Bilde 1 av Linerlevegen 5Bilde 2 av Linerlevegen 5
Digital salgsoppgave
Linerlevegen 5

2209 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig rekkehus over 3 plan med pent kjøkken og bad! Barnevennlig beliggenhet | Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
130 m²
Bruksareal (BRA)
138 m²
Fellesutgifter
kr 6 300 / Mnd
Prisantydning
kr 1 900 000
Omkostninger
kr 9 450
Fellesgjeld
kr 409 921
Totalpris
kr 2 319 371
Fellesformue
kr 32 086
Byggeår
1976
Tomt
Fellestomt 26369 m²
Oppdragsnummer
66230068
Prisantydningkr 1 900 000,-
Fellesgjeldkr 409 921,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 2 319 371
Eiendom
Linerlevegen 5, 2209 Kongsvinger

Matrikkel
Andelsnr. 45 Orgnr. 950839619 i Kongsvinger kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 138 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1976

Tomt
Fellestomt 26369 kvm

Prisantydning
1 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jonas Eikeland Takstdato: 01.11.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 409 921,- pr. 26.10.23
Andel fellesformue: kr. 32 086,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 1 900 000,- (Prisantydning)
kr 409 921,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 2 309 921,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 311 121,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 319 371,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 300,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, enkel pakke tv og internett, vedlikehold fellesarealer, forsikring av bygget, forretningsførerhonorar, styrehonorar, mm. Borettslaget har egen vaktmester som måker snø og utfører gressklipping. Annet arbeid gjøres på bestilling fra styret.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Borettslaget er tilknyttet en slik sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Delali Senayah

Beskrivelse
Velkommen til Linerlevegen 5!

EIE v/ Jo Heiki Støve har gleden av å presentere dette hyggelige rekkehuset på Vennersberg! Veletablert og barnevennlig område med kort vei til barnehage, barneskole og nærbutikk. Flotte turområder i nærområdet, flere lekeplasser og fotballbane. Bussholdeplass i nærheten med bybuss. Ca. tre km til sentrum med videregående skoler, forretningssentre, svømmehall, idrettshall, kino-/teatersal, spisesteder, offentlige kontorer m.m.

Høydepunkter:
- Hyggelig rekkehus med god planløsning
- 3 gode soverom
- Romslig stue + kjellerstue
- Kjøkken med god skap- og benkeplass
- Koselig veranda og hage
- Pent bad, toalettrom og praktisk vaskerom
- Garasjeplass i felles garasjerekke
- El-billader
- Godt med bodplass

Parkering
Biloppstillingsplass med el-billader i felles garasjeanlegg. Ladeboks sitter i alle garasjer. Hver eier må bestille abonnement fra Ohmia Charging.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et veletablert og barnevennlig område på Vennersberg med kort vei til barnehager, barneskole og nærbutikk. Flotte turområder i nærområdet, flere lekeplasser og fotballbane. Bussholdeplass i nærheten med bybuss to ganger i timen i tidsrommet 6-21, korresponderer med tog til/fra Oslo. Ca. tre km til sentrum med videregående skoler, forretningssentre, svømmehall, idrettshall, kino-/teatersal, spisesteder, offentlige kontorer m.m.

Bebyggelse
Området består av rekkehus- og blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 26369 kvm
Tomt opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger og plenareal.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Nærmeste barneskole er Vennersberg skole (1-7 kl.) og ligger ca. 400m unna boligen. Vinger barnehage Avd Vennersberg ligger ca. 100m unna boligen. Kongsvinger ungdomsskole (8-10 kl.) ligger ca. 4,5 km unna boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offenltig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Vennersberg og ligger ca. 400m unna boligen. Kongsvinger stasjon ligger ca. 1,9 km unna boligen.

Fritidstilbud
Her er det flere muligheter for å nyte naturen med Rastaberget og Liermoen i nærområdet med turstier/-løyper sommer som vinter. Kort kjøretur til sentrum med skoler, svømmehall, idrettshall, kino-/teatersal, forretningssentre, restauranter/kafeer, offentlige kontorer m.m.

Inneholder
Rekkehus over tre plan 138 kvm BRA:

1. etasje 52 kvm BRA:
Entré, gang, stue og kjøkken.

2. etasje 48 kvm BRA:
Gang, toalettrom, bad og tre soverom.

Kjelleretasje 38 kvm BRA:
Gang, kjellerstue, vaskerom og bod.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 1976. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning.Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Entrédør med glassfelt. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass.

Primærrom
Primærrom: 130 kvm

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at det er ukjent om det er søkt om/godkjent innredning av underetasje og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.

Bruksareal
Bruksareal: 138 kvm

Boder
Utvendig bod oppmålt til ca. 3 kvm. Innvendig bod i kjelleretasje på ca. 8 kvm.

Standard
Kjøkken
Ikea kjøkkeninnredning. Innredningen er fra ukjent årstall. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn og platetopp. Frittstående oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av metall. Fuktsensor til automatisk vannstopper synlig under oppvaskkum. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater og takplater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Bad
Baderom fra ukjent eksakt årstall. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malte flater i himling. Gulvstående servantinnredning med dør. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt baderomsmøbel med dører. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Vaskerom
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall. Slipt betonggulv. Plater på veggflater. Tapet på vegger. Panelbord i himling. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Toalettrom
Gulvflater belagt med laminat. Panelerte og taptserte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dør. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber. Fuktsensor til automatisk vannstoppeventil på gulv ved toalett. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil i himling.

Øvrige rom - 1. Etasje
Gulvflater belagt med laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, tapetserte flater, veggplater og malt panel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Øvrige rom - 2. Etasje
Gulvflater belagt med laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, malte tapetserte flater, malt panel og panel. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Kjelleretasje
Kjelleretasjen er innredet og har utlektede kjellervegger. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, tapetserte flater, malt panel og panel. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i kjellerstue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele kjøkkenet på grunn av høy slitasjegrad, og med tanke på alder på røropplegg/andre tekniske installasjoner. Det registreres et løst kjøkkenarmatur. Restlevetiden på komponenter på kjøkkenet er usikker.

Bad:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy slitasjegrad, og behov for total fornying for å gjøre det skadefritt og fuktsikkert. Tettesjikt, overflater, vann og avløpsrør med sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Det er hull etter tidligere innfestinger i dusjsonen. Gulvbelegg har sprekker og utettheter i overganger. Våtrommet har kun naturlig ventilasjon, naturlig ventilasjon gir som regel mindre effektiv luftutskifting enn mekanisk ventilasjon, noe som kan medføre økt fuktpåkjenning i våtrommet. På grunn av våtrommets utforming er det ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking i et område der det erfaringsmessig forekommer skader. Hulltaking og fuktmåling i lukkede konstruksjoner er derfor ikke utført. Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på våtrommet usikker. Tiltak må påregnes.

Vaskerom:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy slitasjegrad, og behov for total fornying for å gjøre det skadefritt og fuktsikkert. Rommet oppfyller ikke de krav som gjelder for våtrom, det er ikke benyttet tettesjikt/membran i våtsoner. Overflater, vann og avløpsrør med sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På grunn av våtrommets utforming er det ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking i et område der det erfaringsmessig forekommer skader, hulltaking og fuktmåling i lukkede konstruksjoner er derfor ikke utført. Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på våtrommet usikker. Tiltak må påregnes.

Toalettrom:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele toalettrommet på grunn av høy slitasjegrad. Vann- og avløpsrør med tilhørende sanitærutstyr er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er redusert/usikker gjenværende restlevetid.

Øvrige rom - 1. Etasje:
- Helhetsvurdering: Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje. TG2 er valgt i sin helhet for å belyse at bygningsdelene har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Øvrige rom - 2. Etasje:
- Helhetsvurdering: Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje. Enkelte rom fremstår som å være under oppgradering, og det gjenstår arbeid. TG2 er valgt i sin helhet for å belyse at bygningsdelene har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Kjelleretasje:
- Helhetsvurdering: Det er valgt å vurdere bygningsdelene med en samlet helhetsvurdering basert på slitasjegrad, tilstand, konstruksjonstype og risiko. Hovedmomenter for helhetsvurderingen er: Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje og det registreres avvik. Gulvets overflatemateriale har enkelte synlige skader. Det er stedvis knirk i gulvet. Enkelte innerdører bærer preg av skader/slitasje. Dørbladet på kjellerstue kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Ventilasjonen vurderes ikke til å være tilstrekkelig. Deler av overflatene i bod var ikke tilgjengelig for inspeksjon pga. særlig tungt/store mengder inventar. Ytterligere undersøkelser anbefales. Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på bygningsdelene usikker. Det bør gjennomføres ytterligere undersøkelser av fagkyndige for å kartlegge eksakt tilstand, årsakssammenhenger og hvilke tiltak som eventuelt skulle være nødvendig. Til informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i utlektet veggkonstruksjon. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Det kan heller ikke sies med sikkerhet at forholdet er det samme i andre deler av konstruksjonen. Relativ fuktighet ble målt til 74,1 prosent, ved 11,3 celsius.

Loft - uinnredet / råloft:
- Overflater vegger/undertak: Moderate tegn til fuktmerker observeres stedvis på undertaksplater. Eksakt årsak er ukjent.
- Konstruksjonsoppbygging: Luftespaltene mellom taksperrene er i hovedsak tettet med isolasjon, noe som fører til redusert ventilering av kaldtloftet. Forholdet kan føre til økt fuktpåkjenning. Tiltak må påregnes.

Innvendige trapper:
- Innvendige trapper: Åpninger i rekkverkene på mer enn 0,10 meter. Trappene har åpninger på mer enn 0,10 meter. Trappen til kjeller har stedvis ulik høyde på opptrinn. Basert på ovennevnte forhold oppfyller ikke trappen dagens krav.

Etasjeskiller - 1. Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 14 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Etasjeskiller - 2. Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i soverom, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 22 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør av kobber som er fra boligens opprinnelige byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker.
- Hovedstoppekran: Innvendig stoppekran er ikke funksjonstestet grunnet høy alder/tilstand. Konsekvens er usikker restlevetid/funksjon.
- Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Avløpsrør som er fra boligens opprinnelige byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Konsekvens er usikker restlevetid.

Radon:
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens forskrift.

Grunnmur, fundamenter:
- Grunnmur: Det registreres enkelte skråriss på grunnmur. Eksakt årsak er ukjent. Forholdet krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Deler av grunnmuren er ikke tilgjengelig for undersøkelser på grunn av bygningsdeler som er plassert mot grunnmuren. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Drenering:
- Alder: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Stikkledninger og tanker:
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Utvendige vann- og avløpsrør har ukjent alder/tilstand. Anbefalt brukstid kan være passert. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om tegn til skader ikke er registrert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- Ildsteder inne i boligen: Ubrennbar plate under ildsted i kjelleretasje har ikke tilstrekkelig størrelse. Forholdet kan medføre/ har medført til at glør og gnister treffer brennbart materiale/gulvet når ildstedet brukes. Sprekk i ildstedets glassdør er registrert. Ytterligere undersøkelser av fagkyndig person anbefales. Tiltak må påregnes. Sotluke har ingen underliggende ubrennbar plate. Ytterligere undersøkelser anbefales. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: TG3: Det er tegn til termiske skader på plugg til varmtvannsbereder. Enkelte steder mangler det stikkontakter og blendelokk, noe som medfører berøringsfare av spenningsførende deler. TG2: Det observeres enkelte kabler som ikke er tilstrekkelig festet. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG3 må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Det må gjøres strakstiltak. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for el-kontroll. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

Brann:
- Rømningsveier: Vindu i kjellerstue: vinduet (i åpen stilling) har en avstand som overstiger 1,0 m og har ikke de minimumsmål som gjør at vinduet kan godkjennes som rømningsvindu. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000.
- Brannskiller: Utførelsen av brannskiller (mellom brannceller) er ikke dokumentert. Brannskillet/utførelsen er skjult, og vurderingene er derfor kun basert på det som er synlig. Det er avdekket forhold som tyder på at boligen ikke ser ut til å være delt opp i brannceller etter kravene i byggteknisk forskrift. Kjellerdørens branntekniske egenskaper kan ikke verifiseres. Det anbefales derfor å gjennomføre en utvidet brannteknisk kontroll av en kvalifisert fagkyndig person. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 22.11.1977 som omhandler 76 rekkehus-leiligheter.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Peisovn i stue og kjellerstue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er inkl. i felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 300,- pr.mnd.

Fellesutgifter: Avdrag kr. 367,-
Renter - 7 kr. 456,-
Vedlikeholdsfond kr. 100,-
Avdrag kr. 386,-
Renter kr. 189,-
Renter kr. 631,-
Avdrag - 7 kr. 432,-
Felleskostnader - 1 kr. 3 539,-

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, innboforsikring, oppgradert kabel-tv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 8706, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.10.2023: 3.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 47
Saldo per 26.10.2023: 5 101 496
Andel av saldo: 67 125
( siste termin 30.06.2035 )
Annuitet 30 år, fastrente 10 år til 30.06.2025
Første termin/avdrag 30.09.2005

Lånenummer: 12132430770, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.10.2023: 5.55% pa.
Antall terminer til innfrielse: 90
Saldo per 26.10.2023: 12 978 813
Andel av saldo: 170 774
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 31.03.2046 )
Annuitet 30 år. Opprinnelig lånebeløp er kr. 15.750.000

Lånenummer: 82105753302, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.10.2023: 3.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 90
Saldo per 26.10.2023: 13 073 695
Andel av saldo: 172 022
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 31.03.2046 )
Annuitet 30 år. Fastrente i 10 år frem til 31.03.2026

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt  årsresultat for 2022 på kr. 519 019,- Budsjettet for 2022 er på kr. 208 335,-

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP0000589138

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 578 473,- Som sekundærbolig Kr. 2 082 502,-

Borettslag
Borettslag: Fuglevegen borettslag a/l, Orgnr: 950839619

Forretningsfører
Kobbl

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
TV-tuner og modem skal medfølge andelen. Borettslaget har avtale med Telenor.

Dyrehold
Det er tillatt med dyr i borettslaget. Det er en begrensning med opp til 2 husdyr pr. boligandel, 1 hund og en katt, 2 hunder, eller 2 katter. Det skal søkes styret om godkjenning for nye dyr. Erklæring om husdyrhold skal underskrives. Utekatter skal steriliseres og merkes (f.eks. halsbånd, chip) Husk at det alltid er båndtvang for hun Husk at det alltid er båndtvang for hunder i borettslaget. Dette ihht. husordensregler for Fuglevegen borettslag.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: I regi av borettslaget.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Toalett gulv og kjøkken tak byttet.

2.2. Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja. Kommentar: Hos Fuglevegen borretslag styre.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bygget terrasse og tak over terrasse selv.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Kommentar: I garasje.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utdrag fra grunnboken:
1995/2217-1/13  Erklæring/avtale  
28.04.1995 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver; HEAS

2016/354014-1/200  Jordskifte  
21.04.2016 
Saksnr. 15-198579RFA-JKON Fuglevegen BRL
Gjelder fastsettelse av grense mellom to borettslag
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 1 900 000,- (Prisantydning)
kr 409 921,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 2 309 921,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 311 121,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 2 319 371,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.6 500)
Grunnpakke borettslag (Kr.14 655)
Provisjon (Kr.48 125)
Tilrettelegging (Kr.10 900)
Visningshonorar x 2 (Kr.4 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.13 700)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 587)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.123 379)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
66-23-0068

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Kongsvinger
Org. nr: 976320492
Røde Korsvegen 4
2208 Kongsvinger
Tlf: 91 86 26 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Erdvile Stepana
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 26 84 95
[/ E-post: ers@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Linerlevegen 5
For mer om objektet
Linerlevegen 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: