Bilde 1 av Buevegen 1Bilde 2 av Buevegen 1
Digital salgsoppgave
Buevegen 1

2319 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR/SMEBY - Særegen og stilig enebolig. Stor og solrik hjørnetomt. Barnevennlig beliggenhet.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
122 m²
Bruksareal (BRA)
185 m²
Bruttoareal (BTA)
204 m²
Kommunale avgifter
kr 1 450 / Mnd
Prisantydning
kr 4 200 000
Omkostninger
kr 136 520
Totalpris
kr 4 336 520
Byggeår
1962
Tomt
Eiet tomt 1191 m²
Oppdragsnummer
72210268
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 4 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 122 500,-
  
Totalpris kr 4 336 520
Eiendom
Buevegen 1, 2319 Hamar

Matrikkel
Gnr. 26 bnr. 38 i Hamar kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 204 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1962

Tomt
Eiet tomt 1191 kvm

Prisantydning
4 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)

136 520,- (Omkostninger totalt)

4 336 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 400 pr. år

Eier
Arja Aino Inkeri Hakala

Parkering
I garasje eller på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen har en svært sentral og barnevennlig beliggenhet på Smeby med kort veg til alt du trenger i hverdagen. Herfra er det kun 3,6 km til Hamar sentrum, skoler, barnehager og friområder. Godt busstilbud fra område med hyppige avganger mot sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til Klukhagan med fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Hamar sentrum har en livlig bykjerne og et rikt kulturliv. Fine tur- og friluftsområder i nærheten, med blant annet Børstadlunna, friidrettsanlegg på Børstad og Tiger´n. Ellers kan man ta turen til Koigen med badestrand og det berømte stupetårnet. Herfra kan man spasere videre langs Mjøsa til domkirkeodden. Kort vei til Ankerskogen svømmehall med helse og velværeavdeling. Ankerskogen har også opplyste turstier, skiløyper, skøytebane, akebakke og frisbeegolfbane.

Tomt
Eiet tomt, 1191 kvm

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Flat hjørnetomt som er pent opparbeidet med plenarealer, beplantning, pryd og bærbusker, hekk mm. Gruset innkjøring og gårdsplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 185 m² BRA / 122 m² P-rom
Kjeller: 59 m² BRA / 6 m² P-rom
1. etasje: 69 m² BRA / 66 m² P-rom
2.etasje: 57 m² BRA / 50 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Kjeller: Vaskerom.
1. etasje: Vindfang, gang, stue og kjøkken.
2. etasje: Gang, 3 soverom, bad og WC.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: 2 boder/kjellerrom og garasjerom.
1. etasje: Bod.
2. etasje: Garderobe og kott.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik-André Brodersen:
Boligen er fundamentert på støpte betongsåler og støpt kjellergulv. Grunnmur av støpt betong, med 50 mm tresonitt på innsiden. Antatt jord og- morenemasser. Drenering i hovedsak fra byggeår, ukjent utførelse. Kjelleryttervegger med støpt betong, med 50 mm tresonitt på innsiden av grunnmur. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk, antatt isolert med mineralull. Boligen har varevinduer og vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer produsert i 1976, 1994 og 2018. Etasjeskille er utført med trebjelkelag, antatt isolert med mineralull. Saltakkonstruksjon i tre, utført med plassbygde taksperrer. Taket er tekket med enkelkrummet betongtakstein.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på yttervegger, utvendige overflater, vinduer, leddport garasje, takkonstruksjon, taktekking, trapp mellom 1. og 2. etasje, terrasse, etasjeskiller, kjøkken, innvendige overflater, og uthus.
Det er gitt TG2 på grunn og fundamenter, gulv på grunn, drenering, yttervegger for avvik ihht dagens isolasjonskrav, vinduer produsert i 1976, ytterdør, takkonstruksjon for avvik ihht dagens isolasjonskrav, trapp til kjeller, og bad.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Buevegen 1 og denne koselige eneboligen på Smeby! Boligen er velholdt, overflateoppusset og har masse sjarm. Her bor du i rolige og barnevennlige omgivelser med gangavstand til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Klukhagan og fine turmuligheter er også rett i nærheten. Boligen er fint plassert på stor og solrik hjørnetomt, så her er det nok av boltringsplass for de minste. Eneboligen går over to plan og har kjeller med lagringsplass, vaskerom og garasje. Ellers består boligen av stor stue, kjøkken, tre soverom, bad og separat toalettrom.

Du ankommer eiendommen på gruset gårdsplass. Plass til én bil i garasje i kjeller hvor det er direkte adkomst til boligen. Hovedinngangen til boligen i 1. etasje tar deg inn til vindfang og gang. Her er det plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy.

Fra gangen er det videre adkomst til stue med utgang til terrasse. Stuen er malt i stilige farger, har godt med belysning og store vindusflater som sammen skaper et behagelig oppholdsrom.
Rommet er vinklet som gir mulighet for møblering i ulike soner med plass til både sitte- og spisegruppe. Luft-til-luft varmepumpen sørger for en lun innetemperatur gjennom hele året og peisovnen er et fint blikkfang på høst- og vinterkvelder. Terrassen er romslig med flere møbleringsmuligheter. Fra terrassen er det trapp ned til hagen.

Kjøkkenet er separat og har en herlig blanding av gammel og ny innredning som gir et stilig uttrykk. Legg også merke til tapeten setter et ekstra preg på rommet. Innredningen har laminerte skrog og benkeplate. Slette fronter med laminert utførelse og flislagt benkerygg. Innredningen har integrert koketopp og stekeovn, ellers plass til frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Rommet har også plass til koselig frokostbord ved vinduet.

Boligen har tre soverom i 2. etasje. Rommene er romslige med plass til seng og garderobe.

Det er ett bad og separat toalettrom i boligens 2. etasje. Badet er flislagt på gulv og vegger. Rommet er innredet med badekar og håndvask. Toalettrommet har gulvmontert toalett og håndvask. I kjelleren ligger vaskerommet. Rommet har praktisk innredning med vask og opplegg for vaskemaskin, gulvmontert toalett og dusjkabinett.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det er ikke utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for noe av bygningsmassen. Dette er normalt da det ikke var krav til ferdigattest da boligen ble oppført.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert i 1958. Dagens bruk av 1. og 2. etasje samsvarer med tegningene. I kjelleren er deler av dagens vaskerom i tegninger definert som brensel og dagens garasje definert som disponibelt rom. Det er også mottatt byggetegninger av uthus datert i 1985.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i lovverket som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som ble søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige, men bare at saken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

230-volts anlegg. Sikringsskap med automatsikringer. 25 A hovedsikring med 11 kurser. Nye automatsikringer i 1996 og 2018. Nytt spredenett i 1. etg i 2018.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Elektriske panelovner. Termostatstyrt varmekabel i baderomsgulv. Luft-til-luft varmepumpe. Peisovn på stue.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 17 400 pr. år

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 9 726,-.

Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til TV og Internett.

Forsikring med polisenummer
LO Favør Husforsikring Polisenummer: 22327841

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 947 241,- Som sekundærbolig Kr. 3 410 066,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Det er innlagt fiber i boligen.
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.
 
Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført 06.01.2021. Det ble sist gjennomført tilsyn 22.03.2019, uten avvik, men med følgende anmerkninger:
- Slukkeutstyr må kontrolleres. Gammelt pulverapparat må ha 10 års service, evt. skiftes ut med et nytt godkjent slokkeutstyr.
- Sprekker og hull rundt røykrør må mures igjen.
Selger opplyser at vedovn/koksovn ble fjernet og røykrør ble murt igjen i forbindelse med at vaskerom ble bygget i kjeller sommeren 2020. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Hvitevarer medfølger ikke i handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Ny vaskerom/bad i kjeller, bytte av avløpsrør mellom etasjene, fikset lekkasje av original do. Firmanavn: Hamar rørleggerbedrift AS.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet: Da det ble bygget nytt bad/vaskerom i kjeller. Sommer 2020.
- Dokumentasjon: Faktura fra Hamar Rørleggerbedrift.
- Arbeid/kontroll på vann/avløp: Utvendige rør er blitt skiftet 1993. Hamar kommune skiftet kommunale avløpsledninger i gata og kontrollerte alle private avløpsledninger væren 2019. Rørene ble inspisert med kamera og var fine.
- Selger ar isolert drenert halve huset sommer 2020, når selger bygget bad/vaskerom i kjeller.
- Mus i garasjen, garasjeporter er ikke tett. Har satt ut musegift. Det var mus i veggen ved varmepumpe når jeg flyttet inn. Det er ordnet og tettet.
- Ombygging av terrasse, lagt til trapp og malt. Firmanavn: Byggemester Dorin Bally.
- Arbeid på el-anlegget: 2018 alle ledninger trukket på nytt og kontakter byttet ut. Større styrke til kjøkken. 2020 forsterket el til nytt bad nede, ny sterkere kurs. Firmanavn; Arne Hansen Installasjon AS.
- Samsvarserklæring: Det ble laget i 2018.
- Kontroll av el-anlegg eller andre installasjoner: El.anlegg 2018.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 4042, tinglyst den 07.11.1960. Gjelder rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om vann/kloakkledning.
- Dagboknr. 3718, tinglyst den 09.05.1979. Gjelder bestemmelse om bebyggelse. Naboeiendom på gnr. 26 bnr. 161 er gitt tillatelse til å oppføre bolig i en avstand av inntil 2,5 meter fra felles eiendomsgrense. Eier av denne eiendommen forpliktes til å følge bygningsloven og forskriftenes bestemmelser på dette punkt.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor hensynsone for krav vedrørende infrastruktur og radonfare.

Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, planid. 20110002. Verneklasse 3.

Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan for Solvang 5, planid. 70V. Status: Overstyrt. Området er regulert til boliger.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 500,- (Dokumentavgift)

136 520,- (Omkostninger totalt)

4 336 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,6 %

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0268

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen.
Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
EIE Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Elisabeth Hjelle
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 90 36 93 / E-post: eh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Buevegen 1
For mer om objektet
Buevegen 1

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: