Bilde 1 av Oredalsbuen 18Bilde 2 av Oredalsbuen 18
Digital salgsoppgave
Oredalsbuen 18

1613 Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rekkehus over to plan | Attraktiv beliggenhet med kort vei til alt | Garasjeplass | Høytliggende med fin utsikt
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
119 m²
Bruksareal (BRA)
122 m²
Kommunale avgifter
kr 1 239 / Mnd
Prisantydning
kr 3 800 000
Omkostninger
kr 107 770
Totalpris
kr 3 907 770
Byggeår
1972
Tomt
Eiet tomt 295 m²
Oppdragsnummer
56210172
card-default

Samra Delic

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Samra
Prisantydningkr 3 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 93 750,-
  
Totalpris kr 3 907 770
Eiendom
Oredalsbuen 18, 1613 Fredrikstad

Matrikkel
Gnr. 210 bnr. 1306 i Fredrikstad kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 119 kvm
Bruksareal: 122 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1972

Tomt
Eiet tomt 295 kvm

Prisantydning
3 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 750,- (Dokumentavgift)

107 770,- (Omkostninger totalt)

3 907 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 863 pr. år Eiendomsskatt, branntilsyn 1 løp, vann fastgeb. bolig, avløp fastgeb. bolig, renovasjon 140L, akonto avløp, akonto vann.

Eier
Cecilie Gudim

VELKOMMEN TIL OREDALSBUEN 18!
Samra Delic v/ EIE eiendomsmegling Fredrikstad har gleden av å presentere flotte Oredalsbuen 18 - rekkehuset beliggende i et barnevennlig og attraktivt boligområde i Oredalen. Boligen grenser til Fredrikstadmarka med turstier om sommeren og oppkjørte langrennsløyper om vinteren. Kort vei til skoler, barnehage, handelssentrum på Christianslund og sentrum.

Boligen er på 119 kvm og strekker seg over to plan med en god og innholdsrik planløsning. I 1. etasje har du oppholdsrommene stue/spisestue med utgang til veranda, kjøkken, eget wc-rom samt bod. Videre ned i underetasjen finner du 3 soverom, TV-stue, bad og eget vaskerom.

- Garasjeplass i felles garasjerekke
- Fin utsikt ut over nærområdet
- Kort vei til det meste
- 3 soverom

Her vil du stortrives - Velkommen til visning!

Parkering
Garasjeplass i felles garasjerekke.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget barnevennlig og attraktivt boligområde i Oredalen i Fredrikstad kommune. Eiendommen grenser til Fredrikstadmarka hvor det er turstier om sommeren og oppkjørte langrennsløyper om vinteren. Det er kort vei til skoler, barnehage, idrettshallen og handelssentrum på Christianslund. Det er sykkelavstand til Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter.

Bebyggelse
Rekkehus

Tomt
Eiet tomt, 295 kvm

Det er lagt steinheller mot inngangsparti. Ellers opparbeidet med gressplen, diverse prydbusker, beplantning m.m. Gode sol og lysforhold på tomten.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
TROSVIK BARNEHAGE:
Trosvik barnehage startet i august 1972 som en privat barnehage drevet av Trosvik I.F. I 1988 tok kommunen over bygget og driften. I 2007 ble barnehagen utvidet består i dag av fire 3-6 årsavdelinger og to 0-3 årsavdelinger.

DO-RE-MI BARNEHAGE:
Læringsverkstedet DoReMi Trosvik startet opp høsten 2003, og har 5 avdelinger hvor det er plass til 82 barn. Barnehagen holder til i lokalene til gamle Trosvik skole, sentralt i Fredrikstad. Barnehagen blir drevet etter Do Re Mi-konseptet. DoReMi er et spennende og annerledes barnehagetilbud, og skal være et konsept som legger vekt på barns evne for musikk og språk. Daglige aktiviteter og lek skjer på engelsk og norsk. I tillegg legges det vekt på estetiske fag som dans, drama og forming. Engelsk er en stor del av hverdagen til barna. Det er en engelskspråklig assistent på hver avdeling som snakker engelsk med barna, og har samlingsstunder på engelsk. De eldste i barnehagen har undervisning i fiolin. To ganger i året setter de opp konsert hvor barna år vist fram noe av det de har lært.

LURVELEGG TROSVIK BARNEHAGE:
Lurvelegg barnehage ligger i Fredrikstad kommune og tar imot barn fra 2 - 6 år. Barnehagen holder til i et rolig boligområde på Trosvik, med Veumbekken som nærmeste nabo. Avdelingen har plass til 38 barn i alderen 2 - 6 år. Disse er fordelt på 2 baser, Tyttebærriset og Blåbærtua.

TROSVIK BARNESKOLE: 1. TIL 7. KLASSETRINN
Trosvik skole ble bygd i 1961 og ligger ca. 1 km fra boligen. Skolen har store utearealer som elevene kan bevege seg på. For tiden jobbes det med å få oppgradert deler av utearealet med f. eks. flere lekeapparater.

KVERNHUSET UNGDOMSSKOLE: 8. TIL 10. KLASSETRINN
Kvernhuset er organisert i tre årstrinn med tre team på hvert trinn. Kvernhuset ungdomsskole er en stor skole som ble bygd i 2002 for 8, 9 og 10. trinn. Hvert årstrinn består av tre team på hvert trinn. Skolen har en kantine hvor man kan kjøpe bagetter og drikke, og på fredager kan man kjøpe varmmat. På Kvernhuset er det ca. 500 elever. Det er en stor gymsal rett utenfor skolen. Alle klassene bruker gymsalen 2 ganger annenhver uke. Elevene styrer kantina, elevskranken, biblioteket og Young Mentors.

FREDRIK II VGS:
Frederik II videregående skole har litt mer enn 1200 elever, og tilbyr utdanningsprogrammene studiespesialisering, idrettsfag og service og samferdsel. I tillegg tilbyr skolen et innføringsår for minoritetsspråklige og en egen IB-linje, (International Baccalaureate), et internasjonalt to-årig utdanningsprogram som erstatter de to siste årene (vg2 og vg3) på studiespesialisering. Fra og med høsten 2012 starter skolen i tillegg opp to nye utdanningsprogram; Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse og International Beginners. Skolen er kalt opp etter den dansk-norske kongen Frederik II, som grunnla Fredrikstad i 1567. Den ble opprettet 1. juli 1997, da de to skolene Frydenberg videregående skole og Christianslund videregående skole ble slått sammen til en.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
1. etasje: 64 kvm BRA / 61 kvm P-rom
Underetasje: 58 kvm BRA / 58 kvm P-rom

Leiligheten går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Hall m/trapp, wc, kjøkken, stue.
Underetasje: Stue, soverom, soverom 2, soverom 3, vaskerom, bad.

Byggemåte
BYGGEGRUNN
Byggegrunn av fjell og øvrige faste masser. TG1.

DRENERING
Drenering fra byggeår. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det måles lettere utslag i underetasjen på rom som ligger under og mot terreng. Noe kapilærkrefter er dog normalt, tilstanden må overvåkes. TG2.

TAKTEKKING
Huset er tekket med betongtakstein fra 1999, besiktiget fra bakkenivå. Takstein ble lagt oppå opprinnelig papp. Det ble også lektet og lagt på
nytt pipebeslag. Undertak er uendret. TG2.

GRUNNMUR OG FUNDAMENTER
Støpt plate til grunn. Grunnmur av antatt plasstøpt betong. Grunnmuren har sprekkdannelser, lokal utbedring må utføres. TG2.

NEDLØP OG BESLAG
Takrenner og nedløpsrør av plastbelagt stål fra byggeår. TG2.

TAKKONSTRUKSJON
Huset har saltakkonstruksjon. Undertak av rupanel og lufting via gesimskasser fra byggeår. TG2.

VEGGKONSTRUKSJON
Yttervegger i bindingsverk med stående trekledning fra byggeår. TG2.

VINDUER
Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra byggeår, 2011 og 2014. Vindu med doble enkle glass uten isolerglass fra byggeår. TG2.

BALKONGER OG TERASSER
Det er terrasse i underetasjen og veranda 1. etasje.

Primærrom
Primærrom: 119 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 122 kvm

Boder
En innvendig bod.

Standard
Rekkehus opprinnelig oppført i 1972. Leiligheten har en god og innholdsrik planløsning som strekker seg over 2 plan, med garasjeplass i felles garasjerekke. Standarden er god med heltre gulv, fliser med varmekabler på våtrom, 2 ildsteder, skyvedørsgarderober m.m. Generelt pene overflater med liten bruksslitasje. Eiendommen har en pen tomt med gode sol- og lysforhold, samt beliggende rolig og sentralt.

BADEROM
Badet ligger i underetasjen og ble pusset opp av murmester Hansen & Levvel i 1988 og er bygget på forskrifter fra før 1997. Rommet har flislagte vegger og gulv med en baderomsinnredning bestående av dusjkabinett og gulvfestet wc. Rommet fungerer ved bruk av dusjkabinett, dog må rommet påregnes å oppgraderes fra grunn ved endret bruk. TG3.

KJØKKEN
Kjøkkenet ligger plassert i 1. etasje og innredningen er i lyse farger med slette fronter og laminat benkeplate. Det er kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Ukjent alder på kjøkkenet. TG2.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.
- Det er stedvis hakk, merker m.m. i fronter, innredning og skrog. Videre noe svellinger og fuktmerker rundt rørgjennomføringer i benkeskap.
- Rommet fungerer med dagens tilstand, dog bør rommet oppgraderes innen rimelig tid.

WC
Eget toalettrom i 1. etasje med gulvfestet wc, servant, speil og belysning. TG2.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever forsert avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
- Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.

VASKEROM
Vaskerom i underetasjen er fra byggeår og er bygget på forskrifter fra før 1997. TG3.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Våtrommet står foran full oppgradering for å tåle en normal bruk etter dagens krav.
- Vaskerommet har høy alder og forskriften tilsier at rommet står ovenfor full oppgradering.
- Det anbefales at våtrommet totalrenoveres.

INNVENDIGE OVERFLATER
På gulv er det overflater av fliser, vinylbelegg, eik og furu. Veggoverflater av tapet, trepanel, MDF panel og betong. I tak er det trepanel og slettmalte flater. TG2.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. De fleste overflater er pene. Det er dog en del slitasje på parketten. Lokal utskiftning må påregnes.

INNVENDIGE TRAPPER
Lukket trapp i tre mellom etasjene. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. TG2.

UTVENDIGE VANN- OG AVLØPSLEDNINGER
Avløpsrør av plast og vannledning av plast (PEL) fra byggeår. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Det er ikke behov for utbedringstiltak ut ifra at anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. TG2.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 30.11.1971 vedrørende bruk av bygningene.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 17.04.1970.

Det skal ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 da nye regler om ansvar ble innført.

Oppvarming
Det er en vedovn i underetasjen og peisinnsats i 1. etasje. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 14 863 pr. år Eiendomsskatt, branntilsyn 1 løp, vann fastgeb. bolig, avløp fastgeb. bolig, renovasjon 140L, akonto avløp, akonto vann.

Fordelingen er som følger:
Eiendomsskatt: kr. 4 631,-
Branntilsyn 1 løp: kr. 374,-
Vann fastgebyr bolig: kr. 874,-
Avløp fastgebyr bolig: kr. 1 386,-
Renovasjon (140L): kr. 2 854,-
Akonto avløp: kr. 3 284,-
Akonto vann: kr. 1 480,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 4 631,- og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd, og har en avgift på kr. 1 297,- pr. mnd.

Nåværende eier har et årlig strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 18.000,-.

Forsikring med polisenummer
Storebrand

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 714 974,- Som sekundærbolig Kr. 2 573 906,-

Tekniske installasjoner:
Vannrør av kobber og plastbelagt kobber. TG2.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
- Tidspunkt for utskiftning av vannledninger nærmer seg.

Avløpsrør av plast. TG2.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
- Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
- Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg.

Naturlig ventilasjon med tilluft via spalteventiler i vinduer og klaffeventiler i yttervegger. Mekanisk avtrekk fra kjøkken. TG1.

Ca. 200 liters varmtvannstank fra byggeår. TG2.

Takstmann bemerker seg følgende:
- Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
- Det er ikke behov for utbedringstiltak ut ifra at tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Sikringsskap med automatsikringer. 8 fordelerkurser på hhv. 10, 16 og 20 ampere. Hovedkurs på 35 ampere.

Parafintank nedgravet på tomten. Dokumentasjon fra kommunen foreligger om at tanken er sanert og gravd ned. TG1.

Diverse
Alle hvitevarer følger med salget.

Lampe i stue og vegghegte lamper på hovedsoverommet følger ikke med salget.

Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det er observert mus i felle på loft - hadde skadedyrskontroll med utbedringstiltak i 2017 (ABS skadedyrkontroll).

Selger har observert skjeggkre på badet i boligen. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Andel i realsameie
0/921421-1/86  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3004 Gnr:210 Bnr:1038 Fnr:1095

1973/396-1/86  Erklæring/avtale  
29.01.1973 
OVERENSKOMST OM SAMVIRKE VEDK. VERTIKALTDELT BOLIG.
Overført fra: 3004-210/1306
Gjelder denne registerenheten med flere
1973/1252-9/86  Erklæring/avtale  

23.03.1973 
FESTEKONTRAKT
på fellesarealet i 99 år mot årlig avgift kr 252,-
Flere bestemmelser inntatt.
Overført fra: 3004-210/1306
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vannledningsnett og har privat septiktanktank.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Kommuneplan, navn:
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032
Formål: 320 - Flomfare, H320_FlomA
1001 - Bebyggelse og anlegg
Godkjent/vedtatt: 18.06.2020

Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 750,- (Dokumentavgift)

107 770,- (Omkostninger totalt)

3 907 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.63 750)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.220)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.17 212,50)
Oppgjør (Kr.5 500)
Visningshonorar (Kr.2 800)
Grunnpakke enebolig (Kr.12 900)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Totalt kr. (Kr.127 282,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-21-0172

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Jens August Larsen

Saksbehandlere
Samra Delic
EIE Fredrikstad
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 36 53 92 / E-post: sade@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Oredalsbuen 18
For mer om objektet
Oredalsbuen 18

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: