Bilde 1 av Industrivegen 7Bilde 2 av Industrivegen 7
Digital salgsoppgave
Industrivegen 7

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Halvpart av v.delt tomannsbolig med fin, intern beliggenhet | Terrasse og hage | Gode solforhold | Dobbelgarasje | 3 sov
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
118 m²
Bruksareal (BRA)
126 m²
Bruttoareal (BTA)
137 m²
Kommunale avgifter
kr 1 490 / Mnd
Prisantydning
kr 3 900 000
Omkostninger
kr 114 020
Totalpris
kr 4 014 020
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 1027 m²
Oppdragsnummer
77210191
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydningkr 3 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 105 000,-
  
Totalpris kr 4 014 020
Eiendom
Industrivegen 7, 2022 Gjerdrum, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 46 bnr. 367 snr. 1 i Gjerdrum kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 137 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 1027 kvm

Prisantydning
3 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 000,- (Dokumentavgift)

114 020,- (Omkostninger totalt)

4 014 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 879 pr. år

Eier
Bård Gunnar Pedersen Unni Johanne Aamodt

Beskrivelse
Velkommen til Industrivegen 7!

Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere denne halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig beliggende rolig til på Kulsrud i Gjerdrum. Boligen går over to plan og inneholder stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom og entré. Av uteplasser kan boligen skilte med en romslig terrasse som vender mot nord og vest, samt sydvendt platting på framsiden av huset. I tillegg er det en fin hage for lek og moro på baksiden av boligen.

Området byr på gode turmuligheter året rundt, med både turstier, skiløyper og badeplass. Videre er det et hyggelig område, kort avstand til barnehage, skoler, servicetilbud og Ask sentrum med gode bussforbindelser. Her er det med andre ord høy trivselsfaktor for hele familien!

Husk å melde deg på til visning!

Parkering
Parkering i dobbel garasje og på innkjøring/gårdsplass på felles eiendom.

Beliggenhet
Rolig og landlig beliggenhet, men likevel sentralt med kort gangavstand til butikker, offentlig transport og servicetilbud. I Ask sentrum finner man bl.a. dagligvarehandel, restauranter, bibliotek, post, apotek og vinmonopol, samt Sprek, et innendørs treningssenter.

Servicetilbud:
Ask har et bredt butikktilbud og spiesteder m.m. Nærmeste dagligvareforretning er Rema 1000 Ask, ellers finner du flere dagligvareforretninger i Gjerdrum. I tillegg finner man i sentrum  Vinmonopolet, bokhandel, leketøysbutikk, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo'n, som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk kaffe latté og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum.

Ask kan by på flere spisesteder: Hos Nabo'n, Ask grill og pizzaservice og Roma Pizza Grill. Om man skulle trekke frem to steder, må det bli Nordvæst med sin særdeles hyggelig atmosfære, og ærverdige Raumergården med mat i særklasse. "Nordvæst er et sted for alle i Gjerdrum og omegn, et sted man kan være seg selv, et sted man kan få et avbrekk fra en travel hverdag. Atmosfæren er herlig avslappende og maten fantastisk. Her serveres gode oppskrifter og gode porsjoner, selvfølgelig til en god pris. Vi har også takeaway!". Raumergården er et lite familiedrevet kurshotell med stor lidenskap for mat laget av ferske, lokale råvarer. Stedet har en av landets beste vinkjellere, med årgangsviner til gode priser; "Et lite stykke Bordeaux i Gjerdrum".

Fritid/rekreasjon:
I Ask er det mye å finne på for store og små til alle årstider. Med markagrensen i gangavstand er turmulighetene mange. Her finner du flotte turforhold i Romeriksåsen hele året. Det er fine lysløyper om vinteren, og når sommeren kommer kan man ta en løpetur på en av de oppmerkede turstiene. Stolpejakt er også en fin mulighet til å gjøre seg kjent i nærområdet - les mer på stolpejakten.no

Lysdammen ligger skjermet til i Gjerdrums skoger, og er en idyllisk perle og et meget populært badested. En varm sommerkveld er det fint å sykle hit for et kveldsbad, eller hva med en tur på vannet om du har et stand-up padlebrett?

Det er ski- og aktivitetspark for barn og ungdom i Gjerdrum kommune. Alpinbakken har kveldsåpent ukedager til kl 21.00, med en nedfart på 500 meter.

Idrett:
Gjerdrum er en idrettsglad bygd med mye aktivitet for store og små. Kommunen tilbyr et bredt utvalg av idretter, bl.a: langrenn, skiskyting, alpint, håndball, taekwondo, innebandy, idrettsskole og fotball. Fotballbanen som ligger et steinkast unna har undervarme, og kan dermed benyttes året rundt.

Skoler og barnehager:
Det er gangavstand til både barnehage og barneskole. Gjerdrum ungdomsskole ble nyåpnet til skolestart i 2009, og ble senere tildelt statens byggeskikkpris. Gjerdrum kommune har også en populær fritidsklubb som holder til på ungdomsskolen.

Offentlig kommunikasjon:
Nærmeste bussholdeblass, Kniplia, ligger kun 2 minutters gange fra boligen.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger og tomannsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1027 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, 126 kvm BRA.

1. etasje, 72 kvm BRA:
Entré, stue/spisestue, kjøkken og toalettrom, samt innvendig bod.

Loftsetasje, 54 kvm BRA:
3 soverom, trapperom/gang og baderom, samt innvendig bod.

Byggemåte
Boligen ble oppført i 1998 (GAB-register). Gulvflater i 1.etasje av plate på mark og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form med ark, utvendig tekket med betongtakstein. Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom, kombinert med murt peis med Dovre peisinnsats i spisestue/stue.

Primærrom
Primærrom: 118 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 126 kvm

Standard
Kjøkken:
Gulvflater med fliser. Malte overflater på vegger. Ballingslöv (Drømmekjøkken) innredning fra 2013 med glatte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Heltre benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med Grohe ettgreps armatur samt bred Miele induksjons koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt dobbel stikkontakt i lysarmatur. Innebygget Miele stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående Miele kjøleskap med fryser. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen rør i rør system, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc.

Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme (kabel ble reparert i 2004) og  flislagte vegger. Innredning med høyglans skuffefronter og servant med Damixa ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjkabinett med skyvedør av glass og Oras ettgreps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil i himling. Platekledning i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør i rør system, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er montert i innvendig bod/teknisk rom i 1. etasje, på vegg mot entre.

Toalettrom:
Toalettrom. Flislagt gulv og malte overflater på vegger. Innredning med glatt skapfront og servant med Oras ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg. Frittstående toalett. Avtrekksventil i himling. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra veggpunkter for rør i rør system, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Elektrisk panelovn er montert på vegg.

Øvrige rom:
Gulvflater med eikeparkett og fliser, tepper på soverom. Beiset trepanel, tapet og malte overflater på vegger. Beiset trepanel og platekledning i skråtak og i himlinger. Skyvedørsgarderober på ca. 3,5 m på soverom A, ca. 1,25 m på soverom B samt i entre og ca. 1,1 m på soverom C. Utgang fra spisestue/stue til terrasse. Platting i forbindelse med inngangsparti.

Loft:
Loftsetasje er innredet og består av trapperom/gang, baderom og 3 soverom samt innvendig bod. Gulvflater med eikeparkett og tepper. Beiset trepanel på vegger. Beiset trepanel i skråtak og i himlinger. Det finnes også kott med tilgang fra luker/dører i knevegger på soverom samt i innvendig bod. I tillegg finnes kryploft med tilgang fra loftsluke/dør i himling, på soverom A. Loftsluke har ikke stige. Loftsrom av typen kaldtloft. Det er kun etablert stedvis provisorisk gulv. Vifte for mekanisk avtrekk er plassert på loft.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 16.09.1997.

Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen skjult anlegg. Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert i innvendig bod/teknisk rom i 1. etasje, på vegg mot trapp. Hovedbryter har 3 x 50 Amp. Til informasjon har det elektriske anlegget kun vært gjenstand for en overfladisk visuell kontroll, hovedsakelig på utkikk etter løse ledninger og eventuell berøringsfare.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom, kombinert med murt peis med Dovre peisinnsats i spisestue/stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 17 879 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Gjerdrum kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Strømforbruk, forsikring, Tv/bredbånd, kommunale avgifter, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Nåværende eier hadde et årlig strømforbruk i 2020 på 22 833 kWh. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk, og kan variere.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 891 282,- Som sekundærbolig Kr. 3 208 614,-

Tekniske installasjoner:
Vannrør av typen fleksi, kobber og typen rør i rør system. Delvis synlig på baderom, toalettrom og i kjøkkeninnredning. Fordelerskap for rør i rør system er montert i innvendig bod/teknisk rom i 1. etasje, på vegg mot entre. Inntaksledning med hovestoppekran samt forbruksmåler er plassert i innvendig bod/teknisk rom. Avløpsrør av typen pvc. Oso varmtvannsbereder fra 1998 på 198 L. er plassert i hjørne av innvendig bod/teknisk rom. Blandeventil på bereder ble skiftet i 2016. Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk fra baderom, toalettrom og fra kjøkken. Vifte for mekanisk avtrekk er plassert på kryploft med adkomst fra soverom A. Trådløse seriekoblede røykvarsler tilkoblet alarmanlegg er montert i himlinger.

Diverse
Kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp fra Miele medfølger boligen, samt en safe under trapp. Parabol og antenne medfølger.

Taklampen i stuen medfølger ikke.

Det har tidligere vært sentralstøvsuger i boligen, men dette er fjernet. Det er likevel rør og uttak noen steder i boligen.

Kommentarer fra egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært
Firmanavn: M-Tek via Nexans AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Feil på varmekabel bad, rettet 2004.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Ja - Kommentar: Noen mus.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Tak og Beslag AS.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Taksteinskifte sep 2019, ny pipehatt jan 2021.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært
Firmanavn Hafslund? og Eltel
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Hhv. ekstra jordfeilsbryter 2004, og AMS måler 2016.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja - Kommentar: Fra Eltel

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Nei - Kommentar: Kontr. av Eltel se over.

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja - Kommentar: Tomt på andre siden av veien er gjort om til boligformål. Nabovarsel om bygging på tomt Industrivegen 3.

23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
Ja - Kommentar: Gjort 2010 av Gammadata.

Kommentarer fra boligsalgsrapport:
Bad:
Overflater gulv - Det ble observert stedvis "bom" i fliser, spesielt rett utenfor dusjkabinett. Dette innebærer at fliser har manglende vedheft til underlaget.
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer. - Membran/slukmansjett kan ikke verifiseres innenfor klemring i sluk, og således er det uklart om den er tilfredsstillende etablert. Smøremembran er smurt over klemring.
Fallforhold (gulv) - Høydeforskjell fra topp sluk til topp overflate ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 10 mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk.

Tekniske anlegg. VVS anlegg:
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Alder på varmtvannsbereder har passert mer enn 50% av anbefalt brukstid og av den grunn heftes det usikkerhet til restlevetiden.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Rettigheter på andre eiendommer:
1997/9305-1/8  Bestemmelse om veg  
25.06.1997 
Overført fra: 3032-46/367
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:46 Bnr:367  
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:46 Bnr:367 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:46 Bnr:367 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:46 Bnr:368  
rettighetshaver:Knr:3032 Gnr:46 Bnr:369  
Overført fra: 3032-46/367

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, og privat vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Eiendommen over veien fra boligen er blitt gjort om til boligformål. Planene der er usikre, men det kan forventes en byggeprosess.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 000,- (Dokumentavgift)

114 020,- (Omkostninger totalt)

4 014 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Grunnpakke (Kr.6 784)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Styling (Kr.12 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.20 502)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.63 000)
Totalt kr. (Kr.151 898)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0191

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Industrivegen 7
For mer om objektet
Industrivegen 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: