Bilde 1 av Kallerudvegen 140Bilde 2 av Kallerudvegen 140
Digital salgsoppgave
Kallerudvegen 140

2324 Vang på Hedmarken • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR/ØVRE VANG - Meget pen og velholdt enebolig med landlig beliggenhet. Alt på ett plan. Dobbelgarasje. Herlig utsikt.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
116 m²
Bruksareal (BRA)
119 m²
Kommunale avgifter
kr 1 192 / Mnd
Prisantydning
kr 4 000 000
Omkostninger
kr 126 520
Totalpris
kr 4 126 520
Byggeår
1997
Tomt
Eiet tomt 1771 m²
Oppdragsnummer
72210299
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid
Prisantydningkr 4 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 112 500,-
  
Totalpris kr 4 126 520
Eiendom
Kallerudvegen 140, 2324 Vang på hedmarken

Matrikkel
Gnr. 115 bnr. 17 i Hamar kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 119 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1997

Tomt
Eiet tomt 1771 kvm

Prisantydning
4 000 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)

126 520,- (Omkostninger totalt)

4 126 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 300 pr. år

Eier
Arnfinn Mangerud Anna Elisabeth Catharina Rusman Mangerud

Parkering
I dobbelgarasje eller på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger landlig og flott til i Øvre Vang. Her bor du med kort veg til dagligvarebutikk, barnehager og barneskole. Området byr ellers på fine naturområder for rekreasjon og familieopplevelser. Det er ca. 9 km til Gåsbu skistadion som er et godt utgangspunkt til et av Norges største nettverk med langrennsløyper. Om sommeren er det flotte tilrettelagte turstier i mangfoldig innlandsnatur. Det er ca. 11 km fra eiendommen til Hamar sentrum hvor du finner alle servicefasiliteter. Herfra er det hyppige togavganger til Gardermoen og Oslo.

Tomt
Eiet tomt, 1771 kvm

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Tomten er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Gruset innkjøring til garasje og gårdsplass. Støpt område med mønster som belegningsstein utenfor boligen. Varmekabler i utvendig trapp og adkomst til garasjen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 119 m² BRA / 116 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Vindfang, gang, tre soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Bod.

Garasje og bod: 64 m² BRA

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Erik Haave (Anticimex):
Støpt plate på mark- og grunnmur i betong og lettklinkerblokk. Yttervegger i bindingsverk kledd med stående panel. Saltak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Adkomst til kaldloft via luke på soverom. Boligen har ytterdør med profilerte overflater utvendig og glatte flater innvendig av tre med glass fra byggeår. Vinduer- og terrassedører med tolags glass og karmer/rammer av tre fra byggeår.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra boligsalgsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på bad (bortsett fra fallforhold gulv), vaskerom (bortsett fra membran, tettesjikt og sluk), kjøkken (bortsett fra overflater gulv), overflater himling og vegger på øvrige rom, innerdører, ventilasjon (øvrige rom), loft, etasjeskiller, tekniske anlegg og VVS-anlegg, kursoversikt, brannslokkingsutstyr og røykvarslere, yttervegger og kledning, vinduer og dører, yttertak, platting, og grunnmur.
Det er gitt TG2 på fallforhold gulv på bad, membran, tettesjikt og sluk på vaskerom, overflater gulv på kjøkken og øvrige rom, og garasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Kallerudvegen 140 og denne fine eneboligen med landlig og idyllisk beliggenhet! Boligen går over ett plan og inneholder gang, stuer, kjøkken, tre soverom, bad og vaskerom. Det er i tillegg en praktisk og romslig dobbelgarasje med bod på eiendommen. Boligen velholdt og lettstelt med gjennomgående fin standard, så her kan du flytte rett inn uten å tenke på oppussing. Tomten er solrik og skjermet med herlig utsikt over nærområde og mot Mjøsa. Området byr på fine turmuligheter i umiddelbar nærhet med turstier på sommerhalvåret og skiløyper på omkringliggende jorder på vinteren. Det er også gangavstand til barnehage, barneskole og dagligvarebutikk.

Du ankommer eiendommen på gruset gårdsplass. Plass til to biler i dobbelgarasjen. Herfra er det lagt varmekabler i bakken mot inngangsparti og på trapp som gir en enkel adkomst til hjemmet gjennom hele året. Inngangspartiet er overbygd og tar deg inn i vindfang med plass til omkledning. Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderober.

Stuen er lys og trivelig med store vindusflater som sørger for et herlig utsyn. Rommet er naturlig delt opp i flere soner som gir mulighet for ulik møblering. Luft-til-luft varmepumpen gir en lun innetemperatur gjennom hele året, og peisovnen gir det lille ekstra på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til sørvendt uteområde med fin solgang og utsikt. Deler av plattingen er overbygd og det er montert markise som gir ly for både sol, regn og vind.

Kjøkkenet har pen innredning fra HTH med slette fronter og benkeplate i laminert utførelse. Innredningen har godt med skapplass og gode arbeidsflater. Integrert koketopp og stekeovn, ellers plass for frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Mulighet for møblering av et koselig frokostbord ved vinduet.

Det er tre soverom i boligen. Rommene er av god størrelse. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og utgang til platting.

Badet er pent flislagt i tidsriktige farger. Rommet er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett, veggskap, speilskap og heldekkende servant med skuffer under. Praktisk tilknyttet vindfanget er boligens vaskerom. Rommet har gulv med belegg og vegger med panel. Det er opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest for boligen datert 12.12.1997.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert i 1997. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen. Det er også mottatt byggetegninger av garasje datert i 2000.

Sikringsskap med 22 automatsikringer, overspenningsvern og hovedsikring på 63 Amp plassert på bod. Digital strømmåler installert i 2018. Skjult og synlig elektrisk anlegg.

Informasjonen er hentet fra boligsalgsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med gulvvarme i vindfang og bad. Enkelte panelovner i kombinasjon med luft-til-luft varmepumpe og ildsted i stuen. Balansert ventilasjon med ventiler i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 14 300 pr. år

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og slamgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 6 447,-. Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 18000-20000 kwh i året.
Forsikring på boligen og garasje er på kr. 6 189 i Gjensidige. Innbo og naturskadeforsikring er på kr. 991 pr år.
Boligen er tilknyttet Riks TV og dette koster kr. 6 948,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eier sitt forbruk.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 1114417

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 654 413,- Som sekundærbolig Kr. 2 355 888,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Fiber installert i boligen.
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført 17.06.2021. Det ble sist gjennomført tilsyn i 01.03.2021, uten anmerkninger. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Hvitevarer medfølger ikke i handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Arbeid på bad/våtrom: I 2012 la fliser på vegger og gulv. Nytt interiør (toalett, dusjkabinett, vaskeservant, skap) Rørlegger Knut Ingelstad. Rør og Oljefyringsservice a/s Hamar. Firmanavn: Martin M. Bakken, Elverum.
- Tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet: Ja. Rør og Oljefyringsservice 2012. Firmanavn:  Martin M. Bakken.
- Sprøyter rundt huset mot maur 2 ganger hver sommer. Legger ut rottegift på utsiden og inne i huset hver høst. Giften ligger i godkjente bokser.
- Montering av elbillader. Ny kurs til komfyrtopp. Firmanavn: Innlandet Elektro AS.
- Eidsiva kontrollerte el-anlegget i 2019.
- Ladeboks for el-bil: Montert av Innlandet Elektro AS.
- Hadde radonmåler på soverommet i 2-3 år (1997-2000), ingen utslag.
- Er en del av Bjørtomten vannledning (Vannledning fra Fartveien og til boligen 115/17).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 5110, tinglyst den 09.05.1997. Gjelder forkjøpsrett for nåværende eiere, samt forbud mot pantsetting. Denne servitutten vil bli slettet i forkant av overtagelse.

Eiendommen har følgende tinglyste rettigheter på andre eiendommer:
- Dagboknr. 5012, tinglyst den 07.05.1997. Gjelder bestemmelse om adkomstrett. Rettigheten er tinglyst på gnr. 115 bnr. 2. Utgifter til vedlikehold og snøbrøyting fordeles mellom brukerne etter en fordelingsnøkkel som samsvarer med brukslengden.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg via privat veg på gnr. 115 bnr. 2 (Øvre Bjørtomten).

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vannnett via felles private stikkledninger. Deler av ledningen er felles vannledning med Bjørtomten. For felles private stikkledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har privat avløpsanlegg via septiktank med spredegrøfter. Nåværende eier har tømt tanken én gang i året.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er et LNFR-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet). Eiendommen ligger innenfor hensynssone for radon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)

126 520,- (Omkostninger totalt)

4 126 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,2 %

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0299

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7).

Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse,
salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8). En
manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS - EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1, 2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Ingrid Bøhmer
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 97 41 17 70 / E-post: ibo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kallerudvegen 140
For mer om objektet
Kallerudvegen 140

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: