Bilde 1 av Bogerkroken 12Bilde 2 av Bogerkroken 12
Digital salgsoppgave
Bogerkroken 12

2212 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Prisantydning

kr 7 400 000

Omkostninger: kr 201 020Totalpris: kr 7 601 020
Stilig og moderne familiebolig med god plass. Flott natur rett utenfor døren og kort veg til alt av byfasiliteter!
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
228 m²
Bruksareal (BRA)
289 m²
Kommunale avgifter
kr 1 528 / Mnd
Prisantydning
kr 7 400 000
Omkostninger
kr 201 020
Totalpris
kr 7 601 020
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt 1090 m²
Oppdragsnummer
79200106
card-default

Amelia Åsengen-Sletholen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig
Les om Amelia
Prisantydningkr 7 400 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000,-)kr 185 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 7 601 020
Eiendom
Bogerkroken 12, 2212 Kongsvinger

Matrikkel
Gnr. 48 bnr. 49 i Kongsvinger kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 289 kvm

Antall soverom
4
Walk-in-closet er opprinnelig tegnet inn og byggesøkt som soverom. Ved behov har man derfor enkelt 5 soverom.

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt 1090 m²
Oppgitt areal er omtrentlig.

Prisantydning
7 400 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
185 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

201 020,- (Omkostninger totalt)

7 601 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 335,02 pr. år

Eier
Ulrich Ohm Ida Elisabeth Ohm

Beskrivelse
Dette er en eiendom som inkluderer god plass, moderne standard og lave skuldre. Nyt kaffekoppen i sola med formidabel utsikt, eller synk ned i jacuzzien i skjermet lunt uteområde.  Rett utenfor eiendommen er det flotte skogområder med fine turstier og gangavstand til en dukkert i sjøen Bogerfløyta. Kort veg til alt man ellers trenger og byfasiliteter. Trygt og barnevennlig område, og plass til trampoline. Dyrk grønnsaker i hyggelig drivhus, eller plukk rips til desserten. Når hyggelige sammenkomster igjen er tillatt så er det plass til å invitere mange til fest. Fibertilkobling for gaming eller homeoffice. El-billader og kort veg til togstasjon med gode forbindelser til Oslo (10mil). Perfekt for både liten og stor.

Pent opparbeidet tomt med gode solforhold, asfaltert gårdsplass med varmekabler. Boligen har rom med svært god størrelse og en god planløsning. 4 soverom, 3 stuer, walk-in-closet (eller 5.soverom), 2 bad + vaskerom. Hyggelig påkostet uteplass med jacuzzi og pergola. Dobbel garasje med sluse inn til huset slik at du kan gå tørrskodd inn og ut. I tillegg 2 carporter og elbillader. Ypperlig for den som ikke vil bruke tid og krefter på oppussing eller husbygging.

Parkering
Parkering i dobbel garasje, dobbel carport og ellers på egen asfaltert gårdsplass. Området har også flere oppmerkede gjesteparkeringsplasser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i Bogerlia ca. 3 km fra Kongsvinger sentrum. Et nyere, men veletablert og populært boligområde. Familie- og barnevennlig. Tomten ligger i øst/vestvendt skrående område. Meget flotte utsikts- og solforhold. Det er kort avstand til barnehage og butikker, og grei avstand til barneskole, ungdomsskole og videregående. Flotte tur- og skogområder finnes rett i nærheten.

Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

Bebyggelse
Enebolig m/dobbel garasje i underetasje, samt carport under tilbygget kjøkken. På eiendommen er også et drivhus på 5 kvm.

Tomt
Eiet tomt, 1090 m²
Oppgitt areal er omtrentlig.
Tomten er beliggende i øst/vestvendt skrående område. Opparbeidet med asfalt på internvei og betongheller v/grunnmur og i carport. Terrassert hage som er pent opparbeidet med plen, div. prydbusker og thujahekk på to sider. Flott utsikt og meget gode solforhold. Asfaltert oppkjøring til boligen som  har varmekabler.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse. Det vil bli skiltet av Eie eiendomsmegling ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Langeland barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK).
Kort veg ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU).
Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger.
Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste barnehage er Vangen barnehage.  Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass.

Offentlig kommunikasjon
Eiendommen ligger 3 km fra Kongsvinger sentrum med fin gang- og sykkelveg nesten hele vegen. Det er ca. 200m til holdeplass for bybuss. Fra Kongsvinger stasjon er det jevnlige togavganger  til Oslo og helt til Asker. Fra stasjonen går det også jevnlig buss og tog til Sverige.

Fritidstilbud
I Bogerlia har du naturen og skogen rett utenfor døren. Her finnes flotte turområder sommer som vinter. På sommeren kan du ta en dukkert i Bogerfløyta, og på vinterstid blir det kjørt opp fine skiløyper i regi Kil ski. Her har du nærmest en "ski in/out" mulighet! Trenger du en pust i bakken på turen er det vaffel å få kjøpt på Skihytta store deler av året.

Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen har gangavstand til det aller meste. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

Inneholder
Enebolig med 1. etg. og sokkeletasje
289 kvm BRA/ 228 kvm P-rom.

Underetasje: 107 kvm BRA/ 60 kvm P-rom fordelt på hall m/trapp, vaskerom, bad, sluse, soverom, teknisk rom, bod og garasjerom. Teknisk rom, bod og garasjerom regnes som S-rom.
I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 2 kvm, en dobbel carport på 39 kvm og en takoverbygget oppstillingsplass/inngangsparti til bod på 14 kvm.

1. etasje: 182 kvm BRA/ 168 kvm P-rom fordelt på stue, spisestue, kjøkken med stuedel, bad, gang, 3 soverom, walk-in closet og bod. Walk-in closet og bod regnes som s-rom.
I tillegg et takoverbygget inngangsparti v/terrasse på 3 kvm, en terrasse på terreng på 44 kvm og en delvis takoverbygget terrasse v/stue på 22 kvm.

På eiendommen står også et drivhus på 5 kvm BRA/S-rom.

Byggemåte
Betong fundamenter med grunnmur i lecastein og støpt plate. Etasjeskiller, bindingsverkskonstruksjoner og tak i trekonstruksjoner. Grunnmur av isolert Lecastein, som er pusset og malt utvendig. Drenering fra byggeår. Tilbygget kjøkken er i stålkonstruksjoner. Stående malt utvendig panel. Det er 15 cm mineralull i vegger på bygg fra 2006 og 20 cm i tilbygg. Det er 30 cm mineralull i tak. Vinduer: Vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. Ramme og karm i tre. Alle vinduer har ventil i karm. Tilbygg kjøkken, har vinduer og takvindu med 3-lags isolerglass (2015). Det er skyvevindu mot vest. Ramme og karm i lakkert aluminium. El. markiser over stuevinduer mot vest (En markise er defekt). Ytterdører: To fløyet malt profilfrest inngangsdør med sprossevindu i dørblad. Malt inngangsdør med glass i dørblad, v/platting på terreng. Malt inngangsdør til bod i underetasje. To fløyet terrassedør i stue og terrassedør i master soverom med 2-lags isolerglass i dørblad. Terrasse dør fra master soverom. Valmet tak med takkonstruksjon i tre. Tilbygget kjøkken har saltak i trekonstruksjoner. Sort betongtakstein. Sløyfer og lekter. Huntonit undertaksplater. Fukt/kondens merke i undertak, ved luftekanal. I følge eier har det vært uforandret merke i de siste 12 år. I følge eier er takstein vasket hvert annet år. Forkantblekk, takrenner og nedløp byggeår. På tilbygg kjøkken er det varmekabel i takrenne og nedløp på/ved takvindu. Takstige og snøfangere i lakkert stål. Det er en Leca elementpipe med heldekkende beslag.

Delvis takoverbygget terrasse v/stue på nordvest siden med trapp til terreng. Terrassen er fundamentert på ringmur og antatt betongpilarer. Trekonstruksjon med spalte gulv og stående malt rekkverk med håndlist. Høyde på rekkverk er 90 cm. Det er ikke målt noen unormal fukt i rekkverk.
Terrasse på østsiden av huset. Fundamentert på antatt betongpilarer i terreng, med imp. bjelkelag og spaltegulv. Nedfelt Jacuzzi massasjebad, samt pergola i lakkert aluminium med lamelltak og rullgardinduk på to sider. Det er spotlight i tak på terrasse v/stue, inngangsparti v/terrasse på østsiden, carport, oppstillingsplass/inngangsparti til bod og hovedinngangsparti.

Primærrom
Primærrom: 228 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 289 kvm

Standard
Lekkert arkitekttegnet hus fra 2006 som siden er påbygget i 2 omganger (2010 og 2017). Stort hus med god planløsning og store fine rom. Huset er jevnlig oppgradert og velholdt. Her kan man flytte rett inn og slippe å tenke på oppussing på en stund. Det særegne tilbygget fra 2017 har mange glassfelt der noen kan åpnes. Dette gir en særdeles luftig og hyggelig stue. 

Av påkostninger kan nevnes:
2010 Tilbygg - Tilbygget gang, to soverom og bod i 1 etg.
2016 Tilbygg - Tilbygget kjøkken og carport, ferdigattest 2017.
2015 Modernisering - Nye hvitevarer på kjøkken
2017 Modernisering - Oppgradert bad I underetasje.
2018 Modernisering - Walk-in closet
2019 Modernisering - Nye downlight I bad 1 etg.
2019 Modernisering - Ny sentralstøvsuger
2020 Modernisering - Elbillader
2020 Modernisering - Utendørs Jacuzzi , overhalt.
2020 Modernisering - El. kontroll på det elektriske anlegg
2020 Modernisering - Kjøkkenøy
2020 Modernisering - Nye dører og fronter på kjøkken fra møbelsnekker.

Kjøkken:
Moderne, svært romslig og innholdsrikt kjøkken. Her er det masse skap og benkeplass i innredning og kjøkkenøy. Påkostet med granittbenkeplate over kjøkkenbenk, hvite moderne høyglansfronter, og integrerte hvitevarer fra 2015 av kvalitetsleverandøren Bosch.

Takhøy kjøkkeninnredning fra byggeår med melamin belagte skrog. Malte slette MDF. dører og fronter (2020). Et høyskap. Benkeplate i granitt med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap (alt fra 2015). Ventilatorhette over platetopp. Kjøkkenøy fra 2020 med skuffeseksjoner og laminat benkeplate. Barløsning. På kjøkkenet er også en plassbygget åpen peis samt gasspeis (2015). Integrerte hvitevarer medfølger. Selger erkjenner ikke garantiansvar. Frittstående kjøleskap og vinskap medfølger ikke.

Boligen har 2 bad (et i hver etasje) og et praktisk vaskerom. Perfekt for en familie!
Bad i 1. etg.:
Tilknyttet masterbedroom er det eget bad. Badet er flislagt med varmekabler i gulv og har en god størrelse. Det er nyere innredning med god oppbevaringsplass. Benkeskap med skuffer og dobbel servant, to høyskap og speil. Fliser på vegger og malt panel m/spotlight i tak.
Frittstående klosett, dusjhjørne med to glassdører, og håndkletørker. Det finnes også mini badekar/sittebadekar. Dette er svært praktisk også for de som har barn og evnt. hund. Det er plass til å oppgradere til større badekar ved behov. Mekanisk avtrekk fra bad via en sentral avtrekksvifte på loft, samt vindu som kan åpnes.

Bad i underetasje:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet er oppgradert i 2017. Badet har en romslig benkeinnredning med skuffer og heldekkende porselensservant, og overskap med speildører. Frittstående klosett, og dusjhjørne med glassvegger og skyvedører. Malt panel m/spotlight i tak. Mekanisk avtrekk fra bad via en sentral avtrekksvifte på loft.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i god størrelse med plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Benkeplate som underletter bretting av tøy. Høyskap og kurvstativ for oppbevaring. Stålvask for fylling av vaskebøtten. Fliser på vegger og panel i tak. Fliser på gulv m/varmekabler. Mekanisk avtrekk fra vaskerom via en sentral avtrekksvifte på loft, samt vindu som kan åpnes.

Overflater:
Gulv med fliser, fliser m/varme i hall, eikeparkett, eikeparkett m/varme (gang og soverom, tilbygg 1. etg.), laminat (2015). Malt betong i garasje.
Vegger med malt glassfiberstrie, malte MDF. veggplater, malte slette vegger. Pussede vegger (bod u. etg.) Tak med malt panel (m/spotlight i hall), malt MDF takplank, gips (teknisk rom, sluse, bod og garasjerom i underetasje). Malte fyllingsdører. Skyvedør med sprosseglass mellom stue og kjøkken. Slette dører til bod og garasje i underetasje. Malt profilert listverk. Svingtrapp med åpne opptrinn. Malte vanger og rekkverksspiler. Beiset og lakkert trinn og håndlist.

Annet:
Plassbygget bokhylle i stue.
Garderobeskap i teknisk rom, vaskerom og to soverom.
Skyvedørsgarderobeskap m/speilfronter i hall.
Walk in-in closet, komplett innredet.
Skap i sluse.
Plassbygde hyller i bod og garasje i u.etg , samt i bod 1 etg.

Takstmannen har gitt følgende tilstandsgrader i sin rapport:
Det er gitt TG0 (Ingen avvik) TG1 (Mindre eller moderate avvik) på alle boligens bestanddeler, med unntak av TG2 (Vesentlige avvik) på utvendig terreng, hvor det heller inn mot boligen på østsiden.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger følgende ferdigattester på eiendommen:
Nybygg bolig 229 kvm BRA datert 24.11.2006.
Tilbygg bolig 52 kvm BRA datert 28.10.2010.
Tilbygg bolig - 40 kvm BRA med carport 25 kvm BRA i underetasje datert 26.11.2017.

Oppvarming
Eiendommen varmes opp med strøm (panelovner og varmekabler), vedovn og gasspeis. Plassbygget peis med glassdør i stue, plassbygget åpen peis i kjøkken og gasspeis (2015) i kjøkken.

Det er varmekabler i gulvet i:
* Begge bad.
* Teknisk rom
* Vaskerom
* Hall underetasje
* Gang tilbygg 1.etasje
* Begge soverom tilbygg 1.etasje

Selger opplyser å ha hatt et årlig strømforbruk på ca. 40 000 kWt (utenom elbillading). Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 18 335,02 pr. år
Fordelt på:
Renovasjon Kr. 3212,52,-
Branntilsyn, feiing (Feiing pr. pipe og tilsyn, gebyr) Kr. 650,-
Eiendomsskatt Kr. 11 660,-
Årlig abb. gebyr vann Kr. 1 250,-
Årlig abb. gebyr avløp Kr. 1 312,50,-
Målerleie Kr. 250,-

I tillegg kommer forbruk vann pr. m3 kr 14,00. (eks.mva), og forbruk avløp kr 16,60 pr. m3 (eks. mva).

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Kr. 11 660,- (Inkludert i kommunale avgifter).

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strøm, forsikring. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 1 292 098,-
Som sekundærbolig Kr. 4 651 551,-

Tekniske installasjoner:
Avløp og vannrør:
Avløpsrør og sluk i plast. Vannrør i kobber og rør i rør system. Fordelerskap for rør-i-rør system i teknisk rom. Utevannkran. 200 l varmtvannsbereder fra byggeår, plassert i teknisk rom.

Gassinstallasjoner:
Innvendig gasstanker i garasjerom. Gasspeis i kjøkken. Alt fra 2015.

Ventilasjon:
Mekanisk avtrekk via et sentralt avtrekksvifte, plassert på loft. Det er avtrekk på bad, vaskerom og kjøkken. Ventiler i alle vinduskarmer og vindu som kan åpnes. Veggventiler.

EL:
Et el. anlegg som er oversiktlig og godt vedlikeholdt. Det ble utført el. kontroll i 2020 og det foreligger ingen pålegg om utbedring av det elektriske anlegget. Nedsenkede stikkontakter i gulv tilbygg fra 2017.

Branntekniske forhold:
Seriekoblet brannvarslere og brannslukningsapparat i huset. Gode rømningsveier gjennom store vinduer, inngangsdører og
terrassedør. Gode rømningsveier ved en evt. brann.

Alarm
Boligen er tilknyttet Verisure alarmsystem for brann, innbrudd og skallsikring. Det kan gjøres avtale om å overta anlegget mot at kjøper tegner eget abonnement.

Annet:
Sentralstøvsuger (2020).
Eidsiva fiber, Tv og bredbånd. Signalforsterker 3 stk som medfølger.
Utendørs Jacuzzi massasjebad (2007), nyoverhalt i 2020.
Pergola (2020) med lamelltak og uttrekkbar duk på to sider, følger med.
Elbillader (2020) i carport, følger med.
Yale doorman.

Diverse
Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

Kongsvinger kommune opplyser at eiendommen befinner seg i et område med høy radonaktsomhet.

El. motor til markise over stuevindu (karnapp) er defekt.

Eiendommen er tilknyttet VEL-forening med en årlig kostnad på Kr. 400,-

Taklampe i stuedel tilbygg 2017, og taklampe over spisebord i spisestuen medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Eiendommen har vannmåler.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan er avsatt til boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger (Plan ID 3401 9701B2 Bogerlia B2).
Det er pr. 02.12.2020 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen. Det foreligger ikke planforslag som berører eiendommen. Det tas forbehold om feil og mangler. Opplysninger gitt av kommunen.

Kopi av grunnkart, matrikkelbrevbrev, reguleringsplan m.m. er innhentet av megler og er vedlegg til digital salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke underlagt odel, konsesjon eller boplikt.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
185 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

201 020,- (Omkostninger totalt)

7 601 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag og utlegg: Kr. 109 000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
79-20-0106

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Støve Eiendomsmegling AS
EIE Kongsvinger
Org. nr:815754662
Storgata 9
2212 Kongsvinger
Tlf: 62 82 55 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig Amelia Åsengen-Sletholen

Saksbehandlere
Amelia Åsengen-Sletholen
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig
Mob: 45 51 32 20 / E-post: amas@eie.no

EIE Kongsvinger
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Bogerkroken 12
For mer om objektet
Bogerkroken 12

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: