Bilde 1 av Dragalveien 540Bilde 2 av Dragalveien 540
Digital salgsoppgave
Dragalveien 540

2224 Austmarka • Kongsvinger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Finnskogen - Møkeren. Fin og praktisk hytte - panorama utsikt mot landskapet rundt - steinkast til sjøen og båtplass
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Kommunale avgifter
kr 100 / Mnd
Prisantydning
kr 1 700 000
Omkostninger
kr 56 520
Totalpris
kr 1 756 520
Byggeår
1973
Tomt
Punktfestetomt m²
Oppdragsnummer
60210010
card-default

Marius Berger

Eiendomsmegler MNEF
Les om Marius
Prisantydningkr 1 700 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 42 500,-
  
Totalpris kr 1 756 520
Eiendom
Dragalveien 540, 2224 Austmarka

Matrikkel
Gnr. 69 bnr. 31 Fnr. 20 i Kongsvinger kommune

Eierform
Selveier. Feset tomt.

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1973

Prisantydning
Kr. 1 700 000

Totalpris inkl. omkostninger
Kr. 1 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

Kr. 200,- (Pantattest kjøper)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Kr. 42 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 700 000,-))

12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
Kr. 56 520,- (Omkostninger totalt)
Kr. 1 756 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 1 200 pr. år

Eier
Malin Helen Holmen Ida Lill Holmen

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Fin og praktisk hytte beliggende ved innsjøen Møkeren i Austmarka.

Her får du Finnskogen og store naturarealer rett ut fra eiendommen. Bær og soppplukking, godt fiske i Møkeren og mulighet for småviltjakt i umiddelbar nærhet. Ubegrensede turmuligheter i skog og mark og her nevnes blant annet Finnskogleden med sine 24 mil fra sør til nord. Kanopadling på Møkeren og omkring liggende vassdrag, blant annet inn i Sverige.

Eiendommen har gode solforhold med sol fra tidlig morgen til sen kveld.

Fra eiendmmen har man vid utsikt utover landskapet rundt.

Båt og bryggeplass like nedenfor eiendommen. Her er opparbeidet oppholdsplass med sittegruppe og langbord og er en nydelig plass for bading m.m.

Kort vei til nærmeste dagligvare, ca. 10 minutter. Kjøretid fra Kongsvingerregionen ca. 30 minutter, fra Osloregionen ca. 1 time og 30 minutter.

Tomt
Punktfestetomt. Opparbeidet med gruset innkjørsel og parkering. Romslig plenareal rundt hytten, ellers stort sett naturtomt med lyngarter og glissen furuskog.

Inneholder
Hytten har en god planløsning og inneholder: Entre-vindfang, spisestue, stue med utgang til stor overbygget terrasse, 3 soverom, kjøkken og 2 utvendige boder. Tørrklosett installert i utvendig bod.

Byggemåte
Grunnmur - ringmur i betong samt leca. Vegger - bindingsverksvegger med utvendig panel. Tak - saltakskonstruksjon tekket med stålplater.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: 1. etasje.

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
2 utvendige boder.

Standard
Gjennomgående enkel og god hyttestandard. Lyse overflater som gir god romfølelse. Delvis nymalte vegger og tak. Innvendige vegger med panel. Tregulv i hele hytten. Tak kledd med panel.  Enkel kjøkkeninnredning med god benkeplass. Peis og vedovn som gir god varme.Noe oppgradering må påregnes. Maling på takplater flasser delvis.  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger  ikke ferdigattest

Oppvarming
Vedfyring. Det er installert solcellepanel samt strømaggregat. Se forøvrig beskrivelse om dette i vedlagte tilstandsrapport. Mulighet for tilkobling til strøm via tilknytningspunkt ved innkjørsel til eiendommen.

Energimerking
Det foreligger ikke energiattest.

Kommunale avgifter
Kr. 1 200 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:Kr. 2 903,-.

Faste løpende kostnader
Årlige kostnader utgjør: Festeavgift kr. 13 200,- kommunale avgifter ( renovasjon ) kr. 1 200,- eiendomsskatt kr. 2 903,-, forsikring kr. 3 500,- samt kostnader til oppvarming m.m. ( ikke oppgitt av selger ).

Forsikring med polisenummer
Jernbanepersonalets bank og forsikring
Polisenummer: 1190863
Premie: Kr. 4000,-

Formuesverdi
Formuesverdi kr 199 587 pr.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det medfølger opparbeidet båtplass og en mindre steinbrygge beliggende like nedenfor eiendommen. Denne ble etablert ved opprettelse av hyttefeltet på 1970-tallet. Rettigheten er ikke tinglyst.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Punktfestetomt. Kopi av festeavtalen medfølger salgsoppgaven. Festeavgiften vil årlig utgjøre kr. 13.200,- f.o.m. 2022. I henhold til opplysninger fra grunneier gis det tilbaud på innløsing av tomten på kr. 330 000,-. Tilbudet for denne eiendommen er gyldig frem 10.05.2021. Se forøvrig vedlegg i salgsoppgaven fra grunneiers advokat i tilknytning til dette. Opplysningene om innløsing av tomt er ene og alene grunneiers ansvar og eventuell kjøpsavtale inngås direkte med denne.

Utleie
Utleie er tillatt.

Vei/vann/kloakk
Privat vann - borevann på egen tomt. Avløp i grunnen. Se avsnitt om avløp på side 11 i vedlagte tilstnadsrapport.

Regulering
Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. Reguleringskart og bestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven.

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke konsesjonspliktig og det hviler ikke odel på den.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Kr. 1 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

Kr. 200,- (Pantattest kjøper)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Kr. 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Kr. 42 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 700 000,-))

Kr. 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
Kr.56 520,- (Omkostninger totalt)
Kr. 1 756 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Vederlaget, som er provisjoonsbasert, betales av selger. Provisjonen utgjør kr. 105 000,-. I tillegg betaler
selger avtalte utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
60-21-0010

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
LDW AS
EIE Vinderen
Org. nr:913752260
Borgenveien 66
0373 Oslo
Tlf: , Fax:

Ansvarlig megler
Marius Berger

Saksbehandlere
Marius Berger
EIE Vinderen
Mob: 41 30 12 83 / E-post: marius.berger@eie.no

EIE Vinderen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Dragalveien 540
For mer om objektet
Dragalveien 540

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: