Bilde 1 av Furuåsen 28Bilde 2 av Furuåsen 28
Digital salgsoppgave
Furuåsen 28

3280 Tjodalyng • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Velholdt familiebolig med dobbelgarasje og utleieleilighet. Skjermet tomt med stor, solrik terrasse, innerst i blindvei.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
268 m²
Bruksareal (BRA)
294 m²
Bruttoareal (BTA)
316 m²
Kommunale avgifter
kr 1 455 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 136 020
Totalpris
kr 4 636 020
Byggeår
1986
Tomt
Eiet tomt 1272 m²
Oppdragsnummer
69210088
card-default

Tobias Tisthammer Antonsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tobias
Prisantydningkr 4 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 120 000,-
  
Totalpris kr 4 636 020
Eiendom
Furuåsen 28, 3280 Tjodalyng

Matrikkel
Gnr. 1045 bnr. 158 i Larvik kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 268 kvm, Bruksareal: 294 kvm, Bruttoareal: 316 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1986

Tomt
Eiet tomt 1272 kvm

Prisantydning
4 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 000,- (Dokumentavgift)

136 020,- (Omkostninger totalt)

4 636 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 451,25 pr. år Gjelder prognose for inneværende år.

Eier
Dag Bjørnefjell

Beskrivelse
Furuåsen 28 er en romslig familiebolig som ligger rolig til, innerst i en blindvei, nært marka og fine turområder. Eneboligen går over to plan, der store deler av underetasjen består av en godkjent utleieleilighet med egen inngang. Utendørs skiltes det med en naturtomt med boltreplass, gode solforhold, og frukttrær, samt en stor, sørvestvendt terrasse. Parkering gjøres bekvemt i en dobbelgarasje med hobbyrom.

Innvendig er boligen velholdt, men det er i hovedsak standard fra byggeåret, og grunnet alder bør oppgraderinger påberegnes. Her er det to lyse stuer og en innredet kjellerstue alle tre med ildsted. Det er også et oppgradert spisekjøkken med kjølerom, et bad i hver etasje, vaskerom og wc-rom. Videre finnes det entré, tre soverom med garderobe, kontor og god lagringsplass.

Kort fortalt:
- Velholdt og romslig enebolig.
- Ligger rolig til i en blindgate.
- Utleieleilighet med egen inngang.
- Dobbelgarasje med hobbyrom.
- Skjermet tomt på 1 272 kvm.
- Tomt beplantet med frukttrær.
- Stor, sørvestvendt terrasse.
- Gode sol- og lysforhold.
- Oppgradert spisekjøkken.
- Tilknyttet et kjølerom.
- Enkelte hvitevarer integrert.
- To luftige stuer med vedovn.
- Også en innredet kjellerstue.
- To baderom og ekstra toalett.
- Vaskerom med dør til tomten.
- Tre soverom og et kontor.
- Garderobe i alle soverom.
- Flere boder i underetasjen.
- Nyere ventilasjonsanlegg.
- Nyere varmtvannsberedere.

Uteområde:
Eneboligen har en tilbaketrukket og barnevennlig beliggenhet, innerst i en blindvei. Like ved ligger det skogsområder som innbyr til fine turer. Eiendommen nyter gode solforhold og ligger forholdsvis usjenert til, omgitt av naturlig vegetasjon.

Her er det rikelig med tumleplass, med et tomteareal på hele 1 272 kvm. Det er beplantning i form av plommetrær og epletrær, men også rognebærtrær og frodige prydvekster. En hellebelagt gangsti leder frem til utleieleiligheten. Rundt boligen for øvrig er det frodige prydvekster, noe gressplen og fjell i dagen, samt en lekestue som er innredet og brukt som hønsehus. Denne er isolert og det er innlagt strøm. Den er også inngjerdet hønsegård som er revesikker. Ellers er det i hovedsak naturtomt med mange muligheter.

Fra stuen og spisestuen er det utgang til en delvis overbygd terrasse. Den ligger vendt mot sørvest og har gode solforhold. Terrassen har port og trapp ned til tomten. Det er god plass til sittegruppe, grill og solseng, så her ligger alt til rette for avslappende dager i solen. I tillegg er det oppført en terrasse på ca. 6 kvm mot øst, med utgang fra ett av soverommene.

Terrassene er oppført i trekonstruksjoner. De har noe slitasje, men er ellers i god stand. Terrassedøren i stuen er fra 2006. Av andre utendørs oppgraderinger, ble fasaden malt i 2019, og taket ble fornyet med belegg på takstein i 2015.
 

Parkering
Det er parkering i innkjørsel og en frittstående dobbelgarasje oppført i samme stil som boligen. Garasjen måler ca. 48 kvm og har et hobbyrom med gulvvarme, i tillegg til parkering. Garasjen har støpt dekke, vindu, samt leddporter i tre som har blitt overflatebehandlet i nyere tid.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig og utpreget barnevennlig område i Tjølling i Larvik kommune. Tjølling er en mangfoldig bygd med vakker natur, fantastiske turområder, historisk sus og flotte oldtidsminner fra vikingtiden. Her er det også moderne boligfelt, skjærgård og strender - kort sagt alt man kan ønske seg. Det er kort vei til barnehage, skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

I hjertet av bygda ligger Tjodalyng barne- og ungdomsskole med svømmebasseng. I nærheten finner du også Tjøllinghallen og Tjølling IF. Klubben har et bredt tilbud innen håndball, fotball og allidrett. I 2016 åpnet klubben ny beachbane. I bygda finner du i tillegg bueskytterbane og Tjølling travbane.

Sommerstid er Bjønnesstranda et populært utfartsmål. Badeplassen er en idyllisk fjordperle med langgrunn, barnevennlig strand - kjent for gode badetemperaturer. Skjærgården innbyr til sommerhygge med utallige holmer og skjær. Kyststrekningen på Eftang kan gi spektakulære naturopplevelser. Her finner du idylliske Kjerringvik, kyststi, uberørt natur, fjell og badeplasser.

Tjølling sentrum ligger ca. 10 min fra Larvik sentrum og ca. 15 min fra bykjernen i Sandefjord, noe som gir nærhet til alt av bymessige fasiliteter. I Larvik ligger Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Golf kan spilles i idylliske omgivelser, ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård og ved Sandefjord golfklubb på Marum.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres hos blant annet Coop Extra, Coop Prix og Joker. Det er kort vei til Meny, Rema 1000, samt en rekke andre butikker og servicetilbud på Øya nær Larvik sentrum. Larvik har ellers en rekke koselige handlegater og nyere kjøpesenter. Det er ca. ett kvarters kjøring til Nordbyen kjøpesenter i Larvik, og ca. 20 min til Hvaltorvet kjøpesenter i Sandefjord.

Kollektivtilbudet i Tjølling består av buss. Nærmeste holdeplass fra boligen er Santraåsen. I Larvik sentrum er det togstasjon. Ved å benytte bil fra sentrum av Tjølling tar det ca. 11 min til Larvik sentrum, 8 min til Øya, 22 min til Sandefjord lufthavn, 1 time og 3 min til Drammen, samt 1 time og 31 min til Oslo.

Fra eiendommen er det 2,7 km til Tjodalyng barne- og ungdomsskole. Like ved idrettshallen er det også barnehage. Det er kort vei til videregående skole både i Larvik og Sandefjord.

Tomt
Eiet tomt, 1272 kvm

Vi gjør oppmerksom på at garasjen strekker seg noe over naboen tomt, mot nord.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Tjodalyng Barne og Ungdomsskole ligger kun 2,7km fra eiendommen. Skolen nås på gang- og sykkelsti uten å krysse F303.

Inneholder
Entré
Eneboligen har et overbygd inngangsparti med trapp. Entreen innenfor består av vindfang og hall, som begge får naturlig lys fra langsgående vinduer. Rommene har flislagt gulv med underliggende varme, og panelte overflater for øvrig. Vindfanget har garderobenisje, mens den romslige hallen har åpent trapperom og god plass til entrémøblement.

Kjøkken
Det trivelige kjøkkenet ligger i eget rom og har plass for spisebord - perfekt for travle hverdagsmåltider. Rommet har et nyere, grålig laminatgulv, samt vegger i en kombinasjon av lysmalt panel og tapet i en sval grønntone. Selve innredningen er fra byggeåret, men har blitt oppgradert med ny benkeplate, blandebatteri, induksjonstopp og stekeovn i senere tid.

Innredningen er montert i en langstrakt L-form, med god benke- og skapplass. Det er profilerte trefronter med innslag av åpne hyller. Det er grå, folierte benkeplater med nedfelt, trippel oppvaskkum i stål. Et vindu fra 2000 bak oppvaskbenken, bidrar til et lys arbeidsplass. Veggen mellom over- og underskap er beskyttet med plater i betongimitasjon.

Kjøkkenet har ventilator over den integrerte induksjonstoppen og stekeovnen. For øvrig er det opplegg til oppvaskmaskin, og nisje til kjøleskap. Kjøkkenet har også dør inn til et kjølerom på 2,5 kvm.

Stue
Eneboligen har to stuer i første etasje, der den ene er tilknyttet kjøkkenet med en skyvedør. Her passer det ypperlig med langbord, eller en dedikert tv-stue. Rommet har brune gulvfliser med underliggende varmekabler, samt lysmalte vegger. En dobbel skyvedør i glass gir rikelig med dagslys. På kalde kvelder kan det fyres opp i en vedovn for ekstra varme.

Hovedstue
Tilknyttet stuen og entreen ligger det enda en stue, som er av særlig god størrelse. Det gode arealet på nesten 40 kvm gir fleksible innredningsmuligheter, enten du vil ha spisebord og sofa, eller flere salonggrupper. Rommet får rikelig med dagslys fra store vindusflater i to himmelretninger, deriblant en skyvedør til terrassen.

På kveldstid kan det fyres i en vedovn for koselig knitring, og ellers i året sørger en varmepumpe for jevn komfort. Gulvet er lagt med 3-stavs parkett, mens veggene er kledd med tapet i en dus rosatone.

Kjellerstue
Eneboligen er også innredet med en stue i underetasjen - et kjærkomment ekstrarom for barnefamiler. Kjellerstuen har god plass til møblement, men noe lite lysinnslipp. Her er det en flott, hvitmalt peis med sort innsats. Rommet har flislagt gulv med varmekabler, og panelte overflater for øvrig.

Bad/wc/vaskerom
I eneboligen er det et bad i hver etasje, samt vaskerom og separat toalettrom, som alle er fra byggeåret. Badet i første etasje har godt armslag og et vindu som gir naturlig lys. Det har lyse vegger kledd med våtromstapet, samt gulv og detaljer i rødt. Gulv og sokkel er flislagt og har belegg som membran under.
Badet har en dusjnisje med skyvedører og hvite veggfliser. For øvrig har badet gulvvarme, badekar med dusjarmatur, og frittstående toalett. Baderomsinnredningen består av hvite underskap med heldekkende servant, samt matchende høyskap og to veggskap, med speil og belysning mellom.

Bad 2
Badet i underetasjen har skapinnredning av nyere dato. For øvrig er det servant, varmekabler, dusjnisje og toalett. Rommet har gulvbelegg med oppbrett og vegger med våtromstapet, men det er noen glipper mellom overflatene.

Toalettrom
Det separate toalettrommet er hendig plassert ved entreen. Toalettrommet har flislagt gulv med varmekabler, og malte veggflater. Rommet er utstyrt med servant, i tillegg til frittstående toalett.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i underetasjen og har egen utgang til tomten. Her er det en arbeidsbenk med underskap. Under benken er det også opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Ved siden av er det montert utslagsvask i stål, med hylle over. Rommet har gulvbelegg med oppbrett, og vegger med lys våtromstapet.

Soverom og garderobe
Eneboligen har til sammen tre soverom - to i første etasje og ett i underetasjen. I tillegg har første etasje et kontor. De to soverommene i første etasje er av god størrelse, og hovedsoverommet har utgang til den minste terrassen. Begge rom har rikelig med oppbevaringsplass i hver sin skyvedørsgarderobe. Soverommet i underetasjen har gulvvarme og garderobeskap.

Det er også et hobbyrom i garasjen, noe som gir ekstra spillerom. For lagring er det tre boder i underetasjen, med et samlet areal på vel 13 kvm. Det er i tillegg et kaldtloft med adkomst via en nedfellbar skyvestige i gangen i første etasje.


Utleieleilighet
Deler av underetasjen består av en godkjent utleieleilighet med egen inngang. Leiligheten har lydhimling opp mot hovedboligen. Den var planlagt som en generasjonsbolig, noe som kan fullføres ved å koble de to boenhetene sammen gjennom boden i leiligheten.

Leiligheten består av entré, gang, soverom, bad og en stue med åpen kjøkkenløsning samt en romslig bod. Soverommet er av god størrelse og har, i likhet med entré og gang, gulvvarme. Boden har god lagringsplass med et areal på 7,4 kvm. Leiligheten har i tillegg en liten uteplass ved inngangspartiet, og markise utenfor stuen.

Stuen er avlang og har tre vinduer ut mot hagen. Her er det plass til spisebord, så vel som tv- og sofaløsning. Gulvet er lagt med parkett, og veggene er malt i en lys grønntone. Kjøkkenet ligger godt tilbaketrukket og er avgrenset med en diskløsning ut mot stuen.

Kjøkkeninnredningen er fra byggeåret og har profilerte fronter, med innslag av vitrineskap og åpne hyller. Det er en lys, foliert benkeplate med nedfelt, dobbel oppvaskkum i stål. Mellom over- og underskap er det belysning, og hvite fliser med dekor. Kjøkkenet har komfyrnisje med ventilator over, samt plass for kjøleskap.

Leilighetens romslige bad er fra byggeåret. Det har gulvvarme, frittstående toalett, samt dusjhjørne med skjermvegg og skyvedør. Det er også utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Baderomsinnredningen er hvit og består av underskap med nedfelt servant, veggskap og speil med overlys. Gulvet har belegg med oppbrett, og det er vegger med lys, mønstret våtromstapet. Det gjøres oppmerksom på at det er enkelte sprekker i skjøten til belegget.

1. etasje:
Entre: 2,3 kvm
Gang m/trapp: 16,8 kvm
Toalettrom: 1,5 kvm
Gang: 4,5 kvm
Bad: 9,0 kvm
Soverom 1: 16,0 kvm
Soverom 2: 13,8 kvm
Stue/spisestue: 39,8 kvm
Stue: 18,6 kvm
Kjøkken: 15,4 kvm
Kjølerom: 2,5 kvm
Kontor: 8,4 kvm

Sokkel etasje:
Gang: 16,8 kvm
Bad: 4,7 kvm
Vaskerom: 6,3 kvm
Soverom: 8,3 kvm
Stue: 21,8 kvm
Bod 1: 5,7 kvm
Bod 2: 3,7 kvm
Bod 3: 4,0 kvm

Det er lite lysinnslipp i stue.

Sokkel leilighet:
Entre: 1,9 kvm
Gang: 5,7 kvm
Soverom: 9,7 kvm
Bad: 8,6 kvm
Stue/kjøkken: 30,6 kvm
Bod: 7,4 kvm

Tilhørende boligen er en frittliggende garasje på ca. 48 kvm, samt ei lekestue.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Takstmann kommenterer at det er lite lysinslipp i stue (sokkeletasje).

Byggemåte
Det er grunnmur av lettklinkerblokker. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er stående kledning på fasader. Takkonstruksjon m/kaldt loft, det er takstein som tekking.

Det er oppført en ca. 48 m2 stor, frittliggende dobbel garasje m/hobbyrom på tomten. Den har støpt plate på mark. Den er oppført i trekonstruksjoner og lettklinkerblokker. Det er takstein som taktekking. Det er valmet takkonstruksjon. Varmekabel er montert i gulv i hobbyrom. Den er utstyrt med leddporter i trevirke og ytterdør/vindu. Det ble observert at ytterdør og porter var nylig overflatebehandlet. Det er noe sprekker på gulv i garasje og noe sprekker på lettklinker vegg. Normal slitasje og elde.

Det er oppført en lekestue på tomten. Den er oppført i trekonstruksjoner og det er shingel som taktekking. Selger opplyser at det er lagt strøm inn i lekestue. Noe slitasje og elde ble observert.
Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på, herunder:

Tilstandsgrad 2:
Grunnmur - Noe sprekker og riss
Drenering - Elde
Vinduer og dører - Noe preg av elde og slitasje
Takkonstruksjon - Avføring fra mus på loft
Taktekking - Eldre taktekking
Overlys/takluke - Elde og slitasje
Renner, deler og beslag - Elde og slitasje
Terrasse, balkong og utv. trapp - Noe slitasje
Etasjeskillere - Noe skjevheter
Bad 1. etg. - Noe elde og slitasje
Bad sokkel etg. - Noe elde og slitasje
Bad leilighet - Noe elde og slitasje
Vaskerom - Noe elde og slitasje
Toalettrom - Noe elde og slitasje
Kjølerom/badstue - Noe elde og slitasje
Kjøkken 1. etg. - Noe elde og slitasje
Kjøkken leilighet - Noe elde og slitasje
VVS - For det meste eldre røropplegg/VVS
Garasje - Noe slitasje og elde, samt sprekker

Tilstandsgrad 3:
Bad leilighet - Sprekker i beleggskjøt
Vaskerom - Sprekker i beleggskjøt og manglende utførelse på belegg v/dørterskel

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 268 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

1. etasje: Entre, gang m/trapp, toalettrom, gang, bad, 2 x soverom, stue/spisestue, stue, kjøkken og kontor.
Sokkel etasje: Gang, bad, vaskerom, soverom og stue.
Sokkel leilighet: Entre, gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 294 kvm

1. etasje: 154 kvm
Sokkel etasje: 74 kvm
Sokkel leilighet: 66 kvm


 

Standard
Innvendige overflater består hovedsaklig av:
Gulv: Heltre plank, heltre parkett, laminat, flis, belegg og betong.
Vegger: Panel, tapet, malte flater og pusset Leca. Himling: Takess plater og panel.

Bad 1. etasje:
Det er flislagt gulv med varmekabel, flis og våtromstapet på vegger og takess plater i himling. Inneholder toalett, dusjnisje, badekar, skap og innredning med vask. Det er montert periodisk avtrekk (styres fra gang) og det er tilluft v/dør.

Bad sokkel etasje:
Det er belegg på gulv med varmekabel, våtromstapet på vegger og panel i himling. Inneholder toalett, dusjnisje, skap og enkel vask med skap.  Det er montert periodisk avtrekk og det er tilluft v/dør.

Bad sokkel leilighet:
Det er belegg på gulv med varmekabel, våtromstapet på vegger og takess plater i himling. Inneholder toalett, dusjnisje, opplegg til vaskemaskin, utslagsvask, skap og innredning med vask. Det er montert periodisk avtrekk og det er tilluft v/dør.

Vaskerom sokkel etasje:
Det er belegg på gulv, våtromstapet på vegger og panel i himling. Inneholder benkeplate, vv-tank, opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Det er montert periodisk avtrekk (styres fra gang 1 etg.). Det er ikke tilluft v/dør.

Toalettrom:
Det er flislagt gulv med varmekabel, malte flater på vegger og takess plater i himling. Inneholder toalett og enkel vask. Det er montert periodisk avtrekk (styres fra gang 1 etg.) og det er tilluft v/dør.

Kjøkken:
Gulv: Laminat (nyere dato).
Vegger: Panel, tapet og plater (nyere dato).
Himling: Takess plater.
Innredning/skap: MDF/spon/kryssfiner.
Benkeplate: Foliert spon/MDF plate (nyere dato).
Innredningen og skap med noe preg av elde. I benkeplaten er det montert en vaskekum med to greps blandebatteri med temperaturregulering. Det er vifte over induksjonstopp. Det er montert nyere innebygde enheter som stekeovn og induksjonstopp.

Kjøkken sokkel leilighet:
Gulv: Parkett (slipt og lakkert i nyere tid).
Vegger: Malte flater, flis.
Himling: Takess plater.
Innredning/skap: MDF/spon/kryssfiner/heltre.
Benkeplate: Foliert spon/MDF plate.
Innredningen og overflater med noe preg av slitasje og elde. I benkeplaten er det montert en vaskekum med ett greps blandebatteri. Det er vifte over
komfyr.

VVS:
- Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.
- Hovedkran ble observert på vaskerom i sokkel etg.
- Vanntrykket ble kontrollert, det var bra.
- Innvendige trykkvannsledninger er av kobber/plast og hovedledning/avløp er av plast.
- Røropplegg er for det meste fra byggeår.
- Det er montert varmegjenvinner og ventilasjonsanlegg i boligen. Denne er montert i 2000 ifølge selger. Hoveddel er plassert på loft og hovedbryter er plassert i gang v/bad 1 etg.
- Høiax VV-tank på 200 liter av nyere dato. Den står plassert i vaskerom i sokkel etg. Rommet har sluk.
- Det er også en nyere vv-tank i bod i leilighet. Rommet og tanken ble ikke besiktiget pga. manglende tilkomst. Det er derfor også ukjent ihht. sluk i rommet.

El-anlegg:
El-skap:
- Plassering: Gang 1 etg, bod sokkel etg. og bod leilighet.
- Alder: Byggeår
- Merkede kurser: Ja
- Automat sikringer: Ja
- Skru sikringer: Ja
- Hovedsikring: 63A+50A
- Løse ledninger: Ikke observert i skap

Varmekabler:
- 1 etg: Bad, entre, toalettrom, gang og stue
- Sokkel etg: Stue/gang, bad og soverom
- Leilighet: Entre, gang, soverom og bad.

El-opplegg:
- For det meste eldre el-opplegg i bolig.
- I følge selger er det skiftet en del termostater.

Bør det påregnes el-kontroll ut fra observasjoner:
- Nei

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 14.07.1987 som omhandler Enebolig med hybel (ferdigattesten gjelder for begge leilighetene).

Larvik kommune opplyser:
- Enebolig med hybel/sokkelleilighet. Brukstillatelse 1986, Ferdigattest 1987 - Byggeår 1986, bruksareal 301 kvm (231 og 70 kvm) - 2 boenheter.
- Garasje/uthus/anneks - byggeår 1986, bruksareal 47 kvm
- Fasadeendring - byggeår 1998.

Det foreligger ikke ferdigattest for garasje.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 04.06.1985, 02.11.1998 (fasadeendring) og 01.08.1985 (garasje). Disse samsvarer med dagens bruk av boligen. Garasjen er i følge selger bygget ut 0,5 i lenden fra 8,30 til 8,8m fra hva som fremkommer i tegningene.

Det er ifølge selger særdeles lavt strømforbruk, bl.a. fordi overskuddsvarmen fra kjølerom frigjøres i vaskerom/tørkerom og varmegjenvinner. Tørketrommel brukes minimalt.
(Det er internmåler for strøm til utleiedelen, så man kan betale for ett abonnement, og fordele kostnader)

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, en luft-til-luft varmepumpe i den ene stuen, samt varmekabler. Det er gulvvarme i entreen, badene, toalettrommet, stue i første etasje, samt kjellerstue, gang og soverom i underetasje. For øvrig har leiligheten gulvvarme i entré, gang, soverom og bad. Varmepumpen er fra rundt 2018 og fikk service i 2020. I de tre stuene i hoveddelen er det elektriske supplert med vedfyring.

Det er et ventilasjonssystem fra 2000, med varmegjenvinner og avtrekk fra badene, vaskerom og toalettrom. Ventilasjonsenheten er plassert på loftet og det er hovedbryter i gangen ved badet i første etasje. Det er i hovedsak et eldre el-anlegg, men flere termostater er skiftet. Det er sikringsskap i gang i første etasje, samt bod i underetasje og leilighet. Sikringsskapene har en kombinasjon av skru- og automatsikringer, og hovedkurser på 63 A og 50 A.

I vaskerommet er det en Høiax-varmtvannsbereder på 200 liter. Leiligheten har egen varmtvannsbereder, og begge er av nyere dato. I vaskerommet er det også aggregat for kjølerom, og hovedstoppekran. Videre er boligen tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett, og det er lagt inn fiber.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 17 451,25 pr. år Gjelder prognose for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Larvik kommune opplyser at nåværende eier har reduksjon for kompostering, men det faller bort når ny eier overtar.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 9.200,-.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/AltiBox som leverandør av tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Nåværende eier har betalt en sporadisk og nærmest symbolsk vel-avgift.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 8252437

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 210 646,- Som sekundærbolig Kr. 4 358 327,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
 

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Larvik kommune opplyser følgende vedr. feiing og tilsyn:
- Siste feiing utført 07.01.2019.
- Siste tilsyn utført 07.01.2019.

De to store trærne (naboens) bak garasjen fjernes uken etter visning. Samtidig forsvinner granen rett utenfor garasjedøren, og den skjeve furua foran terrassen. Stammene fra disse to trærne, kan legges igjen til ved.
"Skogen" i øst skal ifølge grunneier felles, han står i kø for hogstmaskin. Det vil gi bedre solforhold for hagen nede, og for morgensol på soveroms balkongen oppe. Ellers har grunneier alltid vært smidig mht. ønsker om å få fjerne enkelte trær.

Det er montert en egen dedikert stikkontakt for EL-bil på veggen utenfor leiligheten.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Utleie
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig ihht. reguleringsplan Furuåsen, datert 06.06.1984.
- Delareal: 4 kvm: Jord- og skogbruk.
- Delareal: 1.269 kvm: Boliger.

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse ihht. Kommuneplanens arealdel, datert 16.09.2016.
- Delareal: 2 kvm: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende.

- Delareal: 2 kvm: Veg.
- Delareal: 1.268 kvm: Boligbebyggelse.

Kommuneplaner under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2021-2033.

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 000,- (Dokumentavgift)

136 020,- (Omkostninger totalt)

4 636 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 1,50% av salgssummen (min. 40.000,-)

Tilrettelegging: kr. 9.900,-

Visningshonorar pr. stk: kr. 2.500,-

Markedspakke: kr. 12.500,-
I tillegg kommer diverse utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0088 

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Tobias Tisthammer Antonsen

Saksbehandlere
Tobias Tisthammer Antonsen
EIE Larvik
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 59 94 93 / E-post: tta@eie.no

EIE Larvik
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Furuåsen 28
For mer om objektet
Furuåsen 28

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: