Bilde 1 av Furukollen 8Bilde 2 av Furukollen 8
Digital salgsoppgave
Furukollen 8

2324 Vang på Hedmarken • Hamar kommune

Prisantydning

kr 5 500 000

Omkostninger: kr 153 520Totalpris: kr 5 653 520
GREFTENMOEN - Velholdt og påkostet familiebolig med fine kvaliteter. Dobbelgarasje. Nytt kjøkken. Solrike uteplasser.
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
222 m²
Bruksareal (BRA)
237 m²
Bruttoareal (BTA)
261 m²
Kommunale avgifter
kr 2 428 / Mnd
Prisantydning
kr 5 500 000
Omkostninger
kr 153 520
Totalpris
kr 5 653 520
Byggeår
2004
Tomt
Eiet tomt 781 m²
Oppdragsnummer
72210113
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid
Visninger
Mandag 10. mai
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 5 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-)kr 137 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 5 653 520
Eiendom
Furukollen 8, 2324 Vang på hedmarken

Matrikkel
Gnr. 108 bnr. 21 i Hamar kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 222 kvm, Bruksareal: 237 kvm, Bruttoareal: 261 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2004

Tomt
Eiet tomt 781 m²

Prisantydning
5 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

153 520,- (Omkostninger totalt)

5 653 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 29 130 pr. år

Eier
Kjetil Busterud

Parkering
I garasje eller på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen har god internbeliggenhet på feltet Greftenmoen i Øvre Vang. Greftenmoen er et rolig og barnevennlig område med umiddelbar tilgang til fine turmuligheter. Området byr på turstier på sommeren og oppkjørte skiløyper på vinteren. Det er også kun 10 minutters kjøring til Gåsbu hvor du får tilgang til hele Hedmarksvidda i fantastiske skiløyper. Fra feltet er det ellers ca. 3 km til Lunden barneskole og 2 km til dagligvarebutikk. Det er også gangavstand til flere barnehager og lekeplasser.

Fra boligfeltet går det buss til Hamar sentrum hvor du finner det du trenger av servicefasiliteter. Sentrumskjernen byr på fine caféer, restauranter, kino, bowling, butikker og mye mer. Her er det også flotte tur- og rekreasjonsområder langs Mjøsa hvor fine sommerdager kan nytes.

Tomt
Eiet tomt, 781 m²

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Tomt opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfaltert gårdsplass og innkjøring til garasje.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 237 m2 BRA / 222 m2 P-rom
Sokkeletasje: 81 m2 BRA / 66 m2 P-rom
1. etasje: 102 m2 BRA / 102 m2 P-rom
2.etasje: 54 m2 BRA / 54 m2 P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Sokkeletasje: Hall, trapperom, gang, bad, vaskerom og kontor/soverom.
1. etasje: Trapperom, bad, soverom, stue, spisestue og åpen kjøkkenløsning.
2. etasje: Trapperom, stue, bad og to soverom.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Sokkeletasje: Bod og teknisk rom.


Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik Haave (Anticimex):
Støpt betongplate på mark med grunnmur av typen lettklinkerblokk. Yttervegger med isolert bindingsverk av tre. Utvendig kledd med liggende panel. Etasjeskiller i boligen av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Adkomst til kaldloft via luke på soverom. Boligen har tofløyet ytterdør i sokkeletasje og vanlig ytterdør på hovedplan med profilerte overflater av tre fra byggeår. Vinduer- og verandadør med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra byggeår. Heve- og skyvedør i stuen til terrasse med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra 2020.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på bad 1. og 2. etasje (bortsett fra slukets tilkomstmulighet, sanitærutstyr og fallforhold), bad i kjeller (bortsett fra slukets tilkomstmulighet), vaskerom, kjøkken, øvrige rom, rom under terreng, loft, innvendige trapper, etasjeskillere, teknisk anlegg, elektrisk anlegg, brann, yttervegger inkl. fasader og konstruksjon, vinduer/ytterdører, yttertak, veranda o.l., grunnmur, drenering, og garasje.
Det er gitt TG2 på slukets tilkomstmulighet, sanitærutstyr og fallforhold (ikke målt fallforhold under badekar) på bad i 1. og 2. etasje, og slukets tilkomstmulighet på bad i kjeller.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Her har vi gleden av å presentere en innholdsrik og meget velholdt familiebolig med barnevennlig beliggenhet! Furukollen 8 ligger fint til på Greftenmoen i Øvre Vang med gangavstand til barneskole, barnehage og dagligvarebutikk. Området byr i tillegg på fine turmuligheter gjennom hele året. Boligen går over tre plan og inneholder blant annet fire soverom, tre bad, romslige stuer, et lekkert kjøkken og flotte uteplasser. Her får du en bolig du kan flytte rett inn i med fine kvaliteter. Verdt å nevne er vannbåren gulvvarme, stor dobbelgarasje med elbillader og de solide materialvalgene som er gjennomgående i hele huset. 

Du ankommer eiendommen på asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Fra det koselige inngangspartiet tilknyttet platting tar du deg inn i boligen. Her er det en stor hall med praktisk flislagt gulv. Romslig garderobeløsning gir plass for oppbevaring av yttertøy. Det er installert peisovn i rommet.

Opp trappen er stuene. Rommene er naturlig delt opp i flere soner som gir flere møbleringsmuligheter og lune oppholdsrom. Store vindusflater slipper dagslyset fint inn. Både mot spisestue og sofagruppe er det peis som varmer godt og skaper en god atmosfære. Fra stuen er det utgang til veranda og terrasse. Deler av denne er overbygd og innglasset. Verandaen strekker seg rundt tre av boligens sider, så her er solforholdene gode fra tidlig morgen til sen kveld.

Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Kjøkkenet har ny og lekker innredning fra Norema med hvite og profilerte fronter, samt noen dører med glass. Det er godt med skap- og benkplass i innredning og fine arbeidsflater. Det er integrerte hvitevarer fra AEG med koketopp på 80 cm, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn som gir et komplett kjøkken klar til bruk.

Det er tilsammen fire soverom i boligen, ett i 1. etasje og tre i 2. etasje. To av rommene i 2. etasje er slått sammen til ett. Det er i tillegg et kontor i boligens sokkeletasje og en koselig loftstue i 2. etasje. Soverommene er romslige med plass til både seng, skrivepult og garderobe. Hovedsoverommet har eget walk-in-closet.

Boligen har tre bad, ett i hver etasje, samt et vaskerom i sokkeletasjen. Alle badene er pent flislagt i lyse farger. Badet i sokkeletasjen har enkel innredning, dusjkabinett og gulvmontert toalett. Badet i 1. etasjen har boblebad og dusjnisje, vegghengt toalett og servant med skuffer under og høyskap. Badet i 2. etasje har badekar, servant med innredning og vegghengt toalett. Vaskerommet i sokkeletasjen har ny innredning fra 2021 hvor det er godt med oppbevaringsplass og praktisk løsning for vaskemaskin og tørketrommel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest for boligen 07.10.2004.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 22.07.2002. Disse samsvarer overens med dagens bruk av boligen. Det er ikke mottatt tegninger av del av terrasse med takoverbygg. Fasadeendringer er iht. plan- og bygningsloven søknadspliktig.

Sikringsskap med 16 automatsikringer, overspenningsvern og hovedsikring på 63 Amp plassert på tekniskrom. Digital strømmåler installert i 2017. Skjult elektrisk anlegg i boligen.

Informasjonen er hentet fra boligsalgsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren varme fra dobbeltmantlett varmtvannsbereder til gulv i sokkeletasje. Stue, spiseplass, kjøkken og bad på hovedplan. Bad i andre etasje. Oppvarming ellers med vedovn i hall, peis i stuen og ved spiseplass. Elektrisk oppvarming med panelovn ved spiseplass.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter utgjorde i 2020 kr. 29 130,-.

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 13 456,-. Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 30 000 kwh i året.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr. 6 500 i året
Boligen er tilknyttet Canal Digital Parabol som leverandør av TV (ca. kr. 500 pr. mnd.) og Eidsiva som leverandør av Internett (ca. kr. 600 pr. mnd.).
Utgiftene er basert på nåværende eier sitt forbruk.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7753870

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 280 171,- Som sekundærbolig Kr. 4 608 615,-

Tekniske installasjoner:
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført 30.04.2020. Det ble sist gjennomført tilsyn i 24.02.2020, med følgende anmerkninger:
- Slukkeutstyr må kontrolleres.
- Ildfast stein eller sideplater i ildstedet må skiftes eller repareres.

- Gulvet under og foran ildstedet må dekkes med ubrennbar plate, min 300 mm foran ilegget. Jøtul peis kjøkken.

Det er ikke gitt fyringsforbud for nevnte ildsteder. Selger opplyser at det ikke er gitt krav til utbedring, men at det burde utbedres. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk på eiendommen.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Skiftet varmtvannsbereder høsten 2020 av Rør & Oljefyringsservice.
- Satt inn ny innredning på vaskerommet januar 2021. Utført av Tyszlak Servicearbeid.
- Sprekk i stein i ovn i sokkeletasje, ikke av en slik art at den må skiftes etter tilsyn.
- Skiftet alle terrassebord i 2020, samt satt opp et overbygg på terrassen. Utført av Tyszlak Servicearbeid.
- Satt opp EL-billader og stikkontakter i garasjen. Lagt opp elektrisk til nytt Noremakjøkken i 2020. Lys i tak på overbygd terrasse. Utført av Stange Elektriske AS.
- Ny Defa montert av Stange Elektriske AS. Har egen kurs fra sikringsskapet.
- Tilleggskommentar: Satt inn nytt Norema kjøkken i juli 2020, montert av Norema. Montert opp nye trapper i juli 2020, levert og montert av Espa Snekkerverksted. Lagt ny parkett i alle rom i 1. etasje. Tapetsert og malt opp igjen alle rom/tak i 1. etasje. Bygget overbygg over terrasse i juli 2020. Montert opp ny markise på andre halvdel av terrassen i juli 2020.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 9560, tinglyst den 2.07.2003. Gjelder bestemmelse iflg. skjøte. Eventuelle trær som står på tomten må ikke hogges uten samtykke fra kommunen.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
Eiendommen har ingen egen utleiedel. Man står fritt til å leie ut deler av egen bolig dersom rommene er godkjent for varig opphold.  Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor hensynsone for flom og radon.

Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Greftenmoen1, planid. 40V (status: overstyrt). Området er regulert til boliger.

Det må påregnes fremtidig boligutbygging i området.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

153 520,- (Omkostninger totalt)

5 653 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere.

Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,6%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0113

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Petter Bakke

Saksbehandlere
Petter Bakke
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Ingrid Bøhmer
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 97 41 17 70 / E-post: ibo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Furukollen 8
For mer om objektet
Furukollen 8

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: