Bilde 1 av Mjølners vei 1GBilde 2 av Mjølners vei 1G
Digital salgsoppgave
Mjølners vei 1G

1445 Drøbak • Frogn kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktivt og innholdsrikt enderekkehus med vestvendte uteplasser | Garasje | Tilbygg m/ vinterhage| 3 bad | Kjellerstue
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
129 m²
Bruksareal (BRA)
131 m²
Fellesutgifter
kr 4 027 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 140 724
Totalpris
kr 5 138 734
Fellesformue
kr 12 844
Byggeår
1969
Tomt
Eiet tomt 24158 m²
Oppdragsnummer
85220055
card-default

Sori Ratnam

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Sori
card-default

Kristina Østli Erevik

Salgskoordinator
Les om Kristina
Prisantydningkr 4 990 000,-
Fellesgjeldkr 140 724,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 5 138 734
Eiendom
Mjølners vei 1G, 1445 Drøbak, Etasje: 1

Matrikkel
Andelsnr. 57 Orgnr. 955310934 i Frogn kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 131 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1969

Tomt
Eiet tomt 24158 kvm

Prisantydning
4 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rana Noman Tariq Takstdato: 24.06.22 10:12

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 140 724,- pr. 01.06.2022
Andel fellesformue: kr. 12 844,- pr. 31.12.2021

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 4 990 000,- (Prisantydning)
kr 140 724,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 130 724,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 131 884,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 138 734,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 027,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer kommunale avgifter, renter og avdrag på lån, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Klare Finans AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Steinar Erevik

Beskrivelse
Åsgård Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 955 310 934. Borettslaget ligger i Drøbak kommune og har følgende adresse: Hugins vei 2 A-G. Mjølners vei 1 A G, 2 A-G. Valhallveien 2 A-G. Sigyns vei 1 A-G. Sleipners vei 1-G, 2 A-G, 3 A-G. Borettslaget består av 63 boliger. Tomten er på 24158,3 kvm. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 63 - 285, 289 og 360. Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m.

Parkering
Boligen disponerer en garasjeplass i rekke. Det er mulighet for å leie ekstra parkeringsplass via borettslaget. Plasser tildeles av styret etter venteliste. Ellers gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser. Det kan påløpe kostnader for overføring av garasjeplass til forretningsfører.

Beliggenhet
Rekkehuset ligger i et idyllisk og svært barnevennlig boligområde på Heer i Frogn kommune, ca. 4 km fra Drøbak. Det er gangavstand til skoler, barnehager, servicetilbud, samt fantastiske tur- og rekreasjonsområder. Videre har boligen nærhet til god offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til Oslo og Tusenfryd. I rushtiden er det hyppige avganger og ca. 30 min reisetid med ekspressbuss til Oslo fra bussknutepunktet i på Heer. Ca. 450 m til bussholdeplassen.

Nærheten til Frognmarka gjør Heer til et populært område for barnefamilier. Det er milevis med turstier og skogsveier, samt lysløype som tar deg ut i en flott kombinasjon av småkupert og lett terreng både sommer og vinter. I tillegg ligger Drøbak Golfklubb i nabolaget og tilbyr en flott, 18 hulls bane. På Høyås har Drøbak Tennis sine fasiliteter med fire utebaner, hall og to innebaner. Her er det også gruset fotballbane og Drøbak hundeklubbs treningsområde. Ellers er det kort vei til Frognhallen og Seiersten idrettspark som er under full oppgradering med ny kunstgressbane og 400 meters løpebane. I 2018 åpner også ny flott svømmehall på Seiersten. Helårshundepark idyllisk plassert ovenfor golfbane.

Det er ca. 6 min å kjøre til sjarmerende Drøbak sentrum, byen som i følge kommunen fremstår som en sommerby om sommeren og en juleby om vinteren. I små, hyggelige gater kan du handle i hyggelige gallerier og koselige butikker. Her finner du også populære Badeparken, en av indre Oslofjords aller beste badeplasser, med svaberg, stupebrett, deilige, grønne lunger, ballspillplasser og lekeapparater.

Bebyggelse
Rekkehusbebyggelse oppført i 1969. Grunnmur i betong. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater/trepanel og utvendig kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon tekket med papp.

Tomt
Eiet tomt, 24158 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Heer barnehage (3-5 år) 1,8 km
Grendehusets barnehage (0-6 år) 0,5 km
Bilitt barnehage (1-6 år) 3 km

Skoler:
Heer skole (1-7 kl.) 1,2 km
Seiersten ungdomsskole (8-10 kl.) 4,3 km
Drøbak Montessori Ungdomsskole 5,9 km
Frogn videregående skole 1,7 km

Inneholder
Boligen går over tre plan og inneholder:
1. etg: Entré, stue/kjøkken med trapp.
2. etg: Gang m/trapp, bad og 2 soverom.
U.etg: Gang/kontor med trapp, bad, bad/vaskerom, bod og kjellerstue.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 129 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: entré, stue/kjøkken med trapp. 2.etg: gang m/trapp, bad og 2 soverom. U.etg: gang/kontor med trapp, bad, bad/vaskerom, bod og kjellerstue.

Bruksareal
Bruksareal: 131 kvm

Boder
Boligen disponerer en utevendig bod og en redskapsbod på ca. 6,5 kvm med adkomst fra vinterhage.

Standard
Kjøkken: Kjøkkeninnredning type Sigdal med glatte/profilerte fronter, benkeplater i kompositt, rustfri oppvaskkum, ventilator i stålhette med avkast mot det fri og integrerte hvitevarer. Plater i laminat over benkeskap. ventilator i stålhette med avkast mot det fri.

Bad 2. etg: Gulv- og veggflatene består av fliser. Takflatene består av malte takflater. Veggmonterte dusjvegger, dusj direkte på gulv med termostat batteri, veggmontert klosett, servant med skuffer og speil med belysning. Sluk i plastkonstruksjon. Elektrisk baderomsvifte.

Bad kjeller: Gulv- og veggflatene består av fliser. Takflatene består av malte takflater. Dusjvegg med glassbyggerstein, dusj direkte på gulv med termostat batteri, veggmontert klosett, servant med skuffer og speilskap. Sluk i plastkonstruksjon.

Bad/ vaskerom kjeller: Gulv- og veggflatene består av fliser. Takflatene består av malte takflater. Badekar, servant nedfelt i benkeplate med skapinnredning og opplegg for vaskemaskin. Sluk i plastkonstruksjon. Elektrisk baderomsvifte.

Overflater: Gulvflatene består av laminatgulv, parkettgulv, tregulv og ubehandlet gulv. Veggflatene består av malte veggflater, panel og tapet. Takflatene består av malte takflater, plater og panel. Tretrapp mellom boligens etasjer. Lyse profilerte/glatte innvendige dører.

Følgende punkt har fått tilstandsgrad 3 av takstmann:
- Innvendige trapper. Tilstandsgrad er gitt grunnet manglende rekkverk.
- Gulv mot grunn. Tilstandsgrad er gitt grunnet høydeforskjell.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 1969 vedrørende oppføring. Det foreligger byggegodkjente tegninger fra kommunen, disse samsvarer ikke med dagens planløsning.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet peisovn og varmepumpe i stue/kjøkken, elektriske panelovner, varmekabler bad i 2.
etasje og i hele kjelleretasjen med unntak av bod.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Frogn kommune. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 027,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer kapitalkostnader renter og avdrag, kommunale avgifter, garasjeplass, felles bygningsforsikring, vedlikeholdsfond, drift og vedlikehold.

Faste løpende kostnader
Ny eier må tegne eget abonnement for strøm, TV, Internett og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 12139056440, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 16.06.2022: 2.04% pa.
Antall terminer til innfrielse: 71
Saldo per 16.06.2022: 8 865 668
Andel av saldo: 140 725
Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.12.2039 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Se vedlagte årsmelding for 2021 om borettslagets økonomi og drift.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 88340408

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 001 039,- Som sekundærbolig Kr. 3 336 797,-

Borettslag
Borettslag: Åsgård Borettslag, Orgnr: 955310934

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret før overtakelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
Borettslaget har kollektiv avtale med Heer Anetennelag for kabel for TV og Internett. TV og internett er ikke inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan velge mellom RiksTV og Viasat. Internetthastighet og TV-pakke kan velges av hver enkelt. Det kan påløpe ekstra gebyr for Internett og TV ut ifra valg av pakke og hastighet.

Dyrehold
Det er tillatt å holde husdyr i borettslaget. Det skal meldes fra om husdyrhold ved innflytting og ved anskaffelse.

Diverse
Styreleder opplyser om følgende: Styret ønsker å ha en økonomisk buffer i tilfelle uforutsatte hendelser. På denne måten kan borettslaget klare seg uten å ta opp ekstra lån. Dette er jo viktig i tider der rentene skal opp.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 990 000,- (Prisantydning)
kr 140 724,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 130 724,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 131 884,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 138 734,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.35 000)

Markedspakke 1 (Kr.13 900)

Oppgjør (Kr.5 500)

Tilrettelegging (Kr.10 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-22-0055

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Kalbakken Eiendomsmegling AS
EIE Veitvet
Org. nr:918809589
Veitvetveien 8
0596 Oslo
Tlf: 21 45 65 00

Ansvarlig megler
May Britt Helset Pedersen

Saksbehandlere
Sori Ratnam
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 94 13 00 52 / E-post: sra@eie.no

Kristina Østli Erevik
EIE Veitvet
Salgskoordinator
Mob: 94 86 30 56 / E-post: koe@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Mjølners vei 1G
For mer om objektet
Mjølners vei 1G

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: