Bilde 1 av Grønlundvegen 2BBilde 2 av Grønlundvegen 2B
Digital salgsoppgave
Grønlundvegen 2B

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Halvpart av v.delt tomannsbolig med utleie - Gode solforhold - Balkong & hage - 3 sov. - Garasje & carport
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
171 m²
Bruksareal (BRA)
179 m²
Bruttoareal (BTA)
199 m²
Kommunale avgifter
kr 1 348 / Mnd
Prisantydning
kr 4 800 000
Omkostninger
kr 136 520
Totalpris
kr 4 936 520
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt 408 m²
Oppdragsnummer
77210192
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydningkr 4 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 122 500,-
  
Totalpris kr 4 936 520
Eiendom
Grønlundvegen 2B, 2022 Gjerdrum

Matrikkel
Gnr. 46 bnr. 313 i Gjerdrum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 179 kvm, Bruttoareal: 199 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1976

Tomt
Eiet tomt 408 kvm

Prisantydning
4 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)

136 520,- (Omkostninger totalt)

4 936 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 16 169 pr. år

Eier
Tormod Einar Hansen

Beskrivelse
Velkommen til Grønlundvegen 2B!

Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen v/ EIE eiendomsmegling har gleden av å presentere denne halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig beliggende rolig til på Gjerdrum. Boligen går over to plan og inneholder 2 stuer, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom, vaskerom og entré, i tillegg til en egen hybelleilighet på ca. 41 kvm. Hybelleiligheten inneholder entré, stue/kjøkken, bad og soverom. Av uteplasser kan boligen skilte med en stor, overbygget balkong med kveldssol, romslig markterrasse og flott hage med gode solforhold.

Området byr på gode turmuligheter året rundt, med både turstier, skiløyper og badeplass. Videre er det et hyggelig område, kort avstand til servicetilbud og Ask sentrum med gode bussforbindelser. Her er det med andre ord høy trivselsfaktor for hele familien!

Parkering
Boligen har garasjeplass i felles garasje med nabo oppmålt til ca. 16 kvm og carport.

Beliggenhet
Rolig og landlig beliggenhet, men likevel sentralt med kort gangavstand til butikker, offentlig transport og servicetilbud. I Ask sentrum finner man bl.a. dagligvarehandel, restauranter, bibliotek, post, apotek og vinmonopol, samt Sprek, et innendørs treningssenter.

Servicetilbud:
Ask har et bredt butikktilbud og spiesteder m.m. Nærmeste dagligvareforretning er Rema 1000 Ask. I tillegg finner man i sentrum  Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo'n, som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk kaffe latté og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum.

Ask kan by på flere spisesteder: Hos Nabo'n, Ask grill og pizzaservice og Roma Pizza Grill. Om man skulle trekke frem to steder, må det bli Nordvæst med sin særdeles hyggelig atmosfære, og ærverdige Raumergården med mat i særklasse. "Nordvæst er et sted for alle i Gjerdrum og omegn, et sted man kan være seg selv, et sted man kan få et avbrekk fra en travel hverdag. Atmosfæren er herlig avslappende og maten fantastisk. Her serveres gode oppskrifter og gode porsjoner, selvfølgelig til en god pris. Vi har også takeaway!". Raumergården er et lite familiedrevet kurshotell med stor lidenskap for mat laget av ferske, lokale råvarer. Stedet har en av landets beste vinkjellere, med årgangsviner til gode priser; "Et lite stykke Bordeaux i Gjerdrum".

Fritid/rekreasjon:
I Ask er det mye å finne på for store og små til alle årstider. Med markagrensen i gangavstand er turmulighetene mange. Her finner du flotte turforhold i Romeriksåsen hele året. Det er fine lysløyper om vinteren, og når sommeren kommer kan man ta en løpetur på en av de oppmerkede turstiene. Stolpejakt er også en fin mulighet til å gjøre seg kjent i nærområdet - les mer på stolpejakten.no

Lysdammen ligger skjermet til i Gjerdrums skoger, og er en idyllisk perle og et meget populært badested. En varm sommerkveld er det fint å sykle hit for et kveldsbad, eller hva med en tur på vannet om du har et stand-up padlebrett?

Det er ski- og aktivitetspark for barn og ungdom i Gjerdrum kommune. Alpinbakken har kveldsåpent ukedager til kl 21.00, med en nedfart på 500 meter.

Idrett:
Gjerdrum er en idrettsglad bygd med mye aktivitet for store og små. Kommunen tilbyr et bredt utvalg av idretter, bl.a: langrenn, skiskyting, alpint, håndball, taekwondo, innebandy, idrettsskole og fotball. Fotballbanen som ligger et steinkast unna har undervarme, og kan dermed benyttes året rundt.

Skoler og barnehager:
Det er gangavstand til både barnehage og barneskole. Gjerdrum ungdomsskole ble nyåpnet til skolestart i 2009, og ble senere tildelt statens byggeskikkpris. Gjerdrum kommune har også en populær fritidsklubb som holder til på ungdomsskolen.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 408 kvm
Boligen har tomt opparbeidet med blant annet asfaltert adkomst, gressplen, prydbusker, diverse beplantning og trær.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med hybel

Underetasje, 84 kvm BRA:
Hoveddel: Entré, gang, TV-stue, toalettrom og vaskerom.
Hybeldel (41 kvm): Entré, gang, stue/kjøkken, bad og soverom.

1. etasje, 95 kvm BRA:
Gang, stue, kjøkken, bad og tre soverom.

Boligen har garasjeplass i felles dobbelgarasje med nabo oppmålt til ca. 16 kvm. Ellers carport utenfor inngang til hybel.

Byggemåte
Tomannsbolig over 2 etasjer med hybeldel. Gulv mot grunn av betong, grunnmur av betong. Etasjeskiller av tre. Yttervegger av trekonstruksjoner, utvendig kledd med stående panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med shingel. Boligen har profilerte ytterdører med glassfelt. Balkongdør med to-lags glass fra 2017. Balkongskyvedør med tre-lags glass fra 1983. Vinduer i kjøkken, vaskerom, Tv-stue, soverom (hybeldel), stue/kjøkken (hybeldel) med to-lags glass fra byggeår. Vinduer i soverom med to-lags glass fra ukjent årstall. Vindu med to-lags glass fra 2014 i bad.

Primærrom
Primærrom: 171 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 179 kvm

Boder
Boligen har to innvendige boder.

Standard
HOVEDDEL
Kjøkken:
Gulvflate belagt med parkettbord. Vegger i malte flater. Himlinger med plater. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur fra Oras. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over benkeplate. Integrert oppvaskmaskin fra Gorenje. Frittstående hvitevarer: Kjøleskap med fryser og komfyr med keramisk platetopp fra Electrolux. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekk. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.

Bad:
Baderom fra 2014. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling med plater.
Vegghengt servantskap i profilert utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Damixa. Speil med belysning over servant. Dusjsone med innfellbare dører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj fra Damixa. Vegghengt toalett fra Jika. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Synlige avløpsrør av plast.

Vaskerom:
Vaskerom fra ukjent årstall. Flislagt gulv og flislagte vegger. Himling med malt panel. Vegghengt utslagsvask. Med to ett-greps armaturer. Varmtvannsbereder på ca. 198 liter fra 1989. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Toalettrom:
Gulvflate belagt med laminat. Vegger med panelplater. Himlinger med malt panel. Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Oras. Speilskap på vegg over servant. Frittstående toalett fra Gustavsberg. Naturlig avtrekksventil i himling. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.

Øvrige rom:
1. etasje:
Gulvflater belagt med parkett. Vegger i malte flater, panelplater og tapet. Himlinger med plater. Profilerte innerdører og dør i gang med glassfelt. 1,65 meter garderobeskap i soverom 1. 1,00 meter garderobeskap i soverom 2. 2,18 meter skyvedørsgarderobe i soverom 3.
Kjeller:
Gulvflater belagt med laminat og parkett i kjellerstue. Vegger med panelplater. Himlinger i malt panel og panel. Profilerte, slette og innerdører med glassfelt. Ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger.

HYBELDEL
Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over benkeplate. Frittstående hvitevarer: Komfyr med keramisk platetopp fra Husqvarna. Oppvaskmaskin fra Hoover. Frittstående kjøleskap med fryser fra Whirlpool. Varmtvannsbereder er plassert i benkeskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Kjøkkenet har lekkasjestopper.

Bad:
Baderom fra ukjent årstall. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Vegger med fliser. Himling med malt panel. Vegghengt servant med ett-greps armatur fra Oras. Speilskap på vegg over servant. Dusjkabinett med skyvedører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj fra FM Mattsson. Frittstående toalett fra Porsgrund. Mekanisk avtrekksvifte i himling. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med laminat og fliser i soverom. Vegger i malte flater og panelplater. Himlinger i malt panel og panel. Slette innerdører og innerdør med glassfelt i entré. Ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Hoveddel: Sikringsskap med automatsikringer og måler er plassert i gang. Boligen har i hovedsak åpent elektrisk anlegg.
Hybeldel: Sikringsskap med automatsikringer, skrusikringer og måler er plassert i soverom. Hybeldel har i hovedsak åpent elektrisk anlegg.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 16 169 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Strømforbruk, årsavgift til Grønlund vel, forsikringer, kommunale avgifter, alarmer, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 18 500 kWh.

Årsavgiften til Grønlund vel er på kr. 1 000,- i året. Dette går til blant annet veilys og vedlikehold.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: 0492313

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 248 292,- Som sekundærbolig Kr. 4 493 851,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Varmtvannsbereder på ca. 198 liter fra 1989 er plassert i vaskerom. Varmtvannsbereder er plassert i benkeskap på kjøkken i hybeldel. Stoppekraner er plassert i benkeskap på kjøkken i hybeldel og i vaskerom. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegg og vinduer kombinert med mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.

Diverse
Kommentarer fra egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Firmanavn: Gjerdrum Byggservice AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Total renovering av bad, fra reisverk og ut og fra gulvdragere og ut.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Firmanavn: Chris Pedersen Gjerdrum, anbefalt og bestilt av Gjerdrum Byggservice
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Av Chris Pedersen: Membran på gulv, - Montering av sluk. - Sparkling av gulv (fall),- Flislegging av gulv Membran på vegger. - Flislegging av vegger, Fuging av vegger og gulv
2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja - Beskrivelse av hva som må gjøres. - Delvis i form av fakturaer.
2.3 Er arbeidet byggemeldt?
Nei - Vet ikke om Gjerdrum Byggservice har gjort det.
4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Firmanavn: CFA Rørleggerbedrift AS Gjerdrum
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bad i hovedetasje renovert august/september 2014: - i den forbindelse har CFA utført røroppleg
g til dusj, toalett og håndvask. Kjøkken i hybelleilighet renovert i mai 2019: rør opplegg til oppvaskmaskin og vask på benk utført av CFA, i tillegg ble det montert Waterstopp ved vanninntak i hybelleiligheten.
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Nei - Ingen lekkasjer, men det er lagt på nytt lag med takshingel på hus og garasje i 2000.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Firmanavn: Bygg og Trelast Gjerdrum
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 1988 - bygget terrasse med takoverbygg og utgang fra stue. Fikk hjelp til prosjektering og materiale valg samt dimensjonering.
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Firmanavn: Elektriker Gruppen AS og Rom Elektro as
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Elektriker Gruppen utførte: - Renovering av bad, - varmekabler, - opplegg til taklys, - opplegg og
tilkopling av speilbelysning, - stikkontakt ved servant og levering og montering av fuktstyrt vifte med timer. - Renovering av innmat sikringsskap.
Rom Elektro utførte: ved renovering av kjøkken hybelleilighet el-opplegg til varmtvannsbereder, oppvaskmaskin og Waterstopp.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja - Samsvarserklæring og jobber beskrevet i punkt 13.
14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Nei - Ikke annet enn arbeid beskrevet i punkt 13
20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Bygget ble satt opp i 1976 for Agromaskiner av Bygg og Trelast Gjerdrum. Dette var et seriøst firma, og jeg regner med alle tillatelser var i orden og godkjent av kommunen.
23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
Ja - Hybelleilighet: - Satte ut 2 stk sporfilmer 20.juli 2021 disse skal stå i 2 mnd dvs etter 20.september sendes de til Radonmannen for analyse og resultat.
25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja - To avtaler er tinglyst. - Avtale 1 går på inn/utkjøring over hverandres eiendom. Avtale 2 går på disponering av areal mellom garasje og vei.

TG2 fra boligsalgsrapporten
Bad (Hybel) - Helhetsvurdering:
TG2 helhetsvurdering er gitt på bakgrunn av registrerte avvik i kombinasjon med alder. Det er blant annet sprekker/riss i flisfuger på vegger samt skruehull etter tidligere innfestinger. Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett. Membraner/tettesjikt samt vannrør og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Tilkomst til sluket under dusjkabinett er utilfredsstillende. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid.

Vaskerom - Helhetsvurdering:
TG2 helhetsvurdering er gitt på bakgrunn av registrerte avvik i kombinasjon med alder og ufagmessige arbeider. Det er blant annet registrert bom i gulvfliser (kan skyldes redusert vedheft), en del sprekker/riss i flisfuger på vegger. Flislegging bærer preg av ufagmessig utførelse. Det vurderes at det ikke er benyttet membran på våtrommet. Rommet tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Tiltak anbefales. Vannrør, avløpsrør og varmtvannsbereder er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid.

Kjøkken (Hybel) - Ventilasjon og varmtvannsbereder:
Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende.
Bereder er ikke inspisert grunnet redusert tilkomst.

Toalettrom - Ventilasjon og vannrør:
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

Rom under terreng - Overflater gulv og konstruksjoner:
TG 2 gjelder: Soverom i hybeldel - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag samt riss/sprekker i flisfuger.
Etasjen har vegger under bakkenivå. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Loft - Overflater vegger/undertak:
Lekkasjemerker i området der skorstein er ført gjennom taket.
Ytterligere undersøkelser anbefales.

Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.
Vinduer: Vinduer fra byggeår eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som
forventet.
Dører: Balkongskyvedør er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak - Tekkingsoverflate og undertak:
Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Grunnmur: Det registreres sprekker på grunnmur ved hjørne mot carport. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Drenering - Alder:
Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra grunnboken:
1981/107571-1/8  Bestemmelse om veg  
27.11.1981 
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:46 Bnr:128  
Bestemmelse om vedlikehold
Dette omhandler at eieren av Grønlundvegen 2A har veirett over Grønlundveien 2B fra sin eiendom mot sydvest til utkjøringen i Grønlundveien. Eier av Grønlundvegen 2B skal ha rett til en garasjeplass i fellesgarasjen, og rett til adkomst fra sin eiendom frem til garasjeplassen.

2011/988668-1/200  Bestemmelse om parkering  
28.11.2011 
Gjelder denne registerenheten med flere
Dette omhandler at eierne av Grønlundvegen 2A og 2B bruker det asfalterte området foran huset til felles bruk for parkering og annet formål. Dette gjelder blant annet besøksparkering for hybelleilighetene. Eier av Grønlundvegen 2B skal disponere grøntområdet på nordsiden av sin garasje.

Utleie
Boligen er innredet for utleie og har en hybelleilighet med egen inngang. Vi gjør spesielt oppmerksom på at hele/deler av arealet som er innredet for utleie er ominnredet fra boligens tilleggsdel til boligens hoveddel, uten at dette er byggemeldt eller godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den står og er selv ansvarlig for nødvendige godkjenninger.

I forbindelse med ominnredning er rom i boligens hoveddel, som ikke er beregnet for varig opphold, ominnredet til rom for varig opphold. Ominnredningen er normalt ikke meldepliktig, men rommene skal  tilfredsstiller kravene til sitt bruk. Kjøper overtar eiendommen slik den står og er selv ansvarlig for at kravene er tilfredsstilt.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)

136 520,- (Omkostninger totalt)

4 936 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.5 800)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.32 337)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Provisjon (Kr.73 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.165 926)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0192

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Grønlundvegen 2B
For mer om objektet
Grønlundvegen 2B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: