Bilde 1 av Sandvikslandet 3Bilde 2 av Sandvikslandet 3
Digital salgsoppgave
Sandvikslandet 3

3520 Jevnaker • Jevnaker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjelden mulighet! Sjarmerende hytte med strandlinje mot Randsfjorden. Kort vei fra Oslo, innlagt strøm, bilvei helt fram
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
28 m²
Bruksareal (BRA)
28 m²
Kommunale avgifter
kr 205 / Mnd
Prisantydning
kr 1 500 000
Omkostninger
kr 56 855
Totalpris
kr 1 556 855
Byggeår
1936
Tomt
Eiet tomt 588 m²
Oppdragsnummer
185210019
card-default

Line Jorung

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Line
Prisantydningkr 1 500 000,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 45 000,-
  
Totalpris kr 1 556 855
Eiendom
Sandvikslandet 3, 3520 Jevnaker

Matrikkel
Gnr. 164 bnr. 39 i Jevnaker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 28 kvm, Bruksareal: 28 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1936

Tomt
Eiet tomt 588 m²

Fritidseiendommen ligger naturskjønt til i skrånende terreng rett ved Randsfjorden, i Bakka hyttegrend. Eiertomten på 588 kvm består i hovedsak av naturlig vegetasjon med noe fjell i dagen. På tomten er det satt opp flaggstang og etablert en sti med håndløper ned til vannet. Fra terrenget er det en tre-trinns trapp opp til en inn- og overbygd veranda. Verandaen måler ca. 6 kvm, har tett tredekke og en plassbygd sittebenk.

Prisantydning
1 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,-))
39 455,- (Omkostninger totalt)

1 539 455,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter og andre kostnader
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Kr. 2 455 pr. år
Fordelt på følgende måte:
Eiendomsskatt kr 966, renovasjon kr 1487

Årlig velavgift kr 350,- i Hyttegrenda Bakka.

Eier
Kari Th Holmstrøm

Parkering
Det er adkomst via privat vei, mulig å parkere 1-2 biler på tomten. Ellers parkering langs veien, øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Fritidseiendom i Bakka hyttegrend i Jevnaker kommune, vel 6 km fra Jevnaker sentrum. Området er idyllisk og svært rolig, med nydelig utsikt over Randsfjorden. Eiendommen ligger i utkanten av feltet, ved privat vei som brøytes hele vinteren. Det er få meter ned til vannet, med fiske- og bademuligheter.

AKTIVITETER
Det er flere populære badeplasser i Jevnaker, og et yrende båtliv i sommerhalvåret. Man kan ta søndagsturen med båt til Røykenvik, og spise lunsj på kafeen Oscar II. I Jevnaker ligger Norges største badepark med 3500 kvm. å boltre seg på. Man kan også ta turen med båt eller bil til det flotte området ved Hadeland Glassverk, der man kan blåse sitt eget glass eller se hvordan glass blir til. Området har mange butikker og glassutsalg, samt konserter i teltet om sommeren. Alternativt kan man besøke Kistefos-museet, som har skulpturpark, industrimuseum, kunsthall og kafe. Jevnaker byr ellers på ulike kulturarrangement året rundt.

Det er en flott kunstisbane ved stadion, og på Jevnaker Vestås brøytes det fine skiløyper. Det samme gjelder Eggemoen friluftsområde. Med bil er det ca. 20 min. kjøring til Ringkollen eller Tverrsjøen. Herfra kommer man videre til Oslo Nordmark med flotte skiløyper og sykkelstier om sommeren. Fjorda-området på Veståsen er et eldorado for kano- og kajakkpadling. Hytta er et supert utgangspunkt for aktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Sommerisolert fritidsbolig i trekonstruksjon bygget i år 1936 og utvidet 2 ganger. I tillegg en liten utveding bod.

Tomt
Eiet tomt, 588 m²

Fritidseiendommen ligger naturskjønt til i skrånende terreng rett ved Randsfjorden, i Bakka hyttegrend. Eiertomten på 588 kvm består i hovedsak av naturlig vegetasjon med noe fjell i hagen, blomster, markjordbær og tyttebær, ellers mose og gress. På tomten er det flaggstang og etablert en sti/stentrapp ned til vannet. Fra terrenget er det en tre-trinns trapp opp til en inn- og overbygd veranda. Verandaen måler ca. 6 kvm, har tett tredekke og en plassbygd sittebenk.

Adkomst
Følg Rv 245 fra Jevnaker nordover mot Bjoneroa. Etter ca. 7 minutter kjøretur fra Rema kommer du til hyttegrenda Bakka, med Sandvikslandet på høyre side mot fjorden. Eiendommen ligger på nedsiden mot fjorden og ses godt fra veien. Eiendommen vil være godt skiltet på visningsdagen. Adkomst på en liten stump privat helårsvei fra offentlig vei, litt beskjeden parkering langs veien, med sti ned til hytta.

NÆROMRÅDE/SERVICETILBUD
NÆROMRÅDE/SERVICETILBUD
I Jevnaker sentrum finner man både Kiwi og Coop Extra. Det er også oppført en ny REMA-butikk på Jevnaker i 2021. Vinmonopolet og apotek i samme bygg. På Nesbakken er det flere koselige kafeer og lokale butikker. I området ved Bergermoen er det byggevareforretning, Outlet-møbelutsalg og en stor Europris-butikk. Bensinstasjon og gjenvinningsstasjon. Ønsker man ytterligere servicetilbud, er det 15-20 minutter med bil fra hytta til Hønefoss, hvor bl.a. Kuben kjøpesenter og alle de store kjedebutikkene ligger.

Inneholder
1. etasje: Entré/stue, kjøkken og soverom.
Annet: Krypkjeller og utedo.

Byggemåte
Sommerisolert fritidsbolig i trekonstruksjon bygget i år 1936 og utvidet 2 ganger. Hoveddel fra byggeår oppført på plasstøpt ringmur mot fjellgrunn og med krypkjeller. Gulv, vegger og saltak bygget i trekonstruksjoner med lite isolering. Yttertak tekket med takstein.

Takstmannens vurdering ved TG2:
1.3 - Krypekjeller
Tg 2 grunnet alder, ufagmessig og spinkel metode. Kryprommet under kjeller virket noe dårlig ventillert, stedlige masser med noe fukt.
1.4 - Drenering
Innslag av fukt i krypkjeller er indikasjon på at  uktsikring/  drenering ikke fungerer optimalt. Tiltak kan påregnes.
2.1 - Yttervegger
Tg2 grunnet lave takhøyder på yttervegger.
2.2 - Utvendige flater
Reperasjonsarbeider, utskifting og vedlikehold på fasader må påregnes.
3.1 - Vinduer
Tg 2 Pga. alder annslag uten pakninger med påfølgende nedsatt tettefunksjon. Nedsatt skarphet i glass, Lukkemekanisme og hengsling slitt.
3.2 - Ytterdører og porter
Tg2 grunnet alder og funksjon. Utbedringer kan påregnes.
4.1 - Takkonstruksjon
Tg 2 på grunn av alder og noe enkel utførelse med lav takhøyde. Lekkasje i undertak på veranda. Utbedringer kan påregnes.
4.2 - Taktekking
Usikker tekking, lekkasje rundt pipe i stuetak, lekkasje i tak over veranda. Taksjekk og eventuelt utskifting kan påregnes.
4.3 - Renner, nedløp og beslag
Det kan være en svakhet med inndekning og pipebeslag som årsak til lekkasje rundt pipe.
6.1 - Terrasser balkonger trapper
Tg 2 grunnet enkel utførelse og lekkasje i tak. Det er lekkasje i tak med råte i enkelte takbord (undertak). Utbedring kan påregnes.
7.1 - Piper plassbygde ildsteder
Røykrør ruster og har en blendet gren til kjøkken. Usikker løsning som må påregnes utbedres/skiftes.
8.1 - Frittbærende dekker
Tg2 grunnet alder og enkel konstrksjon.
14.1 - Garasje
Tg2 på grunn av noe uheldig plassering mot terreng. Utbedring kan påregnes.

Primærrom
Primærrom: 28 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Stue, kjøkken og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 28 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Stue
Det er adkomst til hytta via en lav tredør på den den overbygde verandaen, hvor du kommer direkte inn i hyttas luftige stue. Rommet har en avlang form med plass til sittegruppe. Vindusflater i tre himmelretninger gir rikelig med dagslys, mens en vedovn sørger for god varme når det blir kaldt. Rommet har tregulv, hvitmalte tømmervegger og panel i himling. Stuen har røstet tak som gir ekstra takhøyde. I øvrige rom er det noe lav takhøyde.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og trivelig. Det har to vinduer ut mot fjorden, og ved det ene er det fin plass til et lite spisebord. Rommet har tregulv og panelte overflater for øvrig - alt malt i lyse toner. I 2010 ble kjøkkenet oppgradert med en smal Ikea-innredning med hvite profilfronter og benkeplater i heltre. Innredningen er montert i to seksjoner, der den ene har plass til hybelkomfyr. I tillegg er det plass for kjøleskap.

Soverom og garderobe
Hytta er tilbygd med et soverom av god størrelse som har egen utgang til tomten. Rommet har lakkert tregulv, panelvegger og en plassbygd køyeseng med fire sengeplasser. For øvrig er det et uthus, og en krypkjeller med adkomst utvendig og via trelem i stue og kjøkken. Uthuset ble oppført i 2005. Det måler ca. 4 kvm og består av utedo og en bod.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen.
Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Strømforbruk siden juli 2020 til juli i år har vært 218 kwt.

Oppvarming - Teknisk
Hytta er oppvarmet med en vedovn i stua. Det gjøres oppmerksom på at ildstedet og pipe må sjekkes. Det er lagt inn en strømkurs, noe som gir mulighet for panelovner. Det er tilførsel av strøm via luftstrekk til en stolpe på den ene gavlveggen. El-anlegget har to skrusikringer og digital måler. Det er ikke innlagt vann og avløp.

Energimerking
Bygningen er ikke energimerket, da det ikke er krav til energimerking for frittliggende bygninger med mindre enn 50 kvm bruksareal.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 964 pr år

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 89866994 Premie: 2021

Formuesverdi
Formuesverdi kr 93 140 pr. 31.12.2019

Tekniske installasjoner:
Komfyr og kjøleskap følger med i handelen.
Leveres uten noen form for garantier, ut over eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Diverse
Hytta selges umøblert.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Privat vei fra Vestsidevegen og ned til hytta. Ikke vann og avløp.

Regulering
Området er uregulert og bestemmelsene i Arealplanen til Jevnaker kommune gjelder.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
45 000,- (Dokumentavgift)

56 855,- (Omkostninger totalt)

1 556 855,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.16 600)

Markedspakke 1 (Kr.19 900)

Provisjon (forutsatt salgssum: 1 500 000,-) (Kr.39 000)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)

Oppgjør (Kr.5 000)

Visningshonorar pr visning intil 2 timer (Kr.2 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-21-0019

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Harestumoen 12
2743 Harestua
Tlf: 900 50 567

Ansvarlig megler
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no


EIE Hadeland

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sandvikslandet 3
For mer om objektet
Sandvikslandet 3

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: