Bilde 1 av Vikanveien 311Bilde 2 av Vikanveien 311
Digital salgsoppgave
Vikanveien 311

7206 Hellandsjøen • Heim kommune

Dette objektet er solgt!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Hytte med fantastisk utsikt mot Trondheimsleia | Stor solrik tomt | Nærhet til fiske- og turområder | Egen båtplass!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
73 m²
Bruksareal (BRA)
77 m²
Fellesutgifter
kr 234 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 473 / Mnd
Prisantydning
kr 2 190 000
Omkostninger
kr 71 250
Totalpris
kr 2 261 250
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt 959 m²
Oppdragsnummer
97230218
Prisantydningkr 2 190 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 12 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 57 500,-
  
Totalpris kr 2 261 250
Eiendom
Vikanveien 311, 7206 Hellandsjøen

Matrikkel
Gnr. 35 Bnr. 370 i Heim kommune

Boligtype
Fritidseiendom

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 77 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt 959 kvm

Prisantydning
2 190 000

Tilstandsrapport
Bygningsdeler med TG2

Bad
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere våtrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: Gulvbelegg har stedvis redusert vedheft til underlaget. Det er ikke benyttet tettesjikt/membran i våtsoner. Det er ingen sluk i rommet, noe som gjør at gjeldende krav for våtrom ikke er oppfylt. Ventilasjonen vurderes ikke til å være tilstrekkelig.
Til informasjon:

Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Relativ fuktighet ble målt til 39,4 prosent, ved 17,7 celsius.

Det gjøres oppmerksom på at gjeldende krav for våtrom ikke er oppfylt. Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn av våtrommet, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes. Eksakt tilstand på bygningsdeler som lar seg inspisere er ikke kartlagt. Våtrommets eventuelle restlevetid er ikke kjent, og det må påregnes tiltak i fremtiden.

Øvrige rom
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Ventilasjonen i etasjen er vurdert til å være ikke tilstrekkelig. Forholdet kan medføre økt fuktbelastning og redusert luftkvaliteten. Ventilering ved åpning av vinduer bør
påregnes. Det bør etableres en permanent ventilasjonsløsning.

- Overflater gulv: Det registreres stedvise gliper i gulvets overflatemateriale(soverom). Eksakt årsak er ukjent. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Krypkjeller
- Utvendig inspeksjon: Terrenget rundt bolig har stedvis fall mot søylefundamenter/pilarer. Nedløp drenerer ikke takvannet tilstrekkelig vekk fra fundamenter. Alle ovennevnte forhold kan øke fuktbelastningen, med den risiko dette innebærer. Gjeldende punkt bør sees i sammenheng med avsnitt om "Drenering" og underliggende punkt om "innvendig inspeksjon". Tiltak må påregnes.

- Innvendig inspeksjon: Det observeres tilsig av fukt og fritt vann på grunnen. Det observeres uisolerte rør, med den risiko dette innebærer. Det ble ikke påvist synlige skadesymptomer av større betydning, men det ble målt moderat/forhøyet fuktinnhold i bærebjelke (piggmåling: 18,3 vektprosent). Selv om tydelige tegn på skader ikke er påvist, kan skjulte skader ikke utelukkes. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold (som på befaringsdag hadde forhøyede verdier etter mye nedbør). Det gjøres oppmerksom på at en komplett undersøkelse og kartlegging av tilstanden til konstruksjonene ikke er mulig uten destruktive inngrep. Basert på alle ovennevnte opplysninger bør bygningsdelen holdes under oppsikt slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Terrasser / platting på terreng
- Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer): Rekkverket er ikke utformet etter dagens krav til sikkerhet og kan medføre fallfare. Avvik fra dagens forskrift.

Drenering
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere dreneringen med en samlet helhetsvurdering. Dreneringens tilstand og funksjon påvirker innvendige bruksområder og innvendige bygningsdelers tilstand. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: Terrengfallet rundt søylefundamenter/pilarer vurderes stedvis til å ikke være tilstrekkelig for å lede vann vekk fra bygningen. Vann fra yttertaket er ikke ledet vekk fra bygningen i tilstrekkelig grad. Alle opplysninger gitt i dette punktet bør ses i sammenheng med avsnitt "Krypekjeller". Basert på alle ovennevnte forhold anbefales jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 57 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 58 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 248 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 261 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 5 668 pr. år Gebyret inkluderer feiing, eiendomsskatt, renovasjon og slam. Renovasjon og slam faktureres av ReMidt.

Eier
Christine Brattøy Mikal Ustad

Beskrivelse
Velkommen til Vikanveien 311 - Dette er en flott helårshytte fra 2006 omgitt av natur og skjønnhet. Med stor terrasse og utsikt mot Trondheimsleia, Terningen fyr og Hitra ligger alt til rette for fine dager i naturskjønne omgivelser. Eiendommen ligger i et hyttefelt med skjermet beliggenhet og kort veg til flotte turområder som Stamnesfjellet, Heimsfjellet, Magerøya og Heimsvatnet med fantastisk badestrand.

Merk deg:
• Meget romslig terrasse med sjøutsikt
• Hytta har gjennomgående god standard
• Stor stue på 34 kvm med store vinduer og utsikt
• Elektrisk anlegg fra 2015
• Bad med oppgraderinger fra 2016/17.
• Naturskjønne omgivelser med gode fiske- og turmuligheter
• Parkering på egen tomt
• Privat vei til eiendommen med bilvei helt frem
• Stor tomt på hele 959 kvm
• Båtplass på ny brygge

Velkommen til visning!

Parkering
Det er parkeringsplass på eiendommen.

Tomt
Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, Steinheller og biloppstillingsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Fritidstilbud
Heimsvatnet med barnevennlig badestrand ligger ca. 10 minutters kjøring fra hyttefeltet.

Inneholder
Fritidsbolig på ett plan bestående av: Entre/gang, bad, bod, 3 soverom, stue, spisestue og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 2004-2006. Søylefundamenter av betongstein. Bygget er oppført på pilarer fundamentert på berg. Yttervegger av trekonstruksjoner(laft). Fasaden er stedvis kledd med liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med torvtak. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Primærrom
Primærrom: 73 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 77 kvm

Standard
Bad: Baderom fra byggeår med oppgraderinger utført i 2016-2017 (ifølge huseier). Gulvbelegg på gulvet. Panelbord i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil over servant. Dusjkabinett med dusjarmatur. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.

Kjøkken: Innredningen er fra byggeår. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Stikkontakt over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator med komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malt panel(tømmer) og panel. Laminert plate mellom kjøkkenbenk og ventilator.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med parkett og laminat. Hytta er satt opp med maskinlaft, ingen ekstra panel innvendig. På vestveggen er det etterisolert og lagt ny trekledning på utsiden. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Krypkjeller: Boligen står på søyler/pilarer og er en fullstendig åpen løsning rundt bolig. Steinmasser i grunn. Søyler og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Asfaltplater i himling. Synlige vann og avløpsrør.

Tekniske anlegg, VVS anlegg: Vannrør med rør-i-rør system. Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Fordelerstamme for rør-i-rør system er plassert i bod i krypekjeller. Varmtvannsbereder på 116L (fra 2016) plassert i bod i krypekjeller.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 05.08.2003. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen, foruten om et avvik på baderommet. På byggetegningene er det skillevegg på rommet, den er ikke der lenger. Dør inn til badet er ikke tegnet inn på de opprinnelige tegningene.

Det foreligger ferdigattest datert 29.06.2017.

Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.


Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Boligen har hovedsakelig åpent elektrisk anlegg.

Følgende spørsmål er stilt til eier/selger:
Foreligger det eltilsynsrapport fra de siste fem år: nei
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: 2015
Forekommer det at sikringer løses ut: nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: nei
Fungerer hvitevarer som følger boligen som tiltenkt: ja

Forenklet vurdering:
Er det synlige tegn til merker på kontakt (plugg) til varmtvannsbereder: nei
Er det synlige tegn på varmeskader (termiske skader): nei
Er det synlige tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: nei

Det er fremlagt samsvarserklæring, datert 26.06.2015, arbeidene gjelder installasjon.

Oppvarming
Peis i stuen. Øvrige rom oppvarmes av elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 5 668 pr. år Gebyret inkluderer feiing, eiendomsskatt, renovasjon og slam. Renovasjon og slam faktureres av ReMidt.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 3 154,98,-

Gebyret er inkl. i totale kommunale avgifter ovenfor.

Faste løpende kostnader
Det er pliktig medlemskap i Kråkdalen hytteforening.
Vannavgift Kråkdalen vannlag: 500,- pr år.
Årsavgift vei: 500,- pr år.
Veiavgift til veilag: 1000,- pr. år.
Avløp faktureres via kommunale avgifter.

Det tilkommer også årlige felleskostnader for båtplassen. Disse utgjør per tid kr 2 800,- per år. Faktura har forfall 30.04.
Disse felleskostnadene dekker strøm, vann og nødvendig vedlikehold av anlegget. Forbruk utover det som ansees som normalt dekkes av eier av båtplassen (kjøper av denne eiendommen). Felleskostnadene kan justeres etter KPI hvert 5. år. Neste justering er satt til 01.01.2026.

Sesongen for båtplassen er påske til siste helg i september. Bruk av båtplassen og strøm utenfor sesong, skal avklares med bryggeeier. Mer info fremgår av kjøpekontrakten for båtplassen, som ligger vedlagt. Det foreligger forkjøpsrett og evt. nye eiere av båtplassen skal godkjennes. Dette gjelder dog ikke dersom plass selges sammen med hytte tilhørende marinaen.

Forsikring med polisenummer
Tryg

Formuesverdi
Formuesverdi kr 201 314 pr.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Utdrag fra selger egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, i hjørner sør/vest vegg.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, etterisolering av vegg sør/vest. Gjennomført av ufaglært/egeninnsats.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, ved ny installasjon av elektrisk anlegg i 2015. Firma: Caverion AS.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja, ligger i sikringsskapet.

Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja, rett til adkomst til sjøen og nausttomt, samt veiadgang.

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Annet
Boligen selges møblert. Alt det som står igjen på visningstidspunktet er inkludert i salget. Konf. megler.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1943/101-1/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
09.02.1943
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1965/2389-2/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
25.08.1965
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:74
VEDR. VEG OG VANN
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1979/248-1/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.01.1979
STRANDPLAN FOR KVERVOSEN-OMRÅDET
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/2743-2/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
10.05.1990
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:198
Rett til båtopptrekk og naust.
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/3004-1/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.07.1999
Rettighetshaver HEMNE KRAFTLAG AL
HØYSPENT LINJER TIL KRÅKA,KVERVOSEN OG MALVIK ALLE MED
TRANSFORMATORPUNKT
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/5708-1/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
29.11.1999
Bestemmelse om avløpsledninger og slamavskiller
Rettighetshaver: Gnr 35 bnr 2 Seknr. 23 Hyttenr. 15
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/2642-1/64 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
06.06.2000
Vedr. bortfeste av areal til Valstad Agnar
Gjelder grensebeskrivelse
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/8853-3/64 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
21.12.2005
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:243
Bestemmelse om båt/bryggeplass
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/8853-4/64 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
21.12.2005
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:243
Bestemmelse om naustplass
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/8853-5/64 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
21.12.2005
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:243
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/8854-3/64 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
21.12.2005
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:244
Bestemmelse om naustplass
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/3540-3/64 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE TINGLYST
06.06.2006
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:250
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om naustplass
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/6732-2/64 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
02.10.2006
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:252
Bestemmelse om naustplass
Bestemmelse om båt/bryggeplass
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/933388-2/200 BESTEMMELSE OM NAUSTPLASS TINGLYST
04.12.2009
:Knr:5055 Gnr:35 Bnr:297
OVERFØRT FRA: 5055-35/2
Gjelder denne registerenheten med flere


Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Boligen har privat stikkledning tilknyttet felles borehull. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. Privat felles septiktank.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. Eiendommen er medlem av Kråkdalen vannlag med årsavgift på kr. 500,-

Ved behov for brøyting/strøing fra postkassene til hyttefelt bestilles dette og betales av hver enkelt eier.

Regulering
Boligen er regulert etter kommunens arealdel 2023-2035. Boligens tomt er regulert til fritidsbebyggelse etter reguleringsplan. Reguleringsplanens formål i området hvor boligen er lokalisert er følgende:
- Byggeområder, inklusive for boliger med tilhørende anlegg, fritidsbebyggelse og naust.
- Landbruksområdet for jord - og skogbruk.
- Spesialområdet, for privat småbåtanlegg, privat veg, kulturelt bevaringsområdet og sikkerhetssone for kulturelt bevaringsområdet.
- Fellesområder, for fellesparkering.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i LNF-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet).

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 57 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 58 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 248 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 261 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 190 000,-) (Kr.50 000)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 690)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-23-0218

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Hyttepakken og boligkjøperfo
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper fritidsbolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Hyttepakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring i forbindelse med kjøpet av fritidsboligen.

Hyttepakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for Hyttepakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr:930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Marit Skolmli

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vikanveien 311
For mer om objektet
Vikanveien 311

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: