Bilde 1 av Ole Buholts veg 12 Bilde 2 av Ole Buholts veg 12
Digital salgsoppgave
Ole Buholts veg 12

2211 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik og meget velholdt eiendom med stor praktisk garasje!
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
194 m²
Bruksareal (BRA)
209 m²
Kommunale avgifter
kr 1 042 / Mnd
Prisantydning
kr 3 600 000
Omkostninger
kr 102 770
Totalpris
kr 3 702 770
Byggeår
1959
Tomt
Eiet tomt 1517 m²
Oppdragsnummer
79200074
card-default

Jo Heiki Støve

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jo
Prisantydning kr 3 600 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 88 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 3 702 770
Eiendom
Ole Buholts veg 12, 2211, Kongsvinger

Matrikkel
Gnr. 27 bnr. 113 i Kongsvinger kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 209 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1959

Tomt
Eiet tomt 1517 m²

Prisantydning
3 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
88 750,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

102 770,- (Omkostninger totalt)

3 702 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 499,50 pr. år

Parkering
Dobbel garasje med 2 boder.

Eier
Jonny Harald Eriksen

Beskrivelse
Fin eiendom i veletablert og hyggelig nabolag. Huset er svært godt vedlikeholdt og modernisert over tid. Hovedplan inneholder: VF, hall, stort innholdsrikt kjøkken med spiseplass, todelt romslig stue/peisestue. 2. etg.: 3 gode soverom og stort påkostet bad. I kjeller er det godt med bodrom, ekstra bad/vaskerom og gjesterom. Flere fine uteplasser med og uten takoverbygg. Huset har fine plassbygde garderobeløsninger og fremstår totalt sett godt ivaretatt over tid.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende på et boligfelt på Rasta i Kongsvinger. Huset ligger vestøstvendt og har gode solforhold. Det er kort vei til barnehage, barneskole og matbutikk. Det er 2 km til Kongsvinger sentrum, og det er holdeplass for bybuss like i nærheten.  Det er også fine turstier i nærområdet. RV 2 er ikke langt fra huset med noe periodisk støy. Støyskjermtiltak mot RV 2 gjennomføres med antatt pengebevilgning i 2023.

I Kongsvinger finnes utesteder, restauranter og cafeer. Byen har kjøpesenter, flere ulike forretninger, svømmehall, kino, sykehus, skoler for alle alderstrinn m.m. Her finner man det aller meste! Kongsvinger har togstasjon med god forbindelser til bla. Oslo. Til Oslo er det ca. 10 mil, til Gardermoen Oslo Lufthavn ca. 7 mil og til Sverige med stort kjøpesenter og mange shoppingmuligheter ca. 4 mil.

Bebyggelse
Tradisjonell enebolig med 1 1/2 etg. og kjeller. På eiendommen står også en dobbel garasje m/bod og søppelbod m/redskapsbod.

Tomt
Eiet tomt, 1517 m²
Oppgitt areal er omtrentlig.
Litt over halve tomten er tilnærmet flat, resten er skrående mot RV2. Tomten er pent opparbeidet med plen, diverse prydbusker, frukttre og hekk på to sider. Asfaltert biloppstillingsplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Barna i dette området sokner til Vennersberg barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Kort vei ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger.
I nærheten ligger to barnehager. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass. Nærmeste barnehage er Vinger barnehage, som ligger et steinkast unna leiligheten.

Fritidstilbud
Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen ligger midt i smørøyet med gangavstand til det aller meste. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

Inneholder
Enebolig med 1 1/2 etg. og kjeller på 209 kvm BRA/194 kvm p-rom som inneholder:

Kjeller på 57kvm BRA/ 42 kvm p-rom: Trapperom, arbeidsrom, kjellerrom (gjesterom), bad/ vaskerom. Matbod, kjellerbod, tekniskrom regnes som s-rom. I tillegg en kjellerbod med ikke målbare arealer pga. takhøyden.

1. etasje på 96 kvm BRA/ 96 kvm p-rom: Entré, hall m/trapp, kjøkken, stue, peisestue og wc.
I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 5 kvm og en takoverbygget terrasse på 22 kvm.

2. etasje på 56 kvm BRA/ 56 kvm p-rom: Gang, bad og 3 soverom.
I tillegg en balkong på 2 kvm ved hovedsoverom.

Byggemåte
Velholdt og solid enebolig fra 1959 som er tilbygget og totalrenovert 1999.

Enebolig:
Plasstøpt betongfundamenter på stedlige masser. Grunnmuren er av plasstøpt betong. Drenering fra 1999 og 2008. Utvendig stående malt  panel fra 1975 og 1999, og malt teglstein. Huset er malt i 2016. Saltak isolert med sagflis og 5 cm sydde matter. På tilbygg er det isolert med 15 cm mineralull i tak. Taket har rupanel undertak, som er tekket med sort betongtakstein (2005). Gradrenner, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall (2005). Loftet er isolert med sagflis og 5 cm sydde matter. På tilbygg er det isolert med 15 cm mineralull. Vinduer med vertikal sprosse og 3-lags isolerglass, samt ventil i karm fra 1999. Ramme og karm i tre. Vinduer mot vest (RV 2) har lydglass. Faste vinduer i stue har utvendig alu-kappe, horisontal sprosse og 3-lags isolerglass (1999). Blyglassvindu i peisestue. Koblede vinduer i kjeller fra byggeår. Inngangsdør  i teak med glass i dørblad samt et sideglass vindu. Terrassedører i stue og hovedsoverom med 3-lags isolerglass. Balkong v/hovedsoverom i trekonstruksjoner (1999), spaltegulv m/tettelist og stående rekkverk med håndlist. Takoverbygget terrasse v/stue fundamentert på terreng. Trekonstruksjon med spaltegulv, stående rekkverk. Trapp til terreng. Markise. Terrassevarmer. Levegg vegg mot nord med stående spiler. Takoverbygget inngangsparti fundamentert på betongpilarer. Trekonstruksjon med spaltegulv, rekkverk med stående spiler og håndlist. Trapp til terreng.

Garasje:
Dobbelgarasje oppgradert og påbygget i 2002. Fundamentert på plasstøpt plate i betong med ensteins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Malt (2016) utvendig stående panel. To garasjevinduer, to leddporter med el. portåpner samt to inngangsdører til boder. Saltak i trekonstruksjoner tekket med sort betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Samt en uisolert bod med betonggulv og en isolert bod med furugulv, malt panel på vegg og panel i tak. Stikkontakter og taklys. Innlagt 3 fas - 10 A.

Søppelbod og redskapsbod:
Søppelbod og redskapsbod i uisolerte trekonstruksjoner. Stående malt (2016) utvendig panel. Tett skillevegg. Spaltegulv. Pulttak tekket med sort betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Dobbel plankedør i redskapsbod og lav plankeport i søppelbod. Panel nær asfalt, noe som kan medfør til fukt i panel.

Takstmann har gitt tilstandsgrad 2 (vesentlige avvik) på følgende:
- Kjeller grunnet alder og påvist noe fukt i betongsåle og grunnmur.
- Innvendige trapper Innvendige trapper, mangler håndlist på trapp til kjeller 1
- Radon, dokumentasjon på radonmåling foreligger ikke.
- Grunnmur, fundamenter - Målt noe fukt i grunnmur og utforede vegger i innredet kjellerrom.
- Grunnmur, fundamenter - drenering og fuktsikring. Det er registrert tegn på fukt i konstruksjonen.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 194 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 209 kvm

Standard
Bolig fra 1959 som er tilbygget og betydelig påkostet i 1999. Fremstår som en solid og godt vedlikeholdt enebolig. 

OVERFLATER:
Gulv med eikeparkett (1999), bjørkparkett (1999) m/varme i peisestue. Fliser (1999) m/varme i entré.
Vegger med malt strukturtapet, tapet, malt bred panel, malte mdf. veggplater, malte slette vegger, hvitkalket panel, og malt glassfiberstrie.
Tak med tak-ess, malt mdf. takplank (m/spotlight i entré), hvitkalket panel og malte slette tak.
Svingtrapp med tette opptrinn til 2. etg. Vanger, trinn, rekkverk og håndlist er malt. Svingtrapp med tette opptrinn til kjeller. Det mangler håndlist. Trappen er plasstøpt og malt. Noe lav takhøyde ved etasjeskiller.

DØRER:
Malte fyllingsdører fra 1999. Malt dør med sprosseglass mellom entré og hall. Malt skyvedør med sprosseglass mellom spisestue og kjøkken. I kjeller er det malte fyllingsdører og slette malte dører. Malt profilfrest listverk.

KJØKKEN:
Hyggelig  og romslig kjøkken, oppusset i 1999. Kjøkkeninnredning med finerte skrog, lakkerte heltre kirsebær fyllingsdører og fronter, to vitrineskap med glassdører og to høyskap. Benkeplate i laminat med heltre kirsebær kantlist, og nedfelt dobbel oppvaskkum med nytt ett-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilatorhette i kirsebærtre med innebygget ventilator over komfyr. På kjøkkenet er også en elementpeis med glassdører vendt mot spiseplassen. Hvitevarer medfølger. Selger erkjenner ikke garantiansvar.

VÅTROM:
Bad i 2. etasje:
Flislagt og stort bad fra 1999 med varme i gulv og panel i tak med downlights. Badet inneholder benkeskap i bjørk med lakkert heltre bjørk benkeplate m/nedfelt 2 porselensvasker, 3 overskap, frittstående toalett, hjørne boblebadekar, dusjhjørne med glassbyggerstein og glassdør. To mekanisk avtrekk i tak.

WC i 1. etasje:
WC fra 1999 med porselens søyleservant og frittstående toalett.

Bad/vaskerom i kjeller:
Bad/vaskerom fra 2012 med fliser på vegger, fliser med varme på gulv og slett malt tak. Rommet inneholder benk med laminat benkeplate med nedfelt vaskekum, porselensvask, vegghengt toalett og dusjhjørne med to glassdører. Rør i rør skap. Hovedstoppekran. Feieluke. Mekanisk avtrekk på vegg.

GARDEROBESKAP:
Garderobeskap i alle soverom, gang i 2. etg og hall m/trapp. Garderoberom i hovedsoverom. Plassbygde garderobeskap i hall og kneloft i 2. etg. Plassbygde hyller i kjeller.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ingen ferdigattest på den opprinnelige boligen. Boligen er oppført før 1965, før plan- og bygningsloven kom. Det var derav ikke søknadsplikt for byggetiltak på oppføringstidspunktet og derav ingen krav til ferdigattest. Boligen fikk igangsettingstillatelse 01.01.1958 og er registrert tatt i bruk 01.01.1959. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998 jf. pbl.§21-10.

Det foreligger ferdigattest på tilbygget datert 01.12.1999.

Oppvarming
Boligen varmes opp med vannbåren varme i gulv, luft til luft varmepumpe fra 2011, panelovner og vedfyring. Vannbåren varme i gulv på entré, wc, peisestue, bad 2 etg. og på bad/vaskerom i kjeller. Sentralvarmeanlegg med oljefyr fra 2002, som ble bygget om til biodiesel 2019.  Utvendig oljetank. Elementpeis med glassdører i kjøkken. Plassbygget åpen skiferpeis i peisestue. Utvendig åpen peis v/terrasse. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 12 499,50 pr. år

Fordelt på:
Renovasjon 2 962,-
Branntilsyn, feiing pr. pipe og tilsyn, gebyr 975,-
Eiendomsskatt kr 5 500,-
Vann - Årlig abm. kr 1 250,-
Målerleie vann er kr 250,-
Avløp  - Årlig abm. kr 1 312,50,-
Målerleie avløp er kr 250,-
inkl. mva.

I tillegg kommer forbruk vann pr. m3 kr 14,00. eks.mva. og  forbruk avløp kr 16,60 pr. m3 eks. mva

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 5 500,- (inkl. i kommunale avgifter)

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strøm, forsikring. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 626 503,- Som sekundærbolig Kr. 2 255 410,-

Tekniske installasjoner:
Vann og avløp:
Avløpsrør og sluk i plast. Rør i rør vannrør. Alt røropplegg er oppgradert i 1999. Utevannkran på nordsiden av huset.

Ventilasjon:
Naturlig ventilasjon med klaffventiler i vegger og ventiler i vinduskarmer, samt vindu som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på wc, bad, bad/vaskerom og kjøkken.

EL:
Et el. anlegg fra 1999 som er oversiktlig og normalt vedlikeholdt. Nytt sikringsskap 1999 med automatsikringer. 50 A hovedsikring. Ny strømmåler.
Sikringsskapet har to reserve kurser.

Branntekniske forhold:
Brannvarslere og brannslukningsapparat i huset. Gode rømningsveier og mulighet for rømning gjennom store vinduer og inngangsdør/terrassedør i 1. og 2. etg. I kjeller er det ingen soverom, kun arbeidsrom og kjellerstue. Her er det ikke rømningsveier gjennom vinduer, kun trapp opp til 1. etg.

Annet:
Markise på takoverbygget terrasse v/stue samt terassevarmer.
TV og internett fra Altibox og Viken fiber.

Diverse
Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

Kommunen opplyser om følgende:
Tomta ligger innenfor gul sone i støyutsatt område (vegtrafikkstøy). Dette er en vurderingssone hvor kommunen bør vise varsomhet med å tillate etablering av nye boliger, og der det ved bygging kan stilles krav til avbøtende tiltak som gir tilfredsstillende støyforhold (skjerming, isolering etc.).
Tomta ligger innenfor rød sone i støyutsatt område (vegtrafikkstøy). Her skal det ikke etableres ny støyømfintlig bebyggelse, som for eksempel boliger.
Eiendommen og bolig ligger innenfor aktsomhetsområde for flom ifølge NVEs flom aktsomhetskart
Kommunens kartverk viser at eiendommen befinner seg i et område hvor mulighet for marin leire er stor.
Eiendommen befinner seg i et område med moderat til lav radonaktsomhet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1955/436-1/13  Bestemmelse om veg  
24.02.1955

Utleie
Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Boligen har vannmåler.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål og adkomstvei i kommuneplanens arealdel.
Det er pr. 19.08.2020 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen.
Det tas forbehold om feil og mangler.
Opplysninger gitt av kommunen.

Overtagelse
Overtagelse ønskes i mars 2021.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
88 750,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

102 770,- (Omkostninger totalt)

3 702 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglers provisjon, samt utlegg med vederlag totalt kr 91 000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
79-20-0074

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Støve Eiendomsmegling AS
Eie Kongsvinger
Org. nr:815754662
Storgata 9
2212 Kongsvinger
Tlf: 62 82 55 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
Eie Kongsvinger
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Eie Kongsvinger
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.