Bilde 1 av Lageråvegen 350Bilde 2 av Lageråvegen 350
Digital salgsoppgave
Lageråvegen 350

2324 Vang på Hedmarken • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Koselig og velholdt enebolig med idyllisk beliggenhet. Laftet bolig med sjarm. Pent opparbeidet uteområde. Dobbelgarasje
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
112 m²
Bruksareal (BRA)
112 m²
Kommunale avgifter
kr 1 228 / Mnd
Prisantydning
kr 3 290 000
Omkostninger
kr 101 520
Totalpris
kr 3 391 520
Byggeår
1994
Tomt
Eiet tomt 1127 m²
Oppdragsnummer
72210316
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
card-default

Martine Styren

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Martine
Prisantydningkr 3 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 87 500,-
  
Totalpris kr 3 391 520
Eiendom
Lageråvegen 350, 2324 Vang på hedmarken

Matrikkel
Gnr. 155 bnr. 14 i Hamar kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 112 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1994

Tomt
Eiet tomt 1127 kvm

Prisantydning
3 290 000

Takstrapport
Takstmann: Joakim Andersen
Takstdato: 17.11.21

Totalpris inkl. omkostninger
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift)

101 520,- (Omkostninger totalt)

3 391 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 732,15 pr. år

Eier
Mona Pedersen Kenneth Pedersen

Parkering
I dobbelgarasje eller på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen er fint beliggende i landlige omgivelser i Øvre Vang. Området er rolig og barnevennlig, med umiddelbar nærhet til naturen og fine turmuligheter gjennom hele året. I tillegg til fin natur rett utenfor døren er Gåsbu kun 6 km unna. Herfra er det fantastiske skiløyper som tar deg over Hedmarksvidda på vinteren, samt turstier med grillplasser på sommeren. Det er ca. 2,5 km til nærmeste barnehage, 5 km til barneskole og 10 km til ungdomsskole. Spar Vang er nærmeste dagligvarebutikk og er ca. 4 km unna. Til Hamar sentrum er det ca. 13 km. Her finner du alle servicefasiliteter med forretninger, kjøpesenter, restauranter, caféer, kino, bowling og mer. I Hamar sentrum er også skysstasjonen med hyppige togavganger til Oslo, Gardermoen og Lillehammer.

Tomt
Eiet tomt, 1127 kvm
Tomt opparbeidet med gruslagte veier, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer, blomsterkasser og biloppstillingsplass. Frittstående garasje. Frittstående uthus og badstu. Dels skrånende tomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling enebolig:
Totalt: 112 m² BRA / 112 m² P-rom
1. etasje: 56 m² BRA / 56 m² P-rom
Kjeller: 56 m² BRA / 56 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom.
Kjeller: To soverom, bad og gang.

Areal og fordeling garasje:
Totalt: 47 m² BRA / 13 m² P-rom
Følgende rom er inkludert i P-rom: Innredet isolert rom.
Følgende rom er inkludert i S-rom: Garasje.

Areal og fordeling enebod/uthus:
Totalt: 6 m² BRA / 0 m² P-rom
Følgende rom er inkludert i S-rom: Redskapsbod.

Areal og fordeling badstu:
Totalt: 5 m² BRA / 5 m² P-rom
Følgende rom er inkludert i P-rom: Badstu.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Joakim Andersen:
Boligbygg oppført i 1994. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden i laftet tømmer og stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med torv. Boligen har entrédør med elektrisk kodelås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Varmepumpe i stue. Peisovn i stue. Oppvarming med gulvvarme i sokkel. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG0 og 1 på kjøkken, kjeller (rom under terreng), etasjeskiller 1. etasje og underetasje, teknisk anlegg, radonmåling, brannslukkingsutstyr, yttervegger inkl. fasader og konstruksjon, dører og vinduer, yttertak, grunnmur, fundamenter, forstøtningsmurer, skorsteiner inne i boligen, stikkledninger og tanker, badstu (frittstående byggverk), garasje (frittstående byggverk). Det er gitt TG0 og 1 på øvrige rom med unntak av ventilasjon og innerdører som fikk TG2.
Det er gitt TG2 på bad 1. etasje, bad underetasje, innvendige trapper, elektrisk anlegg, ildsteder inne i boligen og drenering og bod/uthus (frittstående byggverk).

I tillegg har eiendommen dobbelgarasje med isolert del som i dag blir benyttet som oppbevaringsbod.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Her har vi gleden av å presentere Lageråvegen 350 og denne sjarmerende eneboligen med landlig beliggenhet! Boligen går over to plan, har store rom og holder en gjennomgående fin standard. De siste årene er boligen oppgradert med nyere kjøkken og overflateoppussing. Her kan du bo med fin natur rett utenfor døren og med fine turmuligheter i umiddelbar nærhet til hjemmet. Eiendommen har et pent opparbeidet uteområde med solrike uteplasser hvor ettermiddager kan nytes. På eiendommen er det også frittstående badstue og stor dobbelgarasje med isolert rom.

Du ankommer eiendommen på en pen opparbeidet inngjøring med steinlagt gårdsplass. Du kommer inn i boligen via overbygd inngangsparti. Koselig gang med god plass til oppheng og bevaring av yttertøy.  Videre fra gangen er det adkomst til boligens stue.

Stuen har god takhøyde og vindusflatene sørger for godt med lysinnslipp. Tømmerveggene gir et fint særpreg og en god romfølelse. Rommet er møbleringsvennlig med plass til både sitte- og spisegruppe. Peisovnen gir en lun varme på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til uteområde som er steinbelagt, opparbeidet av Torve hagedesign. Uteplassen er skjermet og orientert mot vest med fine sol- og utsiktsforhold.

Kjøkkenet har lys innredning fra IKEA med laminerte skrog og heltre benkeplate. Fronter med profilert utførelse og deler av benkeryggen er belagt med plater. Innredningen har plass til frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin (komfyr og oppvaskmaskin medfølger). Rommet gir også plass for en liten spiseplass foran vinduet.

Boligen har 3 soverom av god størrelse, med god plass til seng og garderobe. To av rommene er i kjelleren, og ett i 1. etasje.

Boligen har to bad, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje har fliser på gulv og fliser, panel og tømmer på vegg. Rommet er innredet med dusjkabinett, toalett og håndvask. Badet i kjelleren er pent flislagt på gulv og vegger. Rommet har dusjvegger, dusj på vegg, servant med oppbevaring i skuffer, vegghengt speil, toalett og stor skyvedørsgarderobe. Her er det også opplegg for vaskemaskin i nisje.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt ferdigattest for boligen og garasje datert 30.06.1997. Det er i tillegg utstedt ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller datert 11.03.2021.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 21.07.1994. I disse er dagens kjøkken definert som soverom, og soverom definert som kjøkken. I tegningene er ikke kjelleren innredet med annet enn ett bad/toalett. Bruksendring (fra tilleggsdel til hoveddel) av kjeller er godkjent hos kommunen. Det er mottatt tegninger datert i 2000 hvor rommet som er definert som verksted/bod i garasje (i tegninger datert 1996) er omgjort til hjemmekontor.

Sikringsskap med automatsikringer plassert på bad.
Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Varmepumpe og peisovn i stue.
Oppvarming med gulvvarme i kjeller.
Øvrig oppvarming med elektrisitet.
Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 14 732,15 pr. år
I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feiiegebyr samt slam. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 5 963,-.
Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Forrige eier hadde et strømforbruk på ca. 22 360 kwh i året.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 4 884 i året med toppdekning i Fremtid forsikring.
I tillegg til kommunale avgifter påløper også gebyr for tømming av septiktank. Forrige eier opplyste at det gjøres ca. 3-4 ganger i året og at dette koster ca. kr. 1 300,- ved hver tømming.

Utgiftene er basert på forrige eier sitt forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 611 184,- Som sekundærbolig Kr. 2 200 262,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Det gis ingen garantier når det gjelder tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført i april 2020. Det ble sist gjennomført tilsyn i 2009, uten anmerkninger. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Annet
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Vært sølvkre i bolig, men dette er utbedret av Anticimex og oppdraget ansees som ferdig.
Radon: Ved forrige takst stod det at det var foretatt målinger, og at den målingen var på 65.
Våren 2022 er det mulig å få koble seg på offentlig vann og kloakk i denne boligen, hvis nye eiere måtte ønske dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Eiendommen har følgende tinglyste rettigheter på andre eiendommer:
Dagboknr. 12363, tinglyst den 24.09.1993. Gjelder bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner mm, samt bestemmelse om veg. Tinglyst på gnr. 155 bnr. 2. Rett til å legge spredegrøfter for separat avløpsanlegg på eiendommen. Retten omfatter også nødvendig vedlikehold.

Dagboknr. 4612, tinglyst den 29.04.1996. Gjelder bestemmelse om veg. Vegrett til eiendommen. Tinglyst på gnr. 155 bnr. 1.

Dagboknr. 2661833, tinglyst den 29.06.2020. Gjelder bestemmelse om vannledning. Tinglyst på gnr. 155 bnr. 1. Rett til å legge VA-ledning på eiendommen.


Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra privat veg. Det er adkomst fra offentlig vei via gnr. 155 bnr. 1. Det er tinglyst vegrett.

Eiendommen har privat vann- og avløpssystem. Vannforsyning via egen borebrønn på tomten. Vannforsyning med pumpe og rensesystem med UV-bestråling for økt vannkvalitet. Installasjoner lokalisert i nisje i tilknytning til bad. Det er nylig foretatt vannprøver og vannet har gode resultater. Prøvningsrapport kan utleveres etter forespørsel. Privat avløpsanlegg med tett tank, for øvrig gråvannskum med etablert infiltrasjonsgrøft. Kommunen har begynt etableringen av offentlig vann- og avløpsnett langs Lageråvegen. Eiendommen har ikke pålegg om tilknytning i dag, men Hamar kommune har som mål at alle anlegg i kommunen skal koble seg på offentlig ledning innen 2027, senest 2033. Kommunen vil gjøre en vurdering avhengig av type anlegg, tilstand, eventuelle avvik og driftsproblemer, recipientvurderinger etc., når de prioriterer hvilke anlegg som bør utbedres først.

Regulering
Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, med planid 20170001. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i hensynssone for radon.

Det gjøres også oppmerksom på at eiendommen ligger i LNFR-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet). Eiendommen grenser til del av kommuneplanens arealdel som er avsatt til spredt næringsbebyggelse.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift)

101 520,- (Omkostninger totalt)

3 391 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)

Markedspakke 2 (Kr.17 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 2%

Tilrettelegging (Kr.14 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0316

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Petter Bakke

Saksbehandlere
Petter Bakke
EIE Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Martine Styren
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 99 51 98 95 / E-post: mst@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lageråvegen 350
For mer om objektet
Lageråvegen 350

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: