Bilde 1 av Søndre Langåra 16Bilde 2 av Søndre Langåra 16
Digital salgsoppgave
Søndre Langåra 16

1454 Fagerstrand • Frogn kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Indre Oslofjord - Søndre Langåra. Flott og innholdsrik bebyggelse, nydelig sjøutsikt, strandlinje, brygge, stor tomt
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
60 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Bruttoareal (BTA)
82 m²
Prisantydning
kr 5 900 000
Omkostninger
kr 148 770
Totalpris
kr 6 048 770
Byggeår
1939
Tomt
Eiet tomt 3771 m²
Oppdragsnummer
60210017
card-default

Marius Berger

Eiendomsmegler MNEF
Les om Marius
Prisantydningkr 5 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 137 500,-
  
Totalpris kr 6 048 770
Eiendom
Søndre Langåra 16, 1454 Fagerstrand

Matrikkel
Gnr. 78 bnr. 38 i Frogn kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1939 - modernisert fra 1985 til 2005

Prisantydning
Kr. 5 900 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
Kr. 5 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

Kr. 200,- (Pantattest kjøper)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Kr. 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: kr. 5 900 000,-))

Kr. 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
Kr. 158 770,- (Omkostninger totalt)
Kr. 6 058 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Lars Omejer

Beliggenhet
Meget trivelig fritidseiendom beliggende på øyen Søndre Langåra i Indre Oslofjord. Øyen er beliggende like vest for Spro på Nesodden og Fagerstrand som ligger i Frogn

Eiendommen er beliggende på øyens østre del, og her har man panorama utsikt mot sjøen og skipsleia.

Fine badeplasser like nedenfor hytten.

Bebyggelsen ligger høyt i terrenget, har gode solforhold med sol fra tidlig morgen til ca. kl. 20.00 på kveldstid.. ( sommerstid )

Ca. 4 - 5 minutters gange fra hovedbryggen på Søndre Langåra og frem til eiendommen.

Usjenert, stille og lunt.

Til Søndre Langåra kommer man med rutebåt fra Aker brygge, og andre aktuelle steder for påstigning langs ruten til Søndre Langåra er Nesoddtangen, Flaskebekk og Sjøstrand. Sommerstid går rutebåten alle dager. Båten kan også benyttes for reise til Fagerstrand og Drøbak for eventuelle nødvendige ærender. Ellers adkomst med egen båt, med fortøyning ved egen brygge som ligger like nedenfor hytten. I Fagerstrand, 5 - 7 minutter med egen båt,  er det stor båthavn hvor man kan få tildelt båtplass etter søknad og ventetid.

På Søndre Langåra er det et trivelig hyttemiljø og hvor det er bygget ca. 60 hytter. Øyen, som har en størrelse på ca. 300 dekar,  er frodig med variert vegetasjon og hvor det er opparbeidede gangstier for trivelige turer. Her er egen velforening hvor alle hytteeierne er delaktig. Felles tennisbane er til bruk for alle. Gode fiskeplasser fra eiendommen og andre steder på øyen.

OVERTAKELSE FØR FERIEN OM ØNSKELIG, OG HER KAN DU FLYTTE RETT INN STORT SETT FERDIG MØBLERT.

Bebyggelse
Bebyggelsen består hovedhytte med et BTA-areal på 67 kvm., frittstående anneks med et BTA-areal på 11 kvm. og toaletthus med et BTA-areal på 4 kvm.

Tomt
Romslig tomt med et areal på 3 770 kvm. Skrånende ned mot sjøen.  Plen og terrasseareal er opparbeidet rundt hytten. Ellers stort sett naturtomt med varierende vegetasjon som kortvokst furu, diverse lyngarter og villblomster. Nede ved sjøen åpent berg i dagen og en mindre brygge som tilhører eiendommen.

Adkomst
Offentlig transport med hurtigbåt ( Ruter ) fra Aker brygge. Varierende rutetider gjennom året. Adkomst også fra Fagerstrand med nevnte båt - her er det stor parkeringplass hvor det normalt alltid er plass. Ellers med egen båt.

Inneholder
Hovedhytten inneholder: Entre, kjøkken, 3 soverom samt stue med utgaang til terrasse og hage. Anneks inneholder: 1soverom og bod. Toalettrom inneholder: Toalett og  bod.

Byggemåte
Hytte - Grunnmur: Støpte søyler fundamentert på grunn. Vegger: Bindingsverksvegger med utvendig panl. Tak: Saltakskonstruksjon tekket med takshingel.
Anneks - Grunnmur: Leca-steinmur. Vegger: Bindingsverksvegger med utvendig panel. Tak: Saltak tekket med takshingel.
Toaletthus - Grunnmur: Leca-steinmur. Tak: Saltak tekket med takshingel. Vegger: Bindingsverksvegger med utvendig panel.

Primærrom
Primærrom: 60 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Stue, soverom, kjøkken og entre. ( hovedhytten )

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Standard
Hytten er opprinnelig bygget i 1939 og senere modernisert fra 1985 og frem til 2005. Den virker godt vedlikeholdt og gir generelt et godt inntrykk. God hyttestandard. Kjøkken - hvit laminat innredning med trefinerte fronter, 2 kummer, gasskomfyr og innlagt vnn fra sisterne. Gulv - malt og lakkert tregulv. Tak-himling - malte overflater. Vegger - malte overflater og malt panel. Kamin i stue. Solcellepanel. Sisterne på utsiden hytten. Anneks og toalettrom - enkel standard. Driikkevann fra felles brønn ved tomtegrense. For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest.

Oppvarming
Vedfyring og gasskamin.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Faste løpende kostnader
Årlige faste kostnader utgjør: Forsikring kr. 2 524,-, årskontigent Søndre Langåra vel kr. 1 750,-, gass til matlaging m.m. ca. kr. 2 500,- ( beregnet 10 ukers bruk/år ), eventuelt forbruk av ved til oppvarming. Frogn kommune opplyser at det ikke faktureres kommunale utgifter.

Forsikring med polisenummer
Nemi Nemi Polisenummer: 2910845 Premie: 2524

Formuesverdi
Formuesverdi kr 172 974 ,- pr. 2019.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Alt innbo med unntak av personlige ting medfølger handelen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Utleie er tillatt.

Vei/vann/kloakk
Privat. Drikkevann fra felles brønn ved tomtegrensen. Sisternevann, 2 tanker på hver 500 liter, som kan pumpes inn til kjøkken og håndvask ved toalett.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. Tomtearealet langs sjøen ligger i LNF-område. Informasjon fra Frogn kommune følger vedlagt i salgsoppgaven.

Odel og konsesjon
På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Det hviler ikke odel på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Kr. 5 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

Kr. 200,- (Pantattest kjøper)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Kr. 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: kr. 5 900 000,-))

Kr. 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
Kr, 158  770,- (Omkostninger totalt)
Kr. 6 058 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Meglers vederlag, som er provisjonsbasert, betales av selger. Provisjonen utgjør kr. 145 000,- dersom
eiendommen selges til prisantydning. I tillegg betaler selger avtalte utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
60-21-0017

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
LDW AS
EIE Vinderen
Org. nr:913752260
Borgenveien 66
0373 Oslo
Tlf: , Fax:

Ansvarlig megler
Marius Berger

Saksbehandlere
Marius Berger
EIE Vinderen
Mob: 41 30 12 83 / E-post: marius.berger@eie.no

EIE Vinderen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Søndre Langåra 16
For mer om objektet
Søndre Langåra 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: