Bilde 1 av Odins vei 10Bilde 2 av Odins vei 10
Digital salgsoppgave
Odins vei 10

3179 Åsgårdstrand • Horten kommune

Prisantydning

kr 4 400 000

Omkostninger: kr 124 022Totalpris: kr 4 524 022
Åsgårdstrand - Tiltalende familiebolig med barnevennlig beliggenhet - solrike terrasser - stor tomt med muligheter!
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
167 m²
Bruksareal (BRA)
169 m²
Bruttoareal (BTA)
182 m²
Kommunale avgifter
kr 1 022 / Mnd
Prisantydning
kr 4 400 000
Omkostninger
kr 124 022
Totalpris
kr 4 524 022
Byggeår
1963
Tomt
Eiet tomt 1050 m²
Oppdragsnummer
67210020
card-default

Mari-Anne Halvorsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Mari-Anne
Prisantydningkr 4 400 000,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-)kr 110 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 4 524 022
Eiendom
Odins vei 10, 3179 Åsgårdstrand

Matrikkel
Gnr. 2 bnr. 255 i Horten kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 169 kvm, Bruttoareal: 182 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1963

Tomt
Eiet tomt 1050 m²

Prisantydning
4 400 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

124 022,- (Omkostninger totalt)

4 524 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 260 pr. år

Eier
Line Therese Kvål

Parkering
på gårdsplass eller i garasje.

Beliggenhet
Solrik beliggenhet, - meget barnevennlig på stor tomt. Trygg og fin vei til barneskolen. Unike turområder "rett utenfor døren"!  Vintertid er det oppkjørte skiløyper over Slagen og mot Tønsberg. Sommerstid kan du følge stien gjennom Høeghskogen og ned til vannet.  Brede stier til Tønsberg og til Horten for optimale  sykkelturer.

Det er kort vei til Bakkenteigen universitet, barneskole, barnehage, badestrand, båthavn og butikksenter med alle servicefasiliteter.  Få meter til bussholdeplass.

Eiendommen ligger nær hjertet av Gamle Åsgårdstrand med kort vei til gallerier, antikvitetshandler, serveringssteder og ellers alle handels og servicefasiliteter. 11 km. til Tønsberg sentrum, 5 km. til Borre Golfbane og 3 mil til Sandefjord Lufthavn Torp. Med "nye" E-18 er veien til Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer heller ikke lang.

Det er ingen boplikt i kommunen.

Bebyggelse
Frittliggende enebolig med innlemmet garasje i veletablert boligfelt.

Tomt
Eiet tomt, 1050 m²
Stor opparbeidet tomt med plen og prydbusker. Tomten har svært gode solforhold, med sol fra tidlig morgen, til sen kveld. Lekestue i hagen. Terrasser mot syd og mot  vest. .

Adkomst
Ta av fra Hortensveien og ned til Åsgårdstrand. Ta deretter Odins vei til høyre etter ca. 300 meter. Følg veien og eiendommen ligger på venstre hånd.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Kjeller:
Råkjeller med lagringsplass. Takhøyde er 1,84-1,86 meter, derfor ikke måleverdig areal ihht. NS 3940
men gulvet areal ca. 53 m².

1. etasje:
Vindfang/hall med trapp til kjeller og loftsetasje, wc/vaskerom, baderom, 3 soverom derav et med utgang til terrasse/hage og et med gjennomgang, kjøkken, bod og stue med utgang til terrasse/hage.

2. etasje
Trappegang og to soverom. Det gjøres oppmerksomhet på at takhøyde er i grense rundt 1,90 meter
og pga. skjevheter i etasjeskiller kan det enkelte steder være under 1,90 meter.

Det er godt med knekott for lagring. Garasje innlemmet i boligen.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson:
Grunn og fundamenter: Bygningen er antatt fundamentert med betongsåler på fjell og løsmasser. Grunnmurer av betong, vegger pusset på innvendig og utvendig side. Støpt gulv i kjeller.

Yttervegger: Yttervegger i 10 cm bindingsverk, ut i fra byggeår antatt isolert med 100 mm mineralull. Boligen er i tillegg etterisolert med mineralull på utvendig side iflg. selger med unntak av østvegg. Utvendige vegger kledd med liggende vestlandskledning.

Takkonstruksjoner: Prefabrikkerte takstoler av tre tekket med rupanel. Horisontalt loft og skråtak isolert med mineralull.

Gulvsystemer: Trebjelkelag med bærende undergulv av tregulv/sponplater mellom etasjene, antatt glassvatt eller mineralull i bjelkelaget.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 167 kvm
Arealbeskrivelse:

1.etasje:
Bruksareal: 147 m². fordelt slik:
Primærrom: 145 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/hall, wc/vaskerom, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjellertrapp, bod.

Loftsetasje:
Bruksareal: 22 m². fordelt slik:
Primærrom: 22 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/loftstue og to soverom. Det gjøres oppmerksomhet på at takhøyde er grense rundt 1,90 meter og pga. skjevheter i etasjeskiller kan det enkelte steder være under 1,90 meter.

Kjeller:
Råkjeller med lagringsplass. Takhøyde er 1,84-1,86 meter, derfor ikke måleverdig areal ihht. NS 3940 men gulvet areal utgjør ca. 53 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealberegninger i denne salgsoppgave er hentet fra boligsalgsrapport for eiendommen. Arealene er beregnet etter reglene om arealmåling iht. Norsk Standard 3940 og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Det presiseres at arealenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene, men allikevel være måleverdige iht. Norsk Standard 3940.

Bruksareal
Bruksareal: 169 kvm

Standard
Velkommen til Odins vei 10!

Dette er en innholdsrik familiebolig over 3 etasjer som er praktisk innredet. Boligen er betydelig påkostet i senere tid med bl.a. ny utvendig kledning samt etterisolering i perioden fra 2009 til 2012, samtidig ble vinduer og enkelte dører byttet. Taktekking med underlag byttet i 2014. Innvendig er boligen oppusset med nytt baderom i 2011 samt generell oppussing av innvendige overflater.

Kjøkken:
Romslig Mobalpha kjøkken i heltre eik. Integrerte hvitvarer som stekeovn og induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Rustfri oppvaskbenk og kummer. Benkeplater av massivt tre. Ventilator med avtrekk ut i vegg.
Det er god plass til spisebord. Praktisk med egen matbod.

Stuer:
Romslig og pent innredet stue med heve/skyvedør til stor terrasse. Peis er sentral plassert. Kistetak med spotter i stuen. Parkett på gulver.

Baderom:
Stort helfliset baderom med varmekabler i gulv fra 2011. Baderom inneholder badekar, dusjhjørne, veggmontert klosett med skjult sisternen og servant i baderoms innredning. Baderom har mekanisk avtrekk.

Hoved soverommet har skyvedørsgarderober og frittstående skap. Deilig med dør til sydvendt terrasse. Det er utstrakt bruk av spotter i tak. Boligen har hovedsakelig malt og tapetserte vegger og parkett eller flis på gulver. Det er et velvalgt og pent fargevalg i lyse og delikate farger.

Boligen har luftige rom med store vindusflater. Det er solskjerming av høy kvalitet på de forskjellige rom. Boligen virker tiltalende og man kan flytte rett inn!

En 200 liters og en 285 liters varmtvannsbereder i kjeller.
Sikringsskap i trappegang 2. etasje. 3 x 63 Amp. hovedsikringer, 16 kurser for lys og
oppvarming. Anlegget er utstyrt med automatsikringer m/jordfeilbryter. Overspenningsvern.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Opprinnelig bolig ble bygget i 1964 - det var ikke krav til ferdigattest på tidspunktet. Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 29.05.1974 ( tilbygg kjeller og 1.etasje mot øst).  Det er ikke søkt om påbygging av ark - som er et søknadspliktig tiltak. Selger vil bringe dette i orden før overtagelse.
Innredning av loft til beboelsesrom er ikke omsøkt eller godkjent. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette.

Oppvarming
Gulvvarme i vindfang, bad/vaskerom, baderom og hoved soverom (varmekabler soverom ikke tilkoblet). Kombinert vedovn og parafinovn i stue (parafin ovn frakoblet). For øvrig elektriske panelovner.

Alle opplysninger om varmeanlegg er iflg. selger. Tilstand på varmeanlegg er ikke vurdert.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 12 260 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke innført eiendomsskatt i Horten kommune.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.  25000kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Selger har fastprisavtale ca. 2100-2500 i mnd. gjennom hele året.
Boligen er tilknyttet Telenor, fiber har koster kr.  799,-  pr mnd.   Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 968 980,- Som sekundærbolig Kr. 3 488 327,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan A0006 Breidablikkfeltet med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 22.10.1958.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

124 022,- (Omkostninger totalt)

4 524 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke enebolig (Kr.14 900)

Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Provisjon (forutsatt salgssum: 4 400 000,-) (Kr.44 000)

Oppgjør (Kr.6 500)

Tilrettelegging (Kr.13 500)

Totalt kr. (Kr.94 800)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0020

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Mari-Anne Halvorsen

Saksbehandlere
Mari-Anne Halvorsen
EIE Tønsberg
Mob: 91 66 09 83 / E-post: mah@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Odins vei 10
For mer om objektet
Odins vei 10

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: