Bilde 1 av Carl Sørums vei 7 BBilde 2 av Carl Sørums vei 7 B
Digital salgsoppgave
Carl Sørums vei 7 B

3080 Holmestrand • Holmestrand kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Holmestrand - Romslig bolig i 2 etg - 2 soverom - stort bad - solrik terrasse med utvendig adkomst - utsikt!!
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
64 m²
Bruttoareal (BTA)
71 m²
Fellesutgifter
kr 250 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 247 / Mnd
Prisantydning
kr 2 360 000
Omkostninger
kr 61 522
Totalpris
kr 2 421 522
Byggeår
1952
Tomt
Fellestomt 1782 m²
Oppdragsnummer
67210175
card-default

Nina Hage Istad

Eiendomsmegler
Les om Nina
Prisantydningkr 2 360 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 52 500,-
  
Totalpris kr 2 421 522
Eiendom
Carl Sørums vei 7 B, 3080 Holmestrand

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 57 snr. 2 i Holmestrand kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 64 kvm
Bruksareal:  64 kvm
Bruttoareal:  71 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1952

Tomt
Fellestomt 1782 m²
Tomten er fellesareal for sameiet  som består av to tomannsboliger med 4 enheter.

Prisantydning
2 360 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
2 360 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
52 500,- (Dokumentavgift)

61 522,- (Omkostninger totalt)

2 421 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 955,- pr. år
Gebyr for renovasjon inkluderer 15% rabatt for fellesløsning, og tillegg for økt volum restavfall.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Rytis Leisis Egle Leisiene

Beskrivelse
Boligen er i 2. etasje i en horisontaldelt tomannsbolig i et sameie bestående av to tomannsboliger og 4 enheter.

Parkering
Biloppstillingsplass på felles gårdsplass.

Snebrøyting avtales mellom seksjonene.

Beliggenhet
Eiendommen ligger tilbaketrukket fra hovedvei, stille og rolig innerst i Carl Sørums vei med kort vei til Holmestrandtoppen med diverse fortetninger. Nær til Hvitsten med fotballbane, svømmehall, skøytebane og skiløyper på vinterstid. Det er kort vei til Breimyr hoppbakke og Høgås slalåmbakke med skitrekk, samt fine turområder sommer som vinter.

I Holmestrand sentrum er det koselige badestrender, båthavn, forretninger, cafeer og koselig brygge. Gode pendlemuligheter med tog og buss, samt kort vei til E 18 med ca. 30 til både Drammen og Tønsberg.

Gangavstand til den nye flotte fjellheisen som går ned til Jernbanehallen i Holmestrand.

Eiendommen ligger i et veletablert og populært boligområde med enkel tilgang til marka og fine turområder og har flott utsikt over Oslofjorden. Gangavstand til skoler i alle trinn og barnehager, idrettsanlegg og svømmehall. Det lett å ta seg til nærbutikker og fjellheis som fører ned til jernbanestasjon og sentrum. Gangavstand til dagligvare og apotek.

Holmestrand er om sommeren en idyll med badestrand, flott båthavn m/mulighet for båtplass. Det er 2 badestrender å velge mellom.

Enkel adkomst til E18 om man pendler med bil. Hyggelig avstand til fjellheisen og toget som tar deg til Oslo på 55 minutter, ca. 20 min. til Drammen og Tønsberg.

Bebyggelse
Boligen ligger i et veletablert boligområde som vesentlig består av ene- og tomannsboliger.

Tomt
Fellestomt, 1782 m²

Adkomst
Fra Holmestrand sentrum følg Hvittingfossveien frem til Hvitsteinbakken og følg denne ned til du har Carl Sørums vei på høyre hånd. Ta inn Carl Sørums vei og eiendommen ligger deretter innerst, på venstre side, andre etasje.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Fritidstilbud
Holmestrand har gode turmuligheter sommer som vinter. På fjellet har man godt med preparerte skiløyper og egen alpinanlegg og Gullhaug Idrettspark er i nærområdet med sitt sportstilbud. Samtidig har man nærhet til skog og turmuligheter.

I sentrum kan man nyte båtlivet og spasere langs promenaden i gjestehavna. Dulpen uteområde med mulighet for volleyball og lekeapparater, badetrapp og strand er kun noen minutters gange unna.

Holmestrand kommune har kyststi gjennom hele kommunen. I nord starter kyststien oppe i skogen ovenfor Ødegården i Sande kommune og går opp Angers Klev (Del av den gamle kongeveien) til platået med flotte utsiktssteder underveis. Fra Holmestrand sentrum og sørover går stien for det meste i vannkanten.

For mer informasjon: https://www.oslofjorden.com/kyststi/vestfold/kyststi_holmestrand_kommune.html

Inneholder
Boligen ligger i andre etasje i en tomannsbolig med tilgang fra utvendig trapp med romslig terrasse og inneholder:
Vindfang, stue, kjøkken, baderom og to soverom derav ett med adkomst til gulvet loft.
Bod på 11 m2 i kjeller.
Terrasse på 20 m2.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson og omfatter 2. etasje i en horisontaldelt tomannsbolig oppført i 1952.:

Bygningen er antatt fundamentert med betongsåler på leire/løsmasser. Grunnmur av betong med sparestein. Vegger pusset på utvendig og innvendig side. Kjellergulv i støpt og pusset betong.
Yttervegger i 10 cm bindingsverk, etterisolert med innblåst mineralull i vegger ifølge. tidligere rapport. Innvendig platet eller panelt, vesentlig tapetserte eller malte overflater. Utvendige vegger kledd med liggende vestlandskledning.
Etasjeskillere: Trebjelkelag med bærende undergulv av granbord/trefiberplater, antatt glassvatt/mineralull i bjelkelaget. Mindre skjevheter og stedvis knirk i etasjeskiller som ikke er uvanlig i eldre boliger. Gulv og himlinger har forøvrig normal slitasje og elde men noe kosmetisk oppgradering må påregnes.
Plassbygget takkonstruksjon av tre tekket med rupanel. Horisontalt loft delvis isolert med mineralull, usikkert med isolasjon i skråtak. Saltak tekket med dobbeltkrum betongtakstein med underlag av rupanel. Vindskier og takutstikk av tre. Beslått pipe over tak. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagte/lakkerte stålplater.

Pipe i teglstein med ett røykløp og ett lufteløp. Sotluke i kjeller etasje og feierluke på loft. Pipen er ikke tilkoblet ovn eller annet ildsted og har således ikke vært i bruk i senere tid fra denne etasjen.

Terrasse ved inngang av impregnerte materialer fundamentert med pilarer på løsmasser, areal av terrasse er 20 m2. Nytt terrassedekke i 2020. Litt slitte rekkverk, forøvrig normal tilstand.

Tilstandsrapport inneholder elementer av TG 2 og stedvise oppgraderinger bør påregnes.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
2.etasje:
Primærrom: 64 kvm.
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, baderom, to soverom.

Kjeller-/underetasje:
Bruksareal: 11 kvm. fordelt slik:
Sekundærrom: Kjeller bod.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 64 kvm

Boder
Bod på 11 kvm i kjeller.

Standard
Innholdsrik og lys halvpart av horisontaldelt tomannsbolig beliggende i 2. etg, med god planløsning.
På gulvflater er det parkett på gulv i stue, ellers laminat. Veggflatene har malt panel eller tapet.
Himlinger i malte plater for det meste. Slette flater med spotter i stue.

Kjøkken har IKEA innredning med fronter i malt profilert utførelse. Ventilator med avtrekk ut. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk platetopp. Rustfri oppvaskbenk og kummer, fliser over benk.
Praktisk benk mot vindu som er en fin arbeidsstasjon, ventilator er ført over tak.

Meget romslig baderom fra 2006 iflg. tidligere rapport. Baderom er flislagt med varmekabler i gulv, wc, boblebadekar, vegghengt dursjopplegg, heldekkende servant med over- og underskap, speil med overlys, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vegger tekket med fliser. Baderom har mekanisk avtrekk, ikke luftespalte under dør.

200 liters varmtvannsbereder i kjeller.

Sikringsskap i vindfang. 50 Amp. hovedsikringer, 8 kurser for lys og oppvarming. Anlegget er utstyrt med automatsikringer m/jordfeilbryter. El-anlegg er oppgrader i 2005 med nytt sikringsskap.

Naturlig ventilasjonssystem med friskventiler i vegger og enkelte vinduer, samt mekanisk avtrekk ut i vegg fra baderom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 06.06.2006 som omhandler Carl Sørums Vei 7 B GNR 1, BRN 57, seksjon 1, 2, 3 og 4. Gjennomført tiltak: Oppføring av ny 4-mannsbolig på eiendommen Carl Sørums vei 7.

Det foreligger godkjente tegninger for ombygging tomannsbolig Carl Sørsums vei 7 datert 06.06.06
Det foreligger tinglyst seksjonering med tegninger datert 24.06.2006.

Oppvarming
Gulvvarme i baderom. For øvrig elektriske panelovner.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 18.12.2019. Formålet med tilsynet var å vurdere forholdene ved fyringsanlegget som har betydning for brannsikkerheten og atkomsten. Tilsynet var et visuelt tilsyn og rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.

Alle avvik er brudd på forskriftskrav og eier har plikt til at fyringsanlegget til enhver tid er intakt og i forskriftsmessig/godkjent tilstand.

Vestfold Interkommunale Brannvesen har valgt å gradere avvikene:
Gradering 2, er avvik som følges opp av brannvernmyndighetene ved krav om skriftlig tilbakemelding fra eier om plan for utbedring av avvik.

Følgende avvik ble konstatert under tilsynet med Gradering 2:
Avvik 1
Beskrivelse av avviket: Loft:
Stengsel på sotluke er defekt.
Avvik 2
Beskrivelse av avviket: Loft:
Skorstein har dårlige fuger.
Avvik 3
Beskrivelse av avviket: Tak:
Skorstein har dårlige fuger.

Kjøper overtar ansvaret for avvikene.

Boligen har ikke montert ildsted .

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 955 pr. år
Gebyr for renovasjon inkluderer 15% rabatt for fellesløsning, og tillegg for økt volum restavfall.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Holmestrand kommune.
Eiendomsskatt for boliger innføres i Holmestrand kommune i 2021. Fristen for å forskrive skatten er 1. juli, og det vil ikke bli sendt ut fakturaer for eiendomsskatt før 2. halvår.
Eiendomsskatten skal betales for hele 2021.
Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 250,- pr.mnd.
Felles byggforsikring.

Forsikring med polisenummer
JBF Forsikring Gjensidige Polisenummer: 1957902

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 412 601,- Som sekundærbolig Kr. 1 485 363,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Arealklausul
Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger salget og som ikke kan slettes:
Servitutt - bestemmelse om erklæring/avtale, Rettighetshaver: Televerket: Bestemmelser om telefonledninger /stolper /kabler/grøfter m.v. Overført fra: 3802-1/57. Gjelder denne registerenheten med flere, tinglyst 24.11.1965, dagboksnr. 1965/2671-1/27.
Servitutt - bestemmelse om Seksjonering, opprettet seksjoner: snr: 2, formål: Bolig tilleggsdel: Bygning og grunn, sameiebrøk: 25/100, tinglyst 24.08.2006, dagboksnr. 2006/399662-1/200.
Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens (17.6.2015) arealdel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 360 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

202,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

59 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 360 000,-))

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

68 022,- (Omkostninger totalt)

2 428 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr. 14 900)

Markedspakke 1 (Kr. 15 900)

Oppgjør (Kr. 6 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 2 300 000,-) (Kr. 25 300)

Tilrettelegging (Kr. 14 900)

Totalt kr. (Kr. 77 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0175

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Nina Hage Istad

Saksbehandlere
Nina Hage Istad
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler
Mob: 98 85 13 54 / E-post: nhi@eie.no


EIE Tønsberg

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Carl Sørums vei 7 B
For mer om objektet
Carl Sørums vei 7 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: