Bilde 1 av Karlsvognen 104Bilde 2 av Karlsvognen 104
Digital salgsoppgave
Karlsvognen 104

2315 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR VEST - Spennende enebolig med stor og solrik tomt. Nydelig utsikt. Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
170 m²
Bruksareal (BRA)
176 m²
Kommunale avgifter
kr 1 322 / Mnd
Prisantydning
kr 4 800 000
Omkostninger
kr 140 520
Totalpris
kr 4 940 520
Byggeår
1971
Tomt
Eiet tomt 875 m²
Oppdragsnummer
72210330
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Martine Styren

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Martine
Prisantydningkr 4 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 126 500,-
  
Totalpris kr 4 940 520
Eiendom
Karlsvognen 104, 2315 Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 4178 i Hamar kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 176 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1971. Garasjen ble bygget i 1977.

Tomt
Eiet tomt 875 kvm

Prisantydning
4 800 000

Takstrapport
Takstmann: Erik Haave
Takstdato: 10.11.21

Totalpris inkl. omkostninger
4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
126 500,- (Dokumentavgift)

140 520,- (Omkostninger totalt)

4 940 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 859 pr. år

Eier
Tove Frykholm Geir Frykholm

Parkering
Parkering i garasje og på egen tomt.

Beliggenhet
Boligen ligger i et etablert, attraktivt og barnevennlig boligområde på Holsjordet. Det er kort avstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og butikker, og ca. 3,8 km til Hamar sentrum. I sentrumskjernen ligger et rikt caféliv, og bybussen tar deg enkelt hjem igjen. Den offentlige kommunikasjonen er god, med bussholdeplass rett ved boligen.

Fritidstilbudene i nærområdet er veldig gode. Ankerskogen ligger en gåtur på ca. 3 km unna, med svømmehall, helse- og velværeavdeling. Ankerskogen har også opplyste turstier, skiløyper, skøytebane, akebakke og frisbeegolfbane.

Furuberget ligger i umiddelbar nærhet og har flotte tur- og rekreasjonsområder. Her er det lange og korte turstier for enhver smak, og supre skiløyper på vinterstid. Løypene er lyssatt på kveldstid. Kiwi Utfarten er boligens nærbutikk, og ligger en kort gåtur unna.

Ønsker du å spille golf er det ca. 20 min med bil til Atlungstad Golf med sin flotte bane som går i området langs Mjøsa.

Tomt
Eiet tomt, 875 kvm

Tomt opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfaltert område utenfor garasjen. Steinlagt området fra asfalt og bort til platting utenfor ytterdør. Område ved garasjen og belagt med jernbanesviller.
Det gjøres oppmerksom om at garasjen ligger på tomtegrensen og ligger vegg i vegg med naboens garasje.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling enebolig:
Totalt: 176 m² BRA / 170 m² P-rom
1. etasje: 86 m² BRA / 86 m² P-rom
Sokkeletasje: 90 m² BRA / 84 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Hovedetasje: Trapperom, stue, spiseplass, bibliotek, kjøkken og arbeidsrom.
Sokkeletasje: Vindfang, ganger, trapperom, to soverom, rom, toalettrom, bad og vaskerom.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Sokkeletasje: Bodareal.

Areal og fordeling garasje:
Totalt: 28 m² BRA / 28 m² S-rom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik Haave:
Støpt kjellergulv og grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk kledd med stående og liggende panel. Pulttak bygget i trekonstruksjoner tekket med papp. Renner og nedløp av metall. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Boligen har ytterdør med profilerte overflater og glass fra 1990-tallet. Vinduer-og terrassedør med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra byggeår, 1984, 1986 og 1987. Elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad. Panelovner under vinduer ellers i kombinasjon med vedfyring i begge etasjer. Terrasse av trekonstruksjoner, belagt med impregnerte terrassebord og vegg til vegg teppe på gulvoverflaten. Rekkverk av trekonstruksjoner med adkomst til hagen og ble målt til ca. 88 cm.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG0 og 1 på innvendige trapper, yttervegger(konstruksjon), brannslukkingsutstyr, overbygd platting ved ytterdør, grunnmur og fundamenter, etasjeskiller sokkeletasje og hovedplan. Det er gitt TG0 og 1 på kjøkken og toalettrommet unntak av vann- og avløpsrør som har fått TG2, på øvrige rom og sokkeletasje med unntak av overflater vegger og gulv som har fått TG2, på teknisk anlegg med unntak av varmtvannsbereder, vann- og avløpsrør som har fått TG2. Det er gitt TG0 og 1 på oljetank (nedgravet glassfibertank som er godkjent av brannvesen til 2030. Det er også gitt TG0 og 1 på yttertak, med unntak av tekking som har fått TG2.
Det er gitt TG2 på bad, vaskerom, vann- og avløpsledninger, fasader inkl. kledning, radon (da det ikke er foretatt måling i boligen, overbygd terrasse, drenering og garasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Karlsvognen 104 og denne spennende eneboligen. Boligen bærer preg av eldre standard, og det må påregnes oppgraderinger/moderniseringer for å tilfredsstille dagens krav. Huset består blant annet av stue, spisestue, kjøkken, bibliotek, bad, vaskerom og opprinnelig 3 soverom.  Det er stor og flott tomt med gode solforhold og nydelig utsikt. Kort veg til Hamar sentrum og umiddelbar nærhet til Furuberget.

Du ankommer eiendommen på steinlagt område. Parkering skjer enkelt i garasjen. Du tar deg inn i boligen via overbygget inngangsparti. Inne i boligen er det et praktisk vindfang som tar deg videre til gang med adkomst til boligens rom og opp i 2. etasje. I gangen er det plass til garderobeskap for praktisk oppbevaring av yttertøy.

Opp trappen kommer du til stuen, som er delt inn i flere soner med flere mange møbleringsmuligheter. Store vindusflater slipper dagslyset fint inn og sørger for et hyggelig oppholdsrom. Utgang fra stuen til stor sørvestvendt overbygget terrasse på ca. 25 kvm. Terrasse har belysning, stikkontakter og terrassevarmer. Trapp ned til hyggelig hage opparbeidet med trær, busker og diverse beplantning.

Ved siden av spisestuen, som opprinnelig var et soverom, ligger boligens bibliotek som også opprinnelig var et soverom. Deretter kommer boligens kjøkken, og videre innenfor kjøkkenet ligger et arbeidsrom.

Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter fra 1990-tallet. Enkelte av overskapene er av typen vitrineskap. Benkeplate i laminert utførelse, flislagt benkerygg og lys- og stikkontakt under overskap. Integrert komfyr og koketopp, ventilator fra Røroshetta med belysning og avtrekk ut av rommet. Frittstående kjøl/fryseskap. Hvitevarene medfølger som forevist.

Sokkeletasje består av vindfang, gang, to soverom, toalettrom, bad, gang, vaskerom, to boder og et ekstra rom. Hvitevarer i sokkeletasjen medfølger som forevist.

Badet er flislagt med gulvvarme og er fra byggeår, men ble oppgradert på 1990-tallet. Innredning med profilerte overflater, dusj, servant med speil, lys og stikkontakt i overkant.

Vaskerom fra byggeår med innredning med glatte og profilerte overflater, vaskekar og opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom fra byggeår med oppgraderinger utført på 1990-tallet. Belegg på gulvoverflaten, tapet på vegger og plater i himlingen.
Servant med speil og belysning i overkant og gulvmontert toalett.

Her er mulighetene mange, og det ligger til rette for å skape drømmehjemmet for seg og sine.
Velkommen til en hyggelig visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest for våningshus i en etasje + sokkeletasje datert 17.11.1971.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 21.09.1970. I byggetegninger er to soverom/oppholdsrom i sokkeletasjen definert som garasje. Den integrerte garasjen som fremkommer av de godkjente byggetegningene er ikke omsøkt til oppholdsrom. (Boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det er ukjent om det søkt om/godkjent bruksendring av sokkeletasje. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

I de byggegodkjente tegningene var spisestue og bibliotek i 1. etasje definert som to soverom. Dette kan med enkle grep tilbakeføres til soverom.

Sikringsskap med 9 skrusikringer og hovedsikring på 35 Amp plassert i rom under trapp. Digital strømmåler installert i 2017.
Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad. Panelovner under vinduer.
Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 15 859 pr. år
I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 10 012,- for inneværende år.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring, utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 972 544,- Som sekundærbolig Kr. 3 501 157,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg og vindusventiler.
Fiber installert i boligen.
Det gis ingen garantier når det gjelder tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk og/eller Brann- og feiervesenet.

Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Annet
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Det forekommer lukt fra avløp via "stakeluke" i rom under trappa.
Lekkasje fra garasjetak - bak i garasjen.
Takpapp ble skiftet for 6 år siden.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
Dagboknr. 105511, tinglyst den 12.10.1970. Gjelder bestemmelse om bebyggelse.
Eiere av tilstøtende tomter har rett til å føre vann- og kloakkledninger over tomten for å komme i forbindelse med offentlige vann- og kloakkledninger.
Tomten må inngjerdes etter byggerådets nærmere bestemmelser. Det er full gjerdeplikt mot gate, gangsti, friareal eller annen kommunal eiendom. Beplantning må ikke finne sted ved gatehjørner eller private utkjøringer på en slik måte at oversikten hindres.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Det er offentlig vann og avløp tilknyttet boligen. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, med planid 20170001. Området eiendommen ligger i er utnyttet til boligbebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at den ligger i hensynssone for radon og krav vedrørende infrastruktur.

Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for TOMTEDELINGSPLAN FOR FELT H, HAMAR VEST, fra 04.04.1970. Området er regulert til boliger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
126 500,- (Dokumentavgift)

140 520,- (Omkostninger totalt)

4 940 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.1 950)

Provisjon 1,8%
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0330

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Petter Bakke

Saksbehandlere
Petter Bakke
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Martine Styren
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 99 51 98 95 / E-post: mst@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Karlsvognen 104
For mer om objektet
Karlsvognen 104

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: