Bilde 1 av Brennbakkvegen 29Bilde 2 av Brennbakkvegen 29
Digital salgsoppgave
Brennbakkvegen 29

2318 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR - Nydelig og innholdsrik enebolig med sjel. Særdeles flott og unik hage, med gode solforhold. Garasje og anneks.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
167 m²
Bruksareal (BRA)
202 m²
Bruttoareal (BTA)
222 m²
Kommunale avgifter
kr 2 239 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 146 520
Totalpris
kr 5 636 520
Byggeår
1927
Tomt
Eiet tomt 844 m²
Oppdragsnummer
72210284
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Martine Styren

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Martine
Prisantydningkr 5 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 132 500,-
  
Totalpris kr 5 636 520
Eiendom
Brennbakkvegen 29, 2318 Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 1776 i Hamar kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 222 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1927

Tomt
Eiet tomt 844 kvm
Tomt opparbeidet med gressplen, vannspeil, sitteområder og rikelig med beplantning. Steinlagt område til garasje, gårdsplass og videre til terrasse og hage.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Prisantydning
5 490 000

Takstrapport
Takstmann: Erik Haave
Takstdato: 23.09.21

Totalpris inkl. omkostninger
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
132 500,- (Dokumentavgift)

146 520,- (Omkostninger totalt)

5 636 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 26 860 pr. år

Eier
Hanne Nerby Henning Solberg

Parkering
Parkering i garasje og på egen tomt.

Beliggenhet
Boligen har en svært sentral og barnevennlig beliggenhet på Ankerløkka. Herfra er det er kort veg til Hamar sentrum, skoler, barnehager og friområder. Nærhet til dagligvarebutikk Kiwi og Coop Extra. Hamar sentrum har en livlig bykjerne og et rikt kulturliv.

Området er kjent for sine mange alternativer for fritids- og rekreasjonsalternativer. Kort vei til Ankerskogen svømmehall med helse og velværeavdeling. Ankerskogen har også opplyste turstier, skiløyper, skøytebane, akebakke og frisbeegolfbane. Mjøsas strandsone ligger kun noen km unna hvor du finner kilometervis med fine turstier i idylliske og historierike omgivelser. Det er kort veg til flotte turstier i Klukhagan. På vinterstid ved gode snøforhold er det oppkjørte skiløyper i nærområdet.

Tomt
Eiet tomt, 844 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling enebolig:
Totalt: 202 m² BRA / 167 m² P-rom
1. etasje: 80 m² BRA / 80 m² P-rom
2.etasje: 67 m² BRA / 67 m² P-rom
Kjeller: 55 m² BRA / 20 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Vindfang, gang, trapp, bad, kjøkken, spiseplass og stuer.
2. etasje: Trapperom, gang, bad tre, soverom og stue.
Kjeller: Trapp, gang og vaskerom.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: Bodareal.

Areal og fordeling anneks:
Totalt: 29 m² BRA / 29 m² P-rom
1. etasje: 21 m² BRA / 21 m² P-rom
2.etasje: 8 m² BRA / 8 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Gang, bad, kjøkken og stue.
2. etasje: Trapperom og deler av soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik Haave:
Støpt plate på mark-og grunnmur i betong. Lettklinkerblokk under terrasse. Yttervegger i bindingsverk kledd med stående panel. Saltak i trekonstruksjon utvendig tekket med Decra takplater. Renner og nedløp av metall. Adkomst til kaldloft via luke i gang ved trapp i andre etasje. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Boligen har ytterdør med profilerte overflater utvendig og glatte flater innvendig av tre med glass av eldre type. Vinduer, terrassedør og balkongdør med tre-lags glass og karmer/rammer av tre fra 2012 og 2015 på hovedplan og andre etasje. Vinduer av eldre dato i kjeller. Naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg. Elektrisk oppvarming med gulvvarme på kjøkken og bad. Panelovner ellers i kombinasjon med luft-til-luft varmepumpe fra 2012 i stuen. Vedovn ved spiseplass og på soverom i andre etasje.

Frittstående garasje med anneks fra 1929, renovert i 1976, 2008 og 2010. Pukk som bunnlag, ringmur av betong-og lettklinkerblokk og tilfarer gulv i trekonstruksjoner i anneks. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon utvendig kledd med stående panel. Saltak bygget i trekonstruksjoner utvendig tekket med stålplater. Opplegg for el-bil lader. Garasjerom oppmålt til ca. 14 m2.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG0 og 1 på kjøkken med unntak av vann- og avløpsrør som har fått TG2. Bad hovedplan med unntak av vann- og avløpsrør, overflater vegger og gulv (med fallforhold), membran, tettesjikt og sluk i gulv og vegger som har fått TG2. Bad andre etasje med unntak av ventilasjon, vann- og avløpsrør, overflater gulv og vegger som har fått TG2. Øvrige rom med unntak av overflater gulv og innerdører som har fått TG2. Bad i anneks med unntak av ventilasjon, vann- og avløpsrør, membran, tettsjikt og sluk som har fått TG2. Kjøkken anneks med unntak av ventilasjon, varmtvannsbereder, overflater gulv, vann- og avløpsrør som har fått TG2. Øvrige rom i anneks med unntak av overflater gulv som har fått TG2. Etasjeskiller andre etasje. Teknisk anlegg med unntak av varmtvannsbereder, vann- og avløpsrør som har fått TG2. Elektrisk anlegg, brannutstyr, konstruksjonen.
Det er gitt TG2 på rom under terreng, innvendige trapper, etasjeskiller hovedplan, fasader inkl. kledning, terrasser og inntrukket balkong over innvendige rom, grunnmur, drenering, frittstående byggverk, vinduer og dører.
Det er gitt TG3 på vaskerom i kjeller. Fundamenter på terrasse på terreng.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
EIE Hamar har her gleden av å presentere Brennbakkvegen 29 og denne nydelige boligen som går over tre etasjer. Huset inneholder blant annet tre stuer, tre soverom, to bad, kjøkken og vaskerom.

Eiendommen har en nydelig og frodig opparbeidet hage, og frittstående garasje med anneks. Annekset er innredet med blant annet kjøkken og bad. Hagen har koselige sitteplasser og er pent opparbeidet med trær, busker og bed. Denne eiendommen må oppleves!

Boligen har en svært sentral og barnevennlig beliggenhet på Ankerløkka. Herfra er det er kort veg til Hamar sentrum, skoler, barnehager og friområder. Hamar sentrum har en livlig bykjerne og et rikt kulturliv.

På gårdsplassen er det plass til parkering, noe det også er mulighet for i garasjen. Det koselige inngangspartiet tar deg til husets vindfang, som har plass til oppheng av yttertøy.

Videre inn i boligen er kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen fra IKEA er fra 2018 i hvit utførelse. Heltre benkeplate, lys og stikkontakt under overskapene og flislagt vegg ved oppvaskkum og koketopp. Kjøkkenet har godt med arbeidsflater og varme i gulv. Hvitevarer medfølger som forevist.

Spisestuen har adkomst fra kjøkkenet. Et nydelig rom med hyggelig atmosfære. Den flotte rosetten og vedovnen gir rommet et pent preg.

Fra spisestuen er det videre adkomst til to stuer. Den ene stuen har god plass til sofagruppe og den andre er innredet som et bibliotek. "Biblioteket" har flere bruksmuligheter og kan for eksempel  benyttes til kontor. Rommet har videre utgang til vestvendt terrasse på ca. 48 kvm. Herfra har man utsyn over den nydelige hagen, med koselige sitteplasser, flotte trær og bed.

Badet i 1. etasje er flislagt og har gulvvarme, badekar og gulvmontert toalett. Innredning med profilerte overflater, speil, lys og stikkontakt ved servant.

Boligens tre soverom ligger i andre etasje. Tre hyggelige og lyse rom av god størrelse. Hovedsoverommet er på ca. 16 kvm og har garderobeskap på ca 2 meter. Tilknyttet dette soverommet er det adkomst til solrik balkong. Det andre soverommet er på hele 19kvm og har garderobeløsning på litt i underkant av 3 meter. Det tredje soverommet er på 9 kvm og har direkte adkomst til hovedsoverommet. Det er et praktisk rom mellom hovedsoverom og balkong som kan benyttes til alt fra lesekrok og kontor til garderoberom.

Boligens andre bad befinner seg i 2. etasje. Et flislagt bad med gulvvarme. Innredning med profilerte overflater, dusjkabinett og gulvmontert toalett. Servant med stikkontakt og speil i overkant.

I kjelleren er det godt med bodplass og et vaskerom.

Annekset ble ombygget i 1976, og er fint innredet med soverom, kjøkkenbenk, bad og en ekstra soveplass. Utenfor annekset er en fin terrasse og delvis steinlagt.

Velkommen til en hyggelig visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det er ikke utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for noe av bygningsmassen.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i lovverket som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som ble søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige, men bare at saken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 01.09.1956. Planskisse i prospekt samsvarer med godkjent byggetegninger, bortsett fra bruken av diverse rom. Veranda i første etasje er omgjort til stue. Det er kun definert P-rom til P-rom, og det er ikke søknadspliktig.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen vedrørende tilbygg. Disse er udatert. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Det er ikke mottatt byggetegninger på annekset fra kommunen, og det gjøres spesielt oppmerksom på at det er ikke er søkt om varig opphold i anneks. Meglerforetaket har derfor ikke kunne kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt og/eller samsvarer med det som er byggesøkt. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Sikringsskap med 16 automatsikringer, overspenningsvern og hovedsikring på 63 Amp plassert i kjeller. Digital strømmåler installert i 2018. Egent sikringsskap med automatsikringer og undermåler i anneks.
Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med gulvvarme på kjøkken og bad. Panelovner ellers i kombinasjon med luft-til-luft varmepumpe fra 2012 i stuen. Vedovn ved spiseplass og på soverom i andre etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 26 860 pr. år
I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 12 092 for inneværende år.
Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring, utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 158 366,- Som sekundærbolig Kr. 4 170 119,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Det gis ingen garantier når det gjelder tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Bolighuset og annekset er SEFRAK-registrert (gul trekant).
SEFRAK er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner. Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registeringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger som er eldre enn 1850, er det lovfestet jmf. Kulturminneloven §25 at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent. Det er likevel mulig for kommune å gi tillatelse til rivning selv om kulturminnemyndighetene (fylkeskommunen) tilrår at bygget bør vernes. I slike tilfeller må det også innhentes uttale fra Kultursjefen.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført i 04.12.2019. Det ble sist gjennomført tilsyn 27.03.2015, med følgende anmerkninger: Hull i skorstein mures igjen på forskriftsmessig måte. Røykrørsinnsats fjernes før gjenmuring. Gjelder lufteluke på kjøkken.
En anmerkning: Slukkeutstyr mangler.
Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Annet
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Skiftet 7-8 gulvsfliser på bad i 1. etg. Dette ble utført av Bjørn Erik Ruud. Selger mener det ble gjort i 2017.
Smurt membran på gulvet der flisene ble byttet ut
Fuktig i kjeller ved mye nedbør. Ble bedre etter at gårdsplass ble lagt om og stenlagt, men bør nok etterhvert dreneres.
Har hatt mus i kjøkkenbenk for flere år siden, men ingen etter at ny kjøkkeninnredning ble satt inn.
Bør støpes to nye fundamenter til terrassen de disse har glidd noe ut.
Lagt nytt tak ca. 2014. (Kjetil Stubsveen) Etterisolert og panelert i front av huset ca. 2016. (Bakken og Grønvold) Malt hus og anneks to strøk 2016 (Henning Solberg) Skiftet vinduer og terrasse dører 2016
(Bakken, Grønvold, Solberg) Varmepumpe 2014 (Husker ikke navn på firmaet).
Lagt inn trefasekurs. Automatsikringer i sikringsskap. Nye kurser når nytt kjøkken ble satt inn. Varmekabler i kjøkkengulv. El-bil lader. Dette ble utført av Arne Søberg.
Det foreligger samsvarserklæring: På deler: Kjøkken og sikringsskap. Arne Søberg
Det er el-bil lader.
Tomten på Ankerskogen skole skal bygges ut. Vi mottok for flere år siden forslag til regulering av tomten på nedsiden av huset fra Hamar kommune.
Usikker på om anneks er omsøkt til beboelse/utleie.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
Dagboknr. 7908, tinglyst den 02.07.2001. Gjelder bestemmelse om vedlikeholds- og reperasjonsansvar vedr. vann- og kloakkledning.
Eier av gnr 1 bnr 7166 er kjent med at eier av gnr 1 bnr 1776 har vann- og kloakkledning som krysser vår eiendom (iflg. vedlagte kartkisse). Eier av gnr 1 bnr 1776 i Hamar, påtar seg ethvert vedlikeholds- og reperasjonsansvar på ovennevnte ledningsnett. I tilfelle ledningsnettet må repareres skal det skje uten skade for eier av gnr 1 bnr 7166.

Eiendommen har følgende tinglyste rettigheter på andre eiendommer:
Dagboknr. 8247, tinglyst den 16.07.1997. Gjelder rett til ved behov å utbedre evnt. skadereperasjon på vann- og kloakkledning.
Eier av gnr. 1 bnr. 1776 har rett til ved behov å utbedre evt. skadereperasjon på vann- og avløpsledninger som krysser kjøpers eiendom.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Det er offentlig vann og avløp tilknyttet boligen. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for et område øst for Lundbotomten, fra 16.12.2015 med planid. 074300. Området er regulert til boligbebyggelse.

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, med planid 20170001. Området eiendommen ligger i er i hensynssone for radon, annen fare, reguleringsplan skal fortsatt gjelde og krav vedrørende infrastruktur.

Det gjøres oppmerksom på at tomten der Ankerskogen skole var, skal bygges ut. Dette kommer frem i reguleringsplan under arbeid: Områdereguleringsplan for Ankerskogen videregående skole.

Det gjøres også oppmerksom på at tomten mot sørøst grenser til en ubebygd tomt. Mulig bygging i fremtiden. Selger mottok varsel vedrørende dette for flere år siden. Konferer kommunen/megler for mer informasjon.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
132 500,- (Dokumentavgift)

146 520,- (Omkostninger totalt)

5 636 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,12%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0284

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Petter Bakke

Saksbehandlere
Petter Bakke
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Martine Styren
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 99 51 98 95 / E-post: mst@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Brennbakkvegen 29
For mer om objektet
Brennbakkvegen 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: