Bilde 1 av Grøttinglia 15Bilde 2 av Grøttinglia 15
Digital salgsoppgave
Grøttinglia 15

3261 Larvik • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fin enebolig på ett plan beliggende i rolige og landlige omgivelser nært Viksfjord. Gode solforhold.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
123 m²
Bruksareal (BRA)
125 m²
Bruttoareal (BTA)
137 m²
Kommunale avgifter
kr 1 023 / Mnd
Prisantydning
kr 2 750 000
Omkostninger
kr 82 770
Totalpris
kr 2 832 770
Byggeår
1975
Tomt
Eiet tomt 590 m²
Oppdragsnummer
69210094
card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
card-default

Tobias Tisthammer Antonsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tobias
Prisantydningkr 2 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 68 750,-
  
Totalpris kr 2 832 770
Eiendom
Grøttinglia 15, 3261, Larvik

Matrikkel
Gnr. 1013 bnr. 28 i Larvik kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 137 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1975

Tomt
Eiet tomt 590 m²

Prisantydning
2 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)

82 770,- (Omkostninger totalt)

2 832 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 275 pr. år. Årsprognose 2021.

Eier
Maria Lorentze Zwarg Hans-ingvald H Eilertsen

Beskrivelse
Velkommen til visning!

Grøttinglia 15 er en enebolig med alt på en flate og fin standard. Boligen har en landlig beliggenhet med fine turmuligheter i nærheten, Larvik sentrum er kun en kort kjøretur unna. Solrik tomt med ny terrasse.

Via en tofløyet glassdør kommer man inn i en hyggelig stue med peisovn og varmepumpe. Lekkert kjøkken med åpen løsning ut mot stue, og egen sone for matlaging og plass til spisebord. Badet er pent, og har både dusj og et deilig badekar. Boligen har også separat vaskerom som har adkomst fra kjøkkenet, samt tre fine soverom. Bod ved entrè.

Følgende oppgraderinger er gjort senere år:

- Luft til luft varmepumpe 2014
- Nytt kjøkken og laminat i flere rom 2019
- Malt noen flater 2019
- Vindu på kjøkken og et soverom 2013/14
- Terrassedør 2013
- Ny terrasse 2019
- Nymalt hus 2020
- Ny toalett 2020

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et landlig og rolig boligområde på Grøttinglia øst for Larvik sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Stedet kan skilte med variert natur, fine turområder, åker, eng, sjøen og nærhet til småbåthavn.

Kun en kort kjøretur fra boligen ligger idylliske Hvittensand - en av Larviks vakreste strender, omkranset av fantastisk natur som innbyr til rekreasjon. Her renner Numedalslågen ut i fjorden og skaper strømminger i vannet. Kyststien mellom Østre Halsen og Gon går rett forbi stranda. Det er relativt kort vei til idylliske Gonsbukta - en meget populær badeplass med sandstrand, stupebrett og glattskurte svaberg.

Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang. Det finnes også gode turområder rundt Frenvik og Dreng. Innen kort avstand ligger Oterøya og Rekkeviksbukta. Sistnevnte er kjent som et av de beste badestedene langs østsiden av Larviksfjorden. Larvik kan også skilte med Norges største bøkeskog på ca. 300 mål, og flotte turområder innover i Vestmarka.

Larvik sentrum ligger i behagelig sykkelavstand. Her finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Golf kan spilles i vakre omgivelser ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Larvik og Øya et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Det er ca. 10 min kjøring til Nordbyen kjøpesenter med 50 butikker. Hvaltorget i Sandefjord ligger ca. 20 min kjøring fra Grøttinglia.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Grøttinglia som ligger ca. 300 meter fra boligen. Togstasjonen ligger i sentrum, ca. 3,8 km unna. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Øya, 9 min til Larvik sentrum, 11 min til Nordbyen, 23 min til Sandefjord lufthavn, samt halvannen time til Oslo.

Det er ca. 1,5 km til Østre Halsen barneskole og Mellomhagen ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Området har et godt utvalg av barnehager, og det er ca. 3 km til Thor Heyerdal Videregående skole.

Tomt
Eiet tomt, 590 m²

Larvik kommune opplyser at eiendommen er etablert med analogt målebrev den 06.12.1973. Senere er denne sammenslått med andre matrikkelenheter. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etg:
- Entre 8,4 m2
- Stue/kjøkken 66 m2
- Baderom 10,5 m2
- Vaskerom 5,9 m2
- Soverom 11,7 m2
- Soverom 7,9 m2
- Soverom 9,9 m2
- Bod 1,7 m2

Krypkjeller med utvendig adkomst er ikke målbart.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Enebolig over ett plan + krypkjeller fra 1975. Boligen er oppført i bindingsverk over ringmur av sementblokker og kledd med tømmermannspanel og vestlandskledning. Forholdsvis flatt tak med takbelegg (det er nedløp i gesimskasse, og ikke gjennom boligen). Krypkjeller med utvendig adkomst.
 
Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på, herunder TG2.

- Vaskerom:
Renovering er nærliggende, men det ble ikke målt fukt på tilgjengelige plasser. Det er stedvis bom, sprukne fliser fra toalett til sluk og sprukne veggfliser og ujevn vegg ved klosett, flere skruehull i vegg bak vaskemaskin, løs kontakt til vaskemaskin og det ble ikke påvist membran i sluk (sluk er i mange tilfeller vanskelig å bekrefte oppygging av). Det er tilfredsstillende fall til sluk. Himling med Tg 1. Mangelfull lufting iht. forskrifter.

- Baderom:
Gulv på utsiden av dusjen har ikke avrenning til sluk pga. dusjhjørne med tett sokkel og utbedring anbefales. Det er tilfredsstillende fall, men ikke etter forskrifter. Sluk og fall under badekar m/inspeksjonsluke er ikke vurdert pga. slukplassering. Sluk i dusjen m/klemt belegg. Slitte/grodde fuger i dusjen og misfarget silikonfuge i dusjen og krakelert speil. Ellers normal slitasje. Det ble målt fukt i dusjen, som er normalt med vann rett på flis. Mangelfull lufting iht. forskrifter.

- Eldre vinduer:
Fastkarm i stue med mindre råte og påbegynnende råte, og vedlikehold nærmer seg. Eldre glass kan punktere pga. alder.

- Laminat gulv:
Laminat er generelt ufagmessig lagt, skjøter er hovedsaklig ikke spredd eller "kastet". Stedvis småsår.

- Himling:
Himling på soverom mot nordøst med merke etter garderobeskap og himling i stue/kjøkken med malingsflekker. Lister er noe ufagmessig montert.

- Pipe:
Flis med bom og slitte fuger, og det ble ikke påvist sotluke i stue eller i krypkjeller.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 123 kvm. Følgende rom inngår som p-rom:

1. etg: Bad, vaskerom, entré, stue/kjøkken og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 125 kvm

1. etg: 125 m2.

Standard
Innvendige overflater generelt:
Malt vegger på et soverom og lagt laminat på et annet soverom i 2021. Gulv har laminat, vegger har malte plater og malt tapet og himling har slette malte plater.

Badet har flis på gulv og vegg og himling i slette plater. Innredet med dusjhjørne, flisbelagt badekar, møbel m/servant, speil og klosett. Varmekabel.

Vaskerom med flis på gulv og vegg og himling i takessplater. Innredet med klosett, skyllekum og opplegg til vaskemaskin. Varmekabel.

Kjøkken fra 2019 og fronter fra 2021. Det er slette fronter og laminert benkeplate, og stor øy med nedlimt kum. Integrert ventilator med avtrekk og integrert komfyr. Opplegg til oppvaskmaskin og vannstopper. Vegg med limt stein.

VVS: Boligen er tilknyttet offentlig nett med stikkledning. Det er 287 liter varmtvannsbereder fra 2003 i boden, sluk i gulv ifølge eier (rommet er ikke kontrollert pga. gjenstander). Vannrør i kobber og avløp i plast. Hovedstoppekran i krypkjeller.

El-anlegg:
Sikringsskap i bod med 50 Amp. hovedsikring og automatkurser med jordfeilbrytere. Elektronisk måler. Nyere kurser og samsvarserklæring skal medfølge.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 15.09.2021.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 01.07.1975 som omhandler enebolig.

Larvik kommune opplyser:
- Enebolig, bygningsår 1975, omsøkt, ferdigattest utstedt.
- Lysthus, bygningsår 1991, omsøkt og godkjent
- Veranda til bolig, bygningsår, 1976, omsøkt og godkjent

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen for eneboligen datert 14.12.1973. I byggetegninger er deler av dagens stue definert som hall, garderobe (klær), matbod og deler av dagens vaskerom er definert som sport/redskap (boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Deler av dagens gang er definert som wc. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Varmekabel på baderom og vaskerom og kjøkkendel (gulv) med varmematte. Samt luft til luft varmepumpe og vedovn i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 12 275 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19 000 kwh pr. år.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 3 732,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Nå værende eier har betalt ca. 1 000,- pr. vinter for brøyting.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 1941971

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 699 855,- Som sekundærbolig Kr. 2 519 476,-

Diverse
- Hvitevarer:
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

 Tilsyn og feiing - 2 ildsteder - 2 røykløp
- Siste tilsyn: Utført 26.02.2003.
- Siste feiing: Utført 01.12.2020.

Annet
Selger har observert tidligere observert skjeggkre i boligen, men dette har ikke vært noe problem det siste året etter tiltak fra Pelias.

Selger opplyser at det tidligere har vært tilfeller av mus i krypkjeller og bjelkelag i tak, men dette problemet har etter selgers kunnskap opphørt da det har blitt utført et omfattende tetningsarbeid av grunnmur og kledning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende heftelse, som ikke vil bli selttet,  er tinglyst på eiendommen:

Doknr. 6719, Tinglyst 13.11.1974; Erklæring: Vilkår vedr. vei- vann og kloakk. Gjelder rettigheter og plikter knyttet til vei, vann og avløp.

Følgende rettighet er tinglyst og vil følge eiendommen:

Doknr. 5949: Tinglyst 14.10.1975: Bestemmelse om veg. Gjelder rett til adkomst over gbnr. 13/17.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei, via privat vei.

Eiendommen har felles stikkledninger med Grøttinglia 13. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private
fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligi reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

Gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen:

Kommuneplaner

Kommuneplanens arealdel 2015-2027, Id 201311, Ikrafttredelse 16.09.2016
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 590 m, Arealbruk Boligbebyggelse

Kommuneplaner under arbeid

Kommuneplanens arealdel 2021-2033, Id 201810
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner

Grøttinglia, Id 78.01, Ikrafttredelse 16.12.1977
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 21 m, Formål Jord- og skogbruk - Landbruksområdene skal ikke bebygges - unntatt er driftsbygninger for landbruket.
Delareal 4 m, Formål Kjørevei
Delareal 566 m, Formål Boliger

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Det er ingen reguleringplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Kopi av reguleringsplaner/ kommuneplaner med bestemmelser kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)

82 770,- (Omkostninger totalt)

2 832 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 1,65% av salgssum

Tilrettelegging: 7.500,-

Markedspakke: 13.900,-

Visning: 1.250,- pr stk
I tillegg tilkommer diverse utlegg.Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0094

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Lars Andreas Grønneberg

Saksbehandlere
Lars Andreas Grønneberg
EIE Larvik
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no

Tobias Tisthammer Antonsen
EIE Larvik
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 59 94 93 / E-post: tta@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Grøttinglia 15
For mer om objektet
Grøttinglia 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: