Bilde 1 av Ringgata 161/AnkerhagenBilde 2 av Ringgata 161/Ankerhagen
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Ringgata 161/Ankerhagen

2318 Hamar • Hamar kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 1 490 000 - 9 200 000

Arealer: 24 - 120 m²Antall enheter: 73 (25 solgt)Byggeår: 0
HAMAR/ANKERHAGEN - Et nytenkende, nært og naturlig nabolag med lekre selveierleiligheter. Grønne og rause fellesområder.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 - 3 soverom
Etasje
1 - 5 etg
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
72239019
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
I Ankerhagen handler det ikke bare om å skape boliger, men også om å skape fellesskap og livskvalitet. Sentralt plassert i utkanten av Hamar sentrum, med naturen rett utenfor døren, vokser det frem et unikt og innovativt boligprosjekt i tre.

I Ankerhagen blir det ulike boliger for forskjellige typer mennesker og livsfaser. Alt fra førstegangskjøpere til seniorboliger samt boliger for barnefamilier og personer som søker en aktiv livsstil.

Ankerhagen blir delt inn i fire hyggelige kvartaler som hver for seg utgjør et lite bomiljø som samler seg om et felles gårdsrom. Sammen danner de et harmonisk og innbydende miljø. Det er lagt stor vekt på variasjon i høyder og bygningstyper med både leilighetsbygg, rekkehus og byhus. Felles for alle boligene er funksjonelle planløsninger tilpasset en moderne livsstil og gode lysforhold som bidrar til trivsel.

I første byggetrinn presenterer vi første kvartal med 82 selveierleiligheter fordelt på tre boligblokker. 9 av disse leilighetene er solgt til Hamar kommune og er forbeholdt personer med nedsatt funksjonsevne.

Leilighetene vil få vindusflater med et fantastisk fint lysinnfall. I utformingen av interiørkonseptene har det vært viktig å utnytte og ivareta det naturlige lyset. Det er lagt vekt på god kvalitet i alle detaljer. Alle materialer, innredninger til kjøkken, bad og belysning vil leveres av kvalitetsprodusenter. I tillegg til tre kostnadsfrie interiørkonsepter Mild, Lively og Relax, er det som tilvalg mulighet til å etablere biopeis i boligene.

De store felleshagene i Ankerhagen skal også skape en forbindelse og være en fortsettelse av de nære grøntområdene i øst og vest. Gårdsrommene tilrettelegges for et levende utemiljø der man som beboer har et skjermet privatliv, samtidig som det er direkte tilgang til felles grøntarealer. Alle beboerne har enkel tilgang til felles uteområder. De store, felles takterrassene blir en lun og luftig uteplass med utsikt og sol fra morgen til kveld.

I Ankerhagen byggetrinn 1 tilbys det et mangfold av boformer, fra effektive 1-roms til sjenerøse 4-roms leiligheter. De fleste leilighetene har enten egen balkong eller terrasse, og samtlige leiligheter har tilgang til felles takterrasser. I Ankerhagen vil beboerne dessuten ha tilgang til mange ulike felleslokaler som skal skape sosiale møteplasser og gjøre hverdagen enklere for beboerne. I felleslokaler som fellesstue, lekerom og verksted der man kan reparere eller vaske sykkelen, blir det enklere for beboerne å treffes og bli godt kjent med naboene. I fellesstua blir det god plass for større samlinger og feiringer, og overnattingsgjester kan innlosjeres i en praktisk gjesteleilighet som alle har mulighet til å leie.

Ankerhagen er nært det meste - perfekt plassert mellom by, land og vann. Her finner du stier rett inn i naturen, gang- og sykkelveier til byens urbane kjerne og rekreasjons- og aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet. Fra boligen din i Ankerhagen har du tilgang til det meste i gang- og sykkelavstand. Studiemuligheter, arbeidsplasser, natur, treningsfasiliteter og et urbant byliv. Selve Ankerskogen som kun ligger 100 meter fra prosjektet har stinett som benyttes av syklende og gående, skiløyper på vinteren, en av de største frisbeegolfbanene i Norge og utendørs treningspark.

Hamar har de siste årene fått et livskraftig og aktivt sentrum. Bygatene er gå- og sykkelvennlige, med brede fortau til kafeer og spennende lekeplasser for byens yngste borgere. Tilgangen til vannet er gitt tilbake til innbyggerne og det er nå yrende liv langs Hamars strandpromenade. Her finner du blant annet Mjøsfronten, et område med matservering, aktiviteter til lands og til vanns, gjestebrygge og plasser til å rett og slett bare slappe av. Her kan du kjenne på sand mellom tærne i solstolen eller nyte utsikten over vannet fra en hengekøye.

Du har utallige koselige kafeer, bakerier, restauranter og utesteder å velge mellom i Hamars bygater. Kanskje finner du frem til Matkvartalet, et helt kvartal satt av til mikrobryggeri, slakterforretning med lokale råvarer, ost og delikatessebutikk, ulike Street food-aktører, cocktailbar, bakeri og totalt 200 sitteplasser inne og ute i den koselige bakgården.

Hamar har et blomstrende kulturliv - med arrangementer, konserter og festivaler året rundt. I hjertet av Hamar ligger Hamar kulturhus som folkene i byen vet å benytte seg av. Her finner du bibliotek, kino, konsertsaler, kulturskole, ungdomskulturhus, musikkverksted, kafe og galleri.

I gå- eller sykkelavstand fra Ankehagen finner du også flere kjøpesentre - blant annet CC Hamar som er Innlandets største. I tillegg til butikker er det treningssenter, flere restauranter, leiligheter og kontorer.

Se prosjektets hjemmeside: ankerhagen-hamar.no.

Et nytt og nytenkende nabolag med nærhet til kultur, natur og til hverandre. Nært og naturlig!

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til salgsoppgave og kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Ferdigstillelse
Med forbehold om tilfredsstillende forhåndssalg for utbygger, vil bygging av blokkene kunne bli igangsatt 4. kvartal 2024. Med en antatt byggetid på ca. 21 måneder gir dette en mulig ferdigstillelse 3. kvartal 2026. Oppstart og/eller ferdigstillelse kan bli endret.

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Inger Helene Simensen

Selger/Utbygger
Ankerhagen AS
Scandinavian Property Group (SPG)

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Ringgata 161/Ankerhagen
For mer om objektet
Ringgata 161/Ankerhagen

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: