Bilde 1 av Sportsveien 18Bilde 2 av Sportsveien 18
Digital salgsoppgave
Sportsveien 18

1604 Fredrikstad • Fredrikstad kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Generasjonsbolig med solrik og inngjerdet hage | To godkjente boenheter | Gangavstand til sentrum
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
197 m²
Bruksareal (BRA)
262 m²
Bruttoareal (BTA)
294 m²
Kommunale avgifter
kr 1 686 / Mnd
Prisantydning
kr 5 000 000
Omkostninger
kr 141 020
Totalpris
kr 5 141 020
Byggeår
1930
Tomt
Eiet tomt 562 m²
Oppdragsnummer
56210160
Prisantydningkr 5 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 125 000,-
  
Totalpris kr 5 141 020
Eiendom
Sportsveien 18, 1604 Fredrikstad

Matrikkel
Gnr. 208 bnr. 260 i Fredrikstad kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 262 kvm, Bruttoareal: 294 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1930
1971 - Tilbygg, 1. etasje (leiligheten)

Tomt
Eiet tomt 562 kvm

Prisantydning
5 000 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
125 000,- (Dokumentavgift)

141 020,- (Omkostninger totalt)

5 141 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 225 pr. år

Eier
Per Jørgen Karlsen

Velkommen til Sportsveien 18!
Sportsveien 18 er en klassisk villa fra 30-tallet, men på 70-tallet fikk boligen ett tilbygg som har gitt boligen en ekstra boenhet, og med det mulighet for en utleiedel eller bruk som generasjonsbolig. Primærarealet til hovedboligen som går over to etasjer er 142 kvm. I tilknytning til hovedboligen er det en tilleggsdel/generasjonsdel på 55 kvm med egen inngang fra hagen. Denne delen er en 2-roms leilighet med alt på ett plan. Her er det en åpen stue/spisestue-løsning, adskilt kjøkken med adkomst fra stuen, baderom og ett soverom. Den sentrale beliggenheten gjør dette til et ettertraktet utleieobjekt.

Og ha en eiendom med to boenheter gjør at man får et svært fleksibelt bruk av boligen. Er man en "moderne familie" som består av mine, dine og våre barn, og med en fin spredning i alder på ungeflokken, vil denne tilleggsdelen være fin for den eldste i søskenflokken som kanskje snart er klar for å vende nesen ut i den store verden. Her kan de få øve seg, mens foreldre har en oversikt og kan stille opp ved behov. Er man en tilflyttet familie, kan det være at man ønsker å bruke denne delen som en gjesteavdeling hvor man har muligheten til å ta imot familie/venner for en lengre periode. Eller hva med å ha besteforeldre vegg-i-vegg, som kan bidra i den hektiske hverdagen med henting og levering av barna om deltar på fritidsaktiviteter,  eller lage felles middagsmåltider for hele gjengen. Dette er et hjem for den moderne familien hvor man skal ha plass for mine, dine og våre barn!

I boligens hovedetasje er oppholdsrommene stue, spisestue, kjøkken og et gjeste-wc er plassert i tilknytning til inngangspartiet. Det er en svært romslig stue som i dag er innredet med to ulike sittegrupper, i tillegg til en egen spisestue. Kjøkken og spisestue er adskilt, men ligger vegg-i-vegg. Dette gir deg muligheten til å få e åpne kjøkken/stue-løsning og med det et mer inkluderende oppholdsrom. Det er store vindusflater i boligen, så rommene har rikelig med dagslys.

Soverommene til hovedboligen er alle samlet i øverste etasje i tillegg til hovedbaderommet. Bad og soverom i samme etasje er ett stort pluss både når kveldsstellet skal unnagjøres, men ikke minst når alle familiens medlemmer skal opp og avgårde til dagens aktiviteter på samme tid. Ved å ha de aktive- og rolige rommene fordelt i hver sin etasje, får man et hjem hvor man kan finne ro uavhengig av hva den øvrige familien måtte holde på med. Er man i en livsfase hvor man har små barn, er det fint at man fortsatt kan ha lyd i boligen etter deres legge tid. Oppvask og tv-titting kan fortsette selv om enkelte av familiens medlemmer har tatt kvelden.

En enebolig beliggende i Bydalen gir deg en mulighet til å ha en livsstil som gjør det svært enkelt å ta del i Fredrikstads kulturliv, eller ta seg en impulsiv tur ned på Brygga sammen med gode venner. "Alt" ligger i nærheten, du trenger strengt tatt ikke å ha bil! Å benytte seg av kollektivtransporten er svært enkelt da både busstasjonen og togstasjonen ligger i rusleavstand fra eiendommen.

Sportsveien 18 er en bolig som enkelt kan tilpasse seg livets og familiens utvikling. Boligen vil kunne endre seg ut i fra behovet som familielivet opplever fra barnehagealder og fram til barna flytter hjemmefra. 

Vi ønsker deg velkommen til visning til en innholdsrik bolig med fleksible løsninger!

Parkering
Parkering til en bil i enkel garasje.

Forøvrig parkering etter områdets gjeldendene bestemmelser. Gateparkering langs eiendommen koster ca. kr. 1500,- pr år (soneparkering).

Beliggenhet
Eiendommen har en fin beliggenhet i et etablert og særdeles attraktivt villaområde som stort sett består av frittliggende eneboliger. I nærområdet er det både barne-, ungdoms- og videregående skoler. En kort ruseltur fra eiendommen ligger jernbanestasjonen, noe som gjør det enkelt å kunne pendle til Oslo dersom man jobber i hovedstaden. Busstasjon, lekeplass, fotball- og isbane, tennisanlegg og varierte flotte turterreng ligger også i gangavstand. Det er kort vei til fergeforbindelse med gratis by-ferge som frakter deg til idylliske Gamlebyen. Det er relativt liten trafikk i området.

Fra boligen er det gangavstand til gågaten i sentrum og Torvbyen, samt bryggepromenaden med diverse restauranter. Med bare 5 minutters gangavstand til bussholdeplassen er det enkelt å komme seg til hovedstaden enten i forbindelse med jobbpendling, eller om man ønsker seg ut på reise. En weekend i Oslo er kun en busstur unna....

Bebyggelse
Tomannsbolig, vertikaldelt.

Bebyggelsen består av frittliggende vertikaldelt tomannsbolig, oppført i tre- /mur- og betongkonstruksjon over 2 etasjer, samt lite loft og kjeller i hoveddelen. Tilleggsdel er oppført i en etasje. Undermur av støp/betongkonstruksjon. Saltak tekket med betongtakstein for hovedboligen, flatt tak tekket med dukprodukt for tilleggsdel. Kommentarer vedrørende vedlikehold/tilstand er anført i den tekniske beskrivelsen i taksten.

Tomt
Eiet tomt, 562 kvm

Flat tomt, opparbeidet med plen og beplantning. Tomten er inngjerdet og ligger inntil Sportsveien. Parkering på stikkvei langs eiendommen. Tomten har normalt gode sol- og lysforhold.

Skole/barnehage
BARNEHAGER:
Speiderfjellet barnehage:
Barnehagen har 2 avdelinger, og en språkgruppe for minoritetsspråklige barn. Hovedfokuset er lek, språk, pedagogisk dokumentasjon og barns medvirkning. Adr.: Speiderveien 7, 1605 Fredrikstad.

Kiæråsen barnehage:
Kiæråsen barnehage er en liten bybarnehage i Fredrikstad med nær lokalisering til Fredrikstadbrua og Glomma. Kiæråsen barnehage holder til i samme bygg som Kiæråsen avlastningssenter. Barnehagen disponerer hele første etasje og avlastningsdelen ligger i andre etasje. Bygget sto nybygd høsten 2011.

Barnehagen har fem avdelinger, hvorav tre avdelinger har barn i aldersgruppen 3-5 år, en avdeling har barn i alderen 0-3 år og en avdeling har barn i alderen 1-6 år. Sistnevnte avdeling er en forsterket avdeling for barn med nedsatt funksjonsevne og særskilte behov.  Den enkelte avdeling har ca. 18-19 barn, bortsett fra den forsterkete avdelingen som har syv barn. Antall barn i barnehagen er 75, og dette vurderes som maksgrensen. Barnehagen har i tillegg to avdelinger med 33 barn lokalisert i et annet bygg.

SKOLER:
Cicignon barne- og ungdomsskole:
Cicignon skole er en kombinert barne- og ungdomsskole som er bygget for 550 elever. I dag har skolen ca. 500 elever og ca. 65 ansatte.

Skolen er en sentrumsskole med historie tilbake til 1860-tallet. Skolen ble renovert og bygget ut i 2009 og fremstår i dag som en moderne skole med spennende løsninger. Skolens adresse: Skolegata 2, 1606 Fredrikstad.

Children`s International School (privat):
CIS startet i Fredrikstad i 2012 med 90 studenter fra lokalsamfunnet. Skolen er for barn og ungdom fra alderen 6 til 16 år. Her er det både norske og engelsktalende lærere. Skolen benytter moderne teknologi da de har tro på at læringen gjennom teknologi vil være mer effekt. Elevene har alle egne ipader som brukes både på skolen i undervisningen og hjemme.

På CIS jobbes det hardt for å gi studentene de beste læringsopplevelser og for å hjelpe dem å vokse både sosialt, emosjonelt og faglig. De har stor fokus på musikk, dans og drama. Skolens adresse: Torsnesveien 5-7, 1630 Gamle Fredrikstad.

Offentlig kommunikasjon
Jernbanen og busstasjonene ved Torvbyen ligger begge i gangavstand fra leiligheten. Toget tar deg inn til Oslo på ca. 1 time eller en tur til Gøteborg på under 3 timer. Fra busstasjonen går det hyppige avganger både til Gardermoen, VY-bussen/Nettbussen til Oslo busstasjon samt lokale rutebusser.

Inneholder
Areal og fordeling pr. etasje:
HOVEDHUS:
1.etasje - hoveddel: 85 kvm BRA / 85 kvm P-rom
2.etasje: 57 kvm BRA / 57 kvm P-rom
Kjeller: 63 kvm BRA / 0 kvm P-rom

LEILIGHET:
1.etasje - leiligheten: 57 kvm BRA / 55 kvm P-rom

Tomannsboligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje - hoveddel: Entré , hall m/trapp, stue 1, stue 2, kjøkken, wc
1. etasje - Leilighet: Entré, stue, bad/vaskerom, kjøkken, soverom
2. etasje: Gang, bad, soverom/alkove, stue/soverom, 2 soverom.

I tillegg medfølger innvendig boder i kjelleretasjen på ca. 63 kvm BRA.

Byggemåte
Grunn og fundamenter:
Trebjelkelag i etasjeskillere, sannsynligvis isolert med 10-15 cm ihht byggeskikk på oppføringstidspunktet for tilbygg (1971), antar uisolert eller evt. leire/sagflis i hovedhus. Støpt gulv på oppfylte masser i kjeller, ukjent isolering, antar uisolert. Terreng i krypkjeller. Ingen spesielle retningsavvik avdekket på befaringen. Hellnings/retningsavvik er ikke målt på befaringen. Noe/normale skjevheter ihht alder. Ikke sjekket under bjelkelag inne i hele krypkjeller, fare for skjult svikt. Noe/normale symptomer på fuktpåvirkning i trekonstruksjon/krypkjeller. Normal tilstand forøvrig.

Antar direkte fundamentert på stedlige/oppfylte masser utlagt på fast grunn. Ingen tegn til setninger oppstått i senere tid. Noe mindre riss/sprekker i eldre undermur.

Fasade/Yttervegger:
Reisverk/bindingsverk i trekonstruksjon. Isolering ukjent, men antas å være isolert ca 10cm ihht normal byggeskikk for byggeår for tilbygg 1971, uisolert ihht opprinnelig byggeår. Betong/støp/tegl i undermur, antar uisolert under terreng. Ingen tegn til svekkelse utover normal elde. Konstruksjonen er dog ikke åpnet for inspeksjon, og tildeles derfor ikke tilstandsgrad.

Huset er kledd med stående og liggende malt trepanel, samt pusset undermur. Kledningen/fasader er normalt godt vedlikeholdt og med normal elde/bruksslitasje, se levetidsbetraktning. Stedvis mindre/normal tørkesprekk/elde og vedlikeholdsbehov.
 
Yttertak/taktekking:
Tekket med betongtakstein på hovedhus Sveiset dukprodukt, sarnafil el lign på tilleggsdel. Antar taktekking omlagt etter byggeår 1971 for begge tak. Ukjent tidspunkt. Ingen symptomer på funksjonssvikt på taktekking, utover alder.

Opplysningene ovenfor er hentet fra vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Terje Frost, datert 15.07.2021.

Primærrom
197 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje - hoveddel: Entré , hall m/trapp, stue 1, stue 2, kjøkken, wc
1. etasje - Leilighet: Entré, stue, bad/vaskerom, kjøkken, soverom
2. etasje: Gang, bad, soverom/alkove, stue/soverom, 2 soverom.

Bruksareal
262 kvm

Boder
Det medfølger innvendig boder i kjelleretasjen på ca. 63 kvm BRA.

Standard
Bygningens referansenivå er byggeforskriftene gjeldende for byggeår ca 1930 og 1971. Eiendommen fremstår med overflater, innredninger og utstyr/tekniske innretninger med vesentlig oppgradering/vedlikeholdsbehov. Bygningsdeler fra byggeår samt noe vedlikeholdsoppdatering etter byggeårene. Tilleggsdel fremstår med innredninger, utstyr og overflater av normal god stand fra byggeår 1971 og oppussing/vedlikeholdsutskifting utført i 2017/18. Tilstandsregistreringen har avdekket normale symptomer på slitasje/svikt/utidsmessighet, og tilstandsgrader er i alt vesentlig TG2
og noe TG 3. TG2 skyldes i hovedsak normal elde/vedlikeholdsbehov. Vesentlig oppussing/utskiftninger må påregnes.

DRENERING:
Ikke synlig drensplast/tettesjikt, ukjent tilstand. Normale symptomer på mindre fukttilsig langs gulv/vegger i kjeller. Krypkjeller under leilighet er kun inspisert liggende ned i luke. Kryperommet virker normalt tørt og uten tydelige symptomer på fuktinnsig. Mye opplagret trevirke som ikke har vesentlige symptomer på fuktpåvirkning. Opplagret materiell bør fjernes, samt kontrollere ventilering generelt av kjeller og kryperom. Krypkjellere og skråtaks-konstruksjoner kan på generelt grunnlag være risikokonstruksjoner med tanke på fukt og kondens, med skjulte feil og mangler.

PRIMÆRE BYGNINGSDELER:
Ikke sjekket under bjelkelag inne i hele krypkjeller, fare for skjult svikt. Noe/normale symptomer på fuktpåvirkning i trekonstruksjon/krypkjeller.
Krypkjellere og skråtaks-konstruksjoner kan på generelt grunnlag være risikokonstruksjoner med tanke på fukt og kondens, med skjulte feil og mangler. Hellningsavvik er ikke målt på befaringen, noe/normale skjevheter ihht alder.

TAKKONSTRUKSJON:
Takkonstruksjon fra byggeårene. Flatt tak med lukket konstruksjon, ingen inspeksjonsmulighet. Hovedtak har inspeksjonsluke til loftet, loft virket tørt og greit luftet (ingen lufteventiler montert). Skråtakskonstruksjon med ventilering mellom isolering og undertak. Erfaringsmessig kan lufting bli noe forringet i spalte, bør kontrolleres. Ingen synlige feil/fuktmerker sett inne fra rommene i himlingen utover normale alderssymptom ved takkonstruksjonen, ukjent ventilering for flatt tak. Lokal TG2 alder/tilstand. Eldre konstruksjon, ingen inspeksjonsmulighet, fare for skjult svikt.
Flate lukkede tak og skråtaks-konstruksjoner kan på generelt grunnlag være risikokonstruksjoner med tanke på fukt og kondens, med skjulte feil og mangler.

VINDUER:
Vinduene er i hovedsak fra byggeår med begrenset gjenværende forventet levetid, men godt vedlikeholdt, se allikevel levetidsbetraktning.

TRAPPER:
Enkle trapper fra byggeårene med normal bruksslitasje med hensyn til alder. Ikke håndløpere på trappene inne, Lokal TG3.

VENTILERING:
Ingen tilluft på bad 2. etg., Lokal TG 3. Dette er relativt enkelt å utbedre.

VARME; GENERELT:
Alder og tilstand på sentralfyranlegg samt ev oljetank er ikke sjekket av takstmannen. Ukjent om det er nedgravet oljetank. Dette må sjekkes/avklares ytterligere. Energiattest er ikke sjekket/fremvist. Antar eldre radiatorer og røropplegg, TG2.

VÅTROM:
Ukjent alder på membran. Ukjent utførelse membran i slukring. Fare for skjult svikt.

EL:
El skap i leilighet mangler kursoversikt, samsvarserklæring er ikke fremvist til takstmannen. El skap for hovedboligen er ikke besiktiget på befaringen.

Oppsummering:
Hovedboligen fremstår med enkle eldre overflater, konstruksjon og utførelse, fra byggeår og noe rehabilitering. Vesentlig behov for oppussing/rehabilitering generelt. Tilleggsdel fremstår med innredninger, utstyr og overflater av god stand fra oppussing/vedlikeholdsutskifting utført i 2017/18.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Kjøkken
Kjøkken:
Begge enhetene har en eldre, enkel kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av laminat samt heldekkende stål oppvaskbeslag. Hvitevarene kjøleskap og komfyr er frittstående og medfølger i salget. Det er mekanisk avtrekk via kjøkkenventilator, antar med avkast ført til yttervegg for begge kjøkken.

Kjøkkenet har behov for oppgradering.

Bad
Baderom, 2. etasje - hoveddel:
Baderommet som ligger i hovedboligen har keramiske fliser på gulv og malt tapet/glassfibertapet på vegger. Rommet er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, baderomsinnredning med helstøpt plate med en servant, overskap med speildører, samt lys. Tidsmessig grei innredning og utstyr med normal bruksslitasje.

Takstmann har notert seg følgende i hans rapport:
- Det er ikke etablert avrenning fra innebygget cisterne under wc.
- Ukjent alder på membran.
- Ukjent utførelse membran i slukring
- Ukjent om det er malt med våtromssystem. Antar ikke våtromsoverflater.

Baderom, 1. etasje - leilighet:
Dette badet har linoleumsbelegg på gulv og malt, slett overflate/tapet på vegger. Rommet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert toalett, håndvask/baderomsinnredning med en servant, veggspeil med lys og høyskap. Enkel innredning og utstyr med normal tidsmessighet og bruksslitasje.

Takstmann har notert seg følgende i hans rapport:
- Det er liten oppkant på belegg rundt røroppstikk for toalett.
- Ukjent alder på belegg, antar fra oppussing i 2017.
- Ukjent utførelse belegg i slukring.

Til leiligheten er det en nyere (3 år gammel) varmtvannsbereder på antatt 80 liter. Denne er plassert i bod i leiligheten. Det er ikke sluk/avrenning i rommet. Evt. bereder i bolig er ikke sjekket, ukjent tilstand/alder.

Det er mekanisk veggventil på baderom, begge bad.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 05.11.1970. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med el. og oljefyrt sentralfyr i kjeller og radiatorer. Kamin i stuen i hovedhus. El panelovner i leilighet.

Selger opplyser at det er sentralfyr med radiatorer som er den oppvarmingskilde som har blitt benyttet de siste 50 årene, kamin ikke benyttet.
Det har vært utført service på sentralfyr. Selger har benyttet strøm de to siste årene. Oljetank i kjeller ikke benyttet de to siste årene. Det er ingen nedgravde oljetanker ute på tomt.

Fra 1.1.2020 er det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 20 225 pr. år

Dette inkluderer: eiendomsskatt, renovasjon, feiing, vann- og avløp (fast og variabel del).

Fordelingen er som følger:
Renovasjon 240 liter: kr. 3 939,-
Feiing, 1 løp: kr. 374,-
Vann - Bolig (A-konto grunnlag 125 kubikk) kr. 1 156,-
Vann fast gebyr bolig, 2 boenheter: kr. 1 748,-
Avløp - Bolig (A-konto grunnlag 125  kubikk): kr. 2 566,-
Avløp fastgebyr bolig, 2 boenheter: kr. 2 773,-
Eiendomsskatt: kr. 7 669,-

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 7 669,- pr. år, og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 81662946

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 606 198,- Som sekundærbolig Kr. 2 182 311,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det er en aktiv velforening i nabolaget. Årlig avgift er ca kr. 200,-.
Velforeningen arrangerer bl.annet skøytedag på Wiesebanen og vår og høstfest på Fredrikstad Bryggeri. Det vil bli avholdt en jubileumsfest i oktober 2021.

Årsmøte for velforeningen bruker å holdes på Fredrikstad bryggeri i Bydalen.

Annet
Følgende avvik er registrert hos Fredrikstad kommune på overnevnte eiendom:
Avvik enhet:
Tilfredsstiller ikke branncelle kravet. Dør til fyrrom.

Avvik røykløp:
Gjelder: Røykløp. Innekledd skorstein
Plassering: 1. og 2. etg.
Avvik fra: Forskrift om brannforebygging § 6, 2. ledd.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.
 

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

Rettigheter på andre eiendommer: gnr. 208 bnr 112
Rettigheter i eiendomsrett:
Tinglyst 08.11.1969 - Bestemmelse om garasje/parkering.
Rettighetshaver: gnr. 208 bnr 260.

Rettigheter på 3004-208/112
Rettigheter i eiendomsrett:
Tinglyst 26.04.1972 - Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:208 Bnr:260  
Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:208 Bnr:264  
Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:208 Bnr:834  
Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:208 Bnr:930

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan, navn:
Planident: 909
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032.
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg.
570 - Hensyn kulturmiljø, H570-LOK
Godkjent/vedtatt: 18.06.2020.

Eiendommen er uregulert.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.
 

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
125 000,- (Dokumentavgift)

141 020,- (Omkostninger totalt)

5 141 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 800)
Provisjon (Kr.70 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.22 950)
Grunnpakke enebolig (Kr.12 900)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.220)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Oppgjør (Kr.8 250)
Overtagelse (Kr.3 500)
Totalt kr. (Kr.145 520)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
56-21-0160

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
JAL Eiendomsmegling AS
EIE Fredrikstad
Org. nr:898489582
Arne Stangebyes gate 11
1601 Fredrikstad
Tlf: 69 36 69 40, Fax: 69 36 69 48

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Lars Ketil Liane

Saksbehandlere
Lars Ketil Liane
EIE Fredrikstad
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 09 23 60 / E-post: lkl@eie.no

EIE Fredrikstad

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sportsveien 18
For mer om objektet
Sportsveien 18

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: