunalt nett er byttet ca 1999. Spillvannsledninger i ABS/PVC plast, vannledninger i kobber, ihht utførelse fra oppussing av bad/kjøkken.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan, navn:
Planident: 909
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032.
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg.
Godkjent/vedtatt: 18.06.2020.

Eiendommen er uregulert.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

1250,- (Overføring av festekontrakt)

66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-))

68 870,- (Omkostninger totalt)
2 718 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 800)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.220)
Provisjon (Kr.47 700)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.9 752)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.12 900)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Oppgjør (Kr.8 250)
Overtagelse (Kr.3 500)
Totalt kr. (Kr.110 022)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-21-0153

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Lars Ketil Liane

Saksbehandlere
Lars Ketil Liane
EIE Fredrikstad
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 09 23 60 / E-post: lkl@eie.no

EIE Fredrikstad

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Industriveien 10
For mer om objektet
Industriveien 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: