Bilde 1 av Fjellvegen 16Bilde 2 av Fjellvegen 16
Digital salgsoppgave
Fjellvegen 16

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med dobbeltgarasje | Velpleid hage og gode solforhold | God planløsning | Noe moderniseringsbehov
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
169 m²
Bruksareal (BRA)
205 m²
Bruttoareal (BTA)
226 m²
Kommunale avgifter
kr 1 440 / Mnd
Prisantydning
kr 4 260 000
Omkostninger
kr 120 570
Totalpris
kr 4 380 570
Byggeår
1964
Tomt
Eiet tomt 976 m²
Oppdragsnummer
77210203
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
Prisantydningkr 4 260 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 106 550,-
  
Totalpris kr 4 380 570
Eiendom
Fjellvegen 16, 2022 Gjerdrum

Matrikkel
Gnr. 48 bnr. 10 i Gjerdrum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 205 kvm, Bruttoareal: 226 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1964

Tomt
Eiet tomt 976 kvm

Boligen har eiet tomt. Delvis skrånende tomt opparbeidet med gruslagt og hellebelagt innkjørsel og adkomst med støttemur av betong, plenareal, trær, busker og diverse beplantning.

Prisantydning
4 260 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 260 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
106 550,- (Dokumentavgift)

120 570,- (Omkostninger totalt)

4 380 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2020: kr 11 495.
Avløp: 3 832,81 kr
Feiing: 415,00 kr
Renovasjon: 3 623,00 kr
Vann: 3 624,26 kr


(Gjør oppmerksom på beløpet framstår noe lavere enn reellt, da selger ble fratrukket det hun hadde til gode fra 2019 (A konto) på sine fakturaer for 2020).

Gjeldende kommunale avgifter for 2021 i Gjerdrum kommune er:
Abonnementsgebyr - vann: kr 2 734
Abonnementsgebyr - avløp: kr 2 994
Forbruksgebyr - Enhetspris vann: kr 25,84
Forbruksgebyr - Enhetspris for avløp: kr 45,15
Feie og tilsynsavgift: Feieavgift pr. pipeløp (inkl mva): kr 251 / branntilsyn pr. pipeløp kr 220
Renovasjon - Årsgebyr avhenger av størrelse på beholder i liter:
* 140 liter = kr 4 101
* 240 liter = kr 8 202
* 360 liter = kr 12 303
* 660 liter = kr  20 506


Målt forbruk: Forbruksgebyret baseres på faktisk vannforbruk (vannmåler) og pris pr. kubikkmeter. Avløpsmengde regnes lik vannmengde.

Gebyrene gjelder vann, avløp, renovasjon og feiing. Gebyrene vil kunne variere fra år til år.

Eier
Borgny Petrine Hungerholt

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL FJELLVEGEN 16

Eirik Løvseth og Alexander Søvik v/ EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til en meget trivelig enebolig med frittstående dobbeltgarasje, og et idyllisk uteområde. Fin beliggenhet i et rolig og etablert villaområde ca. 2,5 km fra Ask sentrum i Gjerdrum. Kort vei til marka med fine turstier, og enkel adkomst til bl.a. Ask sentrum med diverse servicetilbud / spisesteder, Skedsmokorset med kjøpesenter og flere dagligvareforretninger, samt bussholdeplass-knutepunkt, Lillestrøm med alle byfasiliteter, samt Oslo og Gardermoen.

Boligen har en fin og familievennlig planløsning over 2 etasjer. Det er adkomst via 1. etasje, som består av vindfang og entré, en romslig stue med kjøkken vegg i vegg, pent bad fra 2014 og 3 soverom + kontor.

Videre er det i etasjen under et kjellerrom, eget vaskerom med tørkeplass, toalettrom, samt meget god lagringsplass i bod og kjølerom.

Eiendommens utomhus-arealer består blant annet av gressplen, trær, busker og diverse beplantning. Her får både små og store nok av boltringsplass til avslapning, lek og rekreasjon. Man kan til og med høste sine egne epler rett fra det sjarmerende epletreet i hagen.

Eiendommen har behov for noe modernisering, for å oppnå dagens standard. Se nærmere info i boligsalgsrapporten, eller under "standard".

Parkering
Ekstern dobbelgarasje med ekstra lagerrom på baksiden medfølger. Ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt til fire-fem biler.

Beliggenhet
Eiendommen er rett ved marka med fine turstier, samtidig som du har kort vei til Skedsmokorset, Lillestrøm, Gardermoen og Oslo!

Området ligger i naturskjønne omgivelser med kort vei til Romeriksåsen, som byr på fine turmuligheter året rundt. Fra boligen er det kort avstand til barnehager, skoler, kollektivtransport og daglige servicetilbud. Det er også kort vei til fotballbane, lekeplass, skiløyper, hesteridning, Kniplia skisenter, golfbane og treningssenter, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Servicetilbud:
Det finnes flere dagligvareforretninger i nærområdet, som Rema 1000, Bunnpris og Coop Extra. Videre er det kort vei til Ask, som er kommunesenteret i Gjerdrum, med de fleste typer forretninger, post, vinmonopol, kulturhus, idrettsanlegg, kunstgressbane m.m. Det er adskilt sykkel- og gangvei helt fra boligen til Ask.

Av spisesteder i Gjerdrum kan følgende spesielt anbefales; Nordvæst med sin særdeles hyggelige atmosfære. ("Nordvæst er et sted for alle i Gjerdrum og omegn, et sted man kan være seg selv, et sted man kan få et avbrekk fra en travel hverdag. Atmosfæren er herlig avslappende og maten fantastisk. Her serveres gode oppskrifter og gode porsjoner, selvfølgelig tilen god pris. Vi har også takeaway!", ref. Nordvæst). Du finner denne kuriositeten på adresse Vestvang 6, 2022 Gjerdrum.

Videre kan følgende kulinariske opplevelse anbefales;
Raumergården ligger stille og vakkert til på Ask i Gjerdrum, bare 15 minutter fra Gardermoen og 30 minutter fra Oslo. Et lite, familiedrevet kurshotell med stor lidenskap for mat laget av ferske, lokale råvarer. Hotellets vinkjeller er en av landets beste, med årgangsviner til gode priser. Du finner Raumergården her: Gjerivegen 4, 2022 Gjerdrum.

Ønsker du ytterligere tilbud ligger Kløfta, Skedsmokorset, Jessheim, Lillestrøm og Strømmen godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Fritid og rekreasjon:
For de friluftsinteresserte er eiendommen et flott utgangspunkt for turer i skog og mark. Fra boligen er det direkte tilknytning til marka med flotte turområder om sommeren, og fine lysløyper om vinteren i Romeriksåsen. Boligen ligger nært til inngangen i Gjerdrum almenning (ca. 0,5 km), med alle former for turmuligheter både sommer og vinter på vei og sti. Også et lite alpinanlegg ved Kniplia (ca. 1,5 km.).

Drømmen om dammen!
I sommerhalvåret kan man blant annet rusle bort til Lysdammen, kun ca. 5-10 min gange fra eiendommen. Dette er et populært badested for barn og voksne. Her kan man for eksempel ta fram oppdageren i seg, og studere rumpetroll og annen småfisk.

Aktivitetslisten er lang i kommunen, og det er blant annet også kort avstand til Gjerdrum golfklubb og Kniplia Skisenter. Idrettsmiljøet i Gjerdrum er som mangt med gode aktivitetsmuligheter for de fleste. Ask har også et aktivt idrettsmiljø. Les mer her: https://www.gjerdrum.kommune.no/lag-og-foreningsregister/
For dem som har hest som interesse har Gjerdrum mange muligheter for dette.

Stolpejakten - bli kjent med nærområdet:
I Gjerdrum kommune arrangeres det stolpejakt, som er et gratis tilbud. Jakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere - eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet. Gjennomføring gir også en fin mestringsfølelse for deltagerne. Les mer på www.stolpejakten.no for nærmere info.

Barnehager og skoler:
Grønlund barnehage (ca. 500 m.), Veståsen barneskole (ca. 800 m.),
Gjerdrum ungdomsskole (ca. 2,1 km.). Videregående skoler finnes ikke i Gjerdrum - Jessheim eller Lillestrøm er de nærmeste (ca. 20 km.).

I Gjerdrum er det tre skoler - to barneskoler og en ungdomsskole, henholdsvis Gjerdrum barneskole på Ask, Veståsen barneskole mellom Grønlund og Bekkeberget, og Gjerdrum ungdomsskole rett ved idrettshallen på Ask. I tillegg tilbyr Gjerdrum kulturskole, som drives av kulturkontoret med administrasjon på Herredshuset, undervisning i SFO-tid på skolene. Her kan nevnes; dans, teater, visuell kunst, sang og musikk. Det undervises både i grupper og individuelt.

Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er 8 barnehager i Gjerdrum; Gjerdrum barnehage og Grønlund barnehage er kommunale, resten private.

Offentlig transport:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 150 meter fra boligen.

Tidsavstander med bil:
Ask: ca. 2 min
Kløfta: ca. 10 min
Skedsmokorset: ca. 10 min
Lillestrøm: ca. 16 min
Oslo Lufthavn Gardermoen: ca. 21 min
Oslo sentrum: ca. 35 min

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villabebyggelse og landlige omgivelser.

Tomt
Eiet tomt, 976 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Boligen har adkomst i 1.etasje. 1.etasje består av vindfang, entré, gang, stue, kjøkken, bad, tre soverom og kontor. Kjelleren består av trapperom,
vaskerom, toalettrom, kjellerrom, kjølerom og bod.

Frittstående uisolert garasje på 31 kvm med bakenforliggende bod på 16 kvm.

Byggemåte
Boligen har støpt gulv mot grunn og grunnmur utvendig slemmet og malt. Etasjeskillere og bærende vegger av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner med utvendig liggende kledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Profilert entrédør. Terrassedør og vinduer med karmer/ rammer av tre og plast. Koblet-, to- og tre-lags glass fra fra byggeår, 1972, 1984, 1993, 2005, 2013 og 2014.

Primærrom
Primærrom: 169 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Vindfang, entré, gang, stue, kjøkken, bad, tre soverom og kontor, Kjeller: Trapperom, vaskerom og
toalettrom

Bruksareal
Bruksareal: 205 kvm

Boder
Kjellerrom, kjølerom og bod.
Bod på 16 kvm i garasje.

Standard
Drenering mot nord/øst skiftet i 2020 ved kjeller. Taket er rehabilitert/skiftet i 2017. Pipe er rehabilitert med stålinnsats i 2016. Hele huset er malt i 2015. Badet er rehabilitert fullstendig i 2014. Dette ifølge selger.

BAD
- Baderom fra 2014.
- Flislagt gulv med varme.
- Vegger belagt med baderomsplater.
- Himling i malt flate.
- Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur.
- Speil, overbelysning og stikkontakt over servant.
- Vegghengt høyskap.
- Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Grohe.
- Dusjhjørne med innfellbare glassdører.
- Dusjarmatur tilkoblet hånddusj.
- Vannrør av typen rør-i-rør system.
- Synlige avløpsrør av plast.

TOALETTROM (Ikke våtrom)
- Toalettrom fra byggeår.
- Gulvflate belagt med terrazzo.
- Vegger i malt betong. Himling i malt flate.
- Gulvstående toalett.
- Dusjkabinett med hånddusj.
- Vannrør av kobber.
- Synlige avløpsrør av plast.
- Avtrekksventil i vegg.

Følgende punkter er vurdert og er gitt TG2:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Ventilasjon - Vannrør - Avløpsrør - Sanitærutstyr / innredning - Innfelte/gjennomgående installasjoner.
TG 2 Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.

KJØKKEN
- Kjøkkeninnredning vurdert til å være fra ca. 1980/1990 med profilerte fronter.
- Benkeplate i laminat.
- Oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur.
- Flislagt og malt flate mellom benkeplate og overskap.
- Overbelysning og stikkontakter over benk.
- Frittstående hvitevarer.
- Kjøleskap og komfyr.
- Ventilator i overskap.
- Vannrør av kobber.
- Synlige avløpsrør av plast.

Følgende punkter er vurdert og er gitt TG2:
Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje.

VASKEROM
- Vaskerom fra byggeår.
- Gulvflate belagt med terrazzo.
- Vegger forblendet med teglstein og i malt betong.
- Himling i malt flate.
- Vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med to-greps armatur.
- Vannrør av kobber.
- Synlige avløpsrør av plast.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Avtrekksventil i vegg.

Følgende punkter er vurdert og er gitt TG2:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Fallforhold (gulv) - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer. - Vannrør - Avløpsrør (ink. sluk) - Varmtvannsbereder - Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon - Sanitærutstyr og innredning - Innfelte/gjennomgående installasjoner - Fukt i tilliggende konstruksjon.
Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.

ØVRIGE ROM
- Gulvflater belagt med gulvbelegg, korkfliser, vegg-til-vegg teppe, to-stavs parkett og en-stavs laminat.
- Vegger belagt med panel og en vegg med teglstein.
- Himlinger av malte flater.
- Profilerte innerdører.
- Garderobeskap i vindfang og soverom.

KRYPEKJELLER
- Adkomst til krypkjellere via luke i yttervegg.
LOFT - UINNREDET / RÅLOFT
- Adkomst via loftsluke i entré til kaldtloft.

ILDSTEDER / SKORSTEINER
- Skorsteinen er fra byggeår, fornyet med stålrørspipe i 2016.
- Det er en elementpipe.

INNVENDIGE TRAPPER
- Trapp i trekonstruksjon.

TG 2 Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

ETASJESKILLER - KJELLER OG 1. ETASJE
- Støpt gulv mot grunn.
- Etasjeskille av tre.
- Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter.
- I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter.
- Følgende rom er målt: Gang, stue og kjellerrom.

ROM UNDER TERRENG
- Gulvflater av betong, terrazzo, og vegg-til-vegg teppe.
- Vegger av malt mur, forblendet med teglstein samt panel.
- Himlinger av malte flater og panel.
- Profilerte innerdører.

TG 2:
Overflater vegger: Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, og det ble registrert forhøyede verdier. Skjulte eller bakenforliggende skader kan være oppstått. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Overflater gulv: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget.
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren og gulv som er opplektet. Dette anses som en risikokonstruksjon med hensyn til fukt. Symptomer på utilsiktet fuktighet er observert.
Innerdører: Enkelte innerdører bærer preg av slitasje.

TEKNISKE ANLEGG | VVS ANLEGG
- Vannrør av typen kobber og plast.
- Synlige avløpsrør av plast.
- Sentralfyrkjele fra 2004 plassert på fyrrom.
- Stoppekran, stakeluke og vannmåler plassert i kjeller.
- Oppvarmet med radiatorer og vedfyring.
- Naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i vinduer og yttervegger.
- Kjøleanlegg til kjølerom er defekt.
- Nedgravd oljetank byttet ca. år 2000 til glassfibertank.

TG 2:
Varmesentral (eksempelvis fyrkjele, varmepumpe, fjernvarme, pelletsanlegg, gasskjel etc.): Nedgravd utvendig oljetank er ikke kontrollert.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Vannbåren varme: Radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. 

ELEKTRISK ANLEGG
- Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i trapperom.
- Boligen har hovedsakelig synlig elektrisk anlegg.

VINDUER/YTTERDØRER
- Profilert entrédør.
- Terrassedør og vinduer med karmer/ rammer av tre og plast.
- Koblet-, to- og tre-lags glass fra byggeår, 1972, 1984, 1993, 2005, 2013 og 2014.

TG 2:
Vinduer: Vinduer fra byggeår og 1984 er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført
stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Sprekk i glass i trapperom i kjeller.
Dører: Entrédører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra denne døren sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører
hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

TERRENG OG FORSTØTNINGSMURER
- Delvis skrånende tomt opparbeidet med gruslagt og hellebelagt innkjørsel og adkomst, plenareal, trær, busker og diverse beplantning.

TG 2:
Terrengforhold: Fall ut fra grunnmur kunne med fordel vært større. Dette for å unngå utilsiktede vannansamlinger inn mot grunnmuren.
Forstøtningsmurer: Sprekker og riss. Uvisst om negativ utvikling er fortsatt gjeldende eller om utviklingen har stoppet/er stabil. Ytterligere undersøkelser anbefales.

STIKKLEDNINGER OG TANKER
- Utvendige vann- og avløpsrør med kommunal tilknytning fra ukjent årstall.
- Oljetank er opplyst til å være fra ca. år 2000.

TG2:
Oljetanker: Fra 2020 er det ikke lenger tillatt å bruke fossil olje eller parafin til oppvarming av verken boliger eller bygg. Kommunen kan gi pålegg om at det oljefyrte oppvarmingssystemet må
fjernes, også oljetanken. Tanker som tas ut av bruk, skal tømmes og avvikles på godkjent og forsvarlig måte. Kjøper av denne eiendommen gjøres oppmerksom på at han som fremtidig eier av bygget er ansvarlig for eksisterende oljetank/parafintank og må innrette seg etter gjeldende regler samt forbudet.
 FRITTSTÅENDE BYGGVERK / GARASJE
TG2. Frittstående dobbeltgarasje i trekonstruksjon med bakenforliggende bod. Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av teglstein. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende kledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takplater. Renner og nedløp av metall. Elektrisk
garasjeport, vindu og dør.

DRENERING
- Drenering er fra varierende etableringsår.
- Nordøstvendt vegg med drenering fra 2020, nordvestvendt vegg med drenering fra ca. 2000.
- Øvrig drenering fra byggeår og ombygningsår.

TG 2:
Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast samtidig med at det ikke er forsvarlig
bortledning av vannet fra grunnmuren.
Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur: Det mangler topplist på grunnmursplast på nordvestvendt vegg.
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: Det er bruksendret fra opprinnelig råkjeller til at kjellervegger er kledd igjen og kjellergulv er opplektet. Dette er risikokonstruksjon og tilstanden i vegg og gulv er uviss. Det er fuktmerker/tegn på utilsiktet fuktighet.
Alder: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut ifra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger brukstillatelse datert 18/4-1974.
Merknader ihht denne: "Soverom 1: Listing av vinduene. dør, i tak og litt langs golv"
"Soverom 2: All listing mangler, gulvbelegg mangler"

Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i trapperom. Boligen har hovedsakelig synlig elektrisk anlegg.

Oppvarming
Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Estimert pris for 2021 på kommunale avgifter for denne eiendommen er kr 17275,84, ifølge Gjerdrum kommune.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i kommunen pt.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, TV/Internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
KLP Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 198 785,- Som sekundærbolig Kr. 4 315 626,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Selger opplyser om at det er en fuktskade under teppe i parketten på stuen, og dessuten at avtrekksvifte på kjøkken bare fungerer delvis.

- Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats, firmanavn Løvberg Bygg og Eiendom AS. Baderom i hovedetasje renovert og bygget av faglært mannskap i 2014. Vaskerom og toalett/dusj i kjeller er delvis laget ved egeninnsats.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja, firmanavn Løvberg Bygg og Eiendom AS. Totalt nyoppbygget bad i 2014.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Ja. Tett avløp fra huset, åpnet ved Høytrykks-vakta AS i 2011.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært, firmanavn CFA Rørleggerbedrift AS, o.l. Div. rørleggere har vært involvert når slikt arbeide skulle utføres.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja. Begge sider av kjeller (mot terreng) har fornyet drenering, vestsiden i ca. år 2000, østsiden høst en 2020 av Granerud Transport AS. To sider av kjelleren er under tilbygg (sør og nord), og der er det ikke observert problemer.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med  ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Ja. Pålegg etter tilsyn pga. slitasje i puss. Fornyet med stålrørspipe i 2016 av Nilsen Pipeservice.

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
Ja. Ingen kjente slike skader innvendig. Utvendig er noe treverk byttet der slike skader har oppstått.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Tidligere har det vært noe mus på loftet, men lite de siste årene.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Lekkasje rundt pipehatt ca. år 2005. Nytt beslag påsatt pipe og tettet.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats, firmanavn Løvberg Bygg og Eiendom AS og Boligteknikk Buskerud AS. Hus og garasje er i utgangspunktet satt opp hovedsakelig med egeninnsats. Dette gjelder også tilbygg i 1974 og 1984. Rehabilitering av bad i 2014 medførte også en liten fasadeendring utvendig
utført av fagfolk (Løvberg). Tak på huset totalt rehabilitert i 2017 av Boligteknikk Buskerud AS.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats, firmanavn Ask Elektriske, Granerud Transport AS, rørlegger (usikkert hvilken). Sentralfyrkjele byttet ca. 2004. Oljetank byttet ca. år 2000 til glassfibertank. El-anlegget er det gjort endringer og forbedringer på opp i gjennom årene, uten at dette kan tidsfestes sikkert, mye ved bruk av div. elektrikere, men også noe egeninnsats. Sikringsskap fornyet til automatsikringer og overspenningsvern i år 2008 av Ask Elektriske.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. På nytt sikringsskap i 2008, for tilkobling av elektrisk varmekolbe i fyrkjele i 2009 og for rehabiliteringen av badet i 2014.

16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Ja. Hus og garasje er bygget av eier på tidspunktet som jobbet innen bygg og anlegg, men disse var nok ikke "faglært" etter dagens standard.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja. Felles privat adkomstvei for fem boliger går delvis over tomten til denne boligen. Alle tilknyttede boliger plikter å bidra til vedlikehold av veien.

Annet
- Strømforbruk: Selger opplyser om et forbruk på ca. 24 000 kWh pr. år over siste to løpende år.

- HomeNet leverer fiber til boligen. TV-løsning i dag er RiksTV via fiber, ifølge selger.

- Tilbehør, medfølger: Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr samt avtrekksvifte til komfyren følger med.

- Tilbehør, medfølger ikke: Mikrobølgeovn samt garderobeskap på det lille rommet ved siden av badet følger ikke med. Lamper, lampetter o.l. er foreløpig litt usikkert.

- Det foreligger en veirett for tilstøtende eiendommer på veien/tunet. Kopi av denne grunnboksutskriften er bestilt. Grunneiendom: Gnr: 48 Bnr: 1.
1990/102934-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
29.03.1990
Avtale mellom Nils Hungerholt og Gjerdrum Almenning om vei
til høvelmesterboligen og til tomter delt fra Nils
Hungerholts eiend. Best. om opparbeidelse og legging av
vann- og kloakkledn. m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1963/100737-2/8  Bestemmelse om gjerde  
11.03.1963 
 

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp

Regulering
Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 260 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
106 550,- (Dokumentavgift)

120 570,- (Omkostninger totalt)

4 380 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (kr 7 750)

Grunnpakke enebolig (kr 8 477)

Visningshonorar (kr 2 900)

Henvendelse til finansinstitusjon (kr 1 000)

Markedspakke 2 (kr 19 900)

Megler på overtagelse (kr 2 900)

Provisjon (1,4 %)

Oppgjør (kr 5 500)

Tilrettelegging (kr 12 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0203

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Alexander Søvik
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fjellvegen 16
For mer om objektet
Fjellvegen 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: