Bilde 1 av Haugstentunet 24Bilde 2 av Haugstentunet 24
Digital salgsoppgave
Haugstentunet 24

1637 Gamle Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyere moderne rekkehus over to plan | 4 soverom | 2 baderom | Garasjeplass | Solrike uteplasser
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
5
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
123 m²
Bruksareal (BRA)
123 m²
Bruttoareal (BTA)
136 m²
Fellesutgifter
kr 2 000 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 205 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 121 520
Totalpris
kr 4 621 520
Byggeår
2017
Tomt
Fellestomt 4735 m²
Oppdragsnummer
56210031
card-default

Samra Delic

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Samra
Prisantydningkr 4 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 112 500,-
  
Totalpris kr 4 621 520
Eiendom
Haugstentunet 24, 1637 Gamle fredrikstad[

Matrikkel
Gnr. 303 bnr. 934 snr. 5 orgnr. 819478732 i Fredrikstad kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 123 kvm
Bruksareal: 123 kvm
Bruttoareal: 136 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2017

Tomt
Fellestomt 4735 m²

Prisantydning
4 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)

121 520,- (Omkostninger totalt)

4 621 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 000,- pr. mnd.

Ventes en liten økning i fellesutgifter i forbindelse med skifte av forretningsfører.

Felleskostnad inkluderer
Forsikring hus, tv/internett, fjernvarme a konto, utvendig vedlikehold, gress og snørydding.

Kommunale avgifter
Kr. 14 453 pr. år

Eier
Dubravka Janjetovic

Velkommen til visning!
Haugstentunet 24 er et moderne hjem hvor teknologien gjør hverdagen til en hektisk småbarnsfamilie litt enklere. Hjemmets mange funksjoner som bl.a. regulering av temperatur med vannbåren varme, balansert ventilasjon og låsefunksjon av ytterdøren kan styres trygt og enkelt fra en app via telefon eller nettbrett. Her får du en bolig som krever svært lite vedlikehold av deg som huseier - Du kan nyte privilegiet av å bare bo!

I Haugstentunet 24 flytter du inn i en nyere bolig hvor planløsning og utforming har hensyntatt barnefamilier og deres behov. Det er fokus på å ha de aktive- og rolige rommene fordelt i hver sin etasje for å kunne gi hjemmet en naturlig ro. I boligens 1. etasje er 3 av de 4 soverommene samlet noe som gir en trygghet for barnefamilier, hvorav hoved soverommet har utgang til romslig terrasse. Det fjerde soverommet er i boligens hovedplan og kan benyttes som gjesterom, hobbyrom evt. kontor. Det er praktisk nok er vaskerommet rett inn på venstre hånd ved inngangsparti, så man slipper å dra med skitne sko og tøy langt inn i huset. 

Oppholdsrommene stue, spisestue og kjøkken er plassert på øverste plan og er i adskilte rom. Fra trappegangen ligger kjøkkenet til venstre og stue- og spisestuerommet til høyre. Vindusløsningene er plassert på en slik måte at man har fin mulighet for innredning av romslig sofagruppe og tv-plassering. Spisestuen har god plass til bord med både 6 - og 8 sitteplasser. På kjøkkenet er innredningen plassert i en L-formasjon og har praktisk kjøkkenøy ved store vindusflater som gir boligen godt med naturlig lys inn. Når skole- og arbeidsdagen er unnagjort er det ofte her familien samles. Her blir lekser eller tegninger produsert ved spisebordet, mens middagen tilberedes over putrende gryter. Når temperaturen tillater det blir middagen gjerne spist ute i det fri på den solrike terrassen.

Mellom kjøkken og stue/spisestue er det gjort plass for et baderom. Et baderom i nærheten til stuerommet er alltid praktisk når man har gjester. Å ha 2 baderom i boligen er i tillegg kjekt å ha når hele familien skal gjøre seg klar for å ta fatt på en ny dag om morgenen.

Det er en egen utvendig sportsbod ved inngangsparti som er innredet som kontor. 1 stk. garasjeplass i felles garasjerekke.

Vi ønsker deg velkommen til en bolig som venter på å gi deg et lun og godt hjem for deg og din familie!

Parkering
En garasjeplass i felles garasjerekke ellers en parkering foran sin egen inngang eller på felles parkeringsplass.

Beliggenhet
Boligen ligger på Haugsten i Fredrikstad kommune med kort avstand til Sagabakken skole, barnehager, Glommastien, båthavn og butikker. Det er godt kollektivt tilbud til Fredrikstad og Sarpsborg med hyppige bussavganger fra Sarpsborgveien. Det er ellers kort vei til E6 med forbindelse mot Oslo. Kort vei til Gamlebyen, Kongstenhallen, badeplasser på Torsnes, ridesenter, golfanlegg, turområder m.m. Nærmeste daglivare

Bebyggelse
Rekkehus.

Tomt
Fellestomt, 4735 m²

Felles tomt som er flat og pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Asfaltert innkjørsel og steinlagt gårdsplass. Det er satt opp huske stativ for sameiet.

Skole/barnehage
SKOLER:
Sagabakken skole - 1.-7. klasse:
Sagabakken skole er en barneskole på Lundheim i Fredrikstad. Våren 2012 flyttet elever og lærere fra Nabbetorp skole til Sagabakken skole. Skolen har 200 elever fordelt på 1.-7. trinn. Skolen er en moderne skole med tradisjonell oppbygging. To og to klasserom er tilknyttet hverandre, og har tilhørende grupperom. Skolens aula og bibliotek binder småskolen sammen med mellomtrinnet. Skolen har flotte utearealer og en stor flerbrukshall.

Gudeberg barne- og ungdomsskole:
Skolen ligger på østsiden av Glomma mellom brua og vollgravene rundt Gamlebyen og har en åpen og idyllisk beliggenhet med Gamlebyen som nærmeste nabo. Skoletrinnet er fra 1. til 10. trinn, med omtrent 490 elever. Skolen har en SFO med gode arealer både ute og inne og rundt 90 barn. Det er knyttet et spesialtiltak BASEN til skolen for elever med spesielle behov. Skolen har også en sosialpedagogisk avdeling FORTET som arbeider med elevenes læringsmiljø. Skolen har gjennom TÅRNET spesielt fokus på lesing, skriving og regning for elever som trenger ekstra hjelp. Rundt skolen er det store åpne områder ned mot vollgravene. Der er det rom for aktivitet. I tillegg er det i skolegården lekeapparater, egen ballbinge og sandvolley-baner. I østsidenmarka har skolen sin egen lavvo.

Children's International School (privat):
Children`s International School "CIS Fredrikstads visjon er å gi studentene en internasjonal utdanning som vekker en lyst til livslang læring hos studentene, gir dem en omsorgsfull holdning, og en respektfull tilnærming til ulike kulturer og livssyn. CIS Fredrikstad ønsker å gi studentene et positivt arbeidsmiljø som kjennetegnes ved en atmosfære av samarbeid og en gjensidig respekt for andre individers verdier og idéer.

CIS Fredrikstad mener at ved å gi deres studenter en unik mulighet og grunnlag for å utvikle kunnskap og forståelse av musikk og kunst kan de veilede deres elever til å bli ansvarlige, respektfulle og fordomsfrie borgere innenfor et globalt fellesskap". Deres hovedmål for CIS Fredrikstad er å være en skole med kvalitet i alle ledd. De har små klasser med engasjerte og dyktige lærere. Alle elever får utfordringer på sitt nivå, og det er stort fokus på å gi elevene gode grunnleggende ferdigheter i norsk, matematikk og engelsk. Skolen har amerikanske/engelske og norske lærere. De norske lærerne underviser i norsk og estetiske fag. De andre fagene undervises av engelskspråklige lærere så elevene lærer engelsk på et høyt nivå. For mer informasjon se skolens hjemmeside: http://www.cisfredrikstad.no/

BARNEHAGER:
Nabbetorp barnehage:
Nabbetorp barnehage er en kommunal barnehage beliggende i Enggata 76. Her er det totalt 68 barn. Barnehagens satsningsområder er barns medvirkning og lek, likestilling og mangfold, språk, kosthold og fysisk aktivitet. Barnehagen har fire avdelinger.

Kongsten barnehage:
Barnehagen har totalt 54 barn født i 2010 - 2014 og ligger i Øraveien 5a. Åpningstiden er fra kl. 06:45 til kl. 16:45. Barnehagens overordnede visjon/mål: Bidra til at barnet opparbeider et godt selvbilde.

Gudevold barnehage:
Gudevold barnehage er en privat barnehage som eies og drives av Samvirkebarnehagene SA. Gudevold har 4 avdelinger med 66 plasser for barn i alderen 1-6 år. Personalet består av totalt 14 årsverk. Gudevold barnehage har åpningstid fra kl. 06.30 - 16.30 og ligger i Gudevoldveien 8. For mer informasjon se barnehagens hjemmeside: http://gudevold.barnehage.no/Hjem

Offentlig kommunikasjon
Det er gangavstand til busstopp fra RV/ Sarpsborgveien. Herfra kan du ta buss både til Sarpsborg og Fredrikstad sentrum.

Fritidstilbud
Kongstenhallen:
Kongstenhallen ligger ca. 2,9 km fra boligen med fasiliteter for håndball, fotball, friidrett, bordtennis, badminton, volleyball, bueskyting og styrketrening. Det er et aktivt håndballmiljø i Kongstenhallen med bla. Gamle Fredrikstad Håndballklubb- guttehåndball, Østsiden håndballklubb og Fredrikstad Håndballklubb. I Kongstenhallen finnes det også bowlinghall og kafeteria, samt innendørs og utendørs svømmeanlegg med bl.a. treningsbassenger, barnebasseng, stupetårn og vannsklier m.m.

Gamle Fredrikstad Golfklubb:
Gamle Fredrikstad Golfklubb tilbyr flotte omgivelser for trening av nærspill og putting, samt en to etasjer flott driving range. Anlegget ligger ca. 2,7 km fra eiendommen. Hvis man ikke er golfinteressert kan klubben by på mange andre aktiviteter. Bl.a. en trim og sykkel løype er en 6,8 km lang løype som går i variert terreng og er merket så det er enkelt å finne frem.

Dansefabrikken Fredrikstad:
Dansefabrikken Fredrikstad tilbyr aldersbestemte timer og nivå inndelinger. Dem jobber med dans for scene og dans som kunstform. Å trene variert er viktig for å unngå skader, styrke samarbeidet i kroppens bevegelsesapparat, strekke muskulaturen, utvikle dynamikk og øke bevisstheten om de fantastisk mange og forskjellige bevegelseskvaliteter vi finner i scenisk dans. Dansefabrikken ligger ca. 1,8 km fra boligen.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
1.etasje: 71 kvm BRA / 64 kvm P-rom
2.etasje: 65 kvm BRA / 59 kvm P-rom

Leiligheten går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Bad, entré, kontor (utvendig adkomst), vaskerom, 3 soverom
2. etasje: Bad, kjøkken, stue, soverom

I tillegg er det 1 stk. egen utvendig sportsbod ved inngangsparti som er innredet som kontor.

Byggemåte
Grunn og fundamenter:
Boligen er fundamentert til faste stabile masser.

Fasade/Yttervegger:
Yttervegger av bindingsverk, isolert etter forskrifter på oppføringstidspunktet.

Yttertak/taktekking:
Pulttak tekket med papp.

Vinduer og dører:
Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra byggeår. Lav alder og god tilstand.
Ytterdør i tre med innfelt glassfelt fra byggeår. Lav alder og god tilstand.

Terrasse, balkonger, trapper ol:
Åpen trapp i tre mellom etasjene. Liten slitasje på inntrinn Fra det ene soverommet i 1.etasje er det adkomst til stor terrasse på ca. 33 kvm. Fra kjøkken er det adkomst til veranda på ca. 18 kvm. Godt vedlikeholdt.

Da dette er et sameie med 4 eller flere enheter gjøres det ikke undersøkelser av utvendige bygningsdeler som yttertak (inkludert loft), yttervegger, grunn og fundamenter m.m. Dette da boligen er organisert i et sameie hvor sameiet er ansvarlig for utvendig vedlikehold.

Opplysningene ovenfor er hentet fra vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Erik Pedersen, datert 11.03.21

Primærrom
Primærrom: 123 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 123 kvm

Boder
1 stk. egen utvendig sportsbod ved inngangsparti som er innredet som kontor.

Standard
Egen utvendig sportsbod ved inngangsparti som er innredet som kontor (ikke bruksendret).

Det er klargjort med egen godkjent kurs til elbillader utenfor inngangsparti. Lader følger ikke med salget.

Påkostet skyvedørsgarderober i alle soverom samt. under trapp.

Fra det hoved soverommet er det adkomst til stor terrasse på ca. 33 kvm.

Fra kjøkken er det adkomst til veranda på ca. 18 kvm.

Hvitevarer utover det som er integrert medfølger ikke i handelen.

Vannbåren gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjon i alle rom unntatt innredet kontor med utvendig ankomst.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år.

Nåværende eier har topp pakke på boligalarm fra Verisure. Kostanden er kr 499,00 x 12 måneder= kr 5 988 kr pr. år.

Kjøleskap som er plassert i innredet utebod følger ikke med salget.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i alle rom (ikke på kontor med utvendig adkomst). Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 14 453 pr. år

Fordelingen er som følger:
Renovasjon 660 liter: kr. 1 807,-
Avløp fastgebyr bolig: kr. 1 386,-
Avløp - Bolig (grunnlag 180 kubikk): kr. 3 695,-
Vann fast gebyr bolig: kr. 874,-
Vann - Bolig (grunnlag 180 kubikk): kr. 1 665,-
Eiendomsskatt: kr. 5 026,-

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er kr. 5 026,- pr. år og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Årsregnskap
Regnskapet for 2019 var som følger:
Driftsinntekter: kr. 360 300,-
Driftskostnader: kr. 439 356,-
Årsresultatet: - 79 056,-

For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene som er innhentet og oppbevares hos megler. Utleveres ved forespørsel.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: SP0002262656.4.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 856 468,- Som sekundærbolig Kr. 3 083 285,-

Sameie
Sameiets navn er Haugstentunet, og har gårdsnummer 303 og bruksnummer 934 i Fredrikstad kommune. Sameiet ble opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 26.09.2016 med dagboknr 872740.
Sameiet består av 18 boligseksjoner og 1 garasjeseksjon.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

De andre sameierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver 5 bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.

Forretningsfører
Sameiet har ingen forretningsfører pr. d.d. De vil imidlertid tilknytte seg en forretningsfører og pga. dette vil det bli en liten økning av de mnd. felleskostnadene.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, men det må ikke være til sjenanse for naboer. Hunder skal luftes i bånd og være under kontroll. Ekskrementer etter hund og katt skal fjernes. Hunder skal ikke luftes på lekeplassen og plen mellom byggene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bruk av kullgrill og engangsgrill på terrasser er forbudt. Gassgrill og elektrisk grill er tillatt, men utvis hensyn.

Dagligvare i gåavatand
Joker - ca.  6 min
Rema 1000- ca. 18 min
Kiwi - ca. 18 min
Europris - ca. 18 min

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Sameie: Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr.  lov om eierseksjoner §25.

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:
Tinglyst 09.03.1929 - Erklæring/avtale. Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv
Overført fra: 3004-303/934
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Ingen kan erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan, navn:
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2023.
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg.
Godkjent/vedtatt: 18.06.2020

Reguleringsplan, navn;
Vestre Haugstentunet - gnr. 3003 - bnr 934 Fredrikstad kommune
Formål:
Arealformål
Hensynssoner
Bestemmelser
Godkjent/vedtatt: 08.11.2012

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)

121 520,- (Omkostninger totalt)

4 621 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.22 400)
Provisjon (Kr.45 000)
Visningshonorar 1 600,-/ 4 visninger (Kr.6 400)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.3 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.16 560)
Oppgjør (Kr.5 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.9 950)
Totalt kr. (Kr.108 810)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-21-0031

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Jens August Larsen

Saksbehandlere
Samra Delic
EIE Fredrikstad
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 36 53 92 / E-post: sade@eie.no

EIE Fredrikstad
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Haugstentunet 24
For mer om objektet
Haugstentunet 24

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: