Bilde 1 av Frankendalsveien 75Bilde 2 av Frankendalsveien 75
Digital salgsoppgave
Frankendalsveien 75

3269 Larvik • Larvik kommune

Prisantydning

kr 2 590 000

Omkostninger: kr 78 770Totalpris: kr 2 668 770
Koselig enebolig med mye potensiale - Sentral og attraktiv beliggenhet - 4 soverom og 2 bad - Romslig og solrik tomt
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
110 m²
Bruksareal (BRA)
170 m²
Bruttoareal (BTA)
189 m²
Kommunale avgifter
kr 1 005 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 78 770
Totalpris
kr 2 668 770
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 826 m²
Oppdragsnummer
69200102
card-default

Mats Westby Svensen

Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner
Les om Mats
Visninger
Mandag 30. nov.
16:30 - 17:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 2 590 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)kr 64 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 2 668 770
Eiendom
Frankendalsveien 75, 3269 Larvik

Matrikkel
Gnr. 2004 bnr. 33 i Larvik kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 170 kvm, Bruttoareal: 189 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 826 m²

Prisantydning
2 590 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

78 770,- (Omkostninger totalt)

2 668 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 058 pr. år Gjelder for inneværende år.

Eier
Holmium Eiendom AS v. Dag Kristian Storhaug

Beskrivelse
Velkommen til Frankendalsveien 75!

Dette er en koselig, innholdsrik enebolig med mye potensiale beliggende i et sentralt og attraktivt boligområde på Frostvedt.

Gangavstand til skoler, barnehage, dagligvare, idrettsanlegg og offentlig kommunikasjon. Ellers kort vei til Larvik sentrum og alt av bymessige fasiliteter.

Boligen er innholdsrik og inneholder bl.a. 4 soverom og 2 bad. Tomten er romslig, flat og lettstelt. Gode solforhold og grenser mot friarealer.

Parkering
Parkering i garasje og i innkjørsel. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget attraktivt og fint boligområde på Frostvedt i Larvik kommune. Området er barnevennlig med skoler, lekeplass og svømmehall like i nærheten. Umiddelbar tilgang til store friarealer fra eiendommen, og like i nærheten ligger Doktorfjellet med en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Det er også gangavstand til kyststien, Vestmarka og Bøkeskogen som byr på god rekreasjon året rundt. Fra Frostvedt er det ca. 3,7 km til Batteristranda, Bølgen kulturhus og Farris Bad. Sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Det er kort avstand til Lovisenlund idrettsplass og Fram stadion. Idrettslagene har et bredt tilbud innen håndball, fotball, friidrett, turn og bryting. For golfentusiaster er det
kort vei til Larvik Golfklubb, på Fritzøe gård.

Bøkeskogen har et areal på ca. 300 mål og er et naturlig samlingspunkt for innbyggerne. Skogsområdet harvikinggraver, kulturminner, kafé og utescene. I Vestmarka finner du 70 km blåmerkede sommerløyper,turstier, fiskevann, samt skogsbilveier som egner seg godt for sykkelturer. Om vinteren er det kilometervis med oppkjørte skiløyper i området. Nær Farris ligger også populære Damgården ridesenter i idylliske
omgivelser.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Coop, Kiwi og Rema 1000. Fra boligen er det i underkant av 1 km til Nordbyen kjøpesenter som er Larviks største, med ca. 50 butikker. I tillegg er det ca. 1,8 km til Amfi kjøpesenter midt i sentrum. Larvik sentrum har trivelige handlegater med kafeer,restauranter og alt av bymessige servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det ca. 2,3 km til Larvik jernbanestasjon hvor Vestfoldbanen har en reisetid på ca. 2 timer til Oslo S. Fra Frostvedt er det ca. 3 km til Larvik stasjon.
Eiendommen har gangavstand til Fagerli skole og barnehage, Hedrum ungdomsskole, Thor Heyerdal Videregående skole og flere barnehager bl.a. 6-avdelings barnehage på Torvstedt.

Tomt
Eiet tomt, 826 m².
Opparbeidet hage med plen og busker. Flat, lettstelt hage. Hagen er delvis inngjerdet og grenser mot friarealer.

Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 15.02.1950. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og  er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1 etasje:
- Entre med trapp 7,3 m2
- Gang 3,6 m2
- Kjøkken 9,9 m2
- Stue 27,7 m2
- Baderom 4,2 m2
- Soverom 9,8 m2

2 etasje:
- Trapperom 3,4 m2
- Gang 2,8 m2
- Mellomgang 2,3 m2
- Bad/vaskerom 6,5 m2
- Soverom 10,1 m2
- Soverom 9,8 m2
- Soverom 7,3 m2

Grovkjeller, BRA 60 m2,  med 2 kjellerrom, wc og bad er medtatt som S-rom. Wc og baderom må totalrenoveres. Det er takhøyde rundt 2.13 m.

Garasje, BRA 19 m2.

Vinduer på soverom i 2. etasje med for liten lysåpning (bredde) for godkjent rømningsvindu. Kott i 2. etasje er ikke målbart pga. høyde under 1,9 m.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Enebolig over 2 plan + kjeller fra 1953 og enkel garasje. Kjeller blir å anse som en grovkjeller og bad og wc rom må totalrenoveres og er medtatt som S-rom. Det er adkomst til kjeller via innvendig trapp og via kjellerlemmer. Boligen er oppført i bindingsverk over grunnmur av betongblokker. Kledd med vestlandskledning. Saltak (takkonstruksjon) med sementstein. Impregnert og sydvestvendt veranda over 2 nivåer.

Garasje hovedsakelig i samme stil som boligen. Enkel garasje i bindingsverk på støpt plate. Kledd med liggende kledning. Saltak med takpapp. Vippeport i front.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Som det fremkommer må boligen ses på som et oppussingsobjekt, og det må påregnes vedlikehold og påkostinger. Det er greit å bemerke seg drenering, kledning, taktekking, eldre vinduer, baderom, kjøkken, loft og flater i tilstandsrapporten.

- Drenering
Boliger av denne årgang har ikke fuktsperre under betonggulv og fukt kan trenge opp fra grunn og gjennom grunnmur. Det ble målt fuktighet på betonggulv og på grunnmur i kjeller, og det er stedvis saltutslag. Forhold må ses i sammenheng med alder. Skal kjeller gradvis tørke opp må det legges ny drenering.

- Kledning
Tg grunnet alder og det er misfarget bunnsvill bak råteskadet kledning mot syd (stue). Det kan være skjult skade. Kontroll anbefales ved omkledning, samt etterisolering. Alderslitt og ujevn kledning etter flere malerstrøk/ skrapet maling, det er ikke lufting i nedre del og råteskadet hjørne mot sydvest og noe under vindu i stue mot veranda. Det kan være enkeltvis råte andre plasser. Råte med Tg 3. Ny kledning er nærliggende. Fasader er vurdert fra bakkenivå.

- Taktekking
Grodd og slitt stein, og taket bør legges om. Vurdering er foretatt fra bakkenivå.

- Eldre vinduer
Eldre vinduer må påregnes skiftet, det er trekkfulle/kalde vinduer og slitte karmer. Noe svertesopp etter kondens over tid. Et vindu i kjeller med sprukket glass. Vinduer fra 2017 med normal tilstand og Tg 1.

- Baderom 1. etasje
Renovering er nærliggende, men det ble ikke målt fuktighet i dusjen. Det er løse plater i dusjen, men antar det ikke er skade i vegger. Slitt flater og fuktskadet møbel, krakelert speil og servant og løst klosett. Det er forholdsvis flatt fall til plast sluk i dusjen med klemt belegg. Det er ikke sluk på utsiden av dusjen. Vegg bør ikke utsettes for vannsprut.

- Baderom/vaskerom 2. etasje
Gulv blir ikke utsatt for vannsprut, og det ble ikke målt fuktighet. Det er forholdsvis flatt fall til plast sluk bak kabinett, med ikke synlig membran (grodd sluk med begrenset kontroll). Grodde fuger, noen ujevne fliser, slitte plater og misfarget og flasset himling over servant (tørt ved måling). Ellers normal slitasje.

- Kjøkken
Alderslitt kjøkken med sår og merker og vedlikehold nærmer seg. Det ble ikke målt fuktighet.

- Loft
Vurdering er foretatt fra luke og det er stedvis misfarget undertak og sperrer pga. kondens (luftlekkasje fra boligen og kaldluft på loftet), og lite lufting over tid. Det kan være enkeltvis råte. Anbefaler ventiler i vegg og etterisolering (noe isolert). Noe musekskrement ved luke. Ellers normal slitasje. Det ble ikke påvist skade i kott. Vindskier og takfot med normal slitasje/elde, vurdert fra bakkenivå

- Flater
Etterfølgende vedlikehold må påregnes. Det er generelt eldre og slitte flater. Interessenter bes også om å vurdere flater.
For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 110 kvm. Følgende rom inngår som p-rom:
1. etasje: Entré m/trapp, gang, kjøkken, stue, bad og soverom.
2. etasje: Bad/vaskerom, mellomgang, gang , trapperom og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 170 kvm

Kjeller: 60 m2
1. etasje: 65 m2
2. etasje: 45 m2

Standard
Innvendige overflater generelt: Gulv med belegg, heltre og teppe. Vegger har tapet, plater og mdf plater. Himling har rute plater.

Bad 1. etasje med våtromsbelegg på gulv, vegger med oppkant belegg og plater. Himling i takessplater. Innredet med dusjnisje, møbel, speilskap, hylle og klosett.

Bad/vaskerom i 2. etasje har  flis på gulv og vegger med oppkant flis og plater. Himling i plater. Innredet med kabinett, møbel, speil m/hylle, klosett og opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken i sporfreste heltre fronter og benkeplate i heltre og laminert plate. Stor rustfri kum og beslag. Det er flis på vegg mellom benk og overskap. Integrert ventilator med avtrekk. Det er vaskemaskin på kjøkkenet. Belegg på gulv.

VVS: Boligen er tilknyttet offentlig vann og antar offentlig kloakk/avløp, men det er ikke kontrollert om det er septiktank på tomta. I kjeller er det eldre varmtvannsbereder. Hovedvannledning og stoppekran i kjellerrom mot sydvest. Vannrør i stål/kobber og avløp i støpejern og plast.

El-anlegg: Sikringsskap i trapperom med 50 Amp. hovedsikring og nyere automatkurser. Elektronisk måler og jordfeilbryter.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 11.11.2020

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for bygningene.

Enebolig er omsøkt i 1953.

Uthus er omsøkt og godkjent i 1966.

Det understrekes at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med siste godkjente tegninger hos kommunen. Kjøper overtar risikoen knyttet til dette, herunder risikoen for evt. ulovlighetsoppfølging fra kommunens side. Evt. søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Oppvarming
Vedovn og luft til luft varmepumpe (fra ca 2010) i stue, gulvvarme på baderom i 2. etasje og panelovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 12 058 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 13 000 kwh pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.570,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: SP883920.7.2

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 930 093,- Som sekundærbolig Kr. 3 348 334,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

- Tilsyn og feiing
Siste tilsyn: 09.02.2015, Status utført
Siste feiing:10.04.2018, Status utført

Opplysninger om avvik for skorstein, registrert 09.02.2015: Kommentar: Innekledd skorstein - Mursteinitt belegg på pipe må fjernes.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp med privat septikanlegg. Adkomst fra fylkesvei. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for Frostved, ikrafttredelse 01.07.1976. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner

Kommunedelplan for Larvik by 2015-2027, Id 201310, Ikrafttredelse 16.09.2015
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 824 m2 Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Delareal 3 m2, Arealbruk Uteoppholdsareal, Nåværende
Delareal 826 m2 Bestemmelse Områdenavn VAR_1, KP Bestemmelse Hjemmel fysisk utforming av anlegg
Delareal 267 m2, KP Hensynsonenavn H540_2, KP Angitt Hensyn grønnstruktur

Hensynsone Grønnstruktur - H540_1 og 2:
I områder avsatt med hensynssone - verdifull grønnstruktur bør topografi, enkelttrær og stiforbindelser være førende for hvordan bebyggelsen plasseres i terrenget. Områdene skal ved regulering vurderes sikret som formål grønnstruktur.
Kommuneplaner under arbeid

Navn Kommunedelplan for Larvik by 2020-2032, Id 201811
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommunedelplan

Reguleringsplaner

Navn Frostvedt, Id 169.01, Ikrafttredelse 01.07.1976
Plantype Eldre reguleringsplan
Endelig vedtatt arealplan
Delareal 694 m2, Formål Boliger
Delareal 43 m2, Formål Offentlig friområde
Delareal 89 m2, Formål Felles avkjørsel

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)

Hovlandbanen, Id 200926
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Formålet med planen var ved oppstart å regulere til boliger, forretning, lekearealer mm.

Kopi av reguleringsplaner med bestemmelser og kommuneplan kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

78 770,- (Omkostninger totalt)

2 668 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: (forutsatt salgssum: 2 600 000,-) Kr. 39.000,-

Tilrettelegging: Kr. 4.990,-

Markedspakke: Kr. 12.500,-

Visningshonorar: Kr. 1.875,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-20-0102

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Eie Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner Mats Westby Svensen

Saksbehandlere
Mats Westby Svensen
Eie Larvik
Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner
Mob: 92 04 37 85 / E-post: mws@eie.no


Eie Larvik
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Frankendalsveien 75
For mer om objektet
Frankendalsveien 75

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.