Bilde 1 av Furumogata 1Bilde 2 av Furumogata 1
Digital salgsoppgave
Furumogata 1

3262 Larvik • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjarmerende og oppusset enebolig i rolig og sentralt område. Betydelig påkostet ute og inne de senere år. Solrikt
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
99 m²
Bruttoareal (BTA)
112 m²
Kommunale avgifter
kr 987 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 77 770
Totalpris
kr 2 667 770
Byggeår
1891
Tomt
Eiet tomt 198 m²
Oppdragsnummer
69210035
card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
Prisantydningkr 2 590 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Dokumentavgiftkr 63 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 2 667 770
Eiendom
Furumogata 1, 3262 Larvik

Matrikkel
Gnr. 3020 bnr. 524 i Larvik kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1891

Tomt
Eiet tomt 198 m²

Prisantydning
2 590 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
63 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

77 770,- (Omkostninger totalt)

2 667 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 839 pr. år. Årsprognose 2021.

Eier
Sali Yashar Sali Yashar Sali Yashar

Beskrivelse
Velkommen til visning!

Furumogata 1 en lys og sjarmerende enebolig beliggende på en steinlagt og lettstelt tomt, i sentrale omgivelser. Parkere kan du gjøre i gårdsplass, ellers gode parkeringsmuligheter i gaten like utenfor boligen.

Boligen består av en luftig stue med ildsted, et tradisjonelt kjøkken spiseplass, et flislagt bad med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Videre er det ett soverom i 1. etasje og ett soverom i 2. etasje, samt praktisk loftstue og bod.

Huset er betydelig påkostet siden 2008 og frem til idag. Blant annet kan det nevnes oppgraderinger som bad, kjøkken, gulv, overflater, flere vinduer, etterisolering, ny kledning, elektriske oppgraderinger, takrenner, vedovn, varmepumpe, pusset opp 2.etg m.m.

Boligen fremstår som en godt oppgradert enebolig, i et hyggelig nabolag.

Parkering
Gårdsplass, ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et etablert og meget sentralt boligområde på Torstrand i Larvik kommune. Området er svært populært, ikke minst på grunn av sin sentrale beliggenhet med kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt fjorden og kaia hvor Color Line har sitt anløp.

Like i nærheten, ved Fram Arena og Thor Heyerdal Videregående, ligger Arena Larvik - byens storstue med konserter, messefasiliteter og en rekke arrangementer.

Idylliske Tollerodden ligger en spasertur unna med badestrand og historiske bygninger i naturskjønne omgivelser. I tillegg til fotballbane og idrettsanlegg byr nærområdet på lekeplass, svømmehall, treningssenter, tennisanlegg og ridesenter m.m. Det er gangavstand til Larvik sentrum med et rikt utvalg av servicetilbud, hyggelige butikker, samt Batteristranda. Ved sistnevnte finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad - med en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger.

I tillegg til et utall av flotte badeplasser i Farris og fjorden, kan Larvik skilte med Norges største bøkeskog som har et areal på ca. 300 mål. Her går det pittoreske stier og veier under trekronene med mulighet for god rekreasjon sommer som vinter. Golf kan spilles i vakre omgivelser ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård, og nydelige turmuligheter finner du i Vestmarka.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer, restauranter og alt av bymessige servicetilbud. Her finner du også kjøpesenteret Amfi. Det er også kun en liten kjøretur til Nordbyen kjøpesenter, som er Larviks største.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og annet. Kort vei til Larvik jernbanestasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Larvik sentrum, 19 min til Sandefjord lufthavn, 33 min til Tønsberg og 1 time til Drammen.

Eiendommen har gangavstand til Mesterfjellet barne- og ungdomsskole, samt Thor Heyerdahl videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av barnehager.

Tomt
Eiet tomt, 198 m²

Tomten er opparbeidet med steinsatt gårdsplass og hageflekk.

Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 30,10,1891. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1 etasje:
- Entre 2,8 m2
- Hall m/trapp 13,2 m2
- Soverom 9,2 m2
- Bad/vaskerom 6,4 m2
- Stue/kjøkken 31 m2

2 etasje:
- Loftstue 10,5 m2
- Soverom 12 m2
- Bod 4,8 m2
- Garderobe 2,2 m2

Liten krypkjeller med adkomst via luke i hall er ikke medtatt i måling pga. lav høyde. Det er ca 22 m2 i 2. etasje, som ikke er
målbart pga. skråhimling.

Utebod på ca 5,5 m2.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Enebolig over 1,5 etasje + krypkjeller (lite rom) fra ca 1891. Antatt påbygd entre og baderom. Boligen er oppført i laftet tømmer over mur av stein/betong og entre/baderom på støpt plate. Kledd med stående rustikk kledning. Plassbygd saltak med betongtakstein. Utebod i teglstein/betong og bindingsverk.

Utebod i bindingsverk og teglstein/betong. Fasader med rustikk kledning og pusset malt stein/betong. Pulttak med takbelegg. Innlagt strøm.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på; Utebod, kommentar på kjøkken, baderom, loft og vinduer i rapporten, samt taktekking og rom under terreng. Etasjeskille med noe skjevhet, som må påregnes i eldre boliger. Dette er gitt Tg 2.

- Utebod;
Renovering må hensyntas. Alderslitt bod med råteskadet vindskie. Interessenter bes også om å vurdere boden.

- Kjøkken;
Benkeplate med skade/svelling i skjøt etter fukt, skadet foring etter skrue i hjørne underskap, og bunn i benkeskap men noe merker/sår.

- Baderom;
Tilfredsstillende fall til kabinett, men ikke etter forskrifter, sluk og fall under kabinett er ikke kontrollert. Vegger med noen skruehull, det er ikke oppkant membran på avløpsrør fra servant og vaskemaskin gjennom gulv, gulvflis med noe bom mot kabinett og endeplate på høyskap med skruehull.

- Loft;
Det er ikke inspeksjonsluke i 2. etasje, og følgelig er ikke teknisk vurdering foretatt. Normalt er det noe misfarging i undertak og sperrer på denne årgang og det kan være enkeltvis fuktskjolder og råte. Ifølge tidligere eier ble loft pusset opp i 2018 og det skal være godt isolert bjelkelag mot loft. Ute er det stedvis mindre skjevhet og råteskadet vindskie i vinkel ved inngangsparti. Det er ikke luftspalte i gesimskasse eller ventil i vegg. Tg grunnet alder. Råte med Tg 3.

- Vinduer;
Vinduer i 2, etasje med misfarging pga. kondens over tid, foringer med merker og sår og glass kan punktere pga. alder. Oppgradering må påregnes. Ute er det listet mot vannbrett og det er stedvis mindre råte ved stikktakning pga. fuktopptrekk. Anbefaler åpning mellom brett og lister.

- Taktekking;
Overflateslitt stein som nærmer seg intervall for omlegging.

- Rom under terreng;
Adkomst til lite kryprom med jordgrunn via luke i hall. Rom under terreng er en utsatt konstruksjon med fare for fukt og skade.
Stubbloft i trebord og synlige bjelker. Alderslitt kryprom og det kan være skjult skade. Anbefaler anordning med lufting og fuktsperre mot grunn. Noe fuktig rom.

- Etasjeskille;
Etasjeskille er kontrollert med gulvlaser i stue/kjøkken og hall. Det ble målt ca 25. skjevhet i hall og ca 13 mm. i kjøkken/stue. Alle rom er ikke målt, men noe skjevhet i eldre boliger må påregnes. Stedvis knirk. Gulv mot blindrom er en utsatt konstruksjon med fare for skade, men det ble ikke observert unormal svikt eller målt fuktighet ved hjelp av fuktindikator.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm. Følgende rom er inkludert i P-rom:

1. etasje: Bad/vaskerom, entré, hall m/trapp, stue/kjøkken og soverom.

2. etasje Loftstue og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 99 kvm.

1. etasje: 66 m2
2. etasje: 22 m2

Standard
Innvendige overflater generelt: Gulv har parkett, belegg og laminat. Vegger har tapet og malte plater. Himling har malte plater og malt panel.

Baderom har flis på gulv og vegg og himling i slette plater. Innredet med kabinett, møbel, høyskap, speil, klosett og opplegg til vaskemaskin. Gulvvarme.

Kjøkken i lakkerte slette fronter og laminert benkeplate med nedfelt kum. Integrert ventilator med avtrekk. Vannfast plate mellom benk og overskap. Integrert komfyr og platetopp. Oppgradert 2016 med benkeplate og vannfast plate.

VVS: Boligen er tilknyttet septiktank og offentlig vann (ifølge tidligere eier). Det er 200 liter varmtvannsbereder m/overløp under trapp i hall. Stoppekran ved bereder. Vannrør i kobber/rør i rør og avløp i plast. Noe renovert. Bereder med ukjent alder.

El-anlegg: Sikringsskap i loftstue med 50 Amp. hovedsikring og 8 automatkurser med jordfeilbrytere. Elektronisk måler. Nyere skap og kurser .

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 02.04.2021.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på bygget.
Dette er ikke uvanlig for boliger bygget på denne tiden.

- Tilbygg er omsøkt og godkjent i 1970
- Fasadeendring er omsøkt og godkjent i 1984
- Garasje/uthus/anneks er omsøkt

Det foreligger ikke dokumentasjon på at veksthus er omsøkt eller godkjent i kommunens arkiv.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for tilbygg med gang, wc og dusjrom datert 26.08.1969.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
Peisovn i stue, luft til luft varmepumpe i stue/kjøkken og varmekabel på baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 11 839 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 12 000 kwh pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8 400,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
Frende

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 646 582,- Som sekundærbolig Kr. 2 327 695,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Flexit sentralstøvsuger i krypkjeller.

Diverse
- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

- Tilsyn og feiing
Siste tilsyn: 05.01.2018 Utført
Siste feiing: 23.09.2020 Ikke utført - ønsket ikke feiing.

Opplysninger om avvik registrert 05.01.2018 - Røykløp: Innkledd skorstein. Kommentar: Fjerne mursteinittbelegg på pipe (Samme avvik registrert i 2005).

Annet
Bygningen er  SEFRAK- registrert: Enebolig med tidsangivelse 1800-tallet, fjerde kvartal. Kommunen opplyser om følgende i forhold til dette:
Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registeringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger som er eldre enn 1850, er det lovfestet (Kulturminneloven §25) at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent. Det er likevel mulig for kommune å gi tillatelse til rivning selv om kulturminnemyndighetene (fylkeskommunen) tilrår at bygget bør vernes. I slike tilfeller må det også innhentes uttale fra Kultursjefen.
Ta kontakt med gjeldende kommune dersom du har ytterligere spørsmål om dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp med privat septikanlegg. Adkomst fra kommunal vei. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boliger i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

Gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen:

Kommuneplaner

Kommunedelplan for Larvik by, Id 201310, Ikrafttredelse 16.09.2015
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 198 m, Arealbruk Boligbebyggelse

Kommuneplaner under arbeid

Kommunedelplan for Larvik by 2020-2032, Id 201811
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommunedelplan

Reguleringsplaner

Torstrand, del av - (Store planen), Id 65.01, Ikrafttredelse 10.12.1987
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 198 m, Formål Boliger

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)

Alfred Andersen, Id 200927
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Formålet med reguleringsplanarbeidet er å regulere området i tråd med gjeldende kommuneplan, med tillegg av boligformål på deler av området. Hovedarealbruk blir næringsområde for handelsvirksomhet. Følgene av planen skal være utbygging av bygg for flere handels- og næringsvirksomheter og ny infrastruktur i området med tilkoblinger til omkringliggende vegsystem.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
63 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

77 770,- (Omkostninger totalt)

2 667 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 2% av salgssum

Tilrettelegging: 5.900,-

Markedspakke: 12.500,-

Visning: 1.875,- pr stk

I tillegg tilkommer diverse utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0035

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Lars Andreas Grønneberg

Saksbehandlere
Lars Andreas Grønneberg
EIE Larvik
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no

EIE Larvik
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Furumogata 1
For mer om objektet
Furumogata 1

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: