Bilde 1 av Lekeparkvegen 23Bilde 2 av Lekeparkvegen 23
Digital salgsoppgave
Lekeparkvegen 23

2319 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR/SMEBY - Hyggelig og påkostet enebolig med barnevennlig beliggenhet. Innholdsrik bolig. Attraktivt område.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
132 m²
Bruksareal (BRA)
227 m²
Bruttoareal (BTA)
248 m²
Kommunale avgifter
kr 1 180 / Mnd
Prisantydning
kr 4 750 000
Omkostninger
kr 132 770
Totalpris
kr 4 882 770
Byggeår
1961
Tomt
Eiet tomt 611 m²
Oppdragsnummer
72210308
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Petter
Prisantydningkr 4 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 118 750,-
  
Totalpris kr 4 882 770
Eiendom
Lekeparkvegen 23, 2319 Hamar

Matrikkel
Gnr. 26 bnr. 66 i Hamar kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 227 kvm, Bruttoareal: 248 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1961

Tomt
Eiet tomt 611 kvm

Prisantydning
4 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift)

132 770,- (Omkostninger totalt)

4 882 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 160 pr. år

Eier
Ivlo as v. Olav Øverland

Parkering
I garasje i boligens kjeller eller på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen har en svært sentral og barnevennlig beliggenhet på Smeby med kort veg til alt du trenger i hverdagen. Herfra er det kun 3,6 km til Hamar sentrum, skoler, barnehager og friområder. Godt busstilbud fra område med hyppige avganger mot sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til Klukhagan med fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Hamar sentrum har en livlig bykjerne og et rikt kulturliv. Fine tur- og friluftsområder i nærheten, med blant annet Børstadlunna, friidrettsanlegg på Børstad og Tiger´n. Ellers kan man ta turen til Koigen med badestrand og det berømte stupetårnet. Herfra kan man spasere videre langs Mjøsa til domkirkeodden. Kort vei til Ankerskogen svømmehall med helse og velværeavdeling. Ankerskogen har også opplyste turstier, skiløyper, skøytebane, akebakke og frisbeegolfbane.

Tomt
Eiet tomt, 611 kvm

Tomtestørrelse/areal er i dag på 1 160 kvm. Tomten er under fradeling og ovennevnte areal er antatt ny tomtestørrelse. Situasjonsplanen er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at dette kan være noe upresist og at man dermed må regne med noe avvik ved fremtidig oppmåling. Fradelingen er planlagt ferdig til overtagelse. Adkomst til den fradelte tomten vil gå over denne eiendommen og det vil bli tinglyst veirett.

Tomten er dels flat og dels skrånet, og er opparbeidet med plenarealer og noe beplantning. Gruset innkjøring og gårdsplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 227 m2 BRA / 132 m2 P-rom
Kjeller: 90 m2 BRA
1. etasje: 95 m2 BRA / 90 m2 P-rom
2.etasje: 42 m2 BRA / 42 m2 P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
2. etasje: Gang, 2 soverom og bad.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: Gang, bod, fyrrom, tankrom og garasjerom.
1. etasje: Walk-in-closet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik-André Brodersen:
Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter. Støpt gulv i kjeller og grunnmur med støpt grunnmur. Byggegrunn av antatte jord og morenemasser. Støpt gulv på grunn i kjelleretasjen. Drenering fra byggeår på 3 sider. Ukjent utførelse. Drenering fra 2000 på framsiden av boligen. Antatt utført med drensslanger av plast. Kjelleryttervegger i støpt betong. Yttervegger over grunnmur er utført med trebindingsverk, antatt isolert med 10 cm mineralull. Vinduer og terrassedør med 2 og 3- lags isolerglass og trekarmer, produsert i 1982-83 og 1985. Vinduer med 2- lags glass. Varevinduer i kjeller. Etasjeskille er utført med trebjelkelag, antatt isolert med mineralull. Saltakkonstruksjon i tre, utført med plassbygde taksperrer. Taket er tekket med flat sementtakstein, antatt fra byggeår.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra tilstandsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG1 på:
- Gulv på grunn
- Drenering fra 2000
- Yttervegger
- Utvendige overflater
- Ytterdører og porter
- Innvendige dører
- Trapper
- Terrasse
- Etasjeskiller
- Innvendige overflater (gulv, vegger, himling)
- Baderomsinnredning
- Bad
Det er gitt TG2 på:
- Grunn og fundamenter
- Drenering fra byggeår
- Yttervegger - avvik ihht dagens isolasjonskrav
- Vinduer
- Takkonstruksjoner
- Taktekking

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Lekeparkvegen 23 og denne fine familieboligen på attraktive Smeby. Boligen er påkostet, har romslige rom og en funksjonell planløsning. Her får du en bolig med plass til hele familien med stor stue, kjøkken, fire soverom og to bad. Boligen har også en solrik terrasse med adkomst til skjermet hage. Flere av boligens rom har blitt overflateoppusset i 2021. Boligen er fint beliggende i et rolig område ca. 3 km fra Hamar sentrum. Området byr på fine turmuligheter, samt gangavstand til barnehage, skole og dagligvarebutikk. Tomten er under fradeling og det vil bli bygget en enebolig på den utskilte tomten.

Du ankommer eiendommen på gruset gårdsplass. Praktisk parkering i garasje i boligens kjeller. Koselig inngangsparti tar deg inn i gang med plass til omkledning. Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap.

Boligens stue er romslig og møbleringsvennlig med plass til sittegrupper. Rommet er lyst og har store vindusflater som slipper dagslyset fint inn i rommet. Fra stuen er det utgang til delvis overbygd terrasse med fine solforhold. Fra terrassen er også direkte adkomst til hagen.

Tilknyttet spisestue er boligens kjøkken. Kjøkkenet har innredning fra 2021 i en nydelig grønnfarge. Innredningen har laminerte skrog og benkeplater. Fronter i glatt utførelse. Integrert koketopp (induksjon), stekeovn, mikrobølgeovn, kjøl- og fryseskap som gir et komplett kjøkken klar til bruk.

Det er i dag innredet fire soverom i boligen, to i hver etasje. Rommene er romslige med plass til seng og garderobe. Ett av soverommene i 1.etasje har walk-in-closet, og ett av rommene i 2. etasje har adkomst til herlig balkong. Rommet nærmest inngangspartiet i 1. etasje er i byggetegninger definert som brensel/matbod. Det er ikke søkt bruksendring for arealet.

Det er to bad i boligen, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje er flislagt. Rommet er innredet med innfellbare dusjvegger, dusj på vegg, servant med innredning, overhengende speil og veggmontert toalett. Badet i 2. etasje er flislagt. Rommet har badekar, servant med innredning, overhengende speil og skap, og gulvmontert toalett.

Boligens kjeller har i tillegg til garasjen bodareal hvor det er godt med oppbevaringsplass.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det er ikke utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for noe av bygningsmassen. Dette er normalt da det ikke var krav til ferdigattest da boligen ble oppført.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i lovverket som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som ble søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige, men bare at saken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert i 1960, 1971 og 1982. Det som i tegninger er definert som brensel/matbod er i dag brukt som soverom. Kjelleren er i tegninger ikke definert. Arealene er likevel medtatt i tilstandsrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

230-volts anlegg. Sikringsskap med automatsikringer, 40 A hovedsikring med 12 kurser.

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Sentralfyr med radiatorer. Fyrkjele med biobrensel. Biobrensel i glassfibertank i eget rom i kjeller. Ellers termostatstyrt varmekabler i baderomsgulv på begge bad.

I stue er det pipe med muligheter for å installere peisovn.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 160 pr. år

I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er for inneværende år beregnet til kr. 9 037,-. Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til TV og Internett.

Forsikring med polisenummer
Eika Polisenummer: 6775282/7

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 885 572,- Som sekundærbolig Kr. 3 188 058,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Det ligger fiber frem til sør/vestre hjørnet av tomta, og fiber kan installeres i boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.

Det er innhentet opplysninger fra Brann- og Feiervesenet. Feiing ble sist gjennomført 18.02.2021. Det ble sist gjennomført tilsyn 10.04.2014, uten anmerkninger. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Nytt hovedinntak, oppgradert til dagens og fremtidens nivå. Nye automatsikringer, nye kurser til kjøkken og kjeller, samt diverse suppleringer av kontrakter/brytere. Firmanavn: Miøsen Elektro AS.
- Samsvarserklæring: Via Miøsen Elektro AS.
- Kontroll på el-anlegg: Via Miøsen Elektro AS.
- Ladeboks for el-bil: Nei. Men lagt opp til at det kan installeres ved oppgradering av anlegget.
- Bruksendring: Nei. Men endret noe planløsning innvendig ved nytt kjøkken, ekstra soverom i 1. etasje, ny trapp til 2. etasje og med lysere og bedre oppgang og gang i 2. etasje.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
- Dagboknr. 2073, tinglyst den 31.05.1961. Gjelder rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen er i matrikkelen godkjent som én bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig veg.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Solvang 5, planid. 70V. Området er regulert til boliger.

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor hensynsone for radon og krav vedørende infrastruktur.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift)

132 770,- (Omkostninger totalt)

4 882 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,2%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0308

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers.
Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS - EIE Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1, 2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Petter Bakke
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 66 16 65 / E-post: pb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lekeparkvegen 23
For mer om objektet
Lekeparkvegen 23

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: