Bilde 1 av Brustadsletta 2-6Bilde 2 av Brustadsletta 2-6
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Brustadsletta 2-6

2090 Hurdal • Hurdal kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 4 290 000 - 4 390 000

Arealer: 127 - 132 m²Antall enheter: 14 (0 solgt)Byggeår: 2024
Familieidyll i Hurdal! Moderne rekkehus med sentral beliggenhet | Vakker natur like utenfor døren
Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt 5898 m²
Oppdragsnummer
101249001
card-default

Kristian Kåstad Hansen

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner
Les om Kristian
card-default

Roksana Risberg

Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner
Les om Roksana
Visninger
Søndag 19. mai
13:00 - 14:00
Meld deg på visning

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Drøm deg bort til ditt nye rekkehus i Hurdal!
Nå har du muligheten til å sikre deg et moderne og familievennlig rekkehus i idylliske Hurdal! Dette nye prosjektet tilbyr et perfekt sted å bo for både små og store familier, med romslige og funksjonelle planløsninger, og en flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser.

Her er noen av høydepunktene:

- Moderne og lyse rekkehus med god standard og smarte løsninger.
- De tre første enhetene som selges får gratis elbil-lader med på kjøpet
- Romslige planløsninger med 3-4 soverom, perfekt for familier.
- Egen terrasse og hageflekk - perfekt for å nyte solen og frisk luft.
- Sentral beliggenhet i Hurdal, med kort vei til skole, barnehage, butikker og fritidsaktiviteter.
- Flotte turområder og naturskjønne omgivelser rett utenfor døren.
- Priser fra 4 290 000,- til 4 390 000,-

Inkludert i prisen:

- Innflyttingsklar bolig
- Carport
- Kjøkken fra HTH
- Pen baderomsinnredning
- Balansert ventilasjon

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 22.03.2024

Hovedoppdragsnummer
101-24-9001

Eiendom
Brustadsletta 2-6, 2090 Hurdal

Matrikkel
Gnr. 19 Bnr. 162 i Hurdal kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Oppstart byggearbeider vil være avhengig av tilfredsstillende salg og at alle offentlige tillatelser er gitt, herunder nødvendige Ramme- og igangsettingstillatelser. Byggearbeidene er beregnet til å ta ca. 9 mnd. med forventet byggestart i starten av 2. kvartal 2024 og overlevering i slutten av 4. kvartal 2024 på betingelser nevnt over.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Salgsleder/Partner Kristian Kåstad Hansen
Eiendomsmegler/Markedsansvarlig/Partner Roksana Risberg

Selger/Utbygger
Brustadsletta 2-6 AS

Hjemmelshaver
Brustadsletta 2-6 AS

Arealer
Totalt BRA 127 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 127 kvm - 132 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 16 kvm - 17 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Priser fra - til
Priser fra 4 290 000 - til 4 390 000

Arealer
, BRA-i: 127 kvm - 132 kvm , TBA: 16 kvm - 17 kvm

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Hurdal kommune.

Beliggenhet
Disse boligene ligger i et vakkert, rolig og svært barnevennlig område. Kort vei fra boligen finner du skole, nærbutikk, bussholdeplasser og vakre naturområder med flotte turstier. Hurdal er kjent for sitt naturskjønne landskap med gode muligheter for friluftsliv som turer, jakt og fiske. Hurdalssjøen gir deg muligheten til bading og båtliv med mange flotte badeplasser. Det er også nærhet til kommunehuset, butikker og offentlig transport.

Hurdal har en nyere skole som dekker trinn 1-10, kjent som Hurdal skole og kultursenter, som inkluderer et bibliotek og kino. Barnehager, en kunstgressbane og en flerbrukshall er også tilgjengelige. Det er en kort kjøretur til Hurdal skisenter, som har mange nedfarter og flere heiser. Hurdal tilbyr også preparerte skiløyper og flotte muligheter for langrenn. 

Videregående skoler finner du i nærliggende områder som Eidsvoll, Nannestad og Jessheim. Det tar omtrent 35 minutter å kjøre til Jessheim sentrum, som har de fleste fasiliteter, og omtrent 30 minutter til Oslo Lufthavn. Området rundt byr på flotte friluftsområder, inkludert Jeppedalen, og flotte badeplasser ved Hurdalssjøen. På vinteren har Hurdal mye å tilby, inkludert et skisenter med T-krokheis, langrennsløyper og Akershus' høyeste topp, Fjellsjøkampen. Resten av året kan du utforske turstier, badeplasser og fiskesteder i Hurdal.

Det tar omtrent 20 minutter å kjøre til Råholt. Hvis du ønsker flere servicetilbud, har Amfi Eidsvoll et bredt utvalg av butikker og tjenester. Dette flotte og moderne kjøpesenteret har over 50 butikker, vinmonopol, postkontor, serveringssteder og et treningssenter (Trento). Det er også et helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapeut, tanntekniker og bank. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Om vinteren har Råholt bad et variert tilbud for mosjonister, svømmere og barnefamilier. Svømmebassenget er har stupetårn, sklier i tillegg til innendørs og utendørs boblebad. Det tar omtrent 20 minutter å kjøre til Eidsvoll Verk stasjon, som gir deg tilgang til offentlig transport via buss og tog. Det er hyppige avganger til flyplassen og Oslo S, med henholdsvis 5 og 30 minutters reisetid med tog. Jessheim Storsenter, et moderne kjøpesenter med omtrent 150 forskjellige butikker og tilknyttede virksomheter, er omtrent 35 minutters kjøretur unna.

Tomt
Eiet tomt, 5898 kvm

Boligene blir seksjonert på felleseid tomt, hvor hver seksjon får tildelt eget areal som er naturlig i henhold til seksjonen, samt noe felleseid. Tomten er ikke ferdig seksjonert. Utbygger står fritt til å dele dette opp slik utbygger ønsker, og endringer kan her forekomme helt frem til endelig overlevering. Avfallshåndtering plasseres i forbindelse med biloppstilling. Sykkelparkering iht. krav og normer. Plasseringen avklares senere av utbygger.

Utomhus til hver seksjon og fellesarealer opparbeides enkelt i henhold til utbygges valg. Det opparbeides lekeplass, parkering og gangvei til boligene i henhold til situasjonskart.

Skole/barnehage
Kort vei til Hurdal skole som dekker 1. - 10. trinn. Hurdal har flere barnehager, både kommunale og private. Hurdal har i tillegg Steinerskole.

Offentlig kommunikasjon
Det går hyppig busser fra hovedveien mot Hurdal og Eidsvoll Verk. Fra Eidsvoll Verk går det tog to ganger i timen mot Oslo Lufthavn, Oslo-området og Eidsvoll.

Leveransebeskrivelse
Utførende arkitekt for prosjektet er Rak Arkitektur AS.
Utførende utbygger for prosjektet er G. Foss Utvikling AS.

Det skal oppføres totalt 14 arkitekttegnet boliger i tre rekker på 5 + 4 + 5 i Hurdal kommune. Boligene går over totalt to plan med arealeffektive løsninger og moderne uttrykk. Det oppføres også 14 carporter, en til hver bolig.

På salgstidspunktet er prosjektet ikke detaljprosjektert. Under detaljprosjekteringen må det påregnes at det vil komme justeringer av planer, materialbruk og løsninger. Eksempel på dette er veggtykkelser, sjakter/innkassinger for tekniske føringer, justeringer av
kjøkkeninnredning, vinduer, dører, bod plasseringer, parkeringsplassering og annet. Det kan videre påregnes innkassinger og nedforinger ved tak (som ikke vises på plantegningene) for å skjule tekniske føringer/anlegg. Slike justeringer berettiger ikke endring av kjøpesum. Slike justeringer kan også medføre mindre endringer i beregningsmessig bruksareal, jf. NS 3490. Tilsvarende som ovenfor berettiger slike justeringer ikke endring (+/-) av kjøpesum, dersom boligens ytre mål opprettholdes tilsvarende som på salgstidspunktet.

Kjøkken leveres fra HTH, med en verdi inkludert hvitevarer og montering inntil 80 000 NOK.

Bad leveres med baderomsmøbler i 60. Møbler kommer med servant med underskap og speil. Det leveres videre vegghengt toalett og dusjhjørner med dusjgarnityr.

Vaskerom leveres med baderomsmøbler i 60. Møbler kommer med servant med underskap og speil. Det leveres videre vegghengt toalett, dusjhjørner med dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler på bad og vaskerom, leveres med termostat.

Det leveres ikke med noen garderobeløsning.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg. Det vil bli til luft i alle oppholdsrom og avtrekk på våtrom og kjøkken. Det leveres 1 stk. aggregat pr. bolig med varmegjenvinner, plassering fastsettes som del av detaljprosjektering.

Elektrisk anlegg legges i hovedsak skjult, men synlige installasjoner vil kunne forekomme. Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK 400-2018, med nødvendige stikkontakter og lyspunkter i hvert rom. Boligene leveres ferdig prosjektert for solcelleanlegg på taket for de kunder som ønsker dette som tilvalg.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Boder
Det er lagringsplass i innvendig bod i de ytterste rekkehusene.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen er ubebygd, men skal kobles til offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen ligger i et område regulert til Konsentrert småhusbebyggelse og frisiktsone i reguleringsplan Brustad B1 stadfestet 16.06.2004.

Kommuneplanens arealdel 2018 - 2040 er gjeldende. Formål: Boligbebyggelse nåværende og andre støysoner. Godkjent: 13.06.2018.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er 4. kvartal 2024. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Selv om selger har varslet en endelig overtakelsesdato kan selger fremskynde overtakelsen i inntil 3 mnd. Selger skal i så fall varsle en slik fremskyndet overtakelse minimum 4 uker før det nye overtakelsestidspunktet. Varsel skal gis skriftlig. Dersom selger benytter seg av retten til å fremskynde overtakelsestidspunktet, vil det nye overtakelsestidspunktet være endelig og dagmulktsutløsende, jfr. bustadoppføringslova §18.  I tillegg til å gi melding jf. ovenfor, skal selger med minimum 7 dagers skriftlig varsel innkalle kjøper til overtakelsesforretning jf. bustadoppføringslova § 15.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Hurdal kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil eiendomsmegler bistå partene med å etablere sikkerhet for kjøpernes krav på ferdigstillelse og ferdigattest, f.eks. ved tilbakehold eller ved at selger avgir garanti.

Kjøper kan ikke å nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført: Oppgjøret vil i tråd med eiendomsmeglingsloven § 6-9 bli stående på eiendomsmeglers klientkonto inntil kjøper har fått rettsvern eller det er stilt garanti i hht. Bustadoppføringslova § 47. Før overtakelse vil det bli gjennomført en førbefaring der boligen blir gjennomgått/ befart samtidig som boligens drift instruks/ FDV-mappe blir utlevert/gjennomgått. Påpekte og aksepterte mangler skal utbedres innen rimelig tid.

Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt. Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").
Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene. Kjøper aksepterer at styre i sameiet representerer alle seksjonseierne ved gjennomgang av fellesarealene. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang. Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 290 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 8 800,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
--------------------------------------------------------
kr 10 000,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 300 000,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.
Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes.
Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.
Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret 14 dager før overtagelse.

Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.30 000)
Markedspakke 1 (Kr.35 000)
Provisjon (Kr.47 500)
Direkteutlegg for selger (Kr.10 000)
Totalt kr. (Kr.122 500)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes
vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen.
I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. AVbestillingsgebyret er på 10% av kjøpesummen. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreslege (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført. Ved videresalg (transport) av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 50 000,-
Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg.

Tilvalg
Kjøper vil få mulighet til å gjøre tilvalg innenfor følgende kategorier, dersom leveransen ikke allerede er igangsatt/bestilt:
- Parkett/gulv
- Fliser
- Farge på innervegger
- Kjøkkeninnredning
- Baderomsinnredning
- Garderober
- Elektriske varmekabler
- Ekstra el-punkter (stikk, lampepunkt, antennepunkt etc.)
- Solcelle på tak
- Sanitær- armaturer/garnityr/ vask.
- Listverk
- Terrasse/platting
- Ferdig plen/uteområder.

Har kundene ønsker utover dette vil vi undersøke muligheten for å løse de ønskene fortløpende. Egenleveranse i prosjektet aksepteres ikke. Alt egenarbeid må utføres etter overtagelse. Selger vil sette en frist for hvor lenge det er mulig å gjøre endringer på boligen. Ulike frister på de ulike fag kan forekomme. Alle tilvalg og påslag vil bli priset og levert av utførende entreprenør.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
101-24-9001

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Brustadsletta 2-6
For mer om objektet
Brustadsletta 2-6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: