Bilde 1 av Nedre Ljøreggen 8Bilde 2 av Nedre Ljøreggen 8
Digital salgsoppgave
Nedre Ljøreggen 8

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor enebolig med generasjonsdel, utleiedel og 4,1 mål tomt. Basseng, hagestue, 4 garasjeplasser og 1-2 verkstedplasser.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
311 m²
Bruksareal (BRA)
366 m²
Bruttoareal (BTA)
390 m²
Kommunale avgifter
kr 1 126 / Mnd
Prisantydning
kr 7 950 000
Omkostninger
kr 207 270
Totalpris
kr 8 157 270
Byggeår
1928
Tomt
Eiet tomt 4120 m²
Oppdragsnummer
11210114
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
card-default

Per Anders Lindstad

Styreleder/Eiendomsmegler
Les om Per
Prisantydningkr 7 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Dokumentavgiftkr 191 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 8 157 270
Eiendom
Nedre Ljøreggen 8, 2022 Gjerdrum

Matrikkel
Gnr. 63 bnr. 2 i Gjerdrum kommune

Boligtype
Enebolig / Generasjonsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom (P-ROM): 311 kvm, Bruksareal (BRA): 366 kvm, Bruttoareal (BTA): 390 kvm

Hovedhus:
Underetasje: Vaskerom og bod (det finnes en ytterligere bod ned takhøyde (ca. 187 cm) under 190 cm. Dette er ikke målbart areal ihht. etter regler for arealmåling. Rommet har et areal på omtrent 14 kvm.
1. etasje: Gang/entre, trapperom, kjøkken, wc, stue og vinterhage/innglasset terrasse.
2. etasje: Trapperom, bad og tre soverom.

Generasjonsdel:
1. etasje: Gang/entre, bad, kjøkken, stue, soverom og vinterhage/innbygd terrasse.

Hybel/utleiedel:
Underetasje: Gang/entre, bad, stue/kjøkken, to soverom og en bod.

Arealangivelsen er hentet fra takstvurdering utført 21. juli 2021 av takstmann Kjell-Arne Hagen. Megler har ikke kontrollmålt boligen.

Aealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1928

Tomt
Eiet tomt 4 120 kvm

Prisantydning
7 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
191 250,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

207 270,- (Omkostninger totalt)

8 157 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Årlige kommunale avgifter var for 2020 kr. 13 501,-.

Utover ovennevnte tilkommer vannavgift som faktureres to ganger i året. For 2020 utgjorde dette kr. 1 453,- hvert halvår.

Eier
Erling Rasmus Ødegaard Ida Melby Ødegaard

Nøkkelinformasjon
- Stor enebolig med 4,1 mål tomt.
- Generasjonsdel og utleiedel.
- Leieinntekter på kr. 22 500,- per måned.
- Leietakere vil gjerne leie videre.
- Skjermet beliggenhet i blindvei.
- Flott hage med rik beplantning.
- Stor, steinlagt gårdsplass.
- To dobbelgarasjer og en carport.
- Verksted i bakkant av garasje.
- Utvendig svømmebasseng.
- Flott bassenghus/hagestue.
- To vinterhager, flere uteplasser.
- Meget gode solforhold.
- Hovedbolig over tre plan.
- Varmtvannsbereder på 300 liter.
- Vinduer fra 2003, 2006 og 2008.

Parkering
Det er gode parkeringsforhold på eiendommen med to dobbeltgarasjer, carport og steinlagt gårdsplass. Den ene dobbelgarasje er fra 2005 og har tilbygd carport. Garasjerommet er på 35 kvm og i bakkant er det et verksted på 40 kvm. Garasjen har to leddporter, begge har elektrisk portåpner.

Den andre dobbelgarasjen er fra 2003 og består av garasjerom og bod. Garasjen har to leddporter, hvor en har elektrisk portåpner. Begge garasjer har gangdør. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig boligområde på Ljøreggen i Gjerdrum kommune, ca. 2,5 km nord for Ask. Kommunen har et utpreget barnevennlig oppvekstmiljø der det satses stort på idrett innenfor de fleste områder. Idrettshallen er lokalisert i sentrum av Ask, like ved ungdomsskolen, og huser blant annet klatrevegg og innendørs skytebane.

Det er kort vei til flotte turområder innover i Romeriksåsen. Her finnes flere idylliske badevann, der Lysdammen er den mest populære og et yndet badested hele sommeren. Innover i marka finnes det flere oppmerkede løyper og koselige turisthytter som tilbyr servering i helgene.

Om vinteren er det et langstrakt løypenett tilgjengelig, og på Harasletta er det lysløype. Kniplia Skisenter har alpinbakke, snowboardpark, hoppbakker, akebakke og oppvarmet varmestue. For golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med fullverdig 9-hulls bane.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra, Rema 1000 og Bunnpris. Ask sentrum har også et godt og variert servicetilbud med bl.a. kulturhus, idrettshall, kafé, vinmonopol og butikker. Det er kort vei til Romerikssenteret på Kløfta, samt Jessheim Storsenter. Lillestrøm sentrum og Strømmen Storsenter ligger ca. 30 minutters kjøretur fra eiendommen.

Kollektivtilbudet i området består av buss og flybuss. Nærmeste holdeplass er Hellen bru som ligger ca. 500 meter fra boligen. Med bil fra eiendommen tar det ca. 12 min til Kløfta, 20 min til Jessheim, 20 min til Oslo Lufthavn, 30 min til Strømmen og 40 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det ca. 2,9 km til Gjerdrum barneskole og 2,8 km til Gjerdrum ungdomsskole. Gjerdrum har også en kulturskole som tilbyr undervisning i SFO-tiden. Det er en rekke barnehager i området, og i Lillestrøm og Strømmen ligger flere videregående skoler.

Tomt
Eiet tomt, 4120 kvm

Eiendommen består av en eiet tomt på 4120 kvm, bebygd med en stor enebolig/generasjonsbolig, to dobbelgarasjer, stabbur, drivhus og bassenghus/hagestue. I tillegg er eiendommen flott opparbeidet over flere nivåer, med fine plenområder, nydelig beplanting, steinlagt gårdsplass, støttemurer, velplassert utebelysning og en stor terrasse med nedfelt basseng.

Svømmebassenget varmes opp med varmepumpe og har duk som kan trekkes over. Det er god plass til solsenger og sittegrupper på terrassen, og med bassenghus/hagestue på 26 kvm kan man trekke inn om solen varmer i meste laget, eller kveldene blir kjølige. Hagestua har en koselig peis med innsats, plassbygd sittebenk, downlights i himlingen, vinduer i glassbyggerstein og skyvedører i glass som kan trekkes helt til siden.

Boligen har tre boenheter, og alle har en egen uteplass. Hovedboligen har vinterhage/innglasset terrasse på ca. 17 kvm, belagt med teppefliser på impregnerte terrassebord. Fra vinterhagen er det skyvedører i glass til en sør- og vestvendt terrasse, samt skyvedører til en trapp som fører ned til hage med plen, og videre ned til bassengområdet.

Generasjonsdelen har egen hagedel med plen, og en innebygd vinterhage på ca. 24 kvm med skyvedører i glass på to sider. Den ene til en vestvendt terrasse og den andre til hagen. Det er lagt varme i gulvet, og rommet oppleves svært innbydende med pent enstavs laminatgulv og malte panelplater på veggene.

Utleiedelen i underetasjen har hage med plen og en stor, steinbelagt uteplass med levegger. Rundt på eiendommen er det flere fine uteplasser med belegningsstein eller heller, så det mangler ikke på muligheter for å nyte sol, slappe av i sval skygge, eller dyrke grønnsaker.

Det eksisterer en gammel tursti over deler av gårdsplassen, hvilket innebærer at det til tider kan komme en og annen turgåer forbi eiendommen.

Byggemåte
Boligen er innredet med totalt tre boenheter. Opprinnelig del fra ca. 1928 som er oppført med plankelaft (opplyst av eier), bygd på med en leilighet og en hybel i 2003 samt opprinnelig del ble pusset opp det samme året. Boligen fremstår med en varierende standard på overflater, innredninger og utstyr. Forøvrig er boligen innenfor forventbar stand ut fra alder og det vedlikehold som gis inntrykk av. Foruten om
normal bruksslitasje, ble ingen vesentlige feil eller avvik observert eller gjort kjent med for takstmann på befaringsdagen. Flere oppgraderinger/utskiftninger kan likevel påregnes på sikt med bakgrunn i bl.a. alder og forventet levetid for enkelte av bygningsdelene. Det er krypkjeller under deler av opprinnelig bolig med manglende adkomst. Alder er også et symptom og et viktig parameter i vurderingen opp mot satt tilstandsgrad. Tilstandsgrader er vist under en detaljert teknisk tilstandsbeskrivelse. Boligen har ellers en praktisk planløsning med normal god utnyttelse av bruksarealet. Boligen er å anse som et attraktivt salgsobjekt i dagens marked.

Tømmerbygg generelt:
Det skal merkes at et tømmerbygg, bygg oppført i laftet tømmer, er beheftet med synk og vridninger i konstruksjonene/de laftede veggene. Dette er en naturlig gang og vil være mer eller mindre gjennomgående i slike type bygg. Dette ses f.eks i lafteknutene ved at kinningene/ sammenføyningene dels er tørket noe fra hverandre. Det kan også oppstå forskjellig synk i tømmeret, alt etter hvor mye belastning det blir utsatt for ol. Trekk - vanninntrengning o.l. i lafteknuter og i laftede vegger defineres som 'normalt', da tørk og krymp også påvirker tettheten. Dette må da ses på som eiers vedlikeholdspunkt jfr. regelmessig ettersyn og event. utbedring.

Det er ikke foretatt noen geoteksniske undersøkelser, og er dermed kun svært begrensede muligheter for nøyaktig kunnskap om byggegrunn og stabilitet som kan innhentes. Antatt fundamentert til fast grunn. Deler av huset har kjeller med støpt betongdekke det samme har underetasjen i tilbygget, resten av opprinnelig bolig har krypkjeller med antatt bjelkelag konstruksjon og jordgulv. Ringmur i opprinnelig bolig med støpt betong og tilbygg med lettklinkerblokker, Leca eller tilsvarende. Opprinnelig bolig er oppført med plankelaft antatt etterisolert og kledd med malt stående kledning. Tilbygg har yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da tilbygget ble oppført, innvendig kledd med plater/panel og utvendig kledd med malt stående trepanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra anno 2003, to vinduer fra 2006 og et vindu fra 2008. Lufteventil i forbindelse med flere av vinduene. Tidsmessig fabrikkmalt hvit ytterdør med vindu tofløyet balkong/terrassedør med isolerglass, karm og ramme i tre fra anno 2003. Yttertaket er tekket med takstein og takplater. Heldekkende beslag over pipe og over toppbord samt stige/adkomst til pipe. Sorte takrenner og nedløp av stål. Enkelte nedløp er ført med rør ned i grunnen og trolig vekk fra såle/grunnmur.
Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som
gjelder pr. i dag, herunder krav til varig opphold.

Tilstandsgrader
Rapportens struktur, metodikk og terminologi er, så langt det er naturlig utført i henhold til Norsk Standard NS 3424 av 1995 (tilstandsrapport) og NS 3451 (bygningsdeler). Materialbeskrivelser og beskrivelser av symptomer på tilstandssvekkelse er i tråd med veiledning for NS 3424 og tilhørende definisjoner og terminologi. Byggtekniske tilstandssvekkelser angis også i tråd med NS3424 på følgende måte:
- Tilstandsgrad 0, TG0: Ingen symptomer
- Tilstandsgrad 1, TG1: Svake symptomer
- Tilstandsgrad 2, TG2: Middels kraftige symptomer
- Tilstandsgrad 3, TG3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

I tilstandsvurdering er de fleste forhold hva gjelder boligen angitt TG2. For flere av tilfellene vil dette kunne skyldes alder, normal bruksslitasje og at man begynner å nærme seg/har nådd forventet levetid. Det henvises til tilstandsrapporten for ytterlige beskrivelser av enkeltobjekter og tilstandsgrader på dette.

Standard hovedbolig
Entré: Boligen har et overbygd, hyggelig inngangsparti med plass til et lite kafésett. Entreen har terrakottafargede gulvfliser og lysmalt panel på veggene. Det er varme i gulvet som effektivt tørker opp etter våte sko. Fra entreen er det dør til wc-rom, samt dør med glass til trapperom med gulvfliser og gulvvarme. Trapperommet har skyvedørsgarderobe og en hvitmalt trapp opp til andre etasje.

Stue: Stuen er lys og trivelig med god plass til flere sittegrupper. Det er bred åpning inn mot kjøkkenets spiseplass, hvor det er god plass til langbord. Stuen har enstavs laminatgulv, lysmalte vegger og én vegg som er malt i moderne blåfarge. Videre har stuen en koselig peis med innsats i benkehøyde. Flammene i peisen kan nytes fra både stuen og spiseplassen i kjøkkenet, og gir god varme til hele rommet.

Kjøkken: Kjøkkenet har en godt utstyrt innredning fra 2003 med integrerte hvitevarer, mye skapplass og gode arbeidsflater. Innredningen har profilerte fronter, benkevitrine og lyse laminatbenkeplater med frontlist. Koketopp og stekeovn er montert i hjørneløsning, og over er det både ventilator og mikrobølgeovn. Videre har innredningen oppvaskmaskin og en nisje med plass til side-by-side kjøl/frys.

Kjøkkenet har enstavs laminatgulv, vinduer over kjøkkenbenk, flisplater på vegg mellom benk og overskap, vegger i okerfarge og himling med trehvit panel og synlige bjelker. Rommet har plass til langbord og har to gode oppvarmingskilder; peis mellom stue og kjøkken, og en luft-til-luft varmepumpe. Fra kjøkkenet er det tofløyet dør ut til vinterhagen.

Bad/wc/vaskerom: Hovedboligen har vaskerom i underetasjen, wc-rom i første etasje og bad i andre etasje. Wc-rommet har gulvfestet toalett, rød servantinnredning med nedfelt servant og speilskap med overlys. Oppvarming er med panelovn.

Badet har sorte marmorerte fliser på gulv og vegger til brystningshøyde, og hvite marmorerte fliser over. Rommet har gulvvarme, downlights, gulvfestet toalett og dusjnisje med vegg i glassbyggerstein. Baderomsinnredningen består av et vegghengt møblement med profilerte dører og heldekkende servant, samt to veggskap og et speil med overlys.

Vaskerom: I underetasjen har boligen et praktisk vaskerom med fliser på gulvet og en kombinasjon av flislagte vegger og vegger med panelplater. Det er montert innredning med tre smale veggskap, et benkeskap og benkeplate med nedfelt skyllekum. Under benken er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe: Boligen har tre soverom med god størrelse, og alle ligger i andre etasje. På to av soverommene er det klesskap med hvite, glatte fronter. Det er flere oppbevaringsløsninger i boligen, blant annet skyvedørsgarderobe i trapperommet og to boder i underetasjen.

Standard generasjonsdel
Entré: Leiligheten har adkomst fra gårdsplassen til en fin velkomsttram foran inngangsdøren. Entreen har enstavs laminat på gulvet og malte, slette vegger malt i lysegrått. I tilknytning til entreen er det en gang med skyvedørsgarderobe og plass til fryser eller lignende.

Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, har gjennomgående lys og utgang til den store, flotte vinterhagen. Stuen har enstavs laminat og malte vegger i lys gråfarge. Det er god plass for både sofa, tv-møblement og spisebord.

Kjøkkeninnredning er montert i L-form og har hvite glatte fronter. Benkeplatene er i laminat og har nedfelt oppvaskkum. Mellom benk og overskap er det flisplater på vegg. Det er opplegg for oppvaskmaskin og det er montert ventilator over komfyrplassen. Kjøkkeninnredningen er fra 2003.

Bad/wc/vaskerom: Badet har grått gulvbelegg, vegger med hvite flisplater, elektrisk avtrekksvifte, lampe i taket og belysning over baderomsinnredningen. Rommet er utstyrt med gulvfestet toalett, dusjhjørne med dører i sotet glass, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Innredningen er hvit og består av skuffemøblement med heldekkende servant, et høyskap og speil.

Soverom og garderobe: Leiligheten har et soverom med klesskap. I tillegg er det god oppbevaringsplass i en skyvedørsgarderobe i entreen/gangen.

Standard utleiedel/hybel
Entré: Hybelen har et hyggelig inngangsparti i underetasjen med terrasseplatting og en inntrukket, overbygd ytterdør.

Stue/kjøkken: Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, med laminat på gulvet og malte veggflater. Kjøkkeninnredningen har profilerte furufronter, laminatbenkeplate og nedfelt oppvaskkum. Stekeovn og koketopp er integrert, og kjøkkenet har ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. På vegg mellom benkeplate og overskap er det fliser på vegg og godt arbeidslys. Kjøkkeninnredning er fra 2003.

Bad/wc/vaskerom: Badet har fliser på gulv med gulvvarme og fliser på veggene. Baderomsinnredningen har hvit skapseksjon med profil, overskap og speil med belysning. Rommet er utstyrt med dusjhjørne med glassdører, gulvfestet toalett, elektrisk vifte og opplegg for vaskemaskin. Badet er fra 2003.

Soverom og garderobe: Hybelen har to soverom.

Det gjøres oppmerksom på at utleiedelen ikke er omsøkt og godkjent, og at bruken er per definisjon utlovlig. Det er opp til kjøper å eventuelt omsøke, samt gjøre eventuelle tiltak for å få denne godkjent.

Ferdigattest
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest. Det foreligger byggetegninger på hovedhus og tilbygg. Det gjøres her oppmerksom på at underetasjen tidligere har vært innredet som S-rom (rom som ikke er for varig opphold), og at det nå er etablert en utleiedel her. Omgjøring fra S-rom til P-rom er søknadspliktig, uten at det er gjort i dette tilfellet. Kjøper bærer derfor ansvar og risiko for eventuell omsøking og godkjenning fra S-rom til P-rom og utleiedel.

Oppvarming - Teknisk
Hovedboligen har elektrisk oppvarming med panelovner, gulvvarme i entré/gang, trapperom og bad, samt luft-til-luft-varmepumpe på vegg i kjøkkenet. Mellom kjøkken og stue er det peis med innsats. Leiligheten har elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme i vinterhagen. Hybelen har elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad.

Boligen har felles varmtvannsbereder på 300 liter som er plassert i vaskerommet. Avløp går til privat septiktank, og det bør påregnes installering av minirenseanlegg over tid. Boligen har naturlig avtrekk med lufteventiler i yttervegg, og spalteventiler i forbindelse med flere av vinduene.

Det er felles sikringsskap for hovedboligen og leiligheten. Sikringsskapet ble oppgradert med automatsikringer i 2016, og det ble samtidig lagt inn nytt sikringsskap i garasjen. Hybelen har sikringsskap med automatsikringer. Internett leveres av Telenor og tv-kanaler av RiksTv.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Kommunale avgifter
Årlige kommunale avgifter var i 2020 på kr. 13 501,-, og fordelte seg til hhv.; feiing (415,-), renovasjon (7 246,-) og slam (5 840,-)

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Utover ovennevnte tilkommer vannavgift som faktureres to ganger i året. For 2020 utgjorde dette kr. 1 453,- hvert halvår.

Eiendomsskatt
Gjerdrum kommune har per 28. august 2021 ingen eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån og kommunale avgifter, vil strøm, villa- og innboforsikring, tv/internett, eventuell snømåking m.v. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er fulverdiforsikret av selger frem til overtagelse. Fra overtagelse må kjøper selv besørge villa- og innboforsikring, samt forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Formuesverdi
Formuesverdien er blitt forsøkt innhentet, uten at dette har latt seg gjøre. Skattetaten er kontaktet for beregning og avklaring rundt formuesverdi.

Generelt om formuesverdi: Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Diverse
Bassengduken nærmer seg 10 år gammel, slik at utskiftning av denne nærmer seg. Normalt sett holder bassengdukene i 10-12 år. Det har vært en tidligere skade i duken, men denne er reparert og holder fint i dag.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1952/100224-1/8  Best. om adkomstrett  
Tinglyst 14.01.1952 
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:6  

1952/100225-1/8  Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 14.01.1952 
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:5  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/105194-1/8  Erklæring/avtale  
Tinglyst 23.12.1966 
Vegvesenets betingelser vedtatt
 
1968/102702-1/8  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 29.06.1968 
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:9
 
1846/800016-1/8  Opprettelse av matrikkelenheten  
Tinglyst 16.04.1846 
OPPRETTELSE - BESTÅENDE EIENDOM
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930
PANTEBOK 10-29 B
 
1952/222-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 14.01.1952 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:6
 
1952/223-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 14.01.1952 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:5

1965/105536-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 28.12.1965 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:8
 
1968/102483-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 15.06.1968 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:9
 
1968/103370-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 20.08.1968 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3032 Gnr:63 Bnr:10
 
2020/427088-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00

Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko. Utleiedelen er per dags dato leid ut for kr. 9 500,- per måned inkludert strøm.

Generasjonsdelen i boligen er per dags dato utleid for kr. 13 000,- per måned.

Det er ytre ønske fra begge leietakere for videre leie, der leietaker av generasjonsdelen ser for seg leie frem til neste sommer.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet privat vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Det gjøres oppmerksom på at det finnes pålegg om tilkobling til renseanlegg for vann- og avløp, men at dette er foreløpig satt på vent som følge av situasjonen i Gjerdrum kommune. Kjøper bærer kostnad og risiko for dette.

Regulering
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i LNF-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet). For øvrig vises det til kommuneplanens arealdel i KP 2012-2024.

Eiendommen ligger utenfor risikosoner for kvikkelireskred i rapporten "evaluering av risiko for kvikkleireskred Gjerdrum kommune" datert 14. januar 2005. Det gjøres oppmerksom på at det finnes risikosoner 1, 2, 3, og 4 i områdene rundt Ljøreggen.

Odel og konsesjon
På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand. Odel er ikke relevant for denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
191 250,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

207 270,- (Omkostninger totalt)

8 157 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 894)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.45 900)
Tilrettelegging (Kr.16 900)
Visningshonorar (1 stk) (Kr.2 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.35 113,50)
Markedspakke 2 (Kr.17 900)
Totalt kr. (Kr.130 092,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0114

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00, Fax: 63 87 42 82

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE Skedsmokorset
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no

Per Anders Lindstad
EIE Skedsmokorset
Eiendomsmegler
Mob: 97 76 95 67 / E-post: pal@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nedre Ljøreggen 8
For mer om objektet
Nedre Ljøreggen 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: