Bilde 1 av Strandvegen 139ABilde 2 av Strandvegen 139A
Digital salgsoppgave
Strandvegen 139A

2316 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR/MARTODDEN - Nyoppført bolig med meget pen standard og gode løsninger. Herlige uteplasser og nærhet til Mjøsa.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
155 m²
Bruksareal (BRA)
165 m²
Bruttoareal (BTA)
181 m²
Fellesutgifter
kr 6 542 / Mnd
Prisantydning
kr 8 700 000
Omkostninger
kr 8 010
Totalpris
kr 8 708 010
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 6486 m²
Oppdragsnummer
72210301
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Ingrid
Prisantydningkr 8 700 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 8 708 010
Eiendom
Strandvegen 139A, 2316 Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 3839, andelsnr. 15 i Borettslaget strandvegen hage med orgnr. 921663498 i Hamar kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 165 kvm, Bruttoareal: 181 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 6486 kvm

Prisantydning
8 700 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det er pt. ikke fellesgjeld i borettslaget.

Totalpris inkl. fellesgjeld
8 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

8 708 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 542,- pr. mnd.


Herav:
Garasje kr. 75,-
A-konto vann og avløp kr. 1 148,-*
A-konto fjernvarme kr. 1 312,-*
Felleskostnader kr. 3 608,-
TV/bredbånd kr. 399,-

Posten felleskostnader inkluderer blant annet bygningsforsikring, forretningsførsel, vedlikehold av fellesområder, renovasjon mm.

*For å dekke de løpende kostnadene, krever selskapet inn et forskuddsbeløp fra hver enkelt. Dette blir senere avregnet. Er det betalt inn for lite vil differansen bli krevd inn. Er det for mye innbetalt blir differansen tilbakebetalt. På den måten betaler hver enkelt kun for sitt eget forbruk.

I opplysningsbrev fra forretningsfører datert 30.09.2021 opplyses det om at summen av de totale felleskostnadene skal økes til kr. 6 662,- fra november 2021.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Ole Jørn Alfstad Wivi Ann Vesterås

Parkering
Med boligen følger garasjeplass i felles parkeringskjeller. Direkte adkomst fra parkeringskjeller til boligens kjeller. Installert elbillader. De som bruker elbillader betaler for strømforbruket tilknyttet lading.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv beliggenhet i et rolig område på Martodden, med Mjøsa rett i nærheten. Her kan du ta på deg badetøyet og gå rett ned til strandkanten for ett oppfriskende morgenbad! I tillegg har du alt du trenger i hverdagen rett i nærheten. Området passer godt til mennesker i alle livssituasjoner. For den yngre garde er det kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Matbutikk, Maxi storsenter og Hamar sentrum er også i gangavstand fra boligen. Er man glad i tur og friluftsliv er det kort vei til Domkirkeodden, og turstien langs Mjøsa går fra Hamar sentrum til Jessnes. Furuberget har masse fine turstier sommer og vinter. Området byr ellers på treningssenteret Espern Express, CC Amfi og Boligpartner Arena hvor Storhamar Hockey og Storhamar Håndball spiller sine hjemmekamper.

Bybussen tar deg enkelt til byen og hjem igjen med bussholdeplass rett ved. I sentrum finner du alt av servicefunksjoner og et riktig kulturtilbud. Flere koselige kaféer og restauranter som Larsen hvor du får god kaffe, koselig atmosfære samt interiør- delikatessevarer og klær, ellers har man Royal India med indisk mat, samt Nagomi med nydelig sushi og italienske Il Teatro i Victoriakvartalet. I tillegg har Matkvartalet åpnet hvor det unike matopplevelser for enhver smak. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger ligger også i sentrum. I Hamar sentrum ligger også skysstasjon med bussforbindelser til distriktet og tog med meget gode forbindelser til Gardermoen og Oslo.

Tomt
Fellestomt, 6486 kvm

Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger. Hver enkelt andelseier disponerer hvert sitt avgrensede utomhusareal i tilknytning til den enkelte bolig.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder
Areal og fordeling:
Totalt: 165 m² BRA / 155 m² P-rom
Underetasje: 34 m² BRA / 24 m² P-rom
1.etasje: 54 m² BRA / 54 m² P-rom
2.etasje: 57 m² BRA / 57 m² P-rom
3.etasje: 20 m² BRA / 20 m² P-rom

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje: Kjellerstue, gang og teknisk rom.
1. etasje: Entré, WC, kjøkken og stue.
2. etasje: 3 soverom, omkledningsrom, gang, bad og bad/vaskerom.
3. etasje: Takstue.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Underetasje: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Oddbjørn Nilsen (Anticimex):
Boligbygg oppført i 2021. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i deler av nederste etasje. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak (ikke besiktiget). Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass.

Kort oppsummert tilstandsgrad fra boligsalgsrapport utført av takstmann:
Det er gitt TG0 og TG1 på alle bygningskomponenter.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Velkommen til Strandvegen 139A og denne flotte og nyoppførte boligen på Martodden! Martodden er en bydel i utvikling og har blitt et attraktivt sted å bo. Her bor du i umiddelbar nærhet til Mjøsa og fine turmuligheter, samtidig som det er gangavstand til skoler, barnehager og dagligvarebutikker. Boligen går over fire plan og er innholdsrik med tre stuer, tre soverom, to bad, ekstra toalettrom og kjøkken. Det er også herlige uteplasser på bakkeplan og i øverste etasje. Praktisk parkering i felles garasjekjeller med direkte adkomst til boligens kjeller. Her bor du med andre ord godt i et lettstelt hjem med fine løsninger for en enkel hverdag.

Du tar deg inn i hjemmet via pent opparbeidet inngangsparti. Entréen er flislagt på gulv og har lyse vegger. Her er det plass til omkledning og garderobeløsning. Tilknyttet entréen er toalettrom med vegghengt toalett og servant med innredning.


Fra entréen tar du deg videre inn til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Store vindusflater slipper dagslyset fint inn og skaper et hyggelig oppholdsrom. Tilknyttet kjøkkenet er det plass til spisebord og rommet har ellers plass til koselig sofagruppe. Kjøkkenet har innredning i hvit og slett utførelse. Godt med skap- og benkplass. Innredningen har integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, og kombinert kjøl-/fryseskap. Fra stuen er det utgang til solrik platting med adkomst til liten hage. Her er det fine solforhold og uteområdet er en fin forlengelse av stuen på sommerhalvåret.

I tillegg til stuen i 1. etasje har boligen stue i både kjeller- og loftsetasje. Dette gir familien mulighet til å etablere egen stue for barna, et treningsrom eller kontor. Fra stuen i loftsetasjen er det utgang til lun og usjenert terrasse med flotte solforhold.

Det er tre lyse og romslige soverom i boligens 2. etasje. Hovedsoverommet er tilknyttet bad og walk-in-closet. Badet tilknyttet hovedsoverommet er pent flislagt på gulv og vegger. Rommet er innredet med servant med innredning, innfellbare dusjvegger, dusj på vegg og vegghengt toalett. Boligens andre bad ligger også i 2. etasje. Rommet er flislagt og er innredet med dobbel servant med innredning, innfellbare dusjvegger, dusj på vegg og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin.

Denne boligen passer godt for den aktive familie eller for deg som ønsker et lettstelt hjem. Har kan du bo godt uten å tenke på oppussing. Fine tur- og rekreasjonsmuligheter finner du rett utenfor hjemmet. Velkommen til en hyggelig visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for 6 rekkehus med 29 boenheter og parkeringskjeller datert 16.02.2021. I søknad om ferdigattest på følgende være dokumentert utført:
- Forhold vedr. royalimpregnert trekledning ivaretatt.
- UTF Anleggsgartner arbeid tilsåing av enkelte plenarealer og fuging av belegningsstein.
Frist for innsending av søknad om ferdigattest er satt til 25.01.2022.

Sikringsskap med automatsikringer plassert bod i underetasje. Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Informasjonen er hentet fra boligsalgsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren varme tilknyttet fjernvarme.

Dersom beboelsesrom ikke har oppvarmingskilde ved visning, følger dette heller ikke med boligen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt dekkes gjennom felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 542,- pr.mnd.

Herav:
Garasje kr. 75,-
A-konto vann og avløp kr. 1 148,-*
A-konto fjernvarme kr. 1 312,-*
Felleskostnader kr. 3 608,-
TV/bredbånd kr. 399,-

Posten felleskostnader inkluderer blant annet bygningsforsikring, forretningsførsel, vedlikehold av fellesområder, renovasjon mm.
 
*For å dekke de løpende kostnadene, krever selskapet inn et forskuddsbeløp fra hver enkelt. Dette blir senere avregnet. Er det betalt inn for lite vil differansen bli krevd inn. Er det for mye innbetalt blir differansen tilbakebetalt. På den måten betaler hver enkelt kun for sitt eget forbruk.

I opplysningsbrev fra forretningsfører datert 30.09.2021 opplyses det om at summen av de totale felleskostnadene skal økes til kr. 6 662,- fra november 2021.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under punktet kommunale avgifter påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, vedlikehold mm.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er pt. ingen fellesgjeld i borettslaget.

Årsregnskap
Borettslaget hadde et negativt årsresultat på kr. 1 710 492 for 2020. Borettslaget er nyetablert og boligene ble overlevert i 2021. I følge årsberetningen ville alle forpliktelser for borettslaget være innfridd innen overtagelse av boligene.

Forsikring med polisenummer
Tryf Forsikring Polisenummer: 7827688

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Borettslaget strandvegen hage, Orgnr: 921663498

Andelen er en del av Borettslaget Strandvegen Hage orgnr. 921 663 498. Borettslaget er nyetablert og består av 29 andeler.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Felleskostnadene justeres normalt 1-2 ganger årlig ihht. til renteendringer, generelle kostnadsendringer og endringer i tjenestetilbud.

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kun fysiske personer (ikke selskap) kan være andelseiere i borettslaget. Man kan ikke eie eller ha eierandel i mer enn én andel. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget.

Tekniske installasjoner:
Dekoder og modem medfølger i handelen ettersom dette er borettslagets eiendom.
Fastmonterte lamper av privat karakter, medfølger ikke boligen.

Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende teknisk utstyr/tilbehør/løsøre.

Diverse
Ved flytting skal kjøper og selger sammen fylle ut et eierskifteskjema i forbindelse med avlesning varmtvann, til Techem. Se hjemmeside www.techem.no. Eierskifteskjemaet sendes til følgende epostadresse; kundeservice@techem.no.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk.

Hvitevarer medfølger ikke i handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se for øvrig vedlagte løsøreliste. Det gis ingen garantier for tilstand, funksjonalitet og levetid på medfølgende utstyr/løsøre.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Ladeboks for el-bil: Ja. Parkering i kjeller.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:
- Dagboknr. 100682, tinglyst den 11.02.1969. Gjelder bestemmelse om gjerde.
- Dagboknr. 106521, tinglyst den 04.11.1971. Gjelder bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger mv.
- Dagboknr. 15736, tinglyst den 21.11.2005. Gjelder bestemmelse om telefonledninger/stolper mm. Rettighetshaver kan ha bygg med tilhørende installasjoner for teleteknisk utstyr på tomten.
- Dagboknr. 228548, tinglyst den 24.02.2021. Gjelder bestemmelse om adkomstrett og parkering. Rettighetshaver: Fjeld Ø M Utvikling AS. Rettighetshaver skal ha rett på fire biloppstillingsplasser i garasjeanlegg på gnr. 1 bnr. 3839.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova§ 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Det er adkomst fra offentlig veg til borettslagets eiendom.

Borettslagets eiendomsmasse er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et område under "Detaljreguleringsplan for Strandvegen Hage, Martodden B9", planid. 078200. Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, parkeringsplasser, kjøreveg og renovasjonsanlegg.

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde for eiendommen.
Eiendommen ligger innenfor hensynsone for flomfare, radonfare, krav vedrørende infrastruktur, annen fare og gul støysone.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et område under utvikling. Det må påregnes støy og anleggstrafikk.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

8 708 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Grunnpakke borettslag (Kr.7 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)

Markedspakke 2 (Kr.19 000)

Oppgjør (Kr.6 900)

Provisjon 1,2%

Tilrettelegging (Kr.14 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-21-0301

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7).

Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse,
salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8). En
manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
EIE Hamar, Org. nr:916933568
Seminargata 1, 2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Ingrid Bøhmer
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 97 41 17 70 / E-post: ibo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Strandvegen 139A
For mer om objektet
Strandvegen 139A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: