Bilde 1 av Emsevegen 57Bilde 2 av Emsevegen 57
Digital salgsoppgave
Emsevegen 57

2770 Jaren • Gran kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Idyllisk plassert småbruk med enebolig og solrike uteplasser. 14,5 mål tomt med låve, uthus, garasje og beitemark m.m.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
102 m²
Bruksareal (BRA)
171 m²
Bruttoareal (BTA)
183 m²
Kommunale avgifter
kr 1 068 / Mnd
Prisantydning
kr 2 750 000
Omkostninger
kr 94 770
Totalpris
kr 2 844 770
Byggeår
1983
Tomt
Eiet tomt 14542 m²
Oppdragsnummer
185210021
card-default

Line Jorung

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Line
card-default

Ken Myrland Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Ken
Prisantydningkr 2 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 80 750,-
  
Totalpris kr 2 844 770
Eiendom
Emsevegen 57, 2770 Jaren

Matrikkel
Gnr. 96 bnr. 1 i Gran kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 183 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1983

Tomt
Eiet tomt 14542 m²

Prisantydning
2 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 750,- (Dokumentavgift)

94 770,- (Omkostninger totalt)

2 844 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 815,22 pr. år Forbruk som vann og avløp gjelder for èn person.

Kommunale gebyrer fakturert i 2020 fordeles slik:
Avløp kr. 3109,84
Eiendomsskatt kr. 1307,-
Feiing kr. 437,52
Vann kr. 3332,95

Eier
Ove John Jensruds dødsbo

Parkering
Det er parkering i frittstående dobbelgarasje, samt på en romslig, gruslagt gårdsplass.

Beliggenhet
Småbruket ligger i rolige og landlige omgivelser i Moen i Gran kommune, ca. 4 km fra Jaren og 6 km fra Brandbu. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, buss og gode servicetilbud. Det er ca. 1,8 km til Moen idrettsplass med fotballbane.

De nærliggende skogsområdene oppleves som et eldorado for friluftsmennesker. Vinterstid prepareres det ca. 200 kilometer med skiløyper, hvorav 21 kilometer er lysløyper. Om sommeren finnes det et utall badeplasser i kjøreavstand, og i skogsområdene bys det på gode fiskevann, samt jakt- og padlemuligheter.

Det er flere kulturtilbud i kommunen med bibliotek, kino, samt aktive lag- og foreningsmiljø, som f.eks. kor, korps og jazzklubb. Det er også stor aktivitet innen idrett, da spesielt innen hestesport og håndball.

Servicetilbud
Rema 1000 Brandbu og Kiwi i Jaren sentrum er nærmeste dagligvare. Det er flere butikker og servicetilbud på både Jaren og Brandbu, men ønsker du et enda bredere utvalg er Smietorget og Granstunet på Gran gode alternativer. Gran sentrum har også andre koselige butikker, kafeer og servicetilbud.

Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass er Emse som ligger ca. 600 meter fra boligen. Til Jaren togstasjon er det ca. 3,7 km. Med bil tar det ca. 7 min til Jaren, 10 min til Gran, 11 min til Brandbu, 16 min til Lunner, 50 min til Oslo lufthavn og 55 min til Jessheim.

Fra eiendommen er det ca. 1,5 km til Moen barneskole og ca. 1,8 km Moen barnehage. For elever i ungdomstrinnene er det ca. 5,3 km til Brandbu ungdomsskole. Hadeland videregående ligger på Gran, ca. 9,5 km unna.

Kort fortalt
- Idyllisk småbruk med praktisk enebolig.
- Oppussingsobjekt med stort potensial.
- Stor eiendommen på hele 14 541 kvm.
- Dyrket mark og beitemark.
- Allmenningsrett tilknyttet eiendommen.
- Stor, eldre låve og frittstående uthus.
- Dobbelgarasje og romslig gårdsplass.
- Solrik uteplass og balkong mot vest.
- Eldre kjøkken med plass for matbord.
- Romslig stue med klassisk vedovn.
- Plass for spisebord, utgang til uteplass.
- Enklere baderom med åpent dusjhjørne.
- Tre store soverom, garderobeskap på ett.
- Masse lagringsplass i seks kjellerboder.
- Ekstra lagring i låve, uthus og garasje.

Uteområde
Eiet tomt, 14542 m²

Uteområde
Småbruket ligger i hellende, naturlig kupert terreng som får mye sol. Rundt og mellom byggene er det opparbeidet plen med trær og prydvekster, samt en romslig, grusbelagt gårdsplass. Tomten måler hele 14 541 kvm og består i tillegg til tunet av dyrket mark, beitemark og skog. Det er allmenningsrett i Tingelstad almenning.

På tomten er det i tillegg til enebolig oppført en eldre låve over to plan, med et samlet areal på ca. 153 kvm. Låven ble oppført i 1913 og brukes per dag til lagring. Videre finnes det et frittstående, eldre uthus på ca. 13 kvm, og en frittstående dobbelgarasje på ca. 38 kvm. Garasjen ble oppført i 2010.

Fra stuen i første etasje er det utgang til en delvis overbygd uteplass med hellelagt dekke, der vestvendt orientering sikrer gode solforhold og idyllisk utsikt. Fra et av soverommene i loftsetasjen er det utgang til en overbygd balkong i samme himmelretning, med tilsvarende sol- og utsiktsforhold. Balkongen har tremmegulv og rekkverk i tre. Det ble skiftet noen vinduer i 2015, og satt inn ny verandadør i 2017.

For mer informasjon om eiendommen, herunder tomten, skogsarealer m.v. henvises til vedlagte kart.
På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dette innebærer at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.
Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Kort avstand til skoler og barnehager.
Emsetrolla familiebarnehage, Moen barnehage og Trulserudenga barnehage - under 10 min. kjøring.
Moen skole (1-7 kl.) 1,5 km.
Brandbu ungdomsskole (8-10 kl.) 5,3 km.
Hadeland videregående skole 9,5 km.

Offentlig kommunikasjon
600 m. til nærmeste bussforbindelse: Linje 455, 458, 460

3,7 km til Jaren stasjon, men buss- og togforbindelser. 

Inneholder
Planløsning
1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad/wc og soverom
Loftsetasje: Trapperom/gang og 2 soverom.
Kjeller: 6 boder.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann: Einar Haagensen 30.06.2021

Boligen er oppført med tradisjonelt bindingsverk.
Utvendig kledning av malt panel.
Grunnmur i mur/betongkonstruksjoner.
Støpt gulv på grunn.
Salet takkonstruksjon oppført med sperrer av tre.
Taket er tekket med betongtakstein.

Takstmann har gjennomgått boligen og gjort vurderinger på en tilstandsgrad fra 1 til 3. Graderingene er som følger:
- Tilstandsgrad 0, TG0: Ingen symptomer
- Tilstandsgrad 1, TG1: Svake symptomer
- Tilstandsgrad 2, TG2: Middels kraftige symptomer
- Tilstandsgrad 3, TG3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Det er registrert 22 x TG2:
- Grunn og fundamenter, generelt: Det er registrert indikasjon på forhøyede fuktverdier på vegger og gulv. Det er registrert svikt/sprekkdannelser i gulvet. Det er registrert synlige fuktmerker. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.
- Drenering - Enebolig: Det er registrert tegn på fukt i kjelleren. Grunnmursplasten er ikke festet i toppen. Grunnmursplasten bør festes til vegg, slik at
muren ikke får videre fuktbelastning. Tilstandsgrad 2 settes med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for dreneringen er oppbrukt, og grunnet nevnte forhold.
- Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Enebolig: Det kan være utettheter i tilslutning mellom bygningsdeler, rundt vinduer/dører og ved
gjennomføringer som bør tettes. Eksakt tilstand og konstruksjonsoppbygning kan ikke kontrolleres uten bygningsmessige inngrep. Eldre trevegger kan erfaringsmessig ha skjulte skader, spesielt over grunnmuren og under vinduer. På generelt grunnlag anbefales ytterligere undersøkelser. TG settes grunnet nevnte forhold og elde.
- Vinduer: Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Mer enn halvparten av forventet levetid er passert. Kondensmerker på enkelte vinduer. TG settes grunnet alder og nevnte forhold.
- Ytterdører og porter: Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år. Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år. TG 2 settes grunnet alder.
- Takkonstruksjon - Enebolig: Takkonstruksjonen er kun delvis inspisert grunnet manglende tilkomst. Konstruksjonen er delvis inspisert i kneloft.
Det er registrert synlige fuktmerker rundt pipen og noe ned i kneloft, men disse var tørre ved måling på befaringsdagen.
Det er tettet med plastposer rundt pipen av ukjent årsak. Det anbefales ytterligere kontroll av skjulte konstruksjoner på generelt grunnlag. TG settes grunnet alder og nevnte forhold.
- Taktekking - Enebolig: Taket er kun inspisert fra bakkenivå. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av
forventet brukstid for tekkingen er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
- Renner, nedløp og beslag - Enebolig: Fallet på takrenner er ikke kontrollert. Det er stedvis tegn til frostsprengninger på nedløpsrør. Det er registrert deformasjoner i takrenner/nedløpsrør. Nedløpsrør er stedvis avsluttet ved utvendig terreng. Det anbefales at vann ledes bort fra muren. TG settes grunnet nevnte forhold og elde.
- Trapper og ramper: Til kjeller: Det er kun montert rekkverk på en side i trappeløpet. Rekkverket har over 10 cm lysåpning mellom spilene.
Trappen har for stor lysåpning mellom trinnene (over 10 cm). Til loftsetasje: Det er kun montert rekkverk på en side i trappeløpet. Rekkverket har over 10 cm lysåpning mellom spilene. TG settes grunnet nevnte forhold.
Det anbefales at kjøper vurderer sitt individuelle behov for eventuelle tiltak. Dette gjelder spesielt hvis det skal oppholde seg små barn eller dyr i boligen.
- Balkonger, terrasser ol.: Rekkverket er litt lavt i henhold til dagens forskrifter, som er på 1,0 meter. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.
- Piper, plassbygde ildsteder m.v.: Synlig riss/krakelering/sprekker og avflasset overflatebehandling på pipa. Det er tettet med skum og plastposer rundt pipa på loftet. Dette bør fjernes og utføres på en skikkelig måte. TG settes grunnet nevnte forhold.
- Overflater på innvendige gulv - 1. etasje / Bad: Det er fall til sluket, men dette tilfredsstiller ikke krav i teknisk forskrift. Det er skjøtt/lappet i belegget rundt toalettet. Utførelsen av belegget er ikke fagmessig utført i hjørner. Våtrommet har utlevd over halvparten av forventet levetid. Våtrommet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.
- Overflater på innvendige vegger - 1. etasje / Bad: Det er tapet skjøter på platene i dusjnisjen. TG settes grunnet nevnte forhold og alder/slitasje.
- Innredning og garnityr for våtrom - 1. etasje / Bad: TG settes grunnet alder/slitasje.
- Luftbehandling, generelt - 1. etasje / Bad: Avtrekksviften virket ikke på befaringsdagen. Større glippe under dørblad anbefales for bedre til-luft. TG settes grunnet nevnte forhold.
- Kjøkkeninnredning: TG settes grunnet alder/slitasje.
- Overflater på innvendige gulv: Teppe har stedvis løsnet fra underlaget. Sprekk i skjøter på belegget. Knirk registrert stedvis i gulvet. Enkelte sår/riper på overflaten. Lister mangler stedvis. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.
- Overflater på innvendige vegger: Merker på soverom i 1. etasjen trolig etter brann/varmegang. Lister mangler stedvis. Hull etter gjennomføring på kjøkkenet. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.
- VVS-installasjoner, generelt: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
- Bearbeidet terreng, generelt: Terrenget er relativt flatt, og det er da utilstrekkelig fall fra grunnmuren. Anbefalt fallforhold på utvendig terreng er 1:50, 3 meter fra grunnmuren. TG settes grunnet nevnte forhold.
- Bygning generelt - Garasje: Hakk i glassrute registrert. TG settes grunnet nevnte forhold.
- Låve, bygning generelt: Bygget er begrenset inspisert grunnet adkomstforhold. Bygget bærer preg av manglende vedlikehold. Forhøyede fuktverdier og kondensmerker stedvis på konstruksjoner. Det er registrert skjevheter i bygget. Strø på ei takside, kun stein uten undertak på den andre siden. Stedvis deformasjoner i undertak. Stedvis svikt i gulvet. Råte i låvebru. Oppgraderinger må påregnes. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.

Det er registrert 1 x TG3:
- Uthus, bygning, generelt: Bygget bærer preg av manglende vedlikehold. Forhøyede fuktverdier og fuktmerker i-og på konstruksjoner. Glassrute mangler stedvis, og har stedvis sprekker. Reparasjon med blekkplate på tak. Det er registrert skjevheter i bygget. Utvendig kledning er stedvis avsluttet for nærme bakkenivå, og bærer preg av dette. Oppgraderinger må påregnes. TG settes grunnet nevnte forhold og alder.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 102 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg.: Bad, gang, kjøkken, stue, vindfang, soverom
Loftsetg.: Gang, 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 171 kvm

Boder
6 bodrom i kjeller. Bodrom i garasje.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Vindfang og gang
Fra gårdsplassen er det trapp opp til et inngangsparti med takutspring. Herfra kommer man inn i et praktisk vindfang, som leder videre inn til en gang i delvis åpen løsning med stuen. Rommene har sandfarget belegg på gulvene, ubehandlede panelvegger og hver sin åpne garderobeløsning. Fra gangen er det adkomst til kjelleren via lukket trapperom.

Kjøkken
Kjøkkenet er designet i en hendig L-form og har god skap og benkeplass. Over benken er det lysinnslipp fra et vindu med nydelig utsyn. Kjøkkeninnredningen har glatte, trehvite fronter, trehvite laminatbenkeplater og heldekkende stålbeslag med oppvaskkum og utslagsvask.

Mellom over- og underskap er det belysning, knagger og grønt, flismønstret belegg. Videre har kjøkkenet ventilator over kokesonen, nisje for komfyr og plass for kjøleskap. Rommet har sandfarget gulvbelegg, grønnmalte plater på veggene og plass for matbord.

Stue
Eneboligen har en stor og luftig stue i første etasje. Hit er det rikelig lysinnslipp fra gode vindusflater på to vegger, deriblant en glassdør ut til uteplassen. Utsynet til omgivelsene er mildt sagt idyllisk. Til et hvitpusset pipeløp er det koblet en klassisk vedovn. Stuen har sandfarget gulvbelegg, ubehandlet trepanel på veggene, samt god plass for både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement.

Bad/wc
Boligen har et eldre bad med godt armslag. Hit er det naturlig lysinnslipp fra et tofløyet vindu med utsyn til naturen. Rommet har blått gulvbelegg, våtromsplater med marmormønster på veggene, panelovn og elektrisk avtrekksvifte. Det er montert speil med overlys, vegghengt servant, veggskap, åpen vegghylle og håndkleknagger. I tillegg finnes det kverntoalett og åpent dusjhjørne.

Soverom og garderobe
Boligen har tre store soverom, ett i første etasje og to under skråtak på loftet. Fra ett av soverommene i andre etasje er det utgang til den vestvendte balkongen. Soverommet nede har lilla vegg-til-vegg teppe og blåmalte vegger, mens soverommene oppe har lysegrå vegg-til-vegg tepper og flater i ubehandlet panel for øvrig.

Soverommet nede har også to doble, hvite garderobeskap for oppbevaring og oppheng av klær. Det er ellers nærmest ubegrenset med lagringsplass i fem kjellerboder, på låve, i uthus og garasje.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 10.06.83 vedrørende bolig. Følgende er anmerket:
Utvendig gjenstår puss av mur over terreng, samt montering av pipebeslag. 1.etg. er ferdig. I kjeller gjenstår puss på vegger og gulv, montering av dører etc. Boligen er utført i samsvar med godkjente tegninger. Byggesøknad innlevert 15. mars 1982.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 040682. I byggetegninger er loft definert som uinnredet (boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjeller er definert som innredet rom, noe som ikke er gjort. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, supplert med vedovn i stuen.
Det er elektrisk avtrekksvifte på bad og ventilator på kjøkken.
Sikringsskapet er utstyrt med skrusikringer og enkelte automatsikringer.
Videre har boligen 30 liters varmtvannsbereder.

Energimerking
Energiattest med energimerke F.
 

Kommunale avgifter
Kr. 12 815,22 pr. år Forbruk som vann og avløp gjelder for èn person.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Gran kommune. (Redegjørelse for beregningen av/størrelsen på eiendomsskatten for 2020). Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 2124,- pr. 2021.

Faste løpende kostnader
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 7503,-
Kommunale avgifter, eget strømforbruk, tv/internet m.m.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 17342622 Premie: 7503

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 411 204,- Som sekundærbolig Kr. 1 480 335,-

Tekniske installasjoner:
Fiberkabel er lagt inn til husvegg.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo under offentlig skiftebehandling. Det må legges til grunn at arvingene/boet har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Det følger med almenningsrett med eiendommen.

Annet
Tinglyste rettigheter:
1956/1801-1/20  Elektriske kraftlinjer  
06.07.1956 
Rettighetshaver: Hadelands Energiverk
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/586691-1/200  Elektriske kraftlinjer  
18.07.2012 
Rettighetshaver:GLITRE ENERGI NETT AS  
Org.nr: 981915550
Rettighetshaver:HADELAND ENERGINETT AS  
Org.nr: 880340492
Avtale om legging, drift og vedlikehold av 22 kV jordkabel.

 2018/388233-203/200   ** Transport  
01.02.2018 21:00 
Fra:HADELAND ENERGINETT AS  
Org.nr: 880340492
Til:GLITRE ENERGI NETT AS  
Org.nr: 981915550

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i LNF-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet).
Det er kommuneplanens arealdel som er gjeldende.

Odel og konsesjon
På grunna av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 750,- (Dokumentavgift)

94 770,- (Omkostninger totalt)

2 844 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.9 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.14 825,70)
Effektiv annonsering på sosiale medier (Kr.4 950)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 750 000,-) minimum kr 39 000 (Kr.39 000)
Markedspakke Grunnpakke MF (alt du trenger for å få eiendommen på nett) (Kr.19 500)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Visningshonorar pr time annonsert visning (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.100 375,70)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-21-0021

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: , Fax:

Ansvarlig megler
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no

Ken Myrland Pettersen
EIE Hadeland
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 93 80 92 00 / E-post: kmp@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Emsevegen 57
For mer om objektet
Emsevegen 57

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: