Bilde 1 av FyrmesterveienBilde 2 av Fyrmesterveien
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Fyrmesterveien

3186 Horten • Horten kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 1 300 000 - 5 080 000

Arealer: 46 - 125 m²Antall enheter: 23 (0 solgt)Byggeår: 2024
Tredje og siste salgstrinn i Horten er nå for salg!
Se alle enheter i prosjektet
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 - 3 soverom
Etasje
1 - 3 etg
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
81249019
card-default

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Susanne

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Det første byggetrinnet i prosjektet ble overle- vert høsten 2023. Her flyttet mange forventningsfulle kjøpere inn i sine nye hjem - som de selv har fått muligheten til å være med å for- me. Nå er det en ny gruppe som venter spent på sin nye bolig i trinn 2 - som kom for salg sommeren 2023. De fleste kjøperne har vært med på prosessen fra før byggearbeidet startet - og har hatt mulighet til å skreddersy sin nye bolig underveis i byggeprosessen.

I mai 2024 starter salget av 3. salgstrinn. Salgstrinnet vil bestå av 23 boliger fordelt på tre bygningskropper. Byggene vil være på 2 og 3 etasjer og inneholde leiligheter med størrel- ser fra 44 til 120 kvm. Alle boligene har private utearealer, og flere av leilighetene får sjøutsikt. Vi gleder oss til å gi deg et innblikk i hvordan det vil være å bo på Steinsnes, i Strandhagen Horten.

Tomt
Eiet tomt, kvm

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Fyrmesterveien
For mer om objektet
Fyrmesterveien

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: